2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dişsiz delikanlı:)bizim hala hiç disimiz yokda aylardur belirti var kendi yok:(
Geçenlerde Arda'ya ayakkabı almaya gittiğimizde bebek arabasında bir oğlan çocuğu vardı, çocuğa baktım bütün dişleri var annesiyle konuştuk biraz ne kadarlık dedim 14 aylık dedi. Dedim maşallah bütün dişleri çıkmış. Dediki ilk dişini 10. ayda çıkarttı sonra hepsi birden çıkmış. Belki Umut'ta annesini uğraştırmayıp hepsini birden çıkartacaktır : )

Geçenlerde Arda'ya ayakkabı almaya gittiğimizde bebek arabasında bir oğlan çocuğu vardı, çocuğa baktım bütün dişleri var annesiyle konuştuk biraz ne kadarlık dedim 14 aylık dedi. Dedim maşallah bütün dişleri çıkmış. Dediki ilk dişini 10. ayda çıkarttı sonra hepsi birden çıkmış. Belki Umut'ta annesini uğraştırmayıp hepsini birden çıkartacaktır : )
ayyy insallah uykusuz her gece modundayiz yoksa

Ervos uyudu ben calisiyorm valla Gözümden uyku akio ama gndz hc vakit bulamyrm calismaya yrn sabah kan tahlili icin gtcz 10 aylik oluyrz bikac gin snra burun da tıkalı , kizamik yaptırmadık bakalim ins idrar da vercez de kolaycacik aliriz ins

İnstagramda esrarengiz bahçe diye bişey var boyama kitabıymış yetişkinler için acayip kafaya taktım eşime dedim yarın iki tane kap gel bakalım yapabilecek miyiz

Tabi betüş hanım izin verirse

Ervos uyudu ben calisiyorm valla Gözümden uyku akio ama gndz hc vakit bulamyrm calismaya yrn sabah kan tahlili icin gtcz 10 aylik oluyrz bikac gin snra burun da tıkalı , kizamik yaptırmadık bakalim ins idrar da vercez de kolaycacik aliriz ins
Kolaylıklar canım ii çalışabiliyorsun bu saatte ben mailleri bile yanlış anlıyorum :)) inşallah sıkıntısız geçer yarın

Ben yatıyorum kızlar çok fenayım mirayı anneme verdim bir saat bari uyuyim yoksa yarın bitmez bana

Herkese iyi geceler : ) Bir bakıyım dedim yazmadan çıkamadım.

Hepinizin yavrularına maşallah. Büyüttük bebeleri. Arda yürümeye başladı teyzeleri. 5. dişimiz çıkmak üzere, diş çıkartırken kilo verdik üst dişler çok zorladı çıktı rahatladık.

Doğum günü hazırlıklarına başladık ufak ufak malum çalışınca zaman kısıtlı.

Hasta bebişlere geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsinler.
Hoşgrldin canım maşallah arda ya

Vallahi omrumden ömür gitti beyza babasiyla benim aramda tabi biz tutarak yurutuyoduk o bana ben ona birden elimizden kaydi tam dusecekken yakaladik ama kolu biraz degdi öyle bir agladiki aşı da bu kadar aglamamisti kuzum ne yapsam susturamadim en son asla yapmayacagim sey ama okey taslarini önüne döktüm hem dikkatini cekti hem elini nasil kullandigini gozlemledim sakinarak tutuyodu kuzum biraz daha vakit gecti simdi daha iyi cok şükür ama bisey olacak diye omrumden ömür gitti :KK43:

Çok geçmiş olsun canım umarım bişeyi yoktur

İnstagramda esrarengiz bahçe diye bişey var boyama kitabıymış yetişkinler için acayip kafaya taktım eşime dedim yarın iki tane kap gel bakalım yapabilecek miyiz

Tabi betüş hanım izin verirse
Cok guzelmis bende bakayim benim koca hayatta yapmaz sinir olur yirtar atar :)

Kızlar benim kızım son zamanlarda peynir yemek istemiyor labne veriyordum sonra normal yağlı teneke peynirini aksamdan suya koyup öyle verdim çok tuzlu çünkü önceleri yiyiyordu sonra yemek istemedi labne aldım tekrar onuda yemiyor siz hangi peynirden veriyorsunuz hangi marka onerilerinizi bekliyorum

Masaallah subhanallah bacim cok tatli ♥♥♥
Bacilarim bizim forumun kizlari hepsi birbirinden guzel ama...
Erkeklerimizde yakisikli tabi ♥♥♥
Rabb'im nazarlardan korusun hepsini :nazar:

