Eşin ne kadar iyi bir insan . Benimki de böyle olsa keşke
Bemim esimde yardimci olur ama bu kadar degil tum gece kizim mizirdandi gece kakktik calpol verdik sabah kaltiginizda kizimi esime verdim bir saat uyudum bu bile yetti.Gece oğlanı eşim uyuttu ben de erkenden uyudum, sabah da eşim aldı kahvaltısını yaptırdı ben 11.30 a kadar uyudum. Azıcık da olsa kendime geldim. Bugün temizlik yapıcam inşallah sonunda, oğlumla eşimi postalıycam evden, akşama da yemek memek yok dışarda yiyelim hava güzel
Aren emeklemiyor diye üzülüyorum sonra seni okuyunca vazgeçiyorum :)
Maşallah erken konuşcak demekki.
Benim gökçemde gimi gimi desin anca:))
Bol bıl oku annesi nazar değdirmesinler
Gece oğlanı eşim uyuttu ben de erkenden uyudum, sabah da eşim aldı kahvaltısını yaptırdı ben 11.30 a kadar uyudum. Azıcık da olsa kendime geldim. Bugün temizlik yapıcam inşallah sonunda, oğlumla eşimi postalıycam evden, akşama da yemek memek yok dışarda yiyelim hava güzel
KıZım bi saaten fazla mümkün değil benden ayrı durmaz. Akşam uykusunda ağlıyo arda. Normalde ben gider yatarım yanına başını okşarım öperim uyur geri hemen. Bazen eşim gidiyo başını itiyo vuruyo. Eşimde sinir oluyo.Gece oğlanı eşim uyuttu ben de erkenden uyudum, sabah da eşim aldı kahvaltısını yaptırdı ben 11.30 a kadar uyudum. Azıcık da olsa kendime geldim. Bugün temizlik yapıcam inşallah sonunda, oğlumla eşimi postalıycam evden, akşama da yemek memek yok dışarda yiyelim hava güzel
canım geçmiş olsun bu tarz kazalar Artık hep olucak sanırım böyle böyle öĞrenicekler yürümeyi hatta koşmayıKizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
ay bende en çok başkasının yanında konuşsun istemiyorum bizden atma alma hadi burda demeye başladık :)) bol bol olucaz artıkGunaydin hira neguzel uyanmiyo diye seviniyodum. Bugece 3te ve 5te uyandi hc susmuyo abiiii hadii geell anneee hadii diye bagirdi hep bie coknet kelimeler soyluyo konusmaya calisiyo gece kalkip konusmaya calisiyo. Yurumeden konuscak galiba:) dun kv yemege gttik eltim nazar etcek diye korktum surekli dili acik bu kizin bnmkiler 2yasindayken bukdr net syleyemiyolardi fln dedi.yanliz babasina abi demesi cok komik
benimde eşimde söz vermişti bugün bakacaktı uyuyacaktım ama mira kesinlikle durmadı uğraşırken uykum açıldı şu saate Kadarda su yok çamaşırları sabah yıkarım diyodum kaldı birazdan dışarı çıkıcaz hava missGece oğlanı eşim uyuttu ben de erkenden uyudum, sabah da eşim aldı kahvaltısını yaptırdı ben 11.30 a kadar uyudum. Azıcık da olsa kendime geldim. Bugün temizlik yapıcam inşallah sonunda, oğlumla eşimi postalıycam evden, akşama da yemek memek yok dışarda yiyelim hava güzel
Çok geçmiş olsun. Kusma olayı gerçekten insanı çok zorluyo. İnş. bian önce düzelir.Kızlar bugün doktora gittik malum oğlum balgamlı öksürüyodu, doktor göğsünü dinledi çok fazla balgamı var dedi bi tane balgam sökücü şurup verdi bi de kongest şurup yazdı, ben kongest yerine evde peditus var onu versem olur mu dedim peditusun içinde bilmem ne maddesi var onu almasını istemiyorum o yüzden kongest yazdım dedi
zaten kusma problemşmiz vardı bu hastalık ta çıkınca iştahı iyice kapandı o yüzden bu ay 40 gr vermiş oğlum boyu 1.5 cm uzamış
Sizede çok geçmiş olsun. Bizler ne kadar dikkat etsekte bazen düşmelerine engel olamıyoruz malesef.Kizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
Tilya kürünün sütü azaltıcağını düşünmüyorum ama sütü etkileyebilme ihtimalini düşünüyorum. Çünkü içinde farklı bi ot var. Bebek etkilenir mi o mesele.bn ictim bir hafta etkilemedi sutu cnm
kiyamammcnm sabit durmuyolar malesef byle buyucekler sanirim dunbnm kizda yurume denemeleri yapiyodu ellemedik iki dk snra yuzustu dustu upuzundu yerde elleri parkeye sapp diye vurdu cok agladi
Banyodan bi 15 dk önce kafasına zeytinyağı sürdüm (daha uzun bekletmedim kafası üşümesin diye) sonra chicconun konak tarağıyla banyoda su dökmeden tersten taradım.!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
Eşin ne kadar iyi bir insan . Benimki de böyle olsa keşke
Bemim esimde yardimci olur ama bu kadar degil tum gece kizim mizirdandi gece kakktik calpol verdik sabah kaltiginizda kizimi esime verdim bir saat uyudum bu bile yetti.
Benimkide emeklemiyor,arkadaslarimin 10 aylık bebekleri var onlar yürüdü bile ben de istiyorum
Benimki sadece ge ge diyor
Arpriori basil yurutmeyi basardin oglani ben de istiyorum
Sağolun kızlar gerçekten de eşim haftaiçi çalışıp haftasonu da oğlumuza bakar, ben haftaiçi çok bunalıyorum diye.KıZım bi saaten fazla mümkün değil benden ayrı durmaz. Akşam uykusunda ağlıyo arda. Normalde ben gider yatarım yanına başını okşarım öperim uyur geri hemen. Bazen eşim gidiyo başını itiyo vuruyo. Eşimde sinir oluyo.
