2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kreması

1.5 su bardağı süt
4 çk toz şeker
3 çk un
2 çk nisasta
1 ymurta sarısı
2 vanilya

Önce hepsini çırp sonra ocakta pişir
Sopuduktan sonra çırpılmış kremşanti karıştırıyorum içine 1 tane

Aralara bunu sür üstüne kremşanti sürbence

Eki Görüntüle 1478154

bak çok belli değil ama kremşantiyi iki çeşit alıp üstüne sıkma torbasıyla böule yapabilirsin bunu da kpmşunun yeğenine yapmıştık beraber kekleri hazır kek üzerine kremşanti sıktık
Canim bu krema tum pastaya yetiyor mu yoksa her kati icin ayrimi yapacam.ben seker hamutlu dusunuyorum nadil yaplicaz zor oluyor mu sen kendin mi yaptin seker hamurunu sen ysptiysan onun tarifini de verir misin.

Aynen birinde beyaz carsafin ustune oturtmuslar guzeldi arkasina balonlar falan koymuslar evde yapilabilir ama guzel cim biyer bulunursa cimlerin ustundede guzel olur
benim teyzemin evi bahçeli orada düşünüyorum istediğim gibi olmazsa evin içini de süslicez orda çekicem

Bnde dolasicam elbise bulamazsam bunu Eki Görüntüle 1479292 internetten diktiricem
ayy bu ne tatlı bişi bende öncelik bakıncam bulamazsam instagram

Ayy çok güzel şeyler beğeniyorsunuz bayıldım hepsini. Ben şimdiden sadece Papyon mu takayım yoksa kravat mı diye düşünüyorum. İşim çok zor yani :) Bu pasta patlatma olayı nedir? Sadece kız bebeklere mi yapılıyo?
yok canım bir yaşındaki tüm bebeklere yapılıyo googledan cake smash diye arat görsellerden bi sürü fikir var bebişin önüne pastayı koyuyosun eliyle ağzıyla dalıyo pastaya sende fotoluyosun çok eğlenceli olsa gerek diye düşünüyorum mutlaka yapıcam o yüzden :)) bu arada ben olsam papyon seçerdim çok daha tatlı oluyolar :))

Bnde hep oyle yapiyorm busefer corba yapicm balik cok seviyo bizimki insallh corbasinida icerr.
Çorbasını nasıl yapıcaksın ?
benim teyzemin evi bahçeli orada düşünüyorum istediğim gibi olmazsa evin içini de süslicez orda çekicem

ayy bu ne tatlı bişi bende öncelik bakıncam bulamazsam instagram

yok canım bir yaşındaki tüm bebeklere yapılıyo googledan cake smash diye arat görsellerden bi sürü fikir var bebişin önüne pastayı koyuyosun eliyle ağzıyla dalıyo pastaya sende fotoluyosun çok eğlenceli olsa gerek diye düşünüyorum mutlaka yapıcam o yüzden :)) bu arada ben olsam papyon seçerdim çok daha tatlı oluyolar :))
baktım süper resimler. Gerçi aren bunu da kusar ama yinede bende yapmak istiyorum :)

Çorbasını nasıl yapıcaksın ?

baktım süper resimler. Gerçi aren bunu da kusar ama yinede bende yapmak istiyorum :)
benimde miranın kusmasıyla ilgili bi şüphem yok tatlı şeylerden nefret ediyor ama denemeye değer en olmadı bi tane pasta önünde çeker sora da kusmuksuz kısmından eline yüzüne sürer yine de çekerim :))

Meraba kızlar.ne çok yazmadım dimi.hep derdimki burdan kopamam gerçi arada sayfaları atlayarak okuyup kaçtım.telefonu garantiye gönderdim pc de çok yavaş kullanmıyoruz zaten.ha yazdım ha yazacam derken telefonumada kavuştum bugün.eşim kv istanbula gittiler azönce.pztsye kadar yoklar.sizinle buluşmak için gidicektim fakat kızım rahatsızlandı ağır bi grip atlattı tekrarlar diye korktum.buluşmayı konuşmuşsunuz.ben zaten ümraniyeye gelebilirdim ancak.inş başka sefer eşim gitti 3 gün yok.bu ara çok tartıştık zaten.bu ayrılık ikimizede iyi gelicek.yarım saat oldu çıktılar mesaj yazmış bikerede aradı.bensiz hiç yapamaz tatlışkom benim:):-)

Meraba kızlar.ne çok yazmadım dimi.hep derdimki burdan kopamam gerçi arada sayfaları atlayarak okuyup kaçtım.telefonu garantiye gönderdim pc de çok yavaş kullanmıyoruz zaten.ha yazdım ha yazacam derken telefonumada kavuştum bugün.eşim kv istanbula gittiler azönce.pztsye kadar yoklar.sizinle buluşmak için gidicektim fakat kızım rahatsızlandı ağır bi grip atlattı tekrarlar diye korktum.buluşmayı konuşmuşsunuz.ben zaten ümraniyeye gelebilirdim ancak.inş başka sefer eşim gitti 3 gün yok.bu ara çok tartıştık zaten.bu ayrılık ikimizede iyi gelicek.yarım saat oldu çıktılar mesaj yazmış bikerede aradı.bensiz hiç yapamaz tatlışkom benim:):-)
Gecmis olsun bizde merak ettik seni ayrilik iyidir bazen ozlesin azcik :)

