2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bazen üst kattaki komşunun kapsını çalıp sen bu çocuklara ne yedirdin ne içirdin diye sorasım geliyor. 2 tane çocuğu var küçük sabahın erken saatlerinde başlayıp gece 2-3'e kadar hiç durmadan koşturuyorlar nerden alıyor bu çocuklar bu enerjiyi anlamıyorum.
Bizim Komşuda aynı. Bizde aynı soruyu sormayı çok istedik ;) yalnız o kadar gürültü üst kattan değil alt kattan geliyormuş.

Daha iyi sanki di mi ? Bazen geç yatasa dayanamazmışım geliyor Düşününce. Gerçi başa gelen çekiliyo:)
Benmki 12.30- 1 gibi uyuyo gece ve bu dezelmis hali.gaz doneminde bi basladi gece 3-4 lerde anca yatardi.artik aksam uykusu uyumuyo o yuzden 12 gbi uyur.oglem kalkar ama 11-12 gibi.gece de 2-3defa uyanir mama icip yatar tekrar:)

Cok merak ediyorum topigin en uzun ve en kilolu bebeklerini, lutfen herkes yazar mi? Benimki 9 ay 1 haftalik,11 kilo 77 cm boyu var kiz bebek

Benmki 10.5 aylik su an canm.10 aylikken 76 cm 9500 gr di.masallah senin bebise kilolu mu dogmustu?

akşam saat 4 gibi 45 dk kadar bi uyur mutlaka. Ama bazen uyumak istemiyo bende zorlamıyorum. Eğer uyumazsa çok erken yatıyo 6 gibi sabaha kadarda bi daha uyanmıyo. :))
Genelde 8:30 da yatar ama. Evde misafir olsun bazen kvdeler geldiklerinde yatırma daha uykusu yok diyolar. 8:30u 5 dk geçsin öyle bir ağlamaya başlıyo ki bi yerini falan kırıyolar sanırsınız. Sıpamın uykusu düzenli maşallah.
Kimi çocukta uykuyu pek sevmiyo ama ya hepsinin değişik huyları var işte

Erken uyuynca sizin sesinize falan kalkmiyo mu?bikqc defa erken yatrdm gece dikildi ya.en ufak sese de kalkti. 10.30 a faln ceksem gece uykusunu yeter bana:KK51:

Çevrenizde çocuğunuza akran çocuklar var mı? Biz ne kadar ilgilinersek ilgilenelim kız kardeşimle daha fazla konuşuyor, ondan daha hızlı öğreniyor. Kendi adıma Arda için üzülüyorum hiç küçük çocuk yok çevresinde bir kız kardeşim var onuda haftada 1 görüyor. Parka götürdüğümüzde çocuklara bakıyor sürekli, bazen bunca zorluğunu yaşamamıza rağmen ikiz olsaymış diyorum sırf bu yüzden.

Var canm.eltimin cocuklari var 5 ve 3 yasinda yegenim var bide 5 yasinda.ama 3 yasindakiyle iyi anlasiyo nasl mutlu oluyo onlari gorunce.sarilip sokulmaya calisiyo sesler cikariyo kahkahalar atiyo:-)

Benmki 12.30- 1 gibi uyuyo gece ve bu dezelmis hali.gaz doneminde bi basladi gece 3-4 lerde anca yatardi.artik aksam uykusu uyumuyo o yuzden 12 gbi uyur.oglem kalkar ama 11-12 gibi.gece de 2-3defa uyanir mama icip yatar tekrar:)

Benmki 10.5 aylik su an canm.10 aylikken 76 cm 9500 gr di.masallah senin bebise kilolu mu dogmustu?

Erken uyuynca sizin sesinize falan kalkmiyo mu?bikqc defa erken yatrdm gece dikildi ya.en ufak sese de kalkti. 10.30 a faln ceksem gece uykusunu yeter bana:KK51:

Var canm.eltimin cocuklari var 5 ve 3 yasinda yegenim var bide 5 yasinda.ama 3 yasindakiyle iyi anlasiyo nasl mutlu oluyo onlari gorunce.sarilip sokulmaya calisiyo sesler cikariyo kahkahalar atiyo:-)
Yatak odasıyla oturma odasının arası var biraz L koridorumuz var o yüzden pek ses gitmiyo. Bizde mümkün mertebe sessiz oluyoruz tabi. Eşim ve ben varız zaten sadece başka kimse yok:)öyle olunca bebişte rahat.
Sağolsun müeahhitten yalıtımıda iyi yapmış öyle gürültü derdimizde yok komşulardan yana..