Bazen ağlıyo gidiyorum yanına hemen uyuyo. Kalkıyorum hissediyo heralde açıyo gözünü dikiyo bana. Hiç hareket etmiyorum kapıya doğru gidersem hemen ağlıyo. Yanına yatarsam gözünü kapatıp uyuyo direkpsikopat olcak bu çocuk diyo eşim
Ne güzel nefes aldırmış size. Arada böyle tatilleri hakediyoruz
maşallah canım güzel kilo vermissin baktım i.saraç oğlunun sitesine emziren anneler sormuş icebilirmiyiz diye pek onermiyor1 aydan fazla oldu yapıyorum hergün. Spor ve diyet bide bu kürle 1 ayda 4,5 kilo verdim. Ben emzirmiyorum. Ihlamur ve kuşburnunu sanmıyorum sütü etkilemez de altınotunu bilemiyorum. Saraçoğlunun sitesinden bi sor istersen.
Teşekkür ederim canımBen bir kez unutmuştum arkadaşımın kutlamasına gıtmiştim çok kötüydü kendime çok kızmıştım hayırşı yaşlar olsun cnm
geçmiş olsun canım ama maşallah boyu uzamış Dr boy uzamasının önemli olduğunu söylemişti gelişimi icinKızlar bugün doktora gittik malum oğlum balgamlı öksürüyodu, doktor göğsünü dinledi çok fazla balgamı var dedi bi tane balgam sökücü şurup verdi bi de kongest şurup yazdı, ben kongest yerine evde peditus var onu versem olur mu dedim peditusun içinde bilmem ne maddesi var onu almasını istemiyorum o yüzden kongest yazdım dedi
zaten kusma problemşmiz vardı bu hastalık ta çıkınca iştahı iyice kapandı o yüzden bu ay 40 gr vermiş oğlum boyu 1.5 cm uzamış
Hayırlı olsun canım disinizsayfalari okuyamadim ne çok yazmisiniz bizimde artık disimiz var hemde iki tane
Canım baktım siteye pek onerilmiyor emziren annelereKizlar cok fazla okuyamadm tilya çayından bhsetmssnz Kuşburnu ihlamur ve altinotu karışımı yazmstnz emzirenler icebiliyomu bilgnz varmi
Geçmiş olsun canım bu kazalar bir bitse çok zor çok hareketlendilerKizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
canım arkadaşlar yazmış ama bizde de oldu zeytinyağı ve biraz karbonat karıştırıp surdum beklettim biraz ondan sonra sık dişli tarakla hafif hafif taradim sonra yikadim bir defa da tamamen olmuyor iki uç defa yaparsan birşey kalmaz!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
Benim esimde cumartesi günleri çalışıyor canım sadece pazar evde oluyorBenim eşimde çalışıyo mesaide malesef
Eğer şanslıysam yarın çalışmaz:) bazen pazarları bile çalışmak zorunda kalıyo. Allahtan hava güzelde kızımla çıkabiliyorumBenim esimde cumartesi günleri çalışıyor canım sadece pazar evde oluyor
biz bi hava alıp geldik biraz esiyodu ama güzeldi gelincede uyudu mirakız uyanınca Çorba içirmeye denicem bakalım sen eşinin doğum günü için bişi yaptın mı canımHerkes gezmelerde mi acep burası sıcak ama çok rüzgârlı
Henüz birşey yapamadim canım pasta yapayım diye düşünüyordum gidemedim markete çocuklar evde değil Eceyle cikamadim birazdan oğlum gelecek pasta alayim artik diye düşünüyorum aklıma geç geldi doğum günü bu sene boyle olsun artıkbiz bi hava alıp geldik biraz esiyodu ama güzeldi gelincede uyudu mirakız uyanınca Çorba içirmeye denicem bakalım sen eşinin doğum günü için bişi yaptın mı canım
bn bir hafta denedim kuru. Snra biraktm hirada anormal bi durum olmadi sut artti diebilirim ama ynede biraktim icmeyiÇok geçmiş olsun. Kusma olayı gerçekten insanı çok zorluyo. İnş. bian önce düzelir.
Sizede çok geçmiş olsun. Bizler ne kadar dikkat etsekte bazen düşmelerine engel olamıyoruz malesef.
Tilya kürünün sütü azaltıcağını düşünmüyorum ama sütü etkileyebilme ihtimalini düşünüyorum. Çünkü içinde farklı bi ot var. Bebek etkilenir mi o mesele.
Olur arada neyseki hatırladın :)) doğum günü kutlu olsun eşininHenüz birşey yapamadim canım pasta yapayım diye düşünüyordum gidemedim markete çocuklar evde değil Eceyle cikamadim birazdan oğlum gelecek pasta alayim artik diye düşünüyorum aklıma geç geldi doğum günü bu sene boyle olsun artık
Tşk ederım cnm baby plus wıngs aldık bugunde oturduğu gibi uyudu koltuk uyuduğunda pozısyonu değişiyo ısofıx i ni ayrı aldım şimdilik memnunum sizinkide hayırlı olsunGüle güle kullanın.. Bizde geçen e bebekten Concord aldık siz hangisini aldınız? Bu arada başta oturmak istemedi aren ağladı ama şimdi alıştı.
Teşekkür ederim canımOlur arada neyseki hatırladın :)) doğum günü kutlu olsun eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?