Maşallah hepsine ama Öykü ve Mira pek bir kaynaşmış görünüyor:)Eki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah hepsine ama Öykü ve Mira pek bir kaynaşmış görünüyor:)Eki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Evet. Eşimin ailesi burda ama onlarlada mesafemi korumaya çalışıyorum. Yoksa sorun oluyo kafalar farklı:)annenler başka sehirdemi canin
Maşallah hepsineEki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Bende şuan aynı dırumdayım ama bugün halimden memnunum. gökçe uyusa daha şa memnun olucam tabiÜniden arkadaşlarım var ama çalışıyolar hemde evler uzak baya. Havada soğuk. Eve hapis durumundayım:)
Anladım canım sorun oluyorsa en güzeli mesafeli olmak ben de öyle yapıyorum daha mutluyumEvet. Eşimin ailesi burda ama onlarlada mesafemi korumaya çalışıyorum. Yoksa sorun oluyo kafalar farklı:)
Aslında bende sorun etmem severim yalnızlığıda. Gökçeden sıkılmaya bile fırsatım olmuyo.Bende şuan aynı dırumdayım ama bugün halimden memnunum. gökçe uyusa daha şa memnun olucam tabi![]()
Çok güzel canım. Umut'a çok yakışır benceEki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
Adaşımızın resmi var mı ? Benim Gökçemin resmi avatarımda var :)Aslında bende sorun etmem severim yalnızlığıda. Gökçeden sıkılmaya bile fırsatım olmuyo.
Ama annemlerin yanındaydım 3 hafta şimdi dönünce bi garip geldi:)
Ekledim avatara bende :) niye yan oldu hiç bi fikrim yokAdaşımızın resmi var mı ? Benim Gökçemin resmi avatarımda var :)
Eki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
Ekledim avatara bende :) niye yan oldu hiç bi fikrim yok
Teşekkür ederim:) meleklerin hangisi tatlı olmuyo ki:)Güle güle giysin umut çok güzellermiş
Maşallah kızına çok tatlıymış![]()
Adaşımızda pek tatlıymış :) sizin saçlar daha uzun bizimkine göre :)Ekledim avatara bende :) niye yan oldu hiç bi fikrim yok![]()
Eh işte uzuyo yeni yeni. Tepeden küçücük bitane bağlıyorum. Kafası elma odaçöpü gibi duruyo:)))Adaşımızda pek tatlıymış :) sizin saçlar daha uzun bizimkine göre :)
Bizimki daha bağlanmıyor :)Eh işte uzuyo yeni yeni. Tepeden küçücük bitane bağlıyorum. Kafası elma odaçöpü gibi duruyo:)))
Bizimki de toplanmiyor dahaBizimki daha bağlanmıyor :)
Ben de sevmiyorum o tür paylaşımlarıNe kadar görgüsüZ tuaf insanlar var yahusilecem faceden ama akraba die silemiyorum da. Afedersiniz kız s..çsa facede paylaşıyor. Şimdide maviden alışveriş yaptığını belirten ileti paylaşmış
6 kişide beğenmiş hemen
![]()