2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
az önce de kaza geçirdi , mutfaktan bişey almaya gittim 1dakika bile değil,sandalyeye tırmanıp çıkmış ve sandalyeyle beraber düşmüş ,burun kökü kırmızı azıcık valla az bile bu başına gelenler,yani bi dakika için de kadına emanet etmedim nedir bu ya,artık sırtıma bağlıyacağım dursa cidden yapardım

biliyor musun beni anlatmışsın ben sabah 5gibi bağırdım yeter artık ya gündüz uyku yok gece yok delimisin hiperaktifmisin diye dolaşırken sesime eşim kalktı aldı brnden gittim uyudum valla 7buçuka dek umrumda bile değildi yan odada neler yaşandığı ,sürekli mızır mızır bi ses kafayı yemiştim zaten,bu çocuk enerjiyi nerden alıyor bilemiyorum
Aslında azad gece pek problemli bi bebek değildi, 3-4 kez kalkar emer yatardı. Oğlumda beni yoran gündüz bitmek bilmeyen enerjisi ve gündüz hiç uyumaması. Dün gece o yüzden şoktaydık, bu çocuk böyle yapmaz neyi var acaba diye. Dişe yorduk ama bilmem. 20 günde üç diş çıkardı 4. Geliyor şimdi, o da biz de perişanız :( ben de artık hiperaktifşteden şüpheleniyorum, ben gece yatmadım diye kolumu kaldıramıyorum, oğlum karşımda bi koltuğa bi sehpaya bazen de dümdüZ duvara tırmanıyor, bağırıp çağırıyor.

Aslında azad gece pek problemli bi bebek değildi, 3-4 kez kalkar emer yatardı. Oğlumda beni yoran gündüz bitmek bilmeyen enerjisi ve gündüz hiç uyumaması. Dün gece o yüzden şoktaydık, bu çocuk böyle yapmaz neyi var acaba diye. Dişe yorduk ama bilmem. 20 günde üç diş çıkardı 4. Geliyor şimdi, o da biz de perişanız :KK43: ben de artık hiperaktifşteden şüpheleniyorum, ben gece yatmadım diye kolumu kaldıramıyorum, oğlum karşımda bi koltuğa bi sehpaya bazen de dümdüZ duvara tırmanıyor, bağırıp çağırıyor.
diş yapabilir ben gece uyanınca meme verip uyutuabiliyordum kısmen,ama artık meme almak istemiyor haliyle zorlaşıyor mız mızmız mız,bizim böyle dönemlerden sonra yaklaşık 1ay süren bu işkence geceleri ardından diş geldi,çıkınca birkaç hafta remisyona giriyor sonra haydeeee kaldığımız yerden gecelere akıyoruz

Ayyy canim gaz sancisi falanmi olduki
Yok canım gayet pırtlatıyor :) gerçi milletin gaz sancısı 3-4 ayda çözüldü bizimkinin 9. Aya kadar ben çıkarıyordum gazını hala yeni yeni kendisi yapıyor :(

az önce de kaza geçirdi , mutfaktan bişey almaya gittim 1dakika bile değil,sandalyeye tırmanıp çıkmış ve sandalyeyle beraber düşmüş ,burun kökü kırmızı azıcık valla az bile bu başına gelenler,yani bi dakika için de kadına emanet etmedim nedir bu ya,artık sırtıma bağlıyacağım dursa cidden yapardım
Benimki de yanımda koltuğa tırmandı uzandı yerdeki oyuncağı almaya uzanmaya kalkınca hoop yere, tabii ben yanındaydım da yere kontrollü indirdim ama odada olmasam kafa göz yaracaktı :( ben bağlayamam çünkü kucakta bile sabit durmaz oğlum kurtlu gibi hiçbirşey yapmazsa öne arkaya yanlara ittirir kendini :/

diş yapabilir ben gece uyanınca meme verip uyutuabiliyordum kısmen,ama artık meme almak istemiyor haliyle zorlaşıyor mız mızmız mız,bizim böyle dönemlerden sonra yaklaşık 1ay süren bu işkence geceleri ardından diş geldi,çıkınca birkaç hafta remisyona giriyor sonra haydeeee kaldığımız yerden gecelere akıyoruz
Ben beler yapmıyorum ki, sırf uyusun diye yanyana uzanıp meme veriyorum ki beni emerken uzanık vaziyette uykuya dalsın diye, kucakta dalamıyor, dalda da uyanıyor. Geçen günkü şarkına karşılık olarak : çekmediğim dertler çile kalmadı, feryatsız gündüzüm gecem olmadı, ve işin kötüsü yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :(

Kızlar galiba psikolojim bozuldu bu sıpa yüzünden, ne zaman 7-8 yaşlarında bi çocuk görsem aaaa bunlar büyüyolardı dimi allahtan hep böyle kalmıyolar yoksa kafayı yer anneler allah ona göre yaratıyo herşeyi demekki gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum
Sanki hep böyle bakımsız, yorgun, bitkin, herşeye yetişmeye çalışır bi halde, asosyal yaşıcakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman. Sanırım bü yüzden hafif sıyırmış olabilirim:KK45:

A apriori11 dis yok dis yok dedin dedin ahanda geldim diyo :)
Insan gibi zamanında ve aralıklarla çıkarsana evladım, 9 ay bekletip 20 günde 4 çıkarmak nedir. Herşeyi bi değişik bu oğlanın valla artık ben söylemekten usandım millet dinlemekten :/

