2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim
Fitili uzunlamasına ikiye kesin öyle koyun. Bize doktorumuz böyle önermişti

şu kusmalar biran önce geçer inşallah

canım inşallah biran önce geçer bulantıların ikinci prensesin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sağol canım inşallah

neyse ki mesaj falan atıyormuş kırgınlığı da çabuk geçer inşallah acaba iş yerine kurabiye çikolata falan mı göndersen ama bir kaç gün sonra ben arasıra gönderiyorum bişi olmasa da hoşuna gidiyor

miroşun yanına gittim geldim çok az emdi hiç iştahı yok keyfi yok ateş 37.5-38 arası gelgitler de inşallah yarına kadar bişiyi kalmaz diye yazarken eşim aradı peditus vermiş verir vermez çok kötü kusmuş çok moralim bozuldu direktörümde toplantıda bi kaç saat sürer of offf
Guzel fikirmis canimda sanki affedildim gibi...
Bir ara yaparim ama bu surprizi tesekkur ederim :KK19:

@kmltm canım al eşini 1 Mayıs eylemine git :KK66: çok süprüzlü olur :) şaka bi yana da olmaktan korktuğum kadın tipine dönüşüp doğumgünlerinde tişört falan almaya başlıycam.
@minnakkartal ve @stepfordk çok geçmiş olsun bebişlerinize çabucak atlatsınlar inşallah
mahtuana mahtuana çım hayırlı olsun bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Eşin ne güzel yardımcı oluyormuş, inşallah hamilrğin daha rahat geçer

Sagol canim amin insallah. Allah razi olsun yardimci oluyor insallah rahat gecer dua ediyorum hep o yonde.

Dilemem mi bacim ozrumu cok diledim ...
Dedigin gibi olanlarida anlattim...
Hakli olarak oyle birsey yasamis olsanda bana bu sekilde davranmaya hakkin yoktu...
Ben bunu hic ama hic haketmedim dedi...
Haiydida....
Ama beni uzgun gormeye dayanamaz kirildim ama kus degilim dedi...

Anlattim bacim bakalim aksam geldiginde bana nasil davranacak...
meraklarday im ...
Ara ara mesaj yazip nasil oldugumu soruyor ama sukur :KK73:

Canim tatli yapamam...
2. Emre kadar ev toplamam birseyler hazirlamam yasak....
Hala tam anlamiyla iyilesemedim cunku...
Ama iyilesir iyilesmez ilk yapacaklarim arasinda cok sagol ♥

Gecmis olsun canim ♥
Ocak ayindan beri bekledigim dislerimiz daha bu ay geldi cok sukur dusun...
Disleri ciktiktan sonra rahatladi yavrum...
Disten dolayi ise huzursuzlugu , en kisa zamanda agrisiz acisiz cikarir ins. ♥

Demek 2. Prenses geliyor :nazar:
Hayirli olsun canim ....
Bulantilarin artik son bulsun ...
Kizinla daha cok ilgilenirsin ins. :nazar:

Evet canim 2. Prenses geliyor bakalim hayirlisi sagolasin. Aminn bitsin dort gozle bekliyorum valla.

canım inşallah biran önce geçer bulantıların ikinci prensesin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sağol canım inşallah

neyse ki mesaj falan atıyormuş kırgınlığı da çabuk geçer inşallah acaba iş yerine kurabiye çikolata falan mı göndersen ama bir kaç gün sonra ben arasıra gönderiyorum bişi olmasa da hoşuna gidiyor

miroşun yanına gittim geldim çok az emdi hiç iştahı yok keyfi yok ateş 37.5-38 arası gelgitler de inşallah yarına kadar bişiyi kalmaz diye yazarken eşim aradı peditus vermiş verir vermez çok kötü kusmuş çok moralim bozuldu direktörümde toplantıda bi kaç saat sürer of offf

Sagol canim ikiledik prensesleri bakalim hayirlisi insallah gecsinn erkenden yoruldum. Mirayada gecmis olsun hastaliklar bi bitmedi.

