2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşin ne kadar iyi bir insan . Benimki de böyle olsa keşke
Bemim esimde yardimci olur ama bu kadar degil tum gece kizim mizirdandi gece kakktik calpol verdik sabah kaltiginizda kizimi esime verdim bir saat uyudum bu bile yetti.

Aren emeklemiyor diye üzülüyorum sonra seni okuyunca vazgeçiyorum :)

Benimkide emeklemiyor,arkadaslarimin 10 aylık bebekleri var onlar yürüdü bile ben de istiyorum

Maşallah erken konuşcak demekki.
Benim gökçemde gimi gimi desin anca:))
Bol bıl oku annesi nazar değdirmesinler

Benimki sadece ge ge diyor

Arpriori basil yurutmeyi basardin oglani ben de istiyorum

KıZım bi saaten fazla mümkün değil benden ayrı durmaz. Akşam uykusunda ağlıyo arda. Normalde ben gider yatarım yanına başını okşarım öperim uyur geri hemen. Bazen eşim gidiyo başını itiyo vuruyo. Eşimde sinir oluyo.
Bazen ağlıyo gidiyorum yanına hemen uyuyo. Kalkıyorum hissediyo heralde açıyo gözünü dikiyo bana. Hiç hareket etmiyorum kapıya doğru gidersem hemen ağlıyo. Yanına yatarsam gözünü kapatıp uyuyo direkpsikopat olcak bu çocuk diyo eşim
Ne güzel nefes aldırmış size. Arada böyle tatilleri hakediyoruz

Kizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
canım geçmiş olsun bu tarz kazalar Artık hep olucak sanırım böyle böyle öĞrenicekler yürümeyi hatta koşmayı

ay bende en çok başkasının yanında konuşsun istemiyorum bizden atma alma hadi burda demeye başladık :)) bol bol olucaz artık

benimde eşimde söz vermişti bugün bakacaktı uyuyacaktım ama mira kesinlikle durmadı uğraşırken uykum açıldı şu saate Kadarda su yok çamaşırları sabah yıkarım diyodum kaldı birazdan dışarı çıkıcaz hava miss

Çok geçmiş olsun. Kusma olayı gerçekten insanı çok zorluyo. İnş. bian önce düzelir.
Kizlar moralim cok bozuk kizim emeklemiyor ama sıralıyordu bi anda kayfi ve yerde alt disi ust dudagina geldi ve dudagi patladi okadar cok agladiki cok suclu hissediyorum kendimi dudagina baktikca aglayasim geliyo
Sizede çok geçmiş olsun. Bizler ne kadar dikkat etsekte bazen düşmelerine engel olamıyoruz malesef.
bn ictim bir hafta etkilemedi sutu cnm

kiyamamm cnm sabit durmuyolar malesef byle buyucekler sanirim dunbnm kizda yurume denemeleri yapiyodu ellemedik iki dk snra yuzustu dustu upuzundu yerde elleri parkeye sapp diye vurdu cok agladi
Tilya kürünün sütü azaltıcağını düşünmüyorum ama sütü etkileyebilme ihtimalini düşünüyorum. Çünkü içinde farklı bi ot var. Bebek etkilenir mi o mesele.

!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
Banyodan bi 15 dk önce kafasına zeytinyağı sürdüm (daha uzun bekletmedim kafası üşümesin diye) sonra chicconun konak tarağıyla banyoda su dökmeden tersten taradım.

Eşin ne kadar iyi bir insan . Benimki de böyle olsa keşke

Bemim esimde yardimci olur ama bu kadar degil tum gece kizim mizirdandi gece kakktik calpol verdik sabah kaltiginizda kizimi esime verdim bir saat uyudum bu bile yetti.

Benimkide emeklemiyor,arkadaslarimin 10 aylık bebekleri var onlar yürüdü bile ben de istiyorum

Benimki sadece ge ge diyor

Arpriori basil yurutmeyi basardin oglani ben de istiyorum

Sağolun kızlar gerçekten de eşim haftaiçi çalışıp haftasonu da oğlumuza bakar, ben haftaiçi çok bunalıyorum diye.
Canım benimki de hala yürümüyor sadexe tırmanıyor sürekli. Elinden tutunca yürüyor ta da bikaç saniye ayakta desteksiz duruyor o kadar.

maşallah canım güzel kilo vermissin baktım i.saraç oğlunun sitesine emziren anneler sormuş icebilirmiyiz diye pek onermiyor

Ben bir kez unutmuştum arkadaşımın kutlamasına gıtmiştim çok kötüydü kendime çok kızmıştım hayırşı yaşlar olsun cnm
Teşekkür ederim canım
geçmiş olsun canım ama maşallah boyu uzamış Dr boy uzamasının önemli olduğunu söylemişti gelişimi icin

sayfalari okuyamadim ne çok yazmisiniz bizimde artık disimiz var hemde iki tane
Hayırlı olsun canım disiniz
Kizlar cok fazla okuyamadm tilya çayından bhsetmssnz Kuşburnu ihlamur ve altinotu karışımı yazmstnz emzirenler icebiliyomu bilgnz varmi
Canım baktım siteye pek onerilmiyor emziren annelere
Geçmiş olsun canım bu kazalar bir bitse çok zor çok hareketlendiler
!hanimlar günaydın, size bir sorum olacak, kizimin sacinda konak var tam)tepede ama sarıya donmus, bir türlü gecmiyor ne yapmaliyim)neredeyse 1 yasinda olacak, 2 gunde bir yikiyorum
canım arkadaşlar yazmış ama bizde de oldu zeytinyağı ve biraz karbonat karıştırıp surdum beklettim biraz ondan sonra sık dişli tarakla hafif hafif taradim sonra yikadim bir defa da tamamen olmuyor iki uç defa yaparsan birşey kalmaz

Ayy burdada deli ruzgar var geldik bizde denizkenarina öykü arabasinda uyuyo ben otudum okudum gecmisi esim olta atiyo 3 haftada bir izin yapiyorum havaya bak diyo ark lariyla tekneyle cikcaklardi kaldi :)

Benim kiz somonu sevmedi sanirim bu sefer sizin dediginiz gibi yaptim yok yemedi

Sebze purelerini ısıtmadan öyküde yemedi almadim bende bidaha meyve aliyorum sadece

biz bi hava alıp geldik biraz esiyodu ama güzeldi gelincede uyudu mirakız uyanınca Çorba içirmeye denicem bakalım sen eşinin doğum günü için bişi yaptın mı canım
Henüz birşey yapamadim canım pasta yapayım diye düşünüyordum gidemedim markete çocuklar evde değil Eceyle cikamadim birazdan oğlum gelecek pasta alayim artik diye düşünüyorum aklıma geç geldi doğum günü bu sene boyle olsun artık

bn bir hafta denedim kuru. Snra biraktm hirada anormal bi durum olmadi sut artti diebilirim ama ynede biraktim icmeyi

Olur arada neyseki hatırladın :)) doğum günü kutlu olsun eşinin

Güle güle kullanın.. Bizde geçen e bebekten Concord aldık siz hangisini aldınız? Bu arada başta oturmak istemedi aren ağladı ama şimdi alıştı.
Tşk ederım cnm baby plus wıngs aldık bugunde oturduğu gibi uyudu koltuk uyuduğunda pozısyonu değişiyo ısofıx i ni ayrı aldım şimdilik memnunum sizinkide hayırlı olsun

Ece durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…