2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kizda sevmiyo pekmezi ben ilac emzigi ile veriyom bide A apriori11 pek de etkili deil diyince orali olmadim santafer i veriyom simdi agzini hemen aciyo kokusu tadi guzel

İzmire de bu sene pek yaz gelmeye niyetli degil cok yagmur var hava kapali icim şişti :KK43:
.bizim doktor da pekmezi pek tavsiye etmedi kaynamis seker dedi.Tabi dogal olani vernek lazim o da tandik bir koyden alinacak.Santaferi ben de sorayim diktora.Benim ki antibiyotik kullanrken zimaks vermisti doktar biraksam sisesyi kafaya dikecekti;)

Kızlar burada kuaför olan yokmu haftaya nişan var sacimi boyayacagim kuaföre gitmek istemiyorum kalabalık oluyor canım istemiyor gitmek sacimi gölge yaptirmistim ağustos da dipler açıldı bayağı boyle hoşuma gitmiyor evde kendim boyayim diyorum ama gölgenin üstüne çikolata kahve ya da fındık kabuğu nasıl olur acaba kapatirmi
Ben saçımı hiç boyatmadım cesaretim yok ya bepenmezsem diye ama fındık kabuğu gölgeyle karışınca renk tutturmak zor olur gibi çikolata kahve daha doğal olabilir
cilek31 cilek31 doktor ne dedi? Merak ediyorum.
bende merak ediyorum haydi cilek31 cilek31 girde ver güzel haberleri

Günde üç kez üç tane ilaç içmesine rağmen bugün yine iki kez kustu mira ikiside ek gıda verme savaşımda oldu emdikleride gitti :( giderek Savaşa dönüyo yemek saatleri üstüne mutsuz bi bebek olmaya başladı bende öyle biraz kilo alsın derken ikimizinde psikolojisini bozuyorum sanırım yarın hiçbişi vermicem

Üzme canım kendini benim kız da çok zor yiyor reklamla bile kitliyor ağzını artık. üstelik benimki sadece uykuda emiyor oda gunde üç yada dört kez düşün yani. Hani yanlış anlama fikrimce miraya teşhis yanlış kondu gibi geliyor.ek gidadan önce böyle kusuyormuydu merak ettim. Elif ada ek gıdaya geçişte bir buçuk ay ek gıda almadı yediremedim sadece emiyordu zorladigimda büyük direnisleri vardı üç kaşık tan fazla versem kusacak gibi oluyordu bende ustelemedim taki alerji durumumuz kesinlesene kadar. iki aydır yiyor reklamla falan ama kusmuyor. Sende miraya alerji testi yaptirsan nasıl olur belki sırf dokunduğu için yiyemiyor kusuyordur. Allah kolaylık versin sana insallah miramiz düzelir.

Üzme canım kendini benim kız da çok zor yiyor reklamla bile kitliyor ağzını artık. üstelik benimki sadece uykuda emiyor oda gunde üç yada dört kez düşün yani. Hani yanlış anlama fikrimce miraya teşhis yanlış kondu gibi geliyor.ek gidadan önce böyle kusuyormuydu merak ettim. Elif ada ek gıdaya geçişte bir buçuk ay ek gıda almadı yediremedim sadece emiyordu zorladigimda büyük direnisleri vardı üç kaşık tan fazla versem kusacak gibi oluyordu bende ustelemedim taki alerji durumumuz kesinlesene kadar. iki aydır yiyor reklamla falan ama kusmuyor. Sende miraya alerji testi yaptirsan nasıl olur belki sırf dokunduğu için yiyemiyor kusuyordur. Allah kolaylık versin sana insallah miramiz düzelir.
Canım çok sağol mira doğduğundan beri kusuyor ama kilo alımı iyi olduğu için altı aydan sonra düzelir diye sıkıntı yapmayalım demişti doktor tabi ek gıda tam bi kabus oldu iştahsızlık Arttı alerji testi yapıldı bişi çıkmadı ama bazı besinleri verdiğimde Vücudunda döküntü oluyor onlar zaten yasaklı bizde yani Reflü tedavisi ve alerjisi olan besinleri vermeme şeklinde ilerliyoruz bu ay sonu herhangi bi değişim yoksa gastro doktoru her ikimizede diyet vericek
Sizin alerji durumunuz testle mi belli olmuştu anlamadım artık kapasitesi mi bu acaba zorluyorum diye eşimle de atışıyoruz sürekli Puff darlandım resmen

