2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
maşallah ya size,kızın ayrı güzel sen ayrı,galiba en yaşlı benim :KK69:
Ben de varım, ilk çocuğum ve yaş 32 :/ ben de yaşımı göstermezdim, gerçi şimdi de göstermiyorum ama tersi anlamda yani daha yaşlı görünüyorum :(

Kizlar ya gecen hafta sol göğsümde bezeler olmstu sismsti bzn sut birikince oluyodu içip boşalınca geciodu yalnz bu sefer 1 haftadr kucuk findk buyuklugude bisey kaldi hep duruyo bide kahverengi bölge varya orasi Şiş hep emzirirken acio Çarşamba'ya genel cerrahiye randevu aldm yrn doluyms randevuları ama bakiyim yrn aricm tanidik var gel bakim derse hemen gtcm , bide kuzumun burnu tıkandı ya serum fizyolojik sktm zorlanio yavrumcum nefes alrken ins ilerlemez
Sana da kuzuna da geçmiş olsun. Mastit olabilir :(
Isin karacanin klibini izliyorm tv de nasil zayiflamis yahu yarisi gitmis kadinin helal olsun:KK9:

Midesinin yarısını aldırmış öyle bende zayıflarım valla :)
Oğlum yüzünden benim de beynimin yarısı gitti, o yüzden 1 kg zayıfladım :p

Sonunda yerleştik kızlar, ben ve Aslan kocam hallettik herşeyi :) ama canımız çıktı. bi tek perde tadilatları kaldı yarın bi koşu götürüp yaptırıcam tüm ölçüler değişti çünkü :/ şimdi temiz evim temiz yatağımda uyuyacağım, herkese iyi geceler :)

Ço
Sonunda yerleştik kızlar, ben ve Aslan kocam hallettik herşeyi :) ama canımız çıktı. bi tek perde tadilatları kaldı yarın bi koşu götürüp yaptırıcam tüm ölçüler değişti çünkü :/ şimdi temiz evim temiz yatağımda uyuyacağım, herkese iyi geceler :)
çok şükür canım mis kokulu yatağında iyi geceler

Kizlar ya gecen hafta sol göğsümde bezeler olmstu sismsti bzn sut birikince oluyodu içip boşalınca geciodu yalnz bu sefer 1 haftadr kucuk findk buyuklugude bisey kaldi hep duruyo bide kahverengi bölge varya orasi Şiş hep emzirirken acio Çarşamba'ya genel cerrahiye randevu aldm yrn doluyms randevuları ama bakiyim yrn aricm tanidik var gel bakim derse hemen gtcm , bide kuzumun burnu tıkandı ya serum fizyolojik sktm zorlanio yavrumcum nefes alrken ins ilerlemez
Geçmiş olsun canım iyi haberler le gelirsin inşallah

S Sevgidili5 canım yardımcı bayan bulmana çok sevindim inşallah memnun kalirsin bende arıyorum ama henüz bulamadım inşallah iyi birini bulurum bende
inşallah bulursun sende en yakın zamanda canım yaa.bizim gerçekten ihtiyacimiz var yardım eden birine. seninde öyle sanırım ne anneden ne kv deden yardım görmüyorum yardımı bırak bi 5dk bile oğlumu tut oyala da su işimi hallediyim diyebilecegim kimse yok. Çok yipraniyorum en önemli side çocuklara istediğim vakti ayiramiyorum inşallah bu yardım işi bana biraz nefes al AldıRacak

inşallah bulursun sende en yakın zamanda canım yaa.bizim gerçekten ihtiyacimiz var yardım eden birine. seninde öyle sanırım ne anneden ne kv deden yardım görmüyorum yardımı bırak bi 5dk bile oğlumu tut oyala da su işimi hallediyim diyebilecegim kimse yok. Çok yipraniyorum en önemli side çocuklara istediğim vakti ayiramiyorum inşallah bu yardım işi bana biraz nefes al AldıRacak
valla ben memnunum şu an için bi hafta falan denedik alıştım işlerimi başka birinin yapmasına,geriye kalan oğlumla eğlenmek savaşmak :KK4::KK9:

