2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oğlumu böyle görmeye hiç alışkın değilim çıldırmak üzereyim kızlar, sürekli ağlıyo hep kucağımda olmak istiyo yemek yerken, otuturken, yatarken, tuvalette vs hep kucağımda nerdeyse. Artık sol omzumu hissetmiyorum nerdeyse, o bi yana yememesi ve yediği iki lokmayı kusması delirtiyo beni, ateşi yok çok şükür ama bugün öksürmeye başladı bikaç kez ve hafif burnu da akıyo allahım geçsin artık bu zor günler çok yoruldum içimden hiçbişey yapmak gelmiyo

Suan aynisi canim benim.kizimda hatta gece yatagina yatiramiyorum emmese bile kucagimda uyuyacakmis doktora gittik bugün bogazi kizarmis hafifte nezlesi varmis peditusa baslatti 5 gün ateside olursa antibiyotik vercekmisiz inşallah olmaz S stepfordk sende bi doktora götür istersen canim

2 gün önce aramıştım doktorunu anlattım durumu diştendir dedi, 1 gün peditus kullan ağırlaşırsa getir dedi, açıkçası ateşi bidaha yükselmediği için götürmek istemedim ama huysuzluğu bezdirdi resmen

Maşallah. İnşallah bende bir gün böyle şeyler düşünebilirim

İnşallah yoluna koyar hayatını abinizde..

ne kadar güze hep böyle olsun aranız Allah nazardan korusun

sadece tayt giyip ustune kisa giyenler hosuma gtmiyo cnm.anlamissndr demek istedigimi Bn sevmiyorm bide basenlerm var sevsemde giyemem zaten:)))

Sacimi cekiyo aglama numarasi yapiyorum kahkahayla guluyo zilli
ayy büyüdükçe bi şebek oluyo bunlar bizimkide uyuma numarası yapınca ellerini açıyo söyleniyo sora patlatıyo bi tane Gözünü açıncada gülücükler saçıyo :)) oyunlar başladı

bizimde Ateşten beri böyle bi durum var ama sadece beni değil babasını da istiyo şükür dönüşümlü Bakıyoruz yememek ve kusmakla ilgili seni o kadar iyi anlıyorum ki kendi hislerimi anlatmaya kelime bulamıyorum canım burnunun akması iş tıkanınca daa zor oluyo bitki Çayı içiyo mu bari bizimkine zorla üç beş Kaşık içiriyorum ateş olmaması da ii bi de doktoruna peditus vermek için danışsan mı sonra hasta olunca daa zor tabi inşallah olmaz

Bende gece 2 ye kadar kv min günü için börek açıp ıslak kek yapmıştım. Gittiğimde keşke salatada yapsaydın dedi sanki bana güvenerek girdi güne. Salak bende uyumayıp börek açtım bide onun için. Teşekkür bile etmedi.
Bi daha yapmıcam diyodum dün yine aradı misafirim gelcek tatlı yap diye hayır diyemedim. Salaklığıma doymayayım.

Peditus u 1 gün ver dedi ben de öyle yaptım 1 gün verip bıraktım canım, benimki suyu bile zor içiyo bitki çayı içiceğini sanmıyorum pek, sen ne çayı veriyosun

calpol versen agrisi varsa iyi gelir bizim doktor huzursuzlugu olursa ver demisti gecen gun kotu gecti gecemiz bende vermek istemedim dalamadi bi turlu sabah verdim 2 saat uyudu rahat

Birde bizim doktor goz muayenesi istedi ister burda ister baska yerde bi kontrol muayenesi yaptir dedi batigoz e goturcem buyuk ihtimalle bakalim

Olsun canım boşver :) birde beğenmeyip burun kıvıranlar var, en azından öyle değilmiş.

Peditus u 1 gün ver dedi ben de öyle yaptım 1 gün verip bıraktım canım, benimki suyu bile zor içiyo bitki çayı içiceğini sanmıyorum pek, sen ne çayı veriyosun
Canım ben ıhlamur elma kabuğu Çubuk tarçın kaynatıyorum ılınınca bir iki damla limon bizimkide çok içmiyo ama bir kaç kaşıkta olsa kârdır diyorum
Birde bizim doktor goz muayenesi istedi ister burda ister baska yerde bi kontrol muayenesi yaptir dedi batigoz e goturcem buyuk ihtimalle bakalim
bizim doktor bir yaşında demişti ben yinede tekrar sorim haftaya Cumartesi aşıya gidicez

Allah bozmasin canm ne guzel iste.benmkiler de boyle olsa da gelseler surekli.hastayken bana da geldi kv bakti sagolsun ama bikac gun gecnce emreyi sahiplenmeye basladi.suyunu cikariyo isin yani.bi de yalnizken iyi eltimi gorunce degisiyo.sanki eltim onun kizi ben geliniyim oyle davraniyo.ben de pek takmiyorum onu esime de hicbisey soylemiyorm o da sormuyo zaten sagolsun emre sadece baba tarafini sevsin benm tarafi sevmesin istiyo cok kiziyorum o zaman.oksuz yetim birini alsaydin ogluna diyesim geliyo

Kv kizi olmasina ragmen belli etmemis sana bak ne guzel.bosver gorumceni gondermezsin bi daha olur biter.

Canm bardakla icmiyo mu?emre bardak hastasi bardakla ne versen iciyo.cayi suluk ya da biberonla icmedi bardak sayesinde iciriyorm.dislerini vurdukca siritiyo

Benmki de oyle kibirindwn tesekkur etmez pek.eline saglik bile demez

Keşke hiç işimiz olmasa da hep onları gezdirsek
Gece gece utu yapiyorum mola verfim dort gomlek kaldi esim de kanepede horul horul uyuyor )))Kadun ve erkek arasindaki fark.Ah ah benim Ece beni delitiyir gezme jonusunda arabasina binmek istemiyor kucagimda gezdirecekmisum hanimi:)Dun cuktik yola daha iki adim gitmeden basladi aglamaya geri dondum lojmanin bahcedine cimenlerin ustune koydum papatya ve ot kopardi tas ve toprakla oynadi

KIzlar aklıma gelmişken yazayım. Günvit diye bir markanın minivit çayı var. Bebekler için bitki çayı. Eczanelerde satılıyo. Biz bi iki öksürürsek burnumuz akarsa hemen bunu alıyoruz. Sallama çay gibi hemen demleniyo. Tadını pek sevmediği için gece uykusunda biberonla içiriyorum.
Çok rahatlatıyo kızımı. Bu sayede hastalık iyice başlamadan rahatlıyo kızım. Tavsiye ederim sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…