Kizlar emre puturlu yemeye basladi bayagidir.ama eline bisey vermeye korkuyorum.elma falan ver dyolar ama kopariyo.ekmek takldi bogazina gecen gun.gec mi kaliyorum acaba ya?siz eline neler veriyosunuz yemesi icin?bi de usteleme dyorum kendi kendime biraz daha buyuyunce yiycek illaki

Kizlar emre puturlu yemeye basladi bayagidir.ama eline bisey vermeye korkuyorum.elma falan ver dyolar ama kopariyo.ekmek takldi bogazina gecen gun.gec mi kaliyorum acaba ya?siz eline neler veriyosunuz yemesi icin?bi de usteleme dyorum kendi kendime biraz daha buyuyunce yiycek illaki
Ben bir aydır pütürlü yediriyorum. Köfteyî falan rahat yiyo. Sebzeli pilav yapıyorum kabaklı falan çabuk alıştı gökçe.
Elinede havucu hafif haşlıyorum veriyorum. Muzu veriyorum. Yumuşak olunca ezebiliyo hoşuna gidiyo. Elma falan verdiğimde sert olduğu için boğazına kaçıyo öğürüyo direk. Bende her ne kadar başından ayrılmasamda ona cesaret edemiyorum henüz. Hiç dişimizde olmadığı için damağıyşa büyük büyük koparıyo çünkü.
Havucu haşlamayı deneyebilirsin bence.

Hersey üstüste gelir derler ya cuma gunu aynen oyle oldu carsamba zaten annem ameliyat olmustu cumada kp oldu bende hastalanmayimmi ogun tirtir titriyorum evde sadece kizimla ben var kv geldi kp i eşime birakip yok beyza durmuyo ben yatiyim karsisindaki kanepede yatiyorum onlarda karsi kanepede yok illa yanimda oturcakmis benim betim benzim atti iyice kv bu sefer kp rin yanina gitti esim geldi yok kizim ondada durmuyo beni ilk defa bu kadar kotu gordu belki ondan bilmiyorum benim atesimde 39 olmus dusmuyo esimde zaten hasta bana bitki cayi falan yapiyo beyza yine bende ayyy gece olsunda yatsin istedim onuda tabi yine ben yatirdim bana yapisik geziyo kizim bi dk ayrilmiyo sonra sabaha kadar atesim zor düştü. Antibiyotik kullaniyorum ne yazikki eee simdi ne anneme eve gidebildim kpde hastaneden cikti bizde yatiyo nede onu birakabiliyorum esimde hasta bende iyilesemedim resmen hersey üstüste beyzam hasta olmasa bari :KK43:
Çok geçmiş olsun cnm gecer inşaallah

akşam saat 4 gibi 45 dk kadar bi uyur mutlaka. Ama bazen uyumak istemiyo bende zorlamıyorum. Eğer uyumazsa çok erken yatıyo 6 gibi sabaha kadarda bi daha uyanmıyo. :))
Genelde 8:30 da yatar ama. Evde misafir olsun bazen kvdeler geldiklerinde yatırma daha uykusu yok diyolar. 8:30u 5 dk geçsin öyle bir ağlamaya başlıyo ki bi yerini falan kırıyolar sanırsınız. Sıpamın uykusu düzenli maşallah.
Kimi çocukta uykuyu pek sevmiyo ama ya hepsinin değişik huyları var işte
Valla ozendim maşallah gece 2 den çnce uyumaz defalarca uyanır gunduz uykusuda yarım saat 45 dk cıvarında babası 12 saat uyur

Çevrenizde çocuğunuza akran çocuklar var mı? Biz ne kadar ilgilinersek ilgilenelim kız kardeşimle daha fazla konuşuyor, ondan daha hızlı öğreniyor. Kendi adıma Arda için üzülüyorum hiç küçük çocuk yok çevresinde bir kız kardeşim var onuda haftada 1 görüyor. Parka götürdüğümüzde çocuklara bakıyor sürekli, bazen bunca zorluğunu yaşamamıza rağmen ikiz olsaymış diyorum sırf bu yüzden.
Şuan yiğenimle ne güzel oynuyor :) oda hafta bir geliyor bize. Bakıcımızında 5,5 Yaşında kızı var onunla da çok güzel oynuyor. Lise ikiye giden kızıda gökçeyi çok seviyor ama Gökçe ona değil küçüğe pas veriyor :) o konuda Şanslı Gökçe.

