Şimdi hastaneden çıkyım 1 yumurta gördü 10ml
Gebelik olsa söylerdi sanırım yara görürdü diye düşünüyorum
Allah buradaki doktorların eline düşürmesin bir soru bile sorulmuyor paramızla rezillik yarın sabahta hormon testi vereceğim özel Bri Labaratuarda burda 2 hafta sonraya sonuç çıkıyor özele yaptırırsam 3 ile 5 güne çıkarmış
Yani yumurta var mı aşkımmmmm🤓

Kızlar benimde bat 6 agustos. 23ünde çatlama gördüm şuana kadar hiçbir şey yok. Dün biraz akıntı oldu o kadar.
Bide sağ bacağım çok ağrıyor ama 4 5 km yol yürüdüm ondan diye düşünüyorum..
Bu ay da yok sanırım ☹️

Kızlar benimde bat 6 agustos. 23ünde çatlama gördüm şuana kadar hiçbir şey yok. Dün biraz akıntı oldu o kadar.
Bu ay da yok sanırım ☹️
Aşkım daha 6 ağustosa 9 gün var ya olsa da nasıl belirti olsun

İyi akşamlar herkese.
Nasılsınız güzeller🦋🐝
Kızlar bir sorum olacak. Ben siteden ayrılmayı düşünüyorum.
Ve girderken de bu konuyu isteyen birine devretmek istiyorum. Ki benden sonra listeyi düzenleyip güncelleye bilsin. Kim devralmak istiyorsa lütfen söyleyin. Böyle yarı yolda bırakıp gitmek içime sinmiyor.
Sİz devam edin ben yapamıyorum 🥺 psikolojik olarak çok kötüyüm ve burada böyle kalmak daha da yıpratıcı benim için.

Kızlar bir tanıdığım çörekotu yağını tavsiye etti sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karna içilecekmiş. Bu ay olmazsa deneyeceğim galiba ama inşallah gerek kalmaz

Bugün 18.gün ve iki gündür akıntıyla beraber çok az kahverengi lekelenmem var ilk başta adet sandım ama devamı gelmedi şimdilik acaba yumurtlama olabilir mi? Bu kadar erken adet de olmaz diye düşünüyorum. Kafam karıştı. LH testimde yok 🙄

Bu ay da yok sanırım ☹️
Yürmek çok faydalı aşkım yumurtalara aksine faydası olur bu ay da yok deme neden yok olsun

Kızlar bir tanıdığım çörekotu yağını tavsiye etti sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karna içilecekmiş. Bu ay olmazsa deneyeceğim galiba ama inşallah gerek kalmaz

Bugün 18.gün ve iki gündür akıntıyla beraber çok az kahverengi lekelenmem var ilk başta adet sandım ama devamı gelmedi şimdilik acaba yumurtlama olabilir mi? Bu kadar erken adet de olmaz diye düşünüyorum. Kafam karıştı. LH testimde yok 🙄
İnşallah hamilesindir birtanem

Yani yumurta var mı aşkımmmmm🤓
Yumurtlamalarım gerçekmiş yani kuzum rahim duvarı ince olduğundan tutunma olamıyormuş onca tedavi onca mücadele sonunda yumurta olsun bu seferde rahim duvarı incelmiş olsun olacak iş değil bir mucize yaşadım onda da böyle oldu şimdi rahim duvarı muhtemelen kalınlaştırmsk için tedaviye başlayacağım sonra da dilerim yine yumurtlama olmayan döneme girmem 😩 yani demem o ki bu kullandıklarım yumurta okulumuza o görünmeyen foükülleri görünür yaptı o macun ge içtiğim çaylar

Yumurtlamalarım gerçekmiş yani kuzum rahim duvarı ince olduğundan tutunma olamıyormuş onca tedavi onca mücadele sonunda yumurta olsun bu seferde rahim duvarı incelmiş olsun olacak iş değil bir mucize yaşadım onda da böyle oldu şimdi rahim duvarı muhtemelen kalınlaştırmsk için tedaviye başlayacağım sonra da dilerim yine yumurtlama olmayan döneme girmem 😩 yani demem o ki bu kullandıklarım yumurta okulumuza o görünmeyen foükülleri görünür yaptı o macun ge içtiğim çaylar
Kuzum sen hiç kan pihtilasmasina baktırdığım oda rahim duvarına etki ediyor ve embriyo tututanamiyo pıhtılaşma varsa

Canım aynı sorunu yaşıyorum. Yumurtam var ama rahim kalınlaşmıyor. Ben de ağustosta tatile gidicem döndüğüm gibi adet olucam o adetle doktora gidicem. Sana nasıl bir tedavi uygulayacaklar?

bu ay ilaç kullanmanın yarattığı psikoloji midir nedir, sabredemiyorum akşam bir test sabah bir test yaptım kalbim kadar tertemiz 2 tane tek çizgi gördüm ya :D daha 4 gün var ama çok az bile olsa silik çıkar mıydı sizce? awox erken gebelik testler yaptıklarım

Bu ay da yok sanırım ☹️
Aşkım benimde çatlama 23 temmuz ama bat 4 ağustos daha çok erken belirti için

Canım en azından sorun belli oldu onun tedavisini olduktan sonra eminim olacaktır

2 güne piki görürüm galiba bugün reglimin 21.gunu

Eklentiler

• 1000243699.webp
    1000243699.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 12
Back
X