Gece 4 de betülde öyle çok ağladıki pedifen verdim ağrısı mı var acaba diye sonra uyumuşuz çok şükür
Canım illaki biraz sıkıntısı olacak biZde bi 4-5 gece sık sık uyanıp ağlama krizleri şeklindeydi o zamanda omuzumda uyuyodu yavrum ağrı kesici veriyorum bi iki kere de kel sürmüştüm hafif atlattık diye düşünüyorum ben ateşi olmuyodu en azından inşallah sizinde kolay olur
Sen nerdeydin canım ben istanbuldasın sanıyodum
Sakaryada da çok yok ama o dediğin çocuk mağazalarında idil mammino filan var hatta mont aldıktn olsa markasına baktım netten sandığımdan çok daha iyi markaymış lcw dan da alıyorum ama genelde günlük giydiriyorum bu ara da jokerden almaya başladık betül ince uzun bacaklı onların pantolonları çok güzel oldu
O maşallah çarşıya her gidişimde betüle bişey lazım olmasa bile hep çocuk mağazalarına bakıyoruz
Çok güzelmiş bulursun inşallah
Betülde şarjlı süpürgeden korkuyodu blender dan filanda şimdi biraz daha aklı eriyo diye çalışmıyoken bak betül bu bizim çok güzel ciciii filan yapıp seviyorum onunda elini koyuyorum yavas yavaş çalıştırıyorum tedirgin oluyo baştan ama sonra gülüyo herhangi bişeyi karşı korkusu olmasın istiyorum yanlış mı bilmem
Hayvanlara karşıda mesela ben her hayvandan korkarım ama betül korkmasın isterim