2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmış :KK43: mutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die :KK53:
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucak :p kızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion :KK45:
Ay Allahım çok tuhaf şu kvler bizimki de kızım ilk doğduğunda Sevgi diye seviyordu inat gibi durmadan Sevgi Sevgi en sonunda eşim bir daha söyleme dedi söylemedi Allahtan calisiyirsun canım bütün gün beraber olmak daha zor çabuk geçsin 10 gün inşallah

Bu survivor da oha yani bu saatte ne bu. :))))
ya yemin ediyorum ağzımın Suları aktı hayır evde sucuk olsa gercekten yapardım o derece

Ayy süper resimler kızına da maşallah çok tatlı. Valla modellere taş çıkartır :) arka fonlar ise tek kelimeyle harika.
çok teşekkürler canım

Bu arada instagramı olanlar hep foto paylaşıyo burda olmayanlar sizdende bebişlerin fotosunu bekliyoruz bizde merak ediyoruz yahuuu

ya yemin ediyorum ağzımın Suları aktı hayır evde sucuk olsa gercekten yapardım o derece

çok teşekkürler canım

Bu arada instagramı olanlar hep foto paylaşıyo burda olmayanlar sizdende bebişlerin fotosunu bekliyoruz bizde merak ediyoruz yahuuu
Ama ekmekte ekmek sucukta sucuktu yani doldurmuslar

image.webp

Buda aren :)

Back
X