2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allahım acil şifalar versin Alper Kaan'a dua edeyim bende çok zordur Minicik bedenler çok haklısın hele yemiyo diye dayanamayıp kızıyorum ya şimdi daha çok pişmanım allahım tüm anne kuzularına sağlık versin yaşadığımız her ana kuzularımızın sağlıklı her nefesine Şükürler olsun

Herkese iyi geceler : ) Bir bakıyım dedim yazmadan çıkamadım.

Hepinizin yavrularına maşallah. Büyüttük bebeleri. Arda yürümeye başladı teyzeleri. 5. dişimiz çıkmak üzere, diş çıkartırken kilo verdik üst dişler çok zorladı çıktı rahatladık.

Doğum günü hazırlıklarına başladık ufak ufak malum çalışınca zaman kısıtlı.

Hasta bebişlere geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsinler.

ne kadar sevindim seni gördüğümde anlatamam
Maşallah Arda'ya ilk yürüyen bebeğimiz oldu yanılmıyorsam

canim yazmana cok sevindim gitme bidaha ardaya da masallah

Canim çok mutlu oldum yazmana Arda ya maşallah cabuk yürümeye başlamış bizde sikintiliyiz bu günlerde sanırım diş gelecek yine yaz canım bekliyoruz doğum günü hazırlıklarını da paylasmani bekliyorum

Te
Tek oglundan ilk torun geldi annemle aralari bozuldu ayyy devamini anlatmak bile istemiyorum bosaniyodum son anda döndük ogün bugundurde heran bosanabiliriz modundayiz

Geçmiş olsun canım neyseki tutmussunuz ama yine de canı acımış maalesef ilk zamanlar boyle kazalar oluyor Allaha emanet olsun kuzular

Sağolasın canımm. Mira kuşun fotolarını göremedim son zamanlarda :)
Bizde çok huysuzuz yeni çıkmaya başladı dişler hiçbişi istemiyo arada tek tük çekebiliyorum :))
Bu arada bende araştırmalara başladım doğum günü için dediğin gibi kısıtlı zaman çalışırken

Üst dişler bizi mahvetti canım ya, gece sürekli uyandı İştahı gitti. Dişler çıktı yavrum şimdi sabaha kadar uyanmadan uyuyor ama alt yan diş kabarık umarım onu kolay atlatırız. Sizin dişerde çabucak çıkar inşallah. Ateş olmasında huzursuzluğuna razıyım.

Amin canim

Gecmis olsun canm
geçmiş olsun canım Allahtan bişi olmamış artık bu tarz kazalar kaçınılmaz sanırım bir çoğumuz yaşadık benzer şeyler Rabbim büyük kazalardan korusun
Geçmiş olsun canım neyseki tutmussunuz ama yine de canı acımış maalesef ilk zamanlar boyle kazalar oluyor Allaha emanet olsun kuzular
Kizlar cok teşekkür ederim kac saattir uykusu var gozleri kapali agliyo kolumu aciyo baska biseymi anlayamadim pedifen verdim en son dayanamadim bide okadar agladigina aniden isik yakip odaya kv daldi tamam iyi biyetli geldi ama işte iyice uykusu dagilacak daha cok aglayacak diye korkuyorum napiim esimle carsafta salladik gazi varmis onu atti simdide ayagimda eger bi kere daha aglarsa dogru acile kosucaz artik umarim biseyi yoktur suram agriyoda diyemiyo sadece gozumun icine bakip agliyor cok kötü oldum gerçekten

Hosgeldin canim gelmene sevindim

Canim kulağını çok kasiyor ağlayarak uyanıyor Arda da kulağını kasiyormuydu

Bizde cekmece gazisi olduk bugun mutfakta cekmeceye sıkıstırdı parmaklarini cekemiyo da allahtan yakindim hemen aldim ama cok agladi

çok geçmiş olsun.
ALLAH rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere aileleri kimbilir ne haldedir. Rabbim yardımcıları olsun. Az önce bende facemde muhammed diye bi çocuğu gördüm. Yrn sabah beyin ameliyatı olacakmış. Çok riskliymiş. Dr herşeye hazırlıklı olun demiş. İçim gitti resmen.

Kulağını kaşıdı sonra çıkmadan önce son iki gün kulağının üstüne avuçlarıyla vurmaya başladı. Nasıl ağrıları oluyorsa artık : (
Zor bir süreç canım bir an önce hepsi çıksa da rahatlasalar bizim iki tane çıktı çıkarken hep gece aglamalari iştahsızlık ama çıktıktan sonra bir sure rahatliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…