- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gerginliğinin nedeninin ailenin seni hatırlamaması olduğunu anlatırsan anlayış gösterir heralde.Dogumgunumu kutlayan tum dostlar ....
Iyi ki varsiniz ♥♥♥
Hepinizi teker teker opuyorum...
Dogumgunumu bu sene kardeslerimden hicbiri kutlamadi....
Kutlamak icin aramadi bile....
Esim ise Sabahtan beri hicbir belirti vermedi kutlamak icin...
Su ana kadar hep kutladi sagolsun ama hep farkettirerek....
Bir kere ne odunsun bir kerede surptiz yap demistim...
Ve dogumgunumde surpriz yapacagi tuttu...
Zaten sabahtan beri sizler haric (iyi ki varsiniz ♥♥♥ ) baska kimse ne arafi ne sordu nede yazdi....
Moralim alt ust olmus vaziyette....
Aksam saat 11 oldu hala baktim esimden kutlama namina bisi yok...
Suratimi astim iyice...(cok bile dayandim valla )
Esimde o halimi gorunce ne oldu diye sormaya basladi...
Bariz bir sekilde unuttugunu dusundum ve iyice sert bakmaya basladim esdim gurledim falan...
Uyur musun iyi degilsin sen dedi ve isiklari kapatti...
Bende yataga uzandim aglamaya basladim ve bir baktim ki pastami almis bana dogru geliyo
Esiminde bos yere moralini bozmus oldum....
Bi tanem benim ya surpriz yapmak istemis ve ben bunu maafettim...
Az daha dayansaydim nolurdu sanki :-(
Esim tabi durur mu soylendi " Surpriz yapmiyorum ne odunsun diyorsun....
Eee surpriz yaptim burnumdan getirdin...
Ben ne yapayim bilmiyorum ki ''dedi ...
Esimi uzdugum icin cok uzgunum...
Ben bu tarz davranisini haketmedim dedi.... ki dedigi ile hakliydi da....
Unutmus olsa bile bu sekilde sinirimi ondan cikarmamam gerekirdi....
Kac gundur beni iyilestirmek icin neler yapiyor neler....
Allah (c.c.) razi olsun ondan....
Kiyafetime kadar giyindirirdi yorulmayim diye...
Gonlunu nasil alsam bir akil verin nolur....
Cok uzun yazdim kusuuma bakmayin su an gercekten esimi uzdugum icin uzgunum:-(
Aynen ya ne bi sarılma ne bi kucakAy cok guldum ya emzik al senemre de oyle dogdugndan beri hic yanima almadim kendi yataginda uyudu.yataklari birlestirince yanima dusuyo hemen yerine gitmek istiyo
kucagi da hic sevmezdi zaten hala da oyle 1-2 dk durur anca.yakin temasi sevmiyo erkegim![]()
Kizlar 1 mayis esimin dogumgunu.ne yapsam acaba fikri olan var mi?baba olarak ilk dogumgunu olckhediye falan ne alsamki
evet geldim işteyimInşallah hemencik atlatır Mira. Yarın gidecek misin işe?
evet geldim işteyim
gece iki kez 39.5 oldu ılık duş fitille 37.5 oldu. sabah çıkarken 38 di şuru verdim saat 10:00 gibi annem bi daa şurup vermiş şuan 37 ama hiçbişi yedirememiş sürekli öğürüyomuşöğle arasında emzirmeye gidicem
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır bebeğin, walla bizim bu bebeklerin öğürmesi ne zaman geçicek bilmiyorum hastayken öğürürler sağlıklıyken öğürürler, panik atak olucam yakında kustu kusucak stresindenevet geldim işteyim
gece iki kez 39.5 oldu ılık duş fitille 37.5 oldu. sabah çıkarken 38 di şuru verdim saat 10:00 gibi annem bi daa şurup vermiş şuan 37 ama hiçbişi yedirememiş sürekli öğürüyomuşöğle arasında emzirmeye gidicem
çok sağol canım benim inşallah artık bugün son bulur zaten devam ederse yarın yine doktoruna gidicezCanim benim biz bile atesliyken nasil halsiz oluyoruz nasil basimiz agriyo kuzum benim ya rabbim sifa versin dua edelimde biran önce iyilessin mirada![]()
