İnternetten buldum da o ne öyle ya. Çocukta hiç sesini çıkartmıyoYok canım bu yabancı :) kepçeyle yediriyor resmen. Çocukta yiyo

Maşallah dil de kocaman dışarda:))Bücürümün bacakları yetişmedi ama acayip sevdi bunda sallanmayı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten buldum da o ne öyle ya. Çocukta hiç sesini çıkartmıyoYok canım bu yabancı :) kepçeyle yediriyor resmen. Çocukta yiyo
Maşallah dil de kocaman dışarda:))Bücürümün bacakları yetişmedi ama acayip sevdi bunda sallanmayı :)
Ne kadar sevdiği suratından belli :)) maşallah sana minik adamBücürümün bacakları yetişmedi ama acayip sevdi bunda sallanmayı :)
ohhh mytlulugun daim olsun kuzucukBücürümün bacakları yetişmedi ama acayip sevdi bunda sallanmayı :)
Evet canım olimpik anne oldum güzel oldu inşallah canım sende olursun:)Olimpik anne oldun yani:)) iyi ki tutmuşlar servisi. Spor çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyo. Ne güzel kazanmışlarda.
Bende olimpik annenolcam inş![]()
uyuyakalmak mı benim oğlum uyuyakalsa bayıldı sanıp hastaneye koşarım,ah kızlar çok şanslısınız inanın bana göre
Canım arasıra hepimiz bunalıp birilerine sarıyoruz Artı herşeye yetmek mümkün değil o yüzden biraz rahat olmaya çalış olduğu kadar kuzular biraz büyüsün ayaklansın uykular yemeler düzelsin hayatta eski akışına donecek inşallahSayfalar almis başını gitmis okuyamadim kizlar bunalim halindeyim bu aralar ev yemek tamam olsa kizimla yeterince ilgilnemiyorum kizimla ilgilensem evi temizleyemiyorum ozamanda olmuyor esimle zaten doğumdan beri bi dargın bi barisik ne oldugumuzu sasirdik okadarki ben yokken bile disari cikmasina tahammülüm kalmamis ben cikamiyorum ya evde tek başına otursun istiyorum bencilce onuda bunalttim ailesiyle yeterli kadar ilgilenmiyor ilgilensin diye baski yapiyorum. Abilerim ilgilenmedigi icin onlar gibi olsun istemiyorum ama bunuda ters anliyor ne biliim iste karman corman oldu.kafam ne dogru ne yanlis ayirt edemez oldum![]()
bizde voleybol için yazdırmak istiyoruz inşallah ilgisi ve yeteneği olur :))@yaz yagmuru tebrik ederim yakışıklıyıbizim de hayalimiz bjk ye yazdırmak ilerde. Ben de sporun sadece fiziksel değil kişilik gelişimine de faydalı olduğunu düşünüyorum
Canım bu zamanlarda erkeklerde napacaklrını şaşırıyolar belki onlarada hak vermek lAzım istersen bi süre evi boşver kızın ve eşinle ilgilen sadece çünkü kendi adıma söylüyorum eşimle iyi olmadım mı hiç bi işim rast gitmiyo daha bi moralim bozuk oluyoSayfalar almis başını gitmis okuyamadim kizlar bunalim halindeyim bu aralar ev yemek tamam olsa kizimla yeterince ilgilnemiyorum kizimla ilgilensem evi temizleyemiyorum ozamanda olmuyor esimle zaten doğumdan beri bi dargın bi barisik ne oldugumuzu sasirdik okadarki ben yokken bile disari cikmasina tahammülüm kalmamis ben cikamiyorum ya evde tek başına otursun istiyorum bencilce onuda bunalttim ailesiyle yeterli kadar ilgilenmiyor ilgilensin diye baski yapiyorum. Abilerim ilgilenmedigi icin onlar gibi olsun istemiyorum ama bunuda ters anliyor ne biliim iste karman corman oldu.kafam ne dogru ne yanlis ayirt edemez oldum![]()
Teşekkür ederim canım kesinlikle çok faydalı inşallah Azad buyusun eminim o da hevesle gitmek isteyecektir@yaz yagmuru tebrik ederim yakışıklıyıbizim de hayalimiz bjk ye yazdırmak ilerde. Ben de sporun sadece fiziksel değil kişilik gelişimine de faydalı olduğunu düşünüyorum
Çok iyi olmuş cnmKız kardeşimler geldi çocukları babalarına verdik şu saate kadar bayağı kaynattik Ece yi yeni uyutuyorum ama güzel oldu muhabbet güzeldi
Annen gelmiş cnm gözün aydınHerkese günaydın , bşz beş buçukta uyandık :/ çok uykum var.
Bu arada dün annem sürpriz yapıp geldi :) çok mutlu oldum. Pazartesiye kadar bizde kalacak.
Rabbım kımseyı annesınden ayırmasın bu guzel mubarek gecede tez zamanda senıde kavuştursun cnmNe güzel keşke benim annemde gelse![]()
Çok güzelsîniz cnm maşallah çok büyük çıkmış resımde oğluşunBücürümün bacakları yetişmedi ama acayip sevdi bunda sallanmayı :)
Cnm ya daha geçmedımi meleğimin kulağı dr ne dıyor ?Evlenince sorumluluklar artyor canım o yüzden kızım hasta hiç durmuyor abileriyle de oyalanmiyor hafta sonu oğlumun kursu var bende biraz iş yapayım diyorum yapamiyirum uyuttum balkon u yıkamaya çıktım bir baktım abisinin kucağında uyanmış şu kulağı iyilesseydi o yüzden uyumuyor cabuk uyanıyor
Cnm ya ara ara bu hepimizde oluyor çok sabır etmek lazım inan bizde ev arkadaşı gibiyiz eve çok gec gelıyo eşim bende dilimde tüy bitti bıraz erken gel dıyorum istese gelır ama gelmiyor tüm elemanlardan sonra geliyor bende alıştım herseyı tek yapmaya calışıyorum bayramlarda 3,4 gun tatıl evde katlanamıyorum düşün ne kadar alışmışsam yalnızlığa tabı siz daha gençsiniz hep beraber olmak ıstersınız belli bir zamandan sonra ben istemiyorum zaten oğlum için odalarımızıda ayırdık iyi geceler diyip herkes odasına gidiyoSayfalar almis başını gitmis okuyamadim kizlar bunalim halindeyim bu aralar ev yemek tamam olsa kizimla yeterince ilgilnemiyorum kizimla ilgilensem evi temizleyemiyorum ozamanda olmuyor esimle zaten doğumdan beri bi dargın bi barisik ne oldugumuzu sasirdik okadarki ben yokken bile disari cikmasina tahammülüm kalmamis ben cikamiyorum ya evde tek başına otursun istiyorum bencilce onuda bunalttim ailesiyle yeterli kadar ilgilenmiyor ilgilensin diye baski yapiyorum. Abilerim ilgilenmedigi icin onlar gibi olsun istemiyorum ama bunuda ters anliyor ne biliim iste karman corman oldu.kafam ne dogru ne yanlis ayirt edemez oldum![]()
Maşallah cnm bizim 5 geldi 6 yolda çok huysuzBizim 5.disimiz cikti ucu gozuktu artik iki gecedir ikide bi uyanip durdu herkes kalkmasinda da memeye yapisiyodu![]()