cok gecmis olsun canim malesef hepimiz hergun bu kzazalari yasiyoruzKizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
Sagol canim dudagi cok.kotu ama patladi resmen şişticok gecmis olsun canim malesef hepimiz hergun bu kzazalari yasiyoruz
Geçmiş olsun. Oluyo böyle kazalar engelleyemîyoruz malesefKizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
bn ictim bir hafta etkilemedi sutu cnmKizlar cok fazla okuyamadm tilya çayından bhsetmssnz Kuşburnu ihlamur ve altinotu karışımı yazmstnz emzirenler icebiliyomu bilgnz varmi
kiyamamm
Ben saf zeytinyağına biraz katbonat kattım. Pamukla saçına sürüp yarım saat bekledim. Sonra ucu yumuşak bi tarakla tarayıp kaldırdım konakları. Yıkadım. 2 kere yaptım hiç bişey kalmadı. Bi dahada çıkmadı.!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
Maşallah erken konuşcak demekki.Gunaydin hira neguzel uyanmiyo diye seviniyodum. Bugece 3te ve 5te uyandi hc susmuyo abiiii hadii geell anneee hadii diye bagirdi hep bie coknet kelimeler soyluyo konusmaya calisiyo gece kalkip konusmaya calisiyo. Yurumeden konuscak galiba:) dun kv yemege gttik eltim nazar etcek diye korktum surekli dili acik bu kizin bnmkiler 2yasindayken bukdr net syleyemiyolardi fln dedi.yanliz babasina abi demesi cok komik
Geçmiş olsun canım iki dakik bırakmaya gelmiyolar artıkKizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
Canım Allah beterinden korusun. Suçlama kendini oluyor böyle kazalar maalesef :/Kizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
Duvarlar içinde tatmiler varmış sanırım. Bende buraya fikir alayım diye yazmıştım ama bişey diyen olmadı.
14 m2 çocuk odası hesapladım bi sitede 400 lira falan tutuyo halı alsam kücük oluyolar 200-300 zaten veriyosun onada en az. Çocuk büyüyüncede görümcem alır diye düşündüm.
Bi iki aya kp im caymazsa yaptırıcam atarım burayada
Sizden özendim bu gün bende onlet yaptım kuzuma çok güzel yedi:)
Kizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
Maşallah erken konuşcak demekki.
Benim gökçemde gimi gimi desin anca:))
Bol bıl oku annesi nazar değdirmesinler
Canim bizim dr da vurdurtun dedi menectra iki doz olarak vurulacak 8 mayis da vurulacak ikinci doz da uc ay sonra vurulacakMenenjit asisini vurduracak.misiniz canim? Doktor bize vurdurun dedi 2 doz olandan vurduracagiz sanirim.
Baloroma diye bi sitede metrekaresi 30 lîra. Bizim oda 14 m 2 büyük baya 400 lira tutuyo. Daha pahalılarıda var nette ama bu sitede uygundu. Mağzalar çok pahalı geldi bizedeBizde bakti canm odanin kucuk bi kismi bile 125 tl tutuyodu.karar veremedm ben de
Oh afiyet olsun:)
Gecmis olsun canm anlik oluyo boyle seyler suclama kendni
Banyodan once zyagi sur kafasina canm.banyodayken de tarayip sampuanla bisey kalmyo.bizm de oluyo ara ara hala.
Aslında diğer Dr tek doz ve 13. Ay demişti ama biz taşınma nedeniyle hastane ve Dr değiştirdik, yeni Dr menenjiti 2 doz vurduğunu ve böylece ara dönem için de koruma sağladığını söyledi rota gibi yani. Çok önemli aşıymış. Ben Perşembe kızamık yaptırdım aynı gün olmasın diye menenjiti yaptırmadım ama Pazartesi gidip onu da yaptırıcam.Menenjit asisini vurduracak.misiniz canim? Doktor bize vurdurun dedi 2 doz olandan vurduracagiz sanirim.
Ohhh afiyet olsun kuzuyaSizden özendim bu gün bende onlet yaptım kuzuma çok güzel yedi:)
Ooooı daha ne kazalar var hateketlendikçe göreceğiz maalesef. Geçmiş olsun , gözleri bi saniye ayırmaya gelmiyorKizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
Bizimki ilk 40 günde temizlendi heralde . O işle hep kv ilgilendi ben Konak nedir onu bile bilemezdim. Her banyoda kafasına zeytinyağı sürüp tarardı.!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
Gece oğlanı eşim uyuttu ben de erkenden uyudum, sabah da eşim aldı kahvaltısını yaptırdı ben 11.30 a kadar uyudum. Azıcık da olsa kendime geldim. Bugün temizlik yapıcam inşallah sonunda, oğlumla eşimi postalıycam evden, akşama da yemek memek yok dışarda yiyelim hava güzel
Benim kizimda da var diktor bize saf zrytinyagi surun yatim saat bekletin ve sacibi yikayin yikadiktan sonra sik dislu bi tarskla tarayin dedi ana bu aralar sacini yikatnak istemiyor;(Ayrica doktor bunun hasas ciltlerde ciktigini soyledi diger adida egzanaymis halk arasinda konak deniyormus!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?