Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitili uzunlamasına ikiye kesin öyle koyun. Bize doktorumuz böyle önermiştiArkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim
Evet şu sıralar çok sessiz. Benimde iş yeri çok yoğun. Eve gel ev işleri derkenHaziran anneleri ne nazarmi değdi ne pek bir sessiz buralar![]()
Guzel fikirmis canimda sanki affedildim gibi...şu kusmalar biran önce geçer inşallah
canım inşallah biran önce geçer bulantıların ikinci prensesin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım inşallah
neyse ki mesaj falan atıyormuş kırgınlığı da çabuk geçer inşallah acaba iş yerine kurabiye çikolata falan mı göndersen ama bir kaç gün sonra ben arasıra gönderiyorum bişi olmasa da hoşuna gidiyor
miroşun yanına gittim geldim çok az emdi hiç iştahı yok keyfi yok ateş 37.5-38 arası gelgitler de inşallah yarına kadar bişiyi kalmaz diye yazarken eşim aradı peditus vermiş verir vermez çok kötü kusmuş çok moralim bozuldu direktörümde toplantıda bi kaç saat sürer of offf
Tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kızlaracayip yorgun, mutsuz ve halsizim. Pilim bitti şarjım bitti , uykusuzluk yorgunluk hareketli bir çocuk ve bitmek bilmeyen ev işleri. Hiçbir çıkar yol da bulamıyorum :/
@kmltm canım al eşini 1 Mayıs eylemine gitçok süprüzlü olur :) şaka bi yana da olmaktan korktuğum kadın tipine dönüşüp doğumgünlerinde tişört falan almaya başlıycam.
@minnakkartal ve @stepfordk çok geçmiş olsun bebişlerinize çabucak atlatsınlar inşallah
mahtuana çım hayırlı olsun bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Eşin ne güzel yardımcı oluyormuş, inşallah hamilrğin daha rahat geçer
Dilemem mi bacim ozrumu cok diledim ...
Dedigin gibi olanlarida anlattim...
Hakli olarak oyle birsey yasamis olsanda bana bu sekilde davranmaya hakkin yoktu...
Ben bunu hic ama hic haketmedim dedi...
Haiydida....
Ama beni uzgun gormeye dayanamaz kirildim ama kus degilim dedi...
Anlattim bacim bakalim aksam geldiginde bana nasil davranacak...
meraklarday im ...
Ara ara mesaj yazip nasil oldugumu soruyor ama sukur
Canim tatli yapamam...
2. Emre kadar ev toplamam birseyler hazirlamam yasak....
Hala tam anlamiyla iyilesemedim cunku...
Ama iyilesir iyilesmez ilk yapacaklarim arasinda cok sagol ♥
Gecmis olsun canim ♥
Ocak ayindan beri bekledigim dislerimiz daha bu ay geldi cok sukur dusun...
Disleri ciktiktan sonra rahatladi yavrum...
Disten dolayi ise huzursuzlugu , en kisa zamanda agrisiz acisiz cikarir ins. ♥
Demek 2. Prenses geliyor
Hayirli olsun canim ....
Bulantilarin artik son bulsun ...
Kizinla daha cok ilgilenirsin ins.![]()
şu kusmalar biran önce geçer inşallah
canım inşallah biran önce geçer bulantıların ikinci prensesin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım inşallah
neyse ki mesaj falan atıyormuş kırgınlığı da çabuk geçer inşallah acaba iş yerine kurabiye çikolata falan mı göndersen ama bir kaç gün sonra ben arasıra gönderiyorum bişi olmasa da hoşuna gidiyor
miroşun yanına gittim geldim çok az emdi hiç iştahı yok keyfi yok ateş 37.5-38 arası gelgitler de inşallah yarına kadar bişiyi kalmaz diye yazarken eşim aradı peditus vermiş verir vermez çok kötü kusmuş çok moralim bozuldu direktörümde toplantıda bi kaç saat sürer of offf
Eşinin yardimi cok onemli canim ki seni yormuyormus maşallah cok sevindim bide benim hatta anneminde kiz kardesi yok tek kiziz hep kiz kardesim olsun isterdim simdi benim kizim var inşallah kizimin kiz kardesi olur hayirlisiyla senin adina cok sevindim
Canım benim ne güzel eşin sana destek oluyor :)
mahtuana inşallah bulsntilarin geçer cinsiyeti kızmış hayırlı olsun kızkardeş çok güzel hayati boyunca bir arkadaşı olacak kızının yaşları da yakin olacak çok güzel
Tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kızlaracayip yorgun, mutsuz ve halsizim. Pilim bitti şarjım bitti , uykusuzluk yorgunluk hareketli bir çocuk ve bitmek bilmeyen ev işleri. Hiçbir çıkar yol da bulamıyorum :/
Canım ya biraz geç oldu ama anca vakit buldum çok çok geçmiş olsun bi kaç ay önce bize aynısı olmuştu hatırlarsan bize doktor en sonunda geralgine şurup verdi sanırım o biraz daha yüksek düşmeyen ateşlerde veriliyo 3 gün verdim bi daha ateşi çıkmadı peditus verdim sonraşu kusmalar biran önce geçer inşallah
sağol canım inşallah
Bende twitterda takip ediyodum zaytung haberlerini uzun zamandır bakmamıştım ne yazıyolar diye çok doğru tespit kapaktakileirn hepsiHahahhaha çok güldüm ya zaytung dergi kapağı :) geçen yıl aynı ben
Aynen canım kucagimdan bıraktığım an ağlıyor yemeği bile uyurken yapıyorum rahat bırakmıyor beni hareketli oraya buraya kafasını çarpıyor parmağını sıkıştırıyor az önce kardesimle telde konuşuyorduk kafasını masanın ayağına çarptı teli kapatmak zorunda kaldım bütün gün on kilo kucagimda bileklerim agriyor yurusun artikTükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kızlaracayip yorgun, mutsuz ve halsizim. Pilim bitti şarjım bitti , uykusuzluk yorgunluk hareketli bir çocuk ve bitmek bilmeyen ev işleri. Hiçbir çıkar yol da bulamıyorum :/
Al benden de o kadarTükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kızlaracayip yorgun, mutsuz ve halsizim. Pilim bitti şarjım bitti , uykusuzluk yorgunluk hareketli bir çocuk ve bitmek bilmeyen ev işleri. Hiçbir çıkar yol da bulamıyorum :/
Azad her geçen gün daha da yakışıklı oluyo gibime geliyor :)Oğlumla günün özeti ve sosyal mesaj, kadına yönelik şiddete hayır:) sığınma evine kaçıcam bu çocuk yüzünden
bende surekli o pozisyondayim :)ve tukenmislik sendromuna dogru hizlica gidiyorumOğlumla günün özeti ve sosyal mesaj, kadına yönelik şiddete hayır:) sığınma evine kaçıcam bu çocuk yüzünden
Topiğin tek esmer erkeğiAzad her geçen gün daha da yakışıklı oluyo gibime geliyor :)
Arkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim
Haziran anneleri ne nazarmi değdi ne pek bir sessiz buralar![]()
aynen aynennnnnn
Oğlumla günün özeti ve sosyal mesaj, kadına yönelik şiddete hayır:) sığınma evine kaçıcam bu çocuk yüzünden
Topiğin tek esmer erkeği![]()