Kizlar simdi bir soru annemle didisip duruyoruz bu yuzden öykü sicagi sevmez pek onu soylim once
Simdii gelirken montunumu alsam yoksa yagmurlugunumu ici penye onun da incecik degil fermuarli sweatleri var icine ondan giydirirm olmazsa diye dusundum zaten arabasinin ruzgarligida var annemde tutturdu montunu al diye

Kızlar galiba psikolojim bozuldu bu sıpa yüzünden, ne zaman 7-8 yaşlarında bi çocuk görsem aaaa bunlar büyüyolardı dimi allahtan hep böyle kalmıyolar yoksa kafayı yer anneler allah ona göre yaratıyo herşeyi demekki gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum
Sanki hep böyle bakımsız, yorgun, bitkin, herşeye yetişmeye çalışır bi halde, asosyal yaşıcakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman. Sanırım bü yüzden hafif sıyırmış olabilirim:KK45:
7-8 yasta pek gulluk gulistanlik degil bence bu halleri daha iyi tamam yorucu ama en azindan daha da buyuduler mi ay nerde kaldi ne zaaman gelcek yok asilikleri yok arkadaslari amaaann dert dert :)

Insan gibi zamanında ve aralıklarla çıkarsana evladım, 9 ay bekletip 20 günde 4 çıkarmak nedir. Herşeyi bi değişik bu oğlanın valla artık ben söylemekten usandım millet dinlemekten :/
biz anladik azadi bak benim zilliye daha yeni ayaga kalkiyo tutunupta :)

7-8 yasta pek gulluk gulistanlik degil bence bu halleri daha iyi tamam yorucu ama en azindan daha da buyuduler mi ay nerde kaldi ne zaaman gelcek yok asilikleri yok arkadaslari amaaann dert dert :)
Aynen daha bunların ergenlikleri var, sevgili bunalımları var offffff off

Geçmiş olsun valla ayağa kalkmaya başladı ya artık gündüzler haram olur sana bi bıtakıp wc ye gidemezsin nereye tırmanıp aşağı atlayacak acaba korkusuyla :/
Hafiften yurutecten sarkmaya basladi yatakta zaten hep ayakta bakalim yasayip gorcez su yaz gelsin baska bisey istemiyorum suan en azindan emeklemeye basladi yere birakirim zaten benim oyle dagitcak esyamda yok cok sıkıntı olmaz diye bir dusuncem var :)

Gece ayaktaydık ailecek :KK43: oğlum 2,5 ta kalktı, altı baya ıslaktı değiştirdim, uykusu mu açıldı nedir yatmadı bi daha, bi saat onun odasında denedim uyutmayı uyumadı. Yatağımıza getirdim orda denedim uyumadı, artık saat sabah 6 falandı bağırdım sinirden, eşim uyandı sesime, ver ben uyutayım dedi o da uyutamadı. Saat 7 olmuştu bile :KK43: ağlamıyordu ama sürekli vızırdıyordy, ben de diş ağrısı olabilir diye calpol verdim güç bela uyudu biraz, 7.30 dan 9.30 a kadar. Ama kafamda davullar çalıyor şu an :KK43:
dün gece bizde öyleydik birde zor yattı bütün gece mızmızlanarak uyandı ağrı kesici vermek aklıma bile gelmedi sersemlikten bende dişe yoruyorum bide bütün gün çok yoruldu amca oğlu epey hırpaladı trafik kucak kucağa emekleme tırmanma sonuç derin uykuya dalamamak ve bugün direktörüm döndü işler yoğun şuan kafamda hunim eksik

geçmiş olsun canım neyseki yüzüstü düşmül allahım korusun kuzucukları ne kadar dikkat etsek bi yerden yüreğimizi ağzımıza getirebiliyorlar

Kizlar simdi bir soru annemle didisip duruyoruz bu yuzden öykü sicagi sevmez pek onu soylim once
Simdii gelirken montunumu alsam yoksa yagmurlugunumu ici penye onun da incecik degil fermuarli sweatleri var icine ondan giydirirm olmazsa diye dusundum zaten arabasinin ruzgarligida var annemde tutturdu montunu al diye
canım istanbulun havası pek değişken bayaca bi esebiliyo biz dün montla çıktık mesela sanki yanına alsan daha mı ii olur

Hafiften yurutecten sarkmaya basladi yatakta zaten hep ayakta bakalim yasayip gorcez su yaz gelsin baska bisey istemiyorum suan en azindan emeklemeye basladi yere birakirim zaten benim oyle dagitcak esyamda yok cok sıkıntı olmaz diye bir dusuncem var :)
Ben kaldırdım yürüteci çünkü en son dayanıp destek alarak yürüteçten çıkardı bacaklarını, ben de artık tamamen dikilip yürüse de kurtulsam diyorum da bakalım kurtulabilecekniyim :/ bu arada garantici olmamda fayda var mont al mesela bugün hava kötü

Atayim bavula madem daha gelmeden pisman olmaya basladim ya bakalim sinir olup donmezsem iyi annemle teyzem delirtcek beni
Babama diyom eminonune gideriz dogumgunu icin biseyle bakariz orda bisey yok baska biyeri soyledi oraya gideriz diye öyküyle gidilmez edilmez dedim birakcak biyer olmasa napcam niye goturulmuyomus izmir saniyomusum bidibidi cocuk evde oturcak daha gitmeden sinirleim tepemde

Back
X