Bugün akşam yemeğine balık yemeye gittik. Bir umut içer diye balık çorbadı aldım oğluma da yine kaşığı görünce ortalığı yıktı, elalemin ortasında yatırıp zorla da içiremedim çorbayı dert oldu bana. Allah'tan balığı baya yedi de için rahatladı. Ya bu oğlan genel olarak kaşıkla verilen herşeye karşı böyle haliyle hiçbir çorbayı içmiyor ama elle ne verirsem en azından bikaç lokma yiyo
kasiktan bnmkide sevmiyo koparip elle verince herseyi yiyo

Tesekkurler dunur:))altin secti sipa:-)

Tesekkkurler canim:)darisi umuta insallah:)

Valla annem altin da koy dedi onu secti hemen:))herkes ayni seyi soyluyo zaten babasina benziyomus:)25 yasindayim bu arada:cool:

Oyku ilk goz agrimiz:KK70:

Tesekkurler canim:)

Ben tasiyorum hala:KK43:
aa bnde 25 yasindayim :))

gule gule oturun evinizde canm

valla ben memnunum şu an için bi hafta falan denedik alıştım işlerimi başka birinin yapmasına,geriye kalan oğlumla eğlenmek savaşmak :KK4::KK9:
Keske benim esim de bana izin verse de alsam bi yardimci bi Allahin kulu yok bana yardim eden ne oldusa herkes irtibatini kesti dogumdan sonra.Sanirim bizden yardim iste

Gece ayaktaydık ailecek :( oğlum 2,5 ta kalktı, altı baya ıslaktı değiştirdim, uykusu mu açıldı nedir yatmadı bi daha, bi saat onun odasında denedim uyutmayı uyumadı. Yatağımıza getirdim orda denedim uyumadı, artık saat sabah 6 falandı bağırdım sinirden, eşim uyandı sesime, ver ben uyutayım dedi o da uyutamadı. Saat 7 olmuştu bile :( ağlamıyordu ama sürekli vızırdıyordy, ben de diş ağrısı olabilir diye calpol verdim güç bela uyudu biraz, 7.30 dan 9.30 a kadar. Ama kafamda davullar çalıyor şu an :(

Gece ayaktaydık ailecek :KK43: oğlum 2,5 ta kalktı, altı baya ıslaktı değiştirdim, uykusu mu açıldı nedir yatmadı bi daha, bi saat onun odasında denedim uyutmayı uyumadı. Yatağımıza getirdim orda denedim uyumadı, artık saat sabah 6 falandı bağırdım sinirden, eşim uyandı sesime, ver ben uyutayım dedi o da uyutamadı. Saat 7 olmuştu bile :KK43: ağlamıyordu ama sürekli vızırdıyordy, ben de diş ağrısı olabilir diye calpol verdim güç bela uyudu biraz, 7.30 dan 9.30 a kadar. Ama kafamda davullar çalıyor şu an :KK43:
biliyor musun beni anlatmışsın ben sabah 5gibi bağırdım yeter artık ya gündüz uyku yok gece yok delimisin hiperaktifmisin diye dolaşırken sesime eşim kalktı aldı brnden gittim uyudum valla 7buçuka dek umrumda bile değildi yan odada neler yaşandığı ,sürekli mızır mızır bi ses kafayı yemiştim zaten,bu çocuk enerjiyi nerden alıyor bilemiyorum

Gece ayaktaydık ailecek :KK43: oğlum 2,5 ta kalktı, altı baya ıslaktı değiştirdim, uykusu mu açıldı nedir yatmadı bi daha, bi saat onun odasında denedim uyutmayı uyumadı. Yatağımıza getirdim orda denedim uyumadı, artık saat sabah 6 falandı bağırdım sinirden, eşim uyandı sesime, ver ben uyutayım dedi o da uyutamadı. Saat 7 olmuştu bile :KK43: ağlamıyordu ama sürekli vızırdıyordy, ben de diş ağrısı olabilir diye calpol verdim güç bela uyudu biraz, 7.30 dan 9.30 a kadar. Ama kafamda davullar çalıyor şu an :KK43:
Ayyy canim gaz sancisi falanmi olduki

Back
X