- 29 Aralık 2024
- 1.876
- 990
- 38
Aynen kuzum devam bakalimBelli olmaz canım ovulasyon testine devam et geç yumurtlama olacak belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum devam bakalimBelli olmaz canım ovulasyon testine devam et geç yumurtlama olacak belli
İnşallah buyur canım elimizden geleni yapıyoruz takdir AllahinHiçbir fikrim yok bu işten bir şey anlamadım inşallah büyüt çünkü kontrol etme şansım da yok
Devam et bence test yapmayaKızlar benim reglime 11 gün kaldı ama hala pik olmadı bu geç başladım bilerek ama kacirdimmj dersinizhaifa A aydk @akantus @ElizabethBennettt S seraysss77
Yani yumurta var mı aşkımmmmmŞimdi hastaneden çıkyım 1 yumurta gördü 10ml
Gebelik olsa söylerdi sanırım yara görürdü diye düşünüyorum
Allah buradaki doktorların eline düşürmesin bir soru bile sorulmuyor paramızla rezillik yarın sabahta hormon testi vereceğim özel Bri Labaratuarda burda 2 hafta sonraya sonuç çıkıyor özele yaptırırsam 3 ile 5 güne çıkarmış
Aşkım daha 6 ağustosa 9 gün var ya olsa da nasıl belirti olsunKızlar benimde bat 6 agustos. 23ünde çatlama gördüm şuana kadar hiçbir şey yok. Dün biraz akıntı oldu o kadar.
Bide sağ bacağım çok ağrıyor ama 4 5 km yol yürüdüm ondan diye düşünüyorum..
Bu ay da yok sanırım![]()
Olmazsa olmazAşkım daha 6 ağustosa 9 gün var ya olsa da nasıl belirti olsun
Kuzum rahim duvarı 1.1 mmDevam et bence test yapmaya
Evet aşkım hemde bir tane 21 mm biri de 10 mm ama rahim duvarı 1.1 mmYani yumurta var mı aşkımmmmm![]()
Yürmek çok faydalı aşkım yumurtalara aksine faydası olur bu ay da yok deme neden yok olsunKızlar benimde bat 6 agustos. 23ünde çatlama gördüm şuana kadar hiçbir şey yok. Dün biraz akıntı oldu o kadar.
İnşallah hamilesindir birtanemKızlar bir tanıdığım çörekotu yağını tavsiye etti sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karna içilecekmiş. Bu ay olmazsa deneyeceğim galiba ama inşallah gerek kalmaz
Bugün 18.gün ve iki gündür akıntıyla beraber çok az kahverengi lekelenmem var ilk başta adet sandım ama devamı gelmedi şimdilik acaba yumurtlama olabilir mi? Bu kadar erken adet de olmaz diye düşünüyorum. Kafam karıştı. LH testimde yok![]()
Yumurtlamalarım gerçekmiş yani kuzum rahim duvarı ince olduğundan tutunma olamıyormuş onca tedavi onca mücadele sonunda yumurta olsun bu seferde rahim duvarı incelmiş olsun olacak iş değil bir mucize yaşadım onda da böyle oldu şimdi rahim duvarı muhtemelen kalınlaştırmsk için tedaviye başlayacağım sonra da dilerim yine yumurtlama olmayan döneme girmemYani yumurta var mı aşkımmmmm![]()
Kuzum sen hiç kan pihtilasmasina baktırdığım oda rahim duvarına etki ediyor ve embriyo tututanamiyo pıhtılaşma varsaYumurtlamalarım gerçekmiş yani kuzum rahim duvarı ince olduğundan tutunma olamıyormuş onca tedavi onca mücadele sonunda yumurta olsun bu seferde rahim duvarı incelmiş olsun olacak iş değil bir mucize yaşadım onda da böyle oldu şimdi rahim duvarı muhtemelen kalınlaştırmsk için tedaviye başlayacağım sonra da dilerim yine yumurtlama olmayan döneme girmemyani demem o ki bu kullandıklarım yumurta okulumuza o görünmeyen foükülleri görünür yaptı o macun ge içtiğim çaylar
Canım aynı sorunu yaşıyorum. Yumurtam var ama rahim kalınlaşmıyor. Ben de ağustosta tatile gidicem döndüğüm gibi adet olucam o adetle doktora gidicem. Sana nasıl bir tedavi uygulayacaklar?Yumurtlamalarım gerçekmiş yani kuzum rahim duvarı ince olduğundan tutunma olamıyormuş onca tedavi onca mücadele sonunda yumurta olsun bu seferde rahim duvarı incelmiş olsun olacak iş değil bir mucize yaşadım onda da böyle oldu şimdi rahim duvarı muhtemelen kalınlaştırmsk için tedaviye başlayacağım sonra da dilerim yine yumurtlama olmayan döneme girmemyani demem o ki bu kullandıklarım yumurta okulumuza o görünmeyen foükülleri görünür yaptı o macun ge içtiğim çaylar
Aşkım benimde çatlama 23 temmuz ama bat 4 ağustos daha çok erken belirti içinKızlar benimde bat 6 agustos. 23ünde çatlama gördüm şuana kadar hiçbir şey yok. Dün biraz akıntı oldu o kadar.
Canım en azından sorun belli oldu onun tedavisini olduktan sonra eminim olacaktırYumurtlamalarım gerçekmiş yani kuzum rahim duvarı ince olduğundan tutunma olamıyormuş onca tedavi onca mücadele sonunda yumurta olsun bu seferde rahim duvarı incelmiş olsun olacak iş değil bir mucize yaşadım onda da böyle oldu şimdi rahim duvarı muhtemelen kalınlaştırmsk için tedaviye başlayacağım sonra da dilerim yine yumurtlama olmayan döneme girmemyani demem o ki bu kullandıklarım yumurta okulumuza o görünmeyen foükülleri görünür yaptı o macun ge içtiğim çaylar