Offf offf kp de annemde ayni gün ameliyat tarihi almaya gidecekler kp suan zaten bizde kaliyo inşallah tarihleri ayni zamana denk gelmez annemin yaninda hastanede kalacak kimsede yok bari eve cikinca yanina gidebilsem :(

Canım biz hem kan hem kaka testi yaptirdik ama hep negatif çıktı üstelik en düşük seviyeden bile az ama doktor yasindan önce doğru sonuçlar vermeyecegini bastan söyledi. Ben ne zaman ona dokunan şeyleri versem ikinci kasikta çok büyük tepkiler gördüm ki hem gastrocu hemde alerji uzmanı benim gozlemlerimin doğru olacağını söyledi. Eğer bebeğin sadece emerek kilo alsaydi tamam başka bişey istemiyor derdin ama 120 gram almıştı degilmi bir bucuk ayda. Bizde kilo alımı durmustu iki ay benim diyetim sikilasti elifede dokunan şeyleri vermedim iki buçuk aydır tartimiyordu şükür 700 gr alabilmis.

Kizlar 4 nisan allahin iznyle ist daym @oslew ve K Keskek sizleri orda bekliyor olacagim :KK66:
Bu arada ya hergun ne corbasi yapiyim diye kitlendm kaldm allah askina
Patates havuc karnibahar brokoli kereviz balkabagi ve tarhana harici ne veriyosnz corba olarak bunlara et suyu ve haftada bi balik katiyorm baska napabilirim

Canım arabamızı sattık ev almak için gelemicem maalesef çok istiyodum aslında

kızlar günaydın,, bebeklerinize kan tahlili yaptırdınız mı? biz doktora gittik kulağını tutuyor sürekli diye, kulakları temiz dişleri kabarmış dedi. kan tahlili de istedik. baya kansız çıktı ya çok üzüldüm :KK43: iştahı da yerindedir aslında yer herşeyden.kand amlasını da dğzenli olmasa da kullanıyorduk arada..şimdi şurup verdiler ama işirmesi aşırı zor...yarısı içliyo yarısı etrafa saçılıyo :KK43: napıcaz bilmiyorum....

Yaptırdık 10.4 çıktı Dr kan damlası kullan dedi vegaferrum ne adı

Kantahlili icin kolundanmi kan aldilar

Kolundan damar bulamadı elinin üstünden Aldı

Ay bu ne ugursuzluk ya uzerimizdeki:KK43:oglusum bizim yataktan dustu biraz once kafasini vurdu.babasinin yanina birakp biberonu yikamaya gitmistim.yastik falan da koymustm yanina ama ustunden gecmis emekleyerek.cok aglamadi hareketlwrinde de degisiklik yok oyun oynuyo.uyanik tutmaya calisiyorum.Allah im korusun hepsini ya

Çok geçmiş olsun canım pazartesi Betül de düştü çok şükür bişey olmadı

Ya bu kan surubunu ne zamana kadar kullanacaz bilen var mi yada dr ne zaman kullanmayi birakin dedi S stepfordk

1 yasına kadar dedi bize

Günde üç kez üç tane ilaç içmesine rağmen bugün yine iki kez kustu mira ikiside ek gıda verme savaşımda oldu emdikleride gitti :KK43: giderek Savaşa dönüyo yemek saatleri üstüne mutsuz bi bebek olmaya başladı bende öyle biraz kilo alsın derken ikimizinde psikolojisini bozuyorum sanırım yarın hiçbişi vermicem

