2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yer bence genel olarak seviyorlar insallah sever azad da

ben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.
Yedi bile anasının oğlu denizden çıkan herşeyi yiyenlerdenim ben :) ve hamileyken haftada 2-3 kez yerdim balık

Siz yürütecek kullanıyosunuz ben koyduğum gibi ağlıyor nasıl sevdirebilirim acaba

Çok geçmiş olsun cnm allah korumuş

Tu 5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrim

ben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.
bende ellemem esim yapar yikar ete basladinizmi et suyuna veya tavuk suyuna sehriye yap karabiber limon ohh öykü limonada bayiliyo :)

Bu arada benim bu kizim ayri bi cesit keciyi sevdi :) 120 cc daha icti mama bakalim bugunu iyi kapattik yatmadanda hippin elmali iyi gecelerini aldim onuda yerse bende damlaya basladim azcik artarsa sutum gece onceden emer yatar 5-6 da kalkardi simdi 2-4-6-8 de kalkiyo sutum yetmedigi icin oldugunu dusunuyorum 2-3 gune belli olcak

Hic mi uyumuyor? Ya da derun uyumuyor mu canım? Benmki de gec uyuyor genelde ama gec de uyanıyor ordan kurtariyorum ben yoksa ayakta duramam
gece 12-3 arası derin uyurdu o da azaldı,zaten 12-1 gibi yatıyordu,ona bile razıyım ve bu arada sabah 7de kalkar yüz kere uyanır,gündüz 15 dakka bi iki kez,kıskanıyorum valla bebeği huzurla uyuyan anneleri ben bitik durumdayım

Son düzenleme:
benim kızım da hipp bisküviyi sevdi ama büyük kopardığında yutamıyo kusuyo hemen sütümle ezip veriyorum iki tane faln yiyo sabahları
Bugün iki defa kaka yaptı kizcem ikincisi suluydu dismi geliyor acep evet kafayı disle bozdum
Bende çok gaz çıkarsa diş kabız diş ishal diş en son soğuk algınlığına bile diş dedim o derece diş falan yok oysaki
Azmin elinden kurtulmaz ben de azmettim 16 günde 550 gr aldı :)
ben ne yapsamda umudum yok yemiyo içmiyo

offf o işi nasıl yaptım ki? gökçeyi besiye çekeyim dedim ne var ne yok kustu
benim kızımda aynı zorlamaya gelmiyo asla bugün şu saate kadar 30 cc hip yulaflı 50 cc Çorba içirebildim bunun dışında sadece emdi ondada ne emdi bilemiyorum

Tu
5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrim
2 tane yedi versem daha yerdi :) aslında somon verecektim ilk ama kendimize yapınca nefsi kalmasın dedim

Siz yürütecek kullanıyosunuz ben koyduğum gibi ağlıyor nasıl sevdirebilirim acaba
Canim ben yurutecle anca durdurabiliyorum ne battaniye ne kanee fayda etmiyor ya yurutecte gezecek yada kucagimda her cocuk farkli demekki bizimkide bu gidişle emeklemeyide ogrenemeyecek

bende ellemem esim yapar yikar ete basladinizmi et suyuna veya tavuk suyuna sehriye yap karabiber limon ohh öykü limonada bayiliyo :)
Ben 2 gundur sebze corbasina kiyma ekliyorum canim tavuk haslayipta vermistim ama et suyu falan hic vermedim

Canim avatarin cok tatli bileklikleriniz cok guzel olmus ayrica yerim ben ayaklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…