Vallahi omrumden ömür gitti beyza babasiyla benim aramda tabi biz tutarak yurutuyoduk o bana ben ona birden elimizden kaydi tam dusecekken yakaladik ama kolu biraz degdi öyle bir agladiki aşı da bu kadar aglamamisti kuzum ne yapsam susturamadim en son asla yapmayacagim sey ama okey taslarini önüne döktüm hem dikkatini cekti hem elini nasil kullandigini gozlemledim sakinarak tutuyodu kuzum biraz daha vakit gecti simdi daha iyi cok şükür ama bisey olacak diye omrumden ömür gitti :KK43:
Gecmis olsun bacim ...
Ins. Onemli birsyi yoktur...
Korkmustir kuzum benim ya :KK43:

Kizlar facede gormussunuzdur belki yigit arda diye bi cocuk vardi kanserdi.takip ediyodum onu.dun gece yogun bakima alinmisti buraya da yazcaktim dua edelim Allah im kurtarsin onu diye.maalesef bu sabah vefat etmis cok uzuldum ya:cry:Allah rahmet eylesin melek oldu yavru.anne babasina da sabir versin.cok zor ya daha once de cok etkilenirdim boyle seylerden ama hamilelik ve dogumdan beri her olum veya hastalik haberinde ozellikle de cocuklarda tutamiyorum kendimi.gecenlerde hastanede yatmistik ya 3 gun ne kadar zorlanmistim.bu cocuk 2012 den beri hastalikla ugrasiyomus:KK43:donor bulunmus almanyada sonra vazgecmis ulasamamislar.babasi yaziyodu surekli son zamanlarda cok agliyomus yasamak istemiyorum falan diye:KK43:cok agrisi oluyomus.agrilarindan kurtuldu kuzum.Allah kimseye dermansiz dert vermesin elhamdulillah halimize
Allah (c.c) rahmet etsin ...
Ailesine sabir versin ...
Rabb'im kimseye evlat acisi yasatmasin..
(AMIN )

Herkese iyi geceler : ) Bir bakıyım dedim yazmadan çıkamadım.

Hepinizin yavrularına maşallah. Büyüttük bebeleri. Arda yürümeye başladı teyzeleri. 5. dişimiz çıkmak üzere, diş çıkartırken kilo verdik üst dişler çok zorladı çıktı rahatladık.

Doğum günü hazırlıklarına başladık ufak ufak malum çalışınca zaman kısıtlı.

Hasta bebişlere geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsinler.
Stankim hosgeldin :KK19:
Bana kirgin misin ?
Ozur dilerim :KK37:
Bu arada masaalah forumumuzun ilk yuruyeni Arda oldu ( Yanilmiyorsam ) :nazar::nazar::nazar:
Dislerden su an bizde cekiyoruz ...
En kisa zamanda cikartsinlar ins♥

Bizde cekmece gazisi olduk bugun mutfakta cekmeceye sıkıstırdı parmaklarini cekemiyo da allahtan yakindim hemen aldim ama cok agladi
Gecmis olsun bacim ♥
Cani cok acimistir kiyamam ya ..:KK43:
Benimkide hergun basini belaya sokacak yerler arayisinda ....
Bir sure pur dikkat gozetmek zorundayiz da nereye kadar :KK53:

Masaallah Ervosumuza 10. ayini deviriyor demek...:nazar:
Ins. Sonuclariniz guzel cikar bacim ♥
Bu arada bulusma haftasonuymus...
Ins. Oglum o zamana kadar toparlanirda bizde geliriz ♥♥♥

Kızlar benim kızım son zamanlarda peynir yemek istemiyor labne veriyordum sonra normal yağlı teneke peynirini aksamdan suya koyup öyle verdim çok tuzlu çünkü önceleri yiyiyordu sonra yemek istemedi labne aldım tekrar onuda yemiyor siz hangi peynirden veriyorsunuz hangi marka onerilerinizi bekliyorum
Ben bazen yörsan bazende pınarın labnesini veriyorum yiyor. Oğlum hiç yenilikci olmadığı için diğer peynirleri yemiyo.

Bu arada bulusma haftasonuymus...
Ins. Oglum o zamana kadar toparlanirda bizde geliriz ♥♥♥
[/QUOTE]
Gel tabi azericim ya nasilsa yakınız sana Ali yasincik cok huysuzlk yaparsa kalkarsın en kotu

canim ben sutasin suzme peynirinden veriyorum cuniu encok onu sevdi

Back
X