Allah yardımcın olsun canım ya çok zorlama istersen iyice yemeye tepkili Olmasın

Hızlı hızlı okudum yarın dişbugdayomız var malum Kafayı yedim ne yapacak diye bugün ablam geldi Betül'ü oyaladı hem beraber pasta yaptık postacılarda hak verdim baya oyaladı tüm gün uğraştık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 85
Hızlı hızlı okudum yarın dişbugdayomız var malum Kafayı yedim ne yapacak diye bugün ablam geldi Betül'ü oyaladı hem beraber pasta yaptık postacılarda hak verdim baya oyaladı tüm gün uğraştık
cok guzel olmus ellerine saglik.Tarif verebilir misin ben de yapmak istiyorum..

Canım biz hem kan hem kaka testi yaptirdik ama hep negatif çıktı üstelik en düşük seviyeden bile az ama doktor yasindan önce doğru sonuçlar vermeyecegini bastan söyledi. Ben ne zaman ona dokunan şeyleri versem ikinci kasikta çok büyük tepkiler gördüm ki hem gastrocu hemde alerji uzmanı benim gozlemlerimin doğru olacağını söyledi. Eğer bebeğin sadece emerek kilo alsaydi tamam başka bişey istemiyor derdin ama 120 gram almıştı degilmi bir bucuk ayda. Bizde kilo alımı durmustu iki ay benim diyetim sikilasti elifede dokunan şeyleri vermedim iki buçuk aydır tartimiyordu şükür 700 gr alabilmis.
bizimde kakada kanda negatif ona dokunduğunu düşündüğüm şeyleri vermiyorum kendim biraz süt diyeti yaptım ama gastrocu önce ilaçları Görelim etkiye göre diyet yapalım dedi doğru tedavi için ama ilaçları kullanalı bir hafta oldu o kadar az yediki anlatamam evet kilo alımı da az. şükür sizin düzelmiş inşallah öyle devam eder

Canım arabamızı sattık ev almak için gelemicem maalesef çok istiyodum aslında

Yaptırdık 10.4 çıktı Dr kan damlası kullan dedi vegaferrum ne adı

Kolundan damar bulamadı elinin üstünden Aldı

Çok geçmiş olsun canım pazartesi Betül de düştü çok şükür bişey olmadı

1 yasına kadar dedi bize

Allah yardımcın olsun canım ya çok zorlama istersen iyice yemeye tepkili Olmasın
sağol canım kafam karışık zaten yeme konusunda zorladıkça daa kötü olduk galiba

yarın için kolaylıklar canım pasta da çok Şirin olmuş ellerinize sağlık

Günde üç kez üç tane ilaç içmesine rağmen bugün yine iki kez kustu mira ikiside ek gıda verme savaşımda oldu emdikleride gitti :KK43: giderek Savaşa dönüyo yemek saatleri üstüne mutsuz bi bebek olmaya başladı bende öyle biraz kilo alsın derken ikimizinde psikolojisini bozuyorum sanırım yarın hiçbişi vermicem
Canım kıyamam ya gerçekten çok üzülüyorum bebeğine inşallah bian önce düzelir yemesi içmesi, motilium işe yaramadı mı? Ben 2 gün veriyorum kusmaları artınca, işe yarıyo gibi

Canım kıyamam ya gerçekten çok üzülüyorum bebeğine inşallah bian önce düzelir yemesi içmesi, motilium işe yaramadı mı? Ben 2 gün veriyorum kusmaları artınca, işe yarıyo gibi
Ya artık o kadar çaresizim kalıyorum ki herşeyi deniyorum yok ağlamaktan helak oldu yavrum üstüne bide kusunca umudumda azalıyo motilium gaviscon zantac üç tane ilaç kullanıyoruz buna rağmen kusuyo doktor bir ayda etki eder demişti o yüzden direniyorum ama yakında durumu kabullenip en azından kilo almasın yemesin ama mutlu olsun diyebilirim kendimle çelişiyorum kendimle savaşıyorum

Back
X