Ben de bir aydır blendır kullanmıyorum. Artık eline ekmek ve sert simit falan veriyorum ıslaya ıslaya yiyor

Bizim huysuzluk üzerine hapşırık burun akıntısı başladı gece uykuda bile hapşırdı burnunu acarken ağlamaktan yıne doluyo çekiyorum sesı gıdıyo ağlarken burnundan baloncuk çıkıyo çıkmadı gıttı bu diş

Geçmiş olsun canım. Inşallah Ali Yasin'e bulaşmadan biran önce iyi olursun.

azerikizi91 azerikizi91 cok gcms olsn
Buluşmuya glck olnlar ckrkn yaparmsnz ona gore ayni vktlrrde olms olurz

Bizmkide tutul yurutunce hmn oturuyo korkuyo sanirim

Lansinoh yok bende başka bişiler sürüyom.aldırsam bari hemen geçse.bu ara damaklar kabardı kaşımaya mı uğraşıyo bilemedim.

Bizde 1 aydır tay tay modundayız.koltuklar ordan sehpa masa derken tutunarak turluyo evi.1 hafta önce adımda attı aslında 2 sefer yaptı şimdide korkuyo.duruyo ve totosunun üstüne oturuyo.:))

Geçmiş olsun canımım.çocuklarda haklı damlalar ilaçlar zorla yedirmeler falan kaçıyolar artık.
Aynen korkuyo oturuyo hp bnm yuzumden ilkzamnlar ustune dusmedim
Tekrardan gecmis olsn cnm insallh bulasmadan atlatrsin

evt yuruteci ilk adim gbi kullaniyo ama ona tutunup gdiyo[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Canim geçmiş olsun cabuk iyilesirsin inşallah
aynen mammino oldukça güzel

g

geçmişolsun acilşifalar

Gecmis olsun canm

Ben de denym supurgeyi.temizlik yapamiyorum ya cani yanmis gibi agliyo:KK43:ben de hayvanlardan korkarm ozellikle kediden:))

Gecmis olsun canm cabuk atlatirsin insallah

Eki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
Cok hosmus aysegulum...
Gule gule giyinsin oglun ♥
Bu arada enistemizede Rabb'im sifa versin ♥

Eki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
2. Erkekte benim pasa olacakti ama nasip degilmis...
Masaallah kuzucuklara ♥♥♥
Bir dahaki sefere ins. Gorusmek dilegi ile ♥♥♥

Ay nihayet bitti sayfalar, bikaç saat yoktum 100küsür mesaj olmuş:/

Ikiniz de delimisiniz ya çocuk uyuyorken uyanık durulur mu, ben azad uykudayken anında kafayı vurup yatıyorum sabahları

Çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun inşallah paşaya bulaşmaz

Ben içiyorum valla

Ben de yılın birkaç haftası konyadayım eşimin memleketi orası. Geldiğimde zaferde takılırız :KK66:

Geçmiş olsun cnm
Bacilarim Allah (cc) razi olsun hepinizden ...
Biraz daha iyiyim cok sukur...
Hasta iken birkez daha farkettim ki benim esim bir tane gercekten...
Rabb'im eksikligini gostermesin...
Yemegime kadar onume koyuyor etrafi temizliyor Ali yasin i bana yaklastirmamaya calisiyor...
Simdi ise banyosunu yaptiriyor kv dem ile...
Haber veremedim size esim birden ayaklandirmak icin elinden gelen herseyi yapiyor sagolsun ♥
Atesim gecti halsizligim devam ediyor fakat korktugum oldu...
Oglum benden baska kimsede yemedigi icin ben yedirdim ve oksurmeye basladi...
umarim Daha da agirlasmaz....

Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))
Bu superdi ama :KK70:
Bugünki bulusma icin yorum yapmak istyrm :KK66: videoda hepinizin bebisleri ayri ayri cok tatli tek erkeğimiz @AreN5 cok efendiydi masallah miracik cok güleç Öykü sıcakkanlı bi bebek @Bunekibuneki nin bebisi de cok seker gelelim annislere @minnakkartal daha oncede demstn sen bana tanıdığım biri gibi geliosun tam tahminimdeki gbydn konuşkan sicak , @Bunekibuneki ztn burdan dil gibi ortak arkadaşlarımız ve mekanlarımiz olunca o sanki benim senelerdr tanidgim biri, enaz muhabbeti burda @AreN5 le yaptgmz halde onla da yabancılık çekmedik forumdaki ennnn eski Konuları bile konustuk @oslew de cok cici bicir bicir kim derdi izmirden oo gelckte taniscaz
Fikir benden cktigi icin tedrgndm hep rahat ederlermi vs diye umarım rahat etmişsinizdir ben cok memnun oldm ins havalar güzellesnce daha da kalabalik olarak acik mekanlarda buluşmak uzre :KK66:
Offff kiskandim valla sizi :63:
Ins. Bir dahaki gorusmede bizde geliriz pasamla ...
Bulusma yeri gayet guzelmis ♥

