2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmış :KK43: mutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die :KK53:
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucak :p kızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion :KK45:
Ayy çok güldüm yahu ama aferin gökçeye o veriyo dersini :)))

Oh yarasın bizimkine kesin alerji olur Çilek zaten normalde de Alerjik hoş olmasa da mira eline alır yere atar üstüne aaa der ben atmıştım gibi :p bişiyi alıp ne zamn Ağzına götürecek merak içindeyim
Gökçede normalde öyle yapardı. Hatta elime atlayınca vermek istemedim. Yemediği gibi etrafı batıracak die ama yedi ve beni şaşırttı sıpa :) Gökçe şimdilik sadece irmik alerji yaptı bide ıhlamuru tatlandırmak için kattığım miniminicik bal.

Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmış :KK43: mutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die :KK53:
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucak :p kızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion :KK45:
okuyunca valla delı galıba diye aklımdan gectı :):):):KK58:

Te allahım ya güya torun sevecek , hiç düşünmüyorlar ki sen annesini sevmezsen o torun da seni sevmez. Benim kv de de bu ay sonu gelecek, beni sever ve arkadaş gibidir ama o da fazla kanka yani, sabahlar olmadın sohbet muhabbet, tüm akraba havadislerini anlatır ;/ ama sizinkileri okuyunca benimki zararsız, bi tek gezmeyi ve alışverişi çok sever, bi de bize yaptırır, tek kusur o :p

ıııyyy ne sinir bozucu insanlar var yaa.bide 10 gün allah kolaylık versin.

Te allahım ya güya torun sevecek , hiç düşünmüyorlar ki sen annesini sevmezsen o torun da seni sevmez. Benim kv de de bu ay sonu gelecek, beni sever ve arkadaş gibidir ama o da fazla kanka yani, sabahlar olmadın sohbet muhabbet, tüm akraba havadislerini anlatır ;/ ama sizinkileri okuyunca benimki zararsız, bi tek gezmeyi ve alışverişi çok sever, bi de bize yaptırır, tek kusur o :p
gelin seven kayınvalide çok az valla,şanslısın

Çok güzelmiş umutta tam bi beyfendi yahu ne güzel bakmış mAŞallah

geçmiş olsun inşallh hemen toparlar

oh maşallah zayıf görünmesi boyundandır kilosuda iyi çünkü :nazar:

Kızlar tüm Şartları zorlıcam bakalım inşallh eşim okey derse kafam rahat yola çıkmış olurum buluşmayı gerçekten çok istiyorum :21:
saolasin canim benim bende mira kizi merak ediyorum ama instegram hesabim yok hicbirinizi gorwmiyorum:((

Aşkolsun pilisecim net konuşulmazsa uzayıp gidio bende kstli sure burda oldgmdan hem esimin tarafina hem kendi tarafıma hem ark larim hepsini gormek istyrm anca haftasonu musait herkes ona gore plan yapilio ondan yani gülerek yaziorm hep atarli gibi gorunuosa ozur :KK66:
Yok canım hoşuma gitti aksine betüle güvenebilsem otobüsle bile gelirdim arabasız olmak ne kötüymüş yaa

okuyunca valla delı galıba diye aklımdan gectı :):):):KK58:
Eşimi cidden çok seviyorum ve onun hatrına ses çıkarmıyorum. Gerçekten çok tuaf bi kadın. Aynı ilde oturuyorduk doğum yaptığımda ve arada küslük falanda olmamasına rağmen doğuma hastaneye gelmemişti. Kardeşi geldi o gelmedi.

Eşimi cidden çok seviyorum ve onun hatrına ses çıkarmıyorum. Gerçekten çok tuaf bi kadın. Aynı ilde oturuyorduk doğum yaptığımda ve arada küslük falanda olmamasına rağmen doğuma hastaneye gelmemişti. Kardeşi geldi o gelmedi.
hastaneye gelmedııı:KK57::KK57::KK57: sebepp ?????
keşke benımkıde gelmesedydııı, benı sınır ettı geldıde allahım ne gunlerdıı :KK14::KK14::KK14::KK14:

Ne güzel ya :) benim kv çok tuaf. Birlikte bişey yapamazsın. benim yengemle annemde çok iyilerdi. Bazen kızsada annem gayet iyi anlaşırlardı. Gerçi annem eşimlede çok iyi anlaşır. Laf söyletmez damatlarına. Kardeşimde kv Adayı ile Anadolu efesin maçlarına gider. Kıskanıyorum Valla. Kıymetini bil valla kv nin.

Back
X