2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşallah canım bir aydır kizimda bende perişan olduk baktı kızarıklık var geçer diyor bir aydır geçmedi çocuk hâlâ gece sürekli kulağını elleyip ağlıyor kasimaktan kıpkırmızı kulağı sanırım verdiği antibiyotik etki etmedi saatini hep düzenli verdim çok kizdim suratimi asıp çocuğu alıp sinirle çıktım hicbir şey demeden esip arkamdan geldi ne oldu sana diyor çok sinirlendim çünkü iki dakika surdu kontrol
Çok geçmiş olsun canım, başka doktor kararın çok iyi olmuş.

12. ay ile ilgili videolar izliyorum diyorki bu zamana kadar sizin istediklerinizi yedi bundan sonra kendi istediklerini yiyecek diyor. Çatışma başlıycak sanırım :( Anne sütü ile beslenenlerin dışında mama ile beslenen bebeklerin gece beslenmesini kesin diyor. El sallama, alkış yapma, ismini bilmek gibi şeylerin bu ayda yapıyor olmasının beklendiğini söylüyor. Yavaş yavaş ağzın nerde burnun nerdelere baslyablirsiniz diyor.

12. ay ile ilgili videolar izliyorum diyorki bu zamana kadar sizin istediklerinizi yedi bundan sonra kendi istediklerini yiyecek diyor. Çatışma başlıycak sanırım :KK43: Anne sütü ile beslenenlerin dışında mama ile beslenen bebeklerin gece beslenmesini kesin diyor. El sallama, alkış yapma, ismini bilmek gibi şeylerin bu ayda yapıyor olmasının beklendiğini söylüyor. Yavaş yavaş ağzın nerde burnun nerdelere baslyablirsiniz diyor.
Biz altıncı aydan beri yemekle ilgili çatışıyoruz bişi yemek istesin ne yediğini karışmıcam bizimki bişi yemek istemiyo :( biş bu ay eller ayaklar nerde oynuyoruz çok Hoşuna gidiyo :))

geçmiş olsun bence de başkasına götür daha önce de kızarık kulak zarını antibiyotiksiz bırakması beni şaşırtmıştı,ben olsam başka bi hekime görünürdüm,acil şifalar

En iisini yapmışsın benimde ilk gastrocuda elim Ayağım titremişti resmen ececiğimde biran önce düzelir inşallah
aynı şey bende de var mesela deliksiz uyku nası bişidi en çok onu Hatırlamak istiyorum

@yazyagmuru gecmis olsun yarn calsmyo mu dr lar canm?bizim dr calisyo da ben gidemycem ctesi ye kaldi bizimki.11 aylik olck 28 nisanda onay verirse menenjit asisi yaptircm bakalm

Cvp veren arkadaşlar çook sağolun.
A Aysegul1706 çok sevindim. Gözünüz aydın.
@yaz yagmuru geçmiş olsn. Bencede başka bi dr götür. Gerçekten çok uzun sürdü kulağı.

Çok geçmiş olsun..Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah..Hem iyi hekim hem iyi insan bulmak çok zor..umarım bir an önce iyileşir ece...

@yazyagmuru gecmis olsun canim
@minnakkartal canim sana da gecmis olsun umarim.toparlanmissindir

Canım benim. İnşallah bir an önce geçer Ecenin kulağı. Cidden çok uzadı Bencede başka bi doktora götürmende fayda var.

@yaz yagmuru çok geçmiş olsun canım gerçekten uzun sürdü ecenin durumu, bence de farklı bir Dr a götür, inşallah iyileşir

@yazyagmuru bncede baska doktra gotur canm verdgi ilaclar ise yaramadi sanirim. Zaten yeniyken ilacvermemesi tuhafti

Çok geçmiş olsun canım bi an evvel iyileşir inşallah sinir oluyorum böyle doktorlara

Çok geçmiş olsun canım, başka doktor kararın çok iyi olmuş.
hepinize teşekkür ederim kızlar zor bir gece geçirdik yine yarin oğlumun çocuk doktoruna goturcem inşallah iyileşir artık kızım

Bizimkinin yegane oyuncağı ben ve ev eşyalarımızmış, anlamış oldum :/ buna da diğer oyuncaklara yaptığı muameleyi yaptı :KK43:

Çok sevindim canım
bn oturdum yakin cok gelmezdi ama komsumuz arkadsiydi ona gelirdi bizi arardi sesiniz cikmiyo evde degilmisnz. Evin onunden her gecisinde camlara bakardi. Bide nereye gtsek haberi olurdu. Simdi tasindik habersz geliyo tek sknti bu. Kisiden kisiye degisr aslinda

eminonunden aldim cogunu canm. Azoncede buyukcekmeceden geldim ordada biyer var hersey var kalanida ordan aldim eksigimz fazla yok. Cekmecedeki magazaya git derim hersey var
nekdr guzel haberr cok sevindim

tatlim magazanin adi ne ki

Azıcık güneş görüp kahvaltıya çıktık güya yine burnunuzdan geldi, ben cinnet geçirdim, masada tek başıma oturuyorum, eşim sahilde Azadı gezdiriyordu ki bi de yağmur yağdı :(

Azıcık güneş görüp kahvaltıya çıktık güya yine burnunuzdan geldi, ben cinnet geçirdim, masada tek başıma oturuyorum, eşim sahilde Azadı gezdiriyordu ki bi de yağmur yağdı :KK43:
Annem hep hepiniz evlenip gitmeden ben rahat edemicem heralde der. Bebekken bebektiniz huysuzluk yapıyodunuz, çocukkrn çocuktunuz mızmızlık ediyodunuz, sonra ergen oluyosunuz yine huysuzluk ediyonuz diyo:)
Yine şanslısın eşin bu gün çalışmıyo yanında. Eşim bu günde çalışıyo malesef:( allahta mesai ücreti oluyo yoksa hiç çekilmez...

Annem hep hepiniz evlenip gitmeden ben rahat edemicem heralde der. Bebekken bebektiniz huysuzluk yapıyodunuz, çocukkrn çocuktunuz mızmızlık ediyodunuz, sonra ergen oluyosunuz yine huysuzluk ediyonuz diyo:)
Yine şanslısın eşin bu gün çalışmıyo yanında. Eşim bu günde çalışıyo malesef:KK43: allahta mesai ücreti oluyo yoksa hiç çekilmez...
Benim de eşim çalışıyor:(

Back
X