Yer bence genel olarak seviyorlar insallah sever azad da
Yedi bile anasının oğluben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.
Sğl cnmben migrosyan alıyorum canım.
Afıyet olsn cnm sadece sarısıylamı yaptın omletıkızlar bu sabah değişiklik olsun dedim kahvaltısına omlet yaptım sevdi çok şükür. bitiremedi ama yediğine şükrettim. kaşıkla almıyor bazen elimle yediriyorum
Siz yürütecek kullanıyosunuz ben koyduğum gibi ağlıyor nasıl sevdirebilirim acabaGökçede bira evel buhar makinesindeki suyu döktü :) yürüteçle koşturuyor resmen. Gittiği her yerde de karıştıracak bişey buluyor :) işimiz var bizim bu sıpalarla. Hem yoruluyorum hemde çok Hoşuma gidiyor onun bu halleri. Neden bekledim ki çocuk yapmak için diyorum şimdi keşke bu güzelliği önce yapsaymışım. Kaldıki Gökçe kaza kurşunudaha düşünmüyorduk.
Ben de az evvel kusturdum ama çok karışık bi çorbaydı ve ben zorlarken kendini öğürttü bilerek. ama yılmayacağım, hazır diş miş iştahsızlığı yokken bu ay da kasıcam azıcık. Gerçi tadı güzeldi yarın yine deneyeceğim bakalım içmezse ben içerim diyet çorbası olarakBize balık yapıyor eşim şimdi 5 tane de azada ayırdım hamsi buharda pişiriyorum onunkini bakalım genelde bizim yediklerimize sulanıyor belki yer balığı
Çok geçmiş olsun cnm allah korumuşBir insan aynı hataya nasıl düşer? Bilmiyorum.. Aklından geçtiği hâlde, bile bile hemdeÇok kızıyorum kendime.. Duvardan duvara vurasım geldi o an kafamı..
Efe bugün çok hareketli, her zamankinden daha aktifti.. Üstelik 1-2 kez sadece 1'er saat uyuduğu hâlde saat oldu gece yarısı 1 hâlâ uyku belirtisi yok.. Sütte az içti, neyse zar zor ayakta sallaya sallaya uyuttum.. Ama saat oldu 2.. Eşime dedim "sen yat" zaten yanımda oturuyor uyukluyor.. Bari uyusun da, sabah ben uyurum..
Fakat Efe bir türlü dalamıyor uykuya ve emziği çok çekiyor.. Dedim "az içti ya aç heralde"️ Yavaşça bıraktım ayağımdan koltuğa ve bir kaç saniye bekledim hiç kıpırdamadı.. Gittim mutfağa ama içimde bir his (Lan madem öyle, niye gidiyorsun man kafa) ️ ️ ️Biberona suyu koydum, ılıklaştırmakla uğraşıyorum.. İçerden "güüüüm" diye bir ses ve hemen ardından çığlık çığlığa bir ağlama, nasıl ağlıyor.. Oooof Allah'ım nasıl kızdım kendime nasıııııılllll.. Evet olacağı varmış ama bile bile de lâdes denmez ki arkadaş aay kuzum sakinleşmedi bir türlü, bir yandan da uykusu var.. İç çeke çeke nasıl ağlıyor Öyle bir bağırarak feryat ettim ki eşim nasıl geldi içerden bilmem şok olmuş.. Aldı kucağımdan Efe'yi ama susmuyor çocuk.. O ağlıyor ben ağlamak üzereyim gözlerim doldu sesim titriyor.. Üüüüf kötüydü işte..
Evet.. 2.kez ve üstelik 1.den dolayı son derece dikkat etmeme rağmen, hemde içimde saçma salak bir his ola ola EFE'Yİ KOLTUKTAN YERE DÜŞÜRDÜM.. Ve tek şansım; yerde Efe'nin üzerinde oynadığı döşek seriliydi.. Ama o "güüüüüüm" sesini unutamıyorum..
Bu kez uyumasın demedim, çok uykusu vardı uyuttum.. Hatta yarım saat sonra da süt içirdim 80 cc kadar içti.. Ve şimdi yerine yatırdım.. Tabi ben yatamıyorum, gidip gidip kontrol ediyorum..
