gecmis olsunn caninBizde cekmece gazisi olduk bugun mutfakta cekmeceye sıkıstırdı parmaklarini cekemiyo da allahtan yakindim hemen aldim ama cok agladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsunn caninBizde cekmece gazisi olduk bugun mutfakta cekmeceye sıkıstırdı parmaklarini cekemiyo da allahtan yakindim hemen aldim ama cok agladi
Geçenlerde Arda'ya ayakkabı almaya gittiğimizde bebek arabasında bir oğlan çocuğu vardı, çocuğa baktım bütün dişleri var annesiyle konuştuk biraz ne kadarlık dedim 14 aylık dedi. Dedim maşallah bütün dişleri çıkmış. Dediki ilk dişini 10. ayda çıkarttı sonra hepsi birden çıkmış. Belki Umut'ta annesini uğraştırmayıp hepsini birden çıkartacaktır : )dişsiz delikanlı:)bizim hala hiç disimiz yokda aylardur belirti var kendi yok![]()
Geçmiş olsun öyküşe kıyamamBizde cekmece gazisi olduk bugun mutfakta cekmeceye sıkıstırdı parmaklarini cekemiyo da allahtan yakindim hemen aldim ama cok agladi
ayyy insallah uykusuz her gece modundayiz yoksaGeçenlerde Arda'ya ayakkabı almaya gittiğimizde bebek arabasında bir oğlan çocuğu vardı, çocuğa baktım bütün dişleri var annesiyle konuştuk biraz ne kadarlık dedim 14 aylık dedi. Dedim maşallah bütün dişleri çıkmış. Dediki ilk dişini 10. ayda çıkarttı sonra hepsi birden çıkmış. Belki Umut'ta annesini uğraştırmayıp hepsini birden çıkartacaktır : )
Kolaylıklar canım ii çalışabiliyorsun bu saatte ben mailleri bile yanlış anlıyorum :)) inşallah sıkıntısız geçer yarınErvos uyudu ben calisiyorm valla Gözümden uyku akio ama gndz hc vakit bulamyrm calismaya yrn sabah kan tahlili icin gtcz 10 aylik oluyrz bikac gin snra burun da tıkalı , kizamik yaptırmadık bakalim ins idrar da vercez de kolaycacik aliriz ins
Hoşgrldin canım maşallah arda yaHerkese iyi geceler : ) Bir bakıyım dedim yazmadan çıkamadım.
Hepinizin yavrularına maşallah. Büyüttük bebeleri. Arda yürümeye başladı teyzeleri. 5. dişimiz çıkmak üzere, diş çıkartırken kilo verdik üst dişler çok zorladı çıktı rahatladık.
Doğum günü hazırlıklarına başladık ufak ufak malum çalışınca zaman kısıtlı.
Hasta bebişlere geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsinler.