Eşinin yardimi cok onemli canim ki seni yormuyormus maşallah cok sevindim bide benim hatta anneminde kiz kardesi yok tek kiziz hep kiz kardesim olsun isterdim simdi benim kizim var inşallah kizimin kiz kardesi olur hayirlisiyla senin adina cok sevindim

Evet esimden. Allah razi olsun o olmasa hic kalkamazdim altindan uykusuz ise gittigi oluyor. Ben cok sevindim ikiz gibi olacaklar dert ortagi olacak . Insallah seninde gonlune gore olur kizina kiz kardes gelir zamani gelince.

Canım benim ne güzel eşin sana destek oluyor :)

Evet canim sagolsun beni yormuyor.

mahtuana mahtuana inşallah bulsntilarin geçer cinsiyeti kızmış hayırlı olsun kızkardeş çok güzel hayati boyunca bir arkadaşı olacak kızının yaşları da yakin olacak çok güzel

Insallah canim ikincide bukadar bulanti cekmem diye dusunmustum ama nerdee ayni seyler tekrar etti.
Sagolasin canim kiz kardes candir arkadas gibi olacaklar dedigin gibi yaslar yakin 17 ay olacak allah nasip ederse.

Tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kızlar :KK43: acayip yorgun, mutsuz ve halsizim. Pilim bitti şarjım bitti , uykusuzluk yorgunluk hareketli bir çocuk ve bitmek bilmeyen ev işleri. Hiçbir çıkar yol da bulamıyorum :/

Ben tukenmislik sendromunun taaa dibine vurmus durumdayimmm.

Oğlumla günün özeti ve sosyal mesaj, kadına yönelik şiddete hayır:) sığınma evine kaçıcam bu çocuk yüzünden

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 125

sağol canım inşallah

Canım ya biraz geç oldu ama anca vakit buldum çok çok geçmiş olsun bi kaç ay önce bize aynısı olmuştu hatırlarsan bize doktor en sonunda geralgine şurup verdi sanırım o biraz daha yüksek düşmeyen ateşlerde veriliyo 3 gün verdim bi daha ateşi çıkmadı peditus verdim sonra

Tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kızlar :KK43: acayip yorgun, mutsuz ve halsizim. Pilim bitti şarjım bitti , uykusuzluk yorgunluk hareketli bir çocuk ve bitmek bilmeyen ev işleri. Hiçbir çıkar yol da bulamıyorum :/
Aynen canım kucagimdan bıraktığım an ağlıyor yemeği bile uyurken yapıyorum rahat bırakmıyor beni hareketli oraya buraya kafasını çarpıyor parmağını sıkıştırıyor az önce kardesimle telde konuşuyorduk kafasını masanın ayağına çarptı teli kapatmak zorunda kaldım bütün gün on kilo kucagimda bileklerim agriyor yurusun artik

Al benden de o kadar :(

Bende yurusun artik istiyorum iki tane hiperaktifle ugrasiyorum. Bir de agrilarim hic gitmiyor sagolsunlar, dayak yemis gibi hergun bir yanim agriyor asosyal oldum ciktim zaten neneler gibi hissediyorum kendimi :((( ayy birde yemek derdiyle ugrassam kafama huniyi takardim artik Allah'tan onu kv yapiyor.

Ben fitili suyla ıslatıp öyle atiyorum oyle olmasi gerek diye biliyorum zorlanmistir belki
Arkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim

Haziran anneleri ne nazarmi değdi ne pek bir sessiz buralar:KK14:

Emre de cok hareketlendi arkamdan agliyo surekli:(reklamla falan duruyodu onu da izlemiyo pek artik.esim gec gelck bugun yemek derdim yoktu neyseki

Aynen ben de ise donmek istiyorum ya:(oglusumu da birakmak istemiyorum ama.havalarin isinmasi da pek bisey degstrmyo evden cikamiyorz cikck park bile yok:mad:

aynen aynennnnnn

Ooo nerelerdesin ya:)ruzgar da yurumeye baslamis:KK46:

Oğlumla günün özeti ve sosyal mesaj, kadına yönelik şiddete hayır:) sığınma evine kaçıcam bu çocuk yüzünden

Topiğin tek esmer erkeği :KK66:

Evet ya esmer seker:KK68:cok severim esmer ve bicir bicir cocuklari azad da tam oyle anlattiklarina gore:-)

Back
X