Allah'ım bu son olsun n'olur
Yazan : Man Kafa Berna
5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrimBen de az evvel kusturdum ama çok karışık bi çorbaydı ve ben zorlarken kendini öğürttü bilerek. ama yılmayacağım, hazır diş miş iştahsızlığı yokken bu ay da kasıcam azıcık. Gerçi tadı güzeldi yarın yine deneyeceğim bakalım içmezse ben içerim diyet çorbası olarak
Bize balık yapıyor eşim şimdi 5 tane de azada ayırdım hamsi buharda pişiriyorum onunkini bakalım genelde bizim yediklerimize sulanıyor belki yer balığı
bende ellemem esim yapar yikar ete basladinizmi et suyuna veya tavuk suyuna sehriye yap karabiber limon ohh öykü limonada bayiliyo :)ben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.
gece 12-3 arası derin uyurdu o da azaldı,zaten 12-1 gibi yatıyordu,ona bile razıyım ve bu arada sabah 7de kalkar yüz kere uyanır,gündüz 15 dakka bi iki kez,kıskanıyorum valla bebeği huzurla uyuyan anneleri ben bitik durumdayımHic mi uyumuyor? Ya da derun uyumuyor mu canım? Benmki de gec uyuyor genelde ama gec de uyanıyor ordan kurtariyorum ben yoksa ayakta duramam
ben de tam tersini biliyordum derindeki balıklarda ağır metal vesair kötü materyaller birikiyor diyeTu
5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrim
benim kızım da hipp bisküviyi sevdi ama büyük kopardığında yutamıyo kusuyo hemen sütümle ezip veriyorum iki tane faln yiyo sabahlarıbu hipp in bisküvisinden verdim bugun eline yedi 2 tane sokuyo ağzına yumusatıyo sonra koparıyo büyük kopardığı için braz zor oldu yemesi ama su verdim üstüne öyle yedi iyiki diyorum dişi yok bi de olsa beni de yicek cok yiyo diyodum ama hiç kilo olarak dönmemiş
Bende çok gaz çıkarsa diş kabız diş ishal diş en son soğuk algınlığına bile diş dedim o derece diş falan yok oysakiBugün iki defa kaka yaptı kizcem ikincisi suluydu dismi geliyor acepevet kafayı disle bozdum
ben ne yapsamda umudum yok yemiyo içmiyoAzmin elinden kurtulmaz ben de azmettim 16 günde 550 gr aldı :)
benim kızımda aynı zorlamaya gelmiyo aslaofff o işi nasıl yaptım ki? gökçeyi besiye çekeyim dedim ne var ne yok kustu
2 tane yedi versem daha yerdi :) aslında somon verecektim ilk ama kendimize yapınca nefsi kalmasın dedimTu
5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrim
Canim ben yurutecle anca durdurabiliyorum ne battaniye ne kanee fayda etmiyor ya yurutecte gezecek yada kucagimda her cocuk farkli demekki bizimkide bu gidişle emeklemeyide ogrenemeyecekSiz yürütecek kullanıyosunuz ben koyduğum gibi ağlıyor nasıl sevdirebilirim acaba
Ben 2 gundur sebze corbasina kiyma ekliyorum canim tavuk haslayipta vermistim ama et suyu falan hic vermedimbende ellemem esim yapar yikar ete basladinizmi et suyuna veya tavuk suyuna sehriye yap karabiber limon ohh öykü limonada bayiliyo :)
benim kızım da hipp bisküviyi sevdi ama büyük kopardığında yutamıyo kusuyo hemen sütümle ezip veriyorum iki tane faln yiyo sabahları
Bende çok gaz çıkarsa diş kabız diş ishal diş en son soğuk algınlığına bile diş dedim o derece diş falan yok oysaki
ben ne yapsamda umudum yok yemiyo içmiyo
benim kızımda aynı zorlamaya gelmiyo aslabugün şu saate kadar 30 cc hip yulaflı 50 cc Çorba içirebildim bunun dışında sadece emdi ondada ne emdi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?