çok geçmiş olsun canım şükür yükselmemiş ateşi aman peditusu ihmal etme bizimde ilk kez ateşimiz bu kadar yükseldi viral enfeksiyonlar kol geziyo dedi doktorumuz sizinki inşallah diştirKızlar oğlum şimdiye kadar hiç hasta olmamıştı ne güzel, ama pazar gecesi 4 te emzirmek için uyandım biraz sıcak geldi vücudu, ölçtüm 37.2 çıktı huysuzlaştı da o saatten sonra uyumadı sabaha kadar. Dün de bütün gün aşırı huysuzdu hep kucak istedi ağladı falan, bütün gün ne verdiysem hepsini kustu allahtan bol bol emdi ateşi de fazla yükselmedi. Tabi ben hiç alışkın değilim bu haline hemen doktorunu aradım 6 saat aralıklarla peditus ver dedi muhtemelen diştendir dedi, dişi damağından çıktı tamamen şu an uzama aşamasında o yüzden mi böyle yoksa soğuk algınlığı mı anlayamadım. Biz daha önce hiçbir dişinde böyle bişey yaşamamıştık, neyse ki bugün sabah mamasını yedi biraz uyuyo şimdi umarım eski haline döner kuzum, allahım keşke bebekler çocuklar hiç hastalanmasa
sağol canım ah şu kusmalar öğürmeler sadece ben delil sülalece paranoya oluştu bizde çocuk geğirse kusuyo diye ayaklanıyoruz hastalık da iice tetikledi tek umudum şu bir yaş inşallah düzeleceklerCanım çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır bebeğin, walla bizim bu bebeklerin öğürmesi ne zaman geçicek bilmiyorum hastayken öğürürler sağlıklıyken öğürürler, panik atak olucam yakında kustu kusucak stresinden
Sağol canım, daha önce 7 dişte hiç böyle bişey yaşamamıştık en fazla mızmızlaşıyodu ya da gece uykusu biraz huzursuz oluyodu o yüzden bu sanki soğuk algınlığı gibi geliyo ama doktor diş gibi dedi, neyse en fazla bu kadarlık olsun. Bütün hasta bebekler hemen iyileşsin insallah onların acı çekmesine dayanamıyorum hiç
Benim ki tank hastası. Maketlerini yapıyo. Ben hiç anlamadığım halde ona tank maket almıştım çok şaşırmıştı. Bi hobisi varsa sende öyle yapabilirsin.Kizlar 1 mayis esimin dogumgunu.ne yapsam acaba fikri olan var mi?baba olarak ilk dogumgunu olckhediye falan ne alsamki
yok cnm ne kilosu. Bence öyle abartılacak bi kilon yok.Ay kizlar allah askınıza su kilo meselesini Kapatın yaw bide en zarflar konusmuyomu delircem@Bunekibuneki @AreN5 @minnakkartal @oslew
azerikizi91 gorduler beni en kilolunuz benim
buara annemlerde olay koptu ztn ama
Hepimizin yaradıysa bu niye forumda devamli kilo konusu var) yetti gayri hala calisiyorm kafam olmus bi milyon gelip hepinizin uzerine ben oturcm smdi
Geçmiş olsn. Üst dişler mi acaba. Bizde dişlerden yana şansılıyız ama üst diş çıkarken ve uzayınca huysuzdu biraz.Kızlar oğlum şimdiye kadar hiç hasta olmamıştı ne güzel, ama pazar gecesi 4 te emzirmek için uyandım biraz sıcak geldi vücudu, ölçtüm 37.2 çıktı huysuzlaştı da o saatten sonra uyumadı sabaha kadar. Dün de bütün gün aşırı huysuzdu hep kucak istedi ağladı falan, bütün gün ne verdiysem hepsini kustu allahtan bol bol emdi ateşi de fazla yükselmedi. Tabi ben hiç alışkın değilim bu haline hemen doktorunu aradım 6 saat aralıklarla peditus ver dedi muhtemelen diştendir dedi, dişi damağından çıktı tamamen şu an uzama aşamasında o yüzden mi böyle yoksa soğuk algınlığı mı anlayamadım. Biz daha önce hiçbir dişinde böyle bişey yaşamamıştık, neyse ki bugün sabah mamasını yedi biraz uyuyo şimdi umarım eski haline döner kuzum, allahım keşke bebekler çocuklar hiç hastalanmasa
aren de şimdi bütün kahvaltısını kustu. Gerçekten kusan bebek çok zor. Mira da inş. düzelir bi an önce.çok sağol canım benim inşallah artık bugün son bulur zaten devam ederse yarın yine doktoruna gidicez
çok geçmiş olsun canım şükür yükselmemiş ateşi aman peditusu ihmal etme bizimde ilk kez ateşimiz bu kadar yükseldi viral enfeksiyonlar kol geziyo dedi doktorumuz sizinki inşallah diştir
sağol canım ah şu kusmalar öğürmeler sadece ben delil sülalece paranoya oluştu bizde çocuk geğirse kusuyo diye ayaklanıyoruz hastalık da iice tetikledi tek umudum şu bir yaş inşallah düzelecekler
Yok canım üst diş değil alttan 4. Diş çıktı, üstlerde pek sorun yaşamadıkGeçmiş olsn. Üst dişler mi acaba. Bizde dişlerden yana şansılıyız ama üst diş çıkarken ve uzayınca huysuzdu biraz.
aren de şimdi bütün kahvaltısını kustu. Gerçekten kusan bebek çok zor. Mira da inş. düzelir bi an önce.