Elbise bu

Eklentiler

• 20150403_152738.webp
    20150403_152738.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 129
Elbise bu
Hos geldin canim.Biz tartissak benimki hayatta aramaz cok inat;(

canım çok geçmiş olsun iidir ii arada olsun böyle ufak ayrılıklar ki kıymet bilinsin :))
ayy çok güzel yaaa güle güle giysin fıstık

Çok yogunum kızlar yarin nisan var utu yapcam kızımı kontrole goturcem bir de kendime ayakkabı alcam kardeşime güvendim ayakkabı var bende dedi dün gittim ayakkabıyı alayim diye abla topugun çivisi çıktı dedi gıcık oldum istemesem dün açıkta kalcam masraf yapmayayim dedim gitcem simdi ayakkabı alcam insan önceden söyler defalarca alışverişe çıktım alirdim:(

canım çok geçmiş olsun iidir ii arada olsun böyle ufak ayrılıklar ki kıymet bilinsin :))

ayy çok güzel yaaa güle güle giysin fıstık
Tesekkurler canim
Çok güzel canım güle güle giysin bizimkide hazır nişana aldığım elbiseyi giydircem
Tesekkurler canim senin kizinin ki de cok guzel gule gule giysin kizimin yari adasi;)benimki Elif Ece Seninki sadece Ece mi

Çok yogunum kızlar yarin nisan var utu yapcam kızımı kontrole goturcem bir de kendime ayakkabı alcam kardeşime güvendim ayakkabı var bende dedi dün gittim ayakkabıyı alayim diye abla topugun çivisi çıktı dedi gıcık oldum istemesem dün açıkta kalcam masraf yapmayayim dedim gitcem simdi ayakkabı alcam insan önceden söyler defalarca alışverişe çıktım alirdim:KK43:
Sikna canini o da belki fark edememistir.Canim bu kimin nisani bayadir haxirlaniyorsun

Sikna canini o da belki fark edememistir.Canim bu kimin nisani bayadir haxirlaniyorsun
Benim kızım da Ece canım evet adaş sayılırlar nişan eşimin abisinin kızının yüzükleri de eşim takacak amca olarak sorma canım tam hazırlık yani konuşma pravolari bile yapıyoruz:-)

Nihayet duck tv miz geldi :) ya bi haftadır hala ev şantiye gibi ustaların biri giriyo biri çıkıyor, halılarım yıkamadan gelmedi, yeni aldıkalrımı da inşaat hali nedeniyle daha sermedim, sabahtan azadı alıp biyerlere çukuyorum bu saatte gelip yemek yapıp duruyorum. Herşey hala dağınık ama en kötüsü duck tv yokluğuyfu oğlum durmak bilmedi, babası işyerinde internetten indirip getirmişti bilgisayar üzerinden tv ye bağladık ama ı da pek kesmedi neyse ki geldi şimdi rahat ettim valla :) biz de alışverişe gittik oğlumla kendime M beden body ve tayt aldım. Bu da bişeydir diye avunuyırum :) hastaneden çıktığında xl dım, sonra L oldum şimdi M :) acaba eski xs günlerimi görürmüyğm :/ pek sanmam :( oğluma da papyon askı takımı ile converse aldım :) kız anaları gibi süsleyeniyoruz biz ufkumuz bu kadar :) gerçi ben papyon kravat vs pek sevmiyorum spor salaş giydirmeyi seviyom ben :) ama bi tane olsun ki yerleşince diş buğdayı yapıcam sıpama :) diş demişken bizim 4. Yolda ;) ben demiştim azad içerde biriktirip bi seferde çıkaracak hepsini diye :)
Dün kuzenime gittik oğlumla, onun da oğlu var bi yaşında, baya oynadılar arkadaş gibi :) akşam da oğlumu odasında yatırdım, ilk kez ayrı yattık ve benim kulağım sürekli telsizdeydi ama sağolsun oğlum güzel yattı yatağında ;)

selam canım ilk haftalar çok zor oluyor sonra biraz daha alışır gibi oluyosun Allah hepimize sabır direnme gücü ve işlerimizde kolaylık versin.
bizim altta iki diş var sanırım yenileri gelicek onun huysuzluğu var son günlerde ben jel sürmüyorum ama eline pırasa ve yeşil soğan veriyorum sanırım onun cidden faydası var çünkü bir iki saat rahat ediyor iştahla ilgili hiçbir tavsiyem yok maalesef çünkü ne denediysem başarılı olamadım
amin canım. dişleriniz hayırlı olsun darısı başımıza :) bugün develete doktora gittik. hiç kilo almamış malesef :( zaten iştahsızdı kaç gündür. kaç tüp kan aldılar. birde idrar tahlili istedi. pztesi tekrar gitcez tahlil sonuçlaranı göstermeye. çok moralim bozuluyor. diş gözükmüyor dedi. çok ağladığı için kulakları ondan kızarmış dedi. pek içime sinmedi. doktorun kendisi bakmadı pretisyen bi doktor baktı. pztesi kendisine göstercem. bi türlü toparlanamadı :(

Back
X