Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iglo aldim cozulmedikten sonra son kullanma tarihine kadar dururBn migrostan iglonun somonunu aldim vakumluydu paketi. Acip parcalayip buzluga attim cozulmemisti balik. Kacgun durur buzlukta
Pasta paylatma cocugunkafa goz pastaya gomulmesimi oluyo:)
günaydınlar...
küçük hanımın tütüsü ve bandanası hazır evde olsam hayatta yapamazdım.. bende o gün beyaz giymeyi düşünüyorum yada dişli bi tişört altına beyaz pantolon
tmm ozamn iyiymis byle baya parca cikti ama bn buzdolabk posetlerine koyup kutusunu attimkiBende iglo aldim cozulmedikten sonra son kullanma tarihine kadar durur
iyi fikirbu pasta isi bnde yapabilirim eglenceliahaha aynen öyle hoş ben miranın gömülceğini sanmam ama olmadı ben dalıp mirayı bularım pastaya öle çekerim :))
ayy çok şirin pembe beyaz şeker gibi olursunuz![]()
oykuye cok yakisr bnce:)Eki Görüntüle 1479284 Bende bunu begendim nasil sizce
Zaten uzundur tarihi 1-2 aya bitirirsin heralde ben bi parcasini yaptim bizde yedik ama öykü pek yemedi firinda yapmani tavsiye etmem :)tmm ozamn iyiymis byle baya parca cikti ama bn buzdolabk posetlerine koyup kutusunu attimki
iyi fikirbu pasta isi bnde yapabilirim eglenceli
çok güzelmiş ama kısa kollu yaptırcan dimi malum yaz hatta askılı bile olabilir :))Eki Görüntüle 1479284 Bende bunu begendim nasil sizce
benimde böyle beğendiğim bi sürü şey vara ama iki yaştan sonra hem benim açımdan kilo mira açısından yürüme falanBnde buna bayiliyorum ama seneye olur anca yurumesi lazim Eki Görüntüle 1479289
fesatlık değilde olumsuz düşünme diyelim hem üstüne alınma belki kızının bi derdi vardır onu konuşuyolardırKv telini alip odaya gecip kiziyla konusuyor bence beni cekistiriyordur sizce cokmu fesatim![]()
Aynen birinde beyaz carsafin ustune oturtmuslar guzeldi arkasina balonlar falan koymuslar evde yapilabilir ama guzel cim biyer bulunursa cimlerin ustundede guzel olurtmm ozamn iyiymis byle baya parca cikti ama bn buzdolabk posetlerine koyup kutusunu attimki
iyi fikirbu pasta isi bnde yapabilirim eglenceli
Ben doğumumun 3. gününden beri yalnız bakıyorum oğluma. Bide sezeryanlıydım.Herkes farklı zorluklar yaşıyor ama bi şekilde büyüyorlar. Bende hep aynı veriyorum yumurta peynir tereyağ ıhlamur. Bide özel mamasını yulafla karıştırıp veriyorum. Farklı tatlar yapayım dedim ama hepsini direk kustu.Hamileliğimde anneme yakın taşındık işe başlayınca annem bakacak çünkü geliyor arada yardım ediyor Allah tazı olsun zaten anneler olmasa bitmiştik herhalde ama hiç uyumaması tüm gece memede oLması artık rahatsız etmeye başladı beni. Ne yapayım olsun artık geçecek inş tabi biz o arada eşimle birbirimizi yiyip bitirmezsek kızlar birde geçen gün yulaf ezmeli hurmalı bir tarif paylaşmıştı bir arkadaş şimdi hatırlayamıyorum onu verir misiniz acaba . Birde siz kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklerinize ben her gün aynı şeyi vermekten sıkıldım galiba kızımda sıkıldı ekmek yumurta sarısı peynir yerse pekmez o kadar
Ama ben bi kaç kere özel hastaneden rand. almak istedim sadece devletten veriyoruz dediler. Devlet de ücretsiz zaten. Sonradan mı alıyorlar acaba emekli sandığından falan.Evet canim ozel hastaymissin gibi yani nerden baksan 15 liraya kadar fazla para aliyorlarmis benimde haberim yoktu tabi dun duydum hemen 170 i arayip sordum doğruymuş
Ben balıkçıdan aldm üçe böldüm buzluğa attım.Bn migrostan iglonun somonunu aldim vakumluydu paketi. Acip parcalayip buzluga attim cozulmemisti balik. Kacgun durur buzlukta
Bnde hep oyle yapiyorm busefer corba yapicm balik cok seviyo bizimki insallh corbasinida icerr.Bende balık havuç patates bi iki damla limon ve zeytinyağını buharda pişirip veriyorum. Aren bayılmasa da yiyor.