Ben sicak su koyunca fotograf cikan kupalar varya onlardan yaptirdim 2 tene baba kiz foto ortasinada iyiki dogdun babacigim yazdirdim cok sasirdi cok sevindi![]()
Benim ki tank hastası. Maketlerini yapıyo. Ben hiç anlamadığım halde ona tank maket almıştım çok şaşırmıştı. Bi hobisi varsa sende öyle yapabilirsin.
yok cnm ne kilosu. Bence öyle abartılacak bi kilon yok.
@kmltm canım al eşini 1 Mayıs eylemine gitçok süprüzlü olur :) şaka bi yana da olmaktan korktuğum kadın tipine dönüşüp doğumgünlerinde tişört falan almaya başlıycam.
@minnakkartal ve S stepfordk çok geçmiş olsun bebişlerinize çabucak atlatsınlar inşallah
mahtuana çım hayırlı olsun bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Eşin ne güzel yardımcı oluyormuş, inşallah hamilrğin daha rahat geçer
Dilemem mi bacim ozrumu cok diledim ...Tam surpriz yapmis esin iste son saate kadar beklemis:)bi ozur falan dilesen ailenden kimsenin kutlamadgni aslinda onlara kirildgni falan soylesen?esinin anlayis gostermycegni zannetmiyorum.hem dogumgunun hem hastasin ici elvermez zaten.iyilesince de sen ona bi pasta yapip ya da sevdigi yemekleri yapip telafi edersin![]()
Anlattim bacim bakalim aksam geldiginde bana nasil davranacak...Canım gerginliğinin nedeninin ailenin seni hatırlamaması olduğunu anlatırsan anlayış gösterir heralde.
Aynen ya ne bi sarılma ne bi kucakkımıl kımıl ve mızmız oluyo sarılıp kucaklayınca. Ama ben de müptelası olmuşum o mis cennet kokulu enseyi koklamadan dalamıyorym uykuya :)
Canim tatli yapamam...Bence en sevdigi tatliyi yap dolaba koy folabin uzerine not yapistir mesela canim tatli kocama en sevdigi falan yaz dolaptan süt verirmisin bisi verirmisin de once notu görsün sonra tatliyi![]()
azerikizi91
Kızlar oğlum şimdiye kadar hiç hasta olmamıştı ne güzel, ama pazar gecesi 4 te emzirmek için uyandım biraz sıcak geldi vücudu, ölçtüm 37.2 çıktı huysuzlaştı da o saatten sonra uyumadı sabaha kadar. Dün de bütün gün aşırı huysuzdu hep kucak istedi ağladı falan, bütün gün ne verdiysem hepsini kustu allahtan bol bol emdi ateşi de fazla yükselmedi. Tabi ben hiç alışkın değilim bu haline hemen doktorunu aradım 6 saat aralıklarla peditus ver dedi muhtemelen diştendir dedi, dişi damağından çıktı tamamen şu an uzama aşamasında o yüzden mi böyle yoksa soğuk algınlığı mı anlayamadım. Biz daha önce hiçbir dişinde böyle bişey yaşamamıştık, neyse ki bugün sabah mamasını yedi biraz uyuyo şimdi umarım eski haline döner kuzum, allahım keşke bebekler çocuklar hiç hastalanmasa
Canlar cvp yazan arkadaslarim sagolun dualarinizi allah kabuletsin bende size ediyorumki karsilikli edilen dualarimiz kabul olsun. Benim bulantilar malesefki hala devam ediyo surekli burnuma donusumlu olarak kokular geliyor bian evvel bitsin istiyorum bulantilarin bu arada sanirim bi kizim daha olacak doktor haftaya dahada kesinlesir dedi kizima bi arkadas geliyor. Bian evvel normal hayatima donmek istiyorum sonra burada sohbetinize katilmak kafami koydugum yerde uyayabilirim kizim icin artik geceleri hic kalkmiyorum esim bakiyo geceleri uyaninca cunku ben duymuyorum bile oyle zom gibi uyuyorum.