Vallahi omrumden ömür gitti beyza babasiyla benim aramda tabi biz tutarak yurutuyoduk o bana ben ona birden elimizden kaydi tam dusecekken yakaladik ama kolu biraz degdi öyle bir agladiki aşı da bu kadar aglamamisti kuzum ne yapsam susturamadim en son asla yapmayacagim sey ama okey taslarini önüne döktüm hem dikkatini cekti hem elini nasil kullandigini gozlemledim sakinarak tutuyodu kuzum biraz daha vakit gecti simdi daha iyi cok şükür ama bisey olacak diye omrumden ömür gitti![]()
Cok guzelmis bende bakayim benim koca hayatta yapmaz sinir olur yirtar atar :)İnstagramda esrarengiz bahçe diye bişey var boyama kitabıymış yetişkinler için acayip kafaya taktım eşime dedim yarın iki tane kap gel bakalım yapabilecek miyiz
Tabi betüş hanım izin verirse
Masaallah subhanallah bacim cok tatli ♥♥♥Evet canım buda son halleri kızımınEki Görüntüle 1484867 Eki Görüntüle 1484867 Eki Görüntüle 1484867 Eki Görüntüle 1484875
Gecmis olsun bacim ...Vallahi omrumden ömür gitti beyza babasiyla benim aramda tabi biz tutarak yurutuyoduk o bana ben ona birden elimizden kaydi tam dusecekken yakaladik ama kolu biraz degdi öyle bir agladiki aşı da bu kadar aglamamisti kuzum ne yapsam susturamadim en son asla yapmayacagim sey ama okey taslarini önüne döktüm hem dikkatini cekti hem elini nasil kullandigini gozlemledim sakinarak tutuyodu kuzum biraz daha vakit gecti simdi daha iyi cok şükür ama bisey olacak diye omrumden ömür gitti![]()
Allah (c.c) rahmet etsin ...Kizlar facede gormussunuzdur belki yigit arda diye bi cocuk vardi kanserdi.takip ediyodum onu.dun gece yogun bakima alinmisti buraya da yazcaktim dua edelim Allah im kurtarsin onu diye.maalesef bu sabah vefat etmis cok uzuldum yaAllah rahmet eylesin melek oldu yavru.anne babasina da sabir versin.cok zor ya daha once de cok etkilenirdim boyle seylerden ama hamilelik ve dogumdan beri her olum veya hastalik haberinde ozellikle de cocuklarda tutamiyorum kendimi.gecenlerde hastanede yatmistik ya 3 gun ne kadar zorlanmistim.bu cocuk 2012 den beri hastalikla ugrasiyomus
donor bulunmus almanyada sonra vazgecmis ulasamamislar.babasi yaziyodu surekli son zamanlarda cok agliyomus yasamak istemiyorum falan diye
cok agrisi oluyomus.agrilarindan kurtuldu kuzum.Allah kimseye dermansiz dert vermesin elhamdulillah halimize
Stankim hosgeldinHerkese iyi geceler : ) Bir bakıyım dedim yazmadan çıkamadım.
Hepinizin yavrularına maşallah. Büyüttük bebeleri. Arda yürümeye başladı teyzeleri. 5. dişimiz çıkmak üzere, diş çıkartırken kilo verdik üst dişler çok zorladı çıktı rahatladık.
Doğum günü hazırlıklarına başladık ufak ufak malum çalışınca zaman kısıtlı.
Hasta bebişlere geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsinler.
Gecmis olsun bacim ♥Bizde cekmece gazisi olduk bugun mutfakta cekmeceye sıkıstırdı parmaklarini cekemiyo da allahtan yakindim hemen aldim ama cok agladi
Masaallah Ervosumuza 10. ayini deviriyor demek...Ervos uyudu ben calisiyorm valla Gözümden uyku akio ama gndz hc vakit bulamyrm calismaya yrn sabah kan tahlili icin gtcz 10 aylik oluyrz bikac gin snra burun da tıkalı , kizamik yaptırmadık bakalim ins idrar da vercez de kolaycacik aliriz ins
Ben bazen yörsan bazende pınarın labnesini veriyorum yiyor. Oğlum hiç yenilikci olmadığı için diğer peynirleri yemiyo.Kızlar benim kızım son zamanlarda peynir yemek istemiyor labne veriyordum sonra normal yağlı teneke peynirini aksamdan suya koyup öyle verdim çok tuzlu çünkü önceleri yiyiyordu sonra yemek istemedi labne aldım tekrar onuda yemiyor siz hangi peynirden veriyorsunuz hangi marka onerilerinizi bekliyorum
canim ben sutasin suzme peynirinden veriyorum cuniu encok onu sevdiKızlar benim kızım son zamanlarda peynir yemek istemiyor labne veriyordum sonra normal yağlı teneke peynirini aksamdan suya koyup öyle verdim çok tuzlu çünkü önceleri yiyiyordu sonra yemek istemedi labne aldım tekrar onuda yemiyor siz hangi peynirden veriyorsunuz hangi marka onerilerinizi bekliyorum