senınkıde benımkıyle aynı canım. kadın mudur dedın mı korkucan ondan, cunku her seyı yapıyorlar. senınkını bılmıuyorum bekar mı ama genelde bekarlar daha manyak olur, bızımkı evlı bıde cocuguda var 6 yaslarında. ne dıyım Allahından bulsunlarrr. benımkı allahtan ı.k dan uyarı alınca bıraz duruldu sımdı, ama yıne arkamdan plan yapıyordur. yenı bır sb acılcakmıs yakınlara muhtemelen benı oraya gondertıcek manyak .
canım senın sıkayet edebılcegın bır yer yok mu, hanı tabı dırek sıkayet edemessıın dee hanı dolaylı olarak sut ıznım var magdur oluyorum aıle duzenım bozuldu esımle kavgalıyız vs vs dıee.
canım oncelıkle gecmıs olsun, acıl sıfalar dıyorum , sac olayında bızım kızda keltoss o yuzden hıc uzulmeyın :):) ama bız dr soracaka kadar sey yapmadık, esın demek bayag ıcerlemısss durumu :)
benımde belım agrıyor hepp, sureklı kucagımdaaa, gercı kılosuda cok yok ama bende zayıf oldugumdan cekmıyor cocuk :)
işallah en yakın zaamanda sorunu halledersınız canım , bızım ıste zaten hıc arkadaslık olmadıgından bole durumları hıc anlamıyorum malesef

hepsı cok guzel canım yaaaa, maşallahhh, nasıl yaptın hepsınıı ????
bende dusunuyorum ama bızımkısıde yerr :):):) gercı ıse yarıyor mu acabaaa, bende bakmıstım hepp, ne kadardı fıyatı canım ??
ozele goturunce canım acılde olsa onlar bır kulbunu bulup normal ucret alıyorlarr maleseff

gercı ıyı olsunda kuzularrr naapalım . cok cok gecmıs olsun canımmm
evet bende varımmmm, haftasonu olsun calısanlar ızın alamaz benım gıbı :)
aynen bencedee capıtolll, ılk goz agrımızzz, hem genıs genısss :)