2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok şükür normale dönmüş cnm

@minnakkartal öykünün de kocaman olduğu söylenemez yarışıyolar mirayla geçmiş olsun iyi olmasına sevindim inş yükselmez artık
sağol canım benim iyi şimdilik kıyafetle görmeyi özlemişim bu arada herkes gelin damat seçiyo bende öyküyü kanka Seçtim kızıma boyu boyuna huyu huyuna :))

Sağol canım ama bence sana da çok yakışır.fazlan falan yok :)
Bugün biraz baktım. Kot taytmı alsam diyorum. Daha önce almadığım için bilemedim :)
kot tayt seviyorum ben hatta abartıp altına topuklu Üstüne tunik gibi Gömlek saçla faln klasikleştiriyorum işe giderken hoş bizimkiler eşofmanla gitsen bişi demezde ben normal siyah tayt sık kullanıyorum yazın beyazda giyiyorum ama favorim deridir :))

şu kilo işi yemekle değil bünyeyle mi alakalı acaba öyküde miroş gibi çıtı pıtı olcak demek ki

Taze fasulye yemeği veriyorum yiğit e bu sıralar acaba zamanı geldimi yoksa simdikiler daha hormonlumudur. Kizlar bilgisi olan varmı. Veriyorum ama icimede sinmiyo zamanimi değilmi.
ben iki kez verdim ama dondurucudan pek anlamam anneme sordum Mayıs sonu Haziran en Güvenilir zamanıdır dedi canım

Bizde öyleyız cnm bu yuzden de surekli burun akıntımız oluyo

Biz 3 aydan berı kullanıyoruz ayrıca balıkta verıyorum

Canım şükür sağlığı yerınde ya ben bir süredır kahvaltıda suyla ruseymli irmik pişirip tereyağı yumurta kırıyorum hem beyazı hem sarısı eğer hasta değilse severek yiyo ve kilo alımı hızlandı istersen deneyebilirsin

Ben topuklu giyemem ki. Spor giyinmeye alışmışım topuklu bana ters işyerinde tayt giymek mi ? Beni Kapıdan içeri almaz Müdüre hanım bi kere üzerimde kumaş pantolon varken sen gene mi kot giydin diye tuttu beni ( hiç kot giymedim buarada) sonra baktı kumaş. Ama kot kesim kumaş bunu giyemen dedi kendisi kot etekle gelir. Anneannemin giydiği kumaşı tarif ediyo bana giymem için. Bende onu anneannem giyiyo dedim. Sen bizim oraya gel. Sana ve kilona taksın. zayıflara demediğini bırakmazda kendileri.

Evet canım yeni evimize yakın avm de sadece LCW var bebek kıyafeti için. Diğer evin güzel yanı çok merkezi olmasıydı , Nişantaşı taksim şişli heryer yürüme mesafrsindeydi. LCW da da hiçbirşey yokmuş Anca pijama satıyorlar, bulduklarımı aldım çıtçıtlı paklıyor bizi canım çok hareketli olduğu için diğer tişörtler üzerinde yamulup duruyor :)
Açık somonu ben tercih etmemiştin, dilim satıyorlar ya be zaman kesilmiş tazeliği falan güvenmiyorum. Dr a sordum o da kapalı ithal somonlardan al dedi. Daha güvenilir ve Norveç somonu oluyormuş onlar

Bayıldım hepsinede coraplarinizin yanından bizdede var renkli renkli çok seviyoruz giymeyi. Güle güle giysin azad.
Sağol canım siz de güle güle eskitin. Erkek bebek de ancak bu kadar renklendirilebilirdi heralde

Yakışıklı iyice yakışıklı olacak maşallah huzurla giyinsin
Sağol canım

Buarada Kardeş muhabbetinde dikkatimi çekti de. Ana baba ayrı olan kardeşler birbirine daha düşkün gibi sanırım :/ benimde ana bana ayrı be cidden düşkünüz birbirimize. Hergün konuşuruz ablam be kardeşimle. Abim son zamanlarda oyun bozanlık yapıyor maalesef eşinden ayrıldı. ayrılmalarına sebep başka bi kadındı bide ailede kimse o kadını istemiyor ve o salak abimi bizden uzaklaştırıyor. Ya o ya biz mantığıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…