Hersey üstüste gelir derler ya cuma gunu aynen oyle oldu carsamba zaten annem ameliyat olmustu cumada kp oldu bende hastalanmayimmi ogun tirtir titriyorum evde sadece kizimla ben var kv geldi kp i eşime birakip yok beyza durmuyo ben yatiyim karsisindaki kanepede yatiyorum onlarda karsi kanepede yok illa yanimda oturcakmis benim betim benzim atti iyice kv bu sefer kp rin yanina gitti esim geldi yok kizim ondada durmuyo beni ilk defa bu kadar kotu gordu belki ondan bilmiyorum benim atesimde 39 olmus dusmuyo esimde zaten hasta bana bitki cayi falan yapiyo beyza yine bende ayyy gece olsunda yatsin istedim onuda tabi yine ben yatirdim bana yapisik geziyo kizim bi dk ayrilmiyo sonra sabaha kadar atesim zor düştü. Antibiyotik kullaniyorum ne yazikki eee simdi ne anneme eve gidebildim kpde hastaneden cikti bizde yatiyo nede onu birakabiliyorum esimde hasta bende iyilesemedim resmen hersey üstüste beyzam hasta olmasa bari :KK43:
Bacim cok gecmis olsun...
Hepinize gecmis olsun...
Geldi mi ust uste geliyor bu hastaliklar ne yazik ki:KK43:
Su an bizde ailecek hastayiz desem yeridir :KK14:

Aynen korkuyo oturuyo hp bnm yuzumden ilkzamnlar ustune dusmedim
Tekrardan gecmis olsn cnm insallh bulasmadan atlatrsin

evt yuruteci ilk adim gbi kullaniyo ama ona tutunup gdiyo

Cok hosmus aysegulum...
Gule gule giyinsin oglun ♥
Bu arada enistemizede Rabb'im sifa versin ♥

2. Erkekte benim pasa olacakti ama nasip degilmis...
Masaallah kuzucuklara ♥♥♥
Bir dahaki sefere ins. Gorusmek dilegi ile ♥♥♥

Bacilarim Allah (cc) razi olsun hepinizden ...
Biraz daha iyiyim cok sukur...
Hasta iken birkez daha farkettim ki benim esim bir tane gercekten...
Rabb'im eksikligini gostermesin...
Yemegime kadar onume koyuyor etrafi temizliyor Ali yasin i bana yaklastirmamaya calisiyor...
Simdi ise banyosunu yaptiriyor kv dem ile...
Haber veremedim size esim birden ayaklandirmak icin elinden gelen herseyi yapiyor sagolsun ♥
Atesim gecti halsizligim devam ediyor fakat korktugum oldu...
Oglum benden baska kimsede yemedigi icin ben yedirdim ve oksurmeye basladi...
umarim Daha da agirlasmaz....

Bu superdi ama :KK70:

Offff kiskandim valla sizi :63:
Ins. Bir dahaki gorusmede bizde geliriz pasamla ...
Bulusma yeri gayet guzelmis ♥

Bacim cok gecmis olsun...
Hepinize gecmis olsun...
Geldi mi ust uste geliyor bu hastaliklar ne yazik ki:KK43:
Su an bizde ailecek hastayiz desem yeridir :KK14:
[/QUOTE]
Daha iyi olursun cnm inşaallah atlatın

Maşallah cnm böyle yemeye devam ben bastan berı hıç blendır yapmadım sadece kivi ezilmediği için onu vereceğim zaman yapıyorum

Bizim huysuzluk üzerine hapşırık burun akıntısı başladı gece uykuda bile hapşırdı burnunu acarken ağlamaktan yıne doluyo çekiyorum sesı gıdıyo ağlarken burnundan baloncuk çıkıyo çıkmadı gıttı bu diş

Gececek ins. Bu zamanlarda gececek bacim ...
Huzurla uyumamiza sunun surasinda ne kaldi ki canimmm :KK45:
Agrisiz acisiz hastaliksiz su disler bir ciksada rahata ersek topikcek :KK31:

Gündüz bişekılde gecıyo mesela bugun dışardaydık napim çıkmasam evde de huysuz ama gece inanılmaz değişiyo kimse de inanmıyo anlatıyorum uyumadık ağladı durdu ama sabah görenler ay çok mutlu bir çocuk hep gülüyo bu mu huysuz diyolar zaten babamızda gec gelıyo uykuda görmüyo duymuyo halimizi kamera mı koysam selfıe çubuğu falan

saolasin canim sanada cok gecmis olsun alibyasinde ilerlemeden atlatir insallah yaz gelsede hasyaliktan kurtulsak topikce

Back
X