2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hee simdi anladim bende buyuk tepside nasil 2kat xikcak diyodum her kati ayri ayri yapcaz kendimi salak hissettim azcik ohhh bu hic aklima gelmemisri tamamdir onu da kensim yaparim o zaman ben oyle cok buyuk susleme dusunmuyodum zaten pasta icin

Arkadaslar nisanin 2 si oldu bulusma gun ve yerini kararlastiralim mi? Ona gore de rezerve ysptiralim. Bu kdr kaalabalik cocuk kitleseiyle malumunuz bizi her yer almaz alir da biz rahat edemeyiz. Anadolu yakasinda nakkastepe konumunda messt cafe diye bir mekan var ve bizim rahat edebilecegimiz bir yer cocuklarimixla. Ben oneri olarak sundum alternatif onerilerle yavastan bu isi netlestirelim diyorum artik..

evet en son konusmalara gore cumartesi uygun gorunuyor yer konusunda ben bisey diyemicem siz karar verin ben gelirim

Ozaman gun olarak cumartesi diyoruz 11 i yani bende umraniyede cok rahat bi yer sunucum ama kimler gelck kime cok uzak olur diye dusunuyorum apriori ve bunekibuneki berbr gelckler minnak sana belki brz uzak olablr ama arabala gelme imkani varda inan ha capitole gelmssn ha Umraniye dgr kisiler Azeri cilek oslew pufpuf bunlar Ümraniye'ye yakin oturduklarını bildiklerim baska kim gelebilir ona gore yer seçimi yapalim hiraysen sen beylikduzundesn blyrm nereye geleblrsn mesela ?

Sole bi fikirde susuyrm cmt oldgndan malum kopru trafiği vs kotu oluyo oyuzden brz erken toplanalım hem aksamustu isi olan fln isine Gücüne bakablsn 11-12 arasi buluşulmus olsn bence ogle yemeğimizi veya tatlımızı yer muhabbetimizi eder dağılırız

Rejimde olanlarda bi kahve içer artk (gorceksnz icinDe belkide en rejime ihtiyaci olan benm ama hc üzerime alınmıyorum rejimde olmayi

Tm
11_12 gibi bulusulursa hem karsidn gelenler tam Trafiğe yakalanmaz hem isi olan kalkar olmayanlarla da oturulr rahat rahat oyuzden avm bzm icin uygn dil bnce okdr bebek arabasi bz hemde cmt heryer kalabalik benim fkrm Umraniye meydan buyaka avm var onun karisisnda agaoglu sitesi var icinde sosyal tesisin rest u ortam gayet rahat ve sakin olur tabiki baska fikirleri olan varsa paylassn

yer konusunda yorum yapamicam saatte 12-1 hatta ortasi olsun 12.30 :) 11 erken gibi cunku

Ben haftaiçi olursa gelebilirim ancak, taşınma telaşından sonra ailecek vakit geçireceğimiz ilk ctesi oluyor 11 i ve eşim bozulur onu bırakıp gelirsem. Zatrn ctesi her yer ana baba günü rezil rüsva oluruz o kadar bebekle. Ayrıca Ümraniye'de çok ters yahu Anadolu yakası dediysek kapınızın önünde de olmasın arkadaşlar dünya yıl geliyoruz çoluk çocukla. Daha orta yolcu olalım. Karşı olacaksa da Üsküdar Kadıköy münasiptir aslında. http://kadikoyanneleri.com/tag/bebek-dostu-mekanlar-2/ hatta burada mekanlar da belirtilmiş moda taraflarında bebek dostu cafeler varmış.

Tm karsidn gelenler trfige yakalanmasn diye dedm ben 12 deriz erken geleblcrklrrle erken bulusurz 1 e kalmasn bence 1 dedikmi o uzar 2 olur toplanmak

Aren sen istdaydn snrm ama nerdesn blmyrm sglbnt ve nsy siz nerdesiniz , deterjan sanrm
Sende istdydn
teşekkür ederim canım... bende istanbuldayım ama o gün bizim gün var kavacıkta olacağım.. siz bi saatleri ayarlayın bakalım eğer uygun olursam size uyarım kaçarım günden 18 inde zaten olamam dişbugayım var

Apriori inan kapımın onu diye Umraniye teklifinde bulunmadm rahat edeblcgmz bi mekan oldgu icin teklif ettm ama Moda'nın cogu yerine arabayla girilmio bile asil orda rezil olurz Kadıköyse Ana-Baba gunu bana haftaicine uyar ama aren cilek minnak hepsi calisiyolar haftaici geleblcklerni sanmam iste dedgm gibi erken bulusulursa 3 ten snra flnda esinle vakit geçirirsn hem bndan sonraki tum haftasonların ailen ve senin bizim oslew in ist da olupta bulusabilcegmz tek bi haftasonumu var esin anlayis gosterir bence ;p

Aren sen istdaydn snrm ama nerdesn blmyrm sglbnt ve nsy siz nerdesiniz , deterjan sanrm
Sende istdydn
Ben Samsundayim canim maalesef

Rahat edilebilecek bu yakada da yerler var ama biz çoğunluk Anadolu'da diye capitol demiştik ama Ümraniye'ye kadar ötelenmesi benim için zor açıkçası. Kapının önü diye teklif etmemiş olabilirsin ama bizim oturduğumuz ilçeleri de düşündüğünde Ümraniye pek de mantıklı olmuyor. Ha eşim anlayış gösterir belki ama bunca stresli bir zamanda onunla vakit geçirmeyip çıkıp gelmeye de benim gönlüm el vermez. Tartışmasız ki eşimin bozulmaması benim için tüm buluşmalardan önemlidir O yüzden önerimi haftaiçi den yana kullandım. Ha zaten tam tekmil olamayacaktur buluşma, ben sadece bana uymayanı söyledim. Buradan öneri ve kararları takip ederim, bana uygun olursa gelirim, olmazsa da gelemem.

arkadaşlar malum direktörüm izinde ve haftaya dönüyor o sebeple hafta içi izin alıp gelmem imkansız cumartesi bana uyar ama Ümraniye biraz sorun olabilir hem çok bilmediğim bi yer hem de eşim çalışıyor beni bırakabilir mi bilemedim capitol yerini bildiğim ulaşımı rahat bi yer ama dediğiniz gibi kalabalık olur akşam bi eşimle konuşim yine de beni öğlen saatlerinde bırakma şansı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…