- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet en son konusmalara gore cumartesi uygun gorunuyor yer konusunda ben bisey diyemicem siz karar verin ben gelirimArkadaslar nisanin 2 si oldu bulusma gun ve yerini kararlastiralim mi? Ona gore de rezerve ysptiralim. Bu kdr kaalabalik cocuk kitleseiyle malumunuz bizi her yer almaz alir da biz rahat edemeyiz. Anadolu yakasinda nakkastepe konumunda messt cafe diye bir mekan var ve bizim rahat edebilecegimiz bir yer cocuklarimixla. Ben oneri olarak sundum alternatif onerilerle yavastan bu isi netlestirelim diyorum artik..
Kurtköydeyim ben ama bana her yer uyar. Yalnız saat konusunda belki biraz gecikebilirim malum aren 10dan aşşağı kalkmıyorda.Aren sen istdaydn snrm ama nerdesn blmyrm sglbnt ve nsy siz nerdesiniz , deterjan sanrm
Sende istdydn
Benimde ihtiyacim var ama saldimm bu hafta yine :)Rejimde olanlarda bi kahve içer artk (gorceksnz icinDe belkide en rejime ihtiyaci olan benm ama hc üzerime alınmıyorum rejimde olmayi![]()
yer konusunda yorum yapamicam saatte 12-1 hatta ortasi olsun 12.30 :) 11 erken gibi cunkuTm
11_12 gibi bulusulursa hem karsidn gelenler tam Trafiğe yakalanmaz hem isi olan kalkar olmayanlarla da oturulr rahat rahat oyuzden avm bzm icin uygn dil bnce okdr bebek arabasi bz hemde cmt heryer kalabalik benim fkrm Umraniye meydan buyaka avm var onun karisisnda agaoglu sitesi var icinde sosyal tesisin rest u ortam gayet rahat ve sakin olur tabiki baska fikirleri olan varsa paylassn
teşekkür ederim canım... bende istanbuldayım ama o gün bizim gün var kavacıkta olacağım.. siz bi saatleri ayarlayın bakalım eğer uygun olursam size uyarım kaçarım gündenAren sen istdaydn snrm ama nerdesn blmyrm sglbnt ve nsy siz nerdesiniz , deterjan sanrm
Sende istdydn
yaprak sarma
kısır (bunun için küçük kaplar alıcam eminönünden ve süslicem ortadan almak zor olur)
börek
poğaça
açma
cupkek
kurabiye tatlı-tuzlu
patates topları
kanepeler
şimdilik bunları düşünüyorum canım tabi zaman yaklaştıkça netleşir ilave de olabilir
hadi gözünüz aydın canım artık gerçekten bir iki kaldı topikte sanırım darısı onlara hazırlıklar içinde şimdiden kolay gelsin
Ben Samsundayim canim maalesefAren sen istdaydn snrm ama nerdesn blmyrm sglbnt ve nsy siz nerdesiniz , deterjan sanrm
Sende istdydn
Rahat edilebilecek bu yakada da yerler var ama biz çoğunluk Anadolu'da diye capitol demiştik ama Ümraniye'ye kadar ötelenmesi benim için zor açıkçası. Kapının önü diye teklif etmemiş olabilirsin ama bizim oturduğumuz ilçeleri de düşündüğünde Ümraniye pek de mantıklı olmuyor. Ha eşim anlayış gösterir belki ama bunca stresli bir zamanda onunla vakit geçirmeyip çıkıp gelmeye de benim gönlüm el vermez. Tartışmasız ki eşimin bozulmaması benim için tüm buluşmalardan önemlidirApriori inan kapımın onu diye Umraniye teklifinde bulunmadm rahat edeblcgmz bi mekan oldgu icin teklif ettm ama Moda'nın cogu yerine arabayla girilmio bile asil orda rezil olurz Kadıköyse Ana-Baba gunu bana haftaicine uyar ama aren cilek minnak hepsi calisiyolar haftaici geleblcklerni sanmam iste dedgm gibi erken bulusulursa 3 ten snra flnda esinle vakit geçirirsn hem bndan sonraki tum haftasonların ailen ve senin bizim oslew in ist da olupta bulusabilcegmz tek bi haftasonumu var esin anlayis gosterir bence ;p