2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal daha nice 6 -60-66 yillara :)

Bugun seni cok iyi anladim öykü hic bisey yemek istemedi acmadi agzino agladi cok kotu bigundu ayrica A apriori11 seni de cok iyi anladim bir sn yerinde durmadi huysuz hareketli ayyy iskence gibiydi
sağol canım ayy aman bi günlük olsun öyküşüm hemen düselsib hareket iidir yine ama iştahsızlık kadar illet bişi olamaz :(

A apriori11 ve @aysegul8901 çok güzel çıkmışsınız azadla umutta öyle.. Ayrıca sizi merak ediyordum sevindim gördügüme :)
@minnakkartal hiç değişmemişsin maşallah seni görünce kendi gelinlikli halime baktım zaman ne çabuk geçiyo bizim de 10 temmuz da 5 yıl olacak.. Sizede nice mutlu yıllar diliyorum..
@yaz yagmuru ılık suya hatta sıcağa yakın olsun pekmez koy iç çok iyi geliyor. Gerçi minnakkartal benzer öneride bulunmuş. Geçer inş. ağrın..
Çok sağol canım hepinizin huzurlu sağlıklı mutlu Yılları olsun gerçekten zamanı yaşarken anlamıyoruz ama o kadar hızlı ki baksana kuzular bile yaşına girmek üzere

Unuturmuyuz canım okuyamasanda yaz sen arada
aradan öle fırt dıye cıkmak ıstemedıgımden ara ara ole yazarsam yazıyorum, genelde okumaya calısıyorum :)

canım unuturmuyuz hiç özlüyoruz ama merakta ediyoruz tabi arada hem kendinden hemde cimcimeden haberler ver
işallah canım , , iş hayatı benı bıtırıyorduu hele cocoukla sımdıı daha bıtıgımmm :(

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz altı sene oluyo aşkla sevgiyle saygıyla artık mirayla eşimle nikah fotolarına bakıyoduk çok tuhaf olduk rahmetli kv hep gülmüş eşim onu öle görünce gözleri doldu neyse bende gelin kız minnakkartalı yolliyim size :)) Bu arada yarına planımız yok eşim illa yemeğe gidelim dedi ama bu yıl mirayla akşm zor olur bırakmak istemiyorum küçük bi pastayla evde kutlayalım dedim olur dedi
nıce 6 yıllara canımm, Allah saglık la mutlulukla aılenızı daım etsın işallahh kuzuylaa.
sızde cok hoşmusunuzz efenım :):) kuzuda senın gııbı olsun işallah :)

Bebekleriniz gece uyuyor mu

Yesss:cool:

yazyagmuru yazyagmuru kanamanın çok oldugunuda yazmışsın canım yeni farkettim ağrı kesiciler bazen dahada cogaltip yada azaltabiliyo Bünyeye göre bide o var. Off yaa kadın olmak ne zor. :cry:

Bana da dr um kanamanin kesilmesni istyosan agri kesici ic demisti dogumdan sonra.benm de cok agrili oluyo canm parol iciyorm valla azck da olsa geciriyo gözüm cikiyo yoksa agridan ya:(

Kızlar aranızda emzirirken diş tedavisi gören var mı?
Ben 8 aylık hamileyken dişimi çektirmek zorunda kaldım. 5 tane iğne yediğim halde uyuşmadı. Erken doğum olursa diye kendimi kasmamal içinde ayrı bir stres olmuştum. Eşim bi omzumdan doktor bi omzumdan bastırdı resmen ağlata ağlata çektiler dişimi:KK43: dolgum düşmüştü geçen hafta. Bi iki gündür ara ara ağrıyodu bu gün gerçekten çok ağrıöaya başladı. Şimdi resmen ağlıyorum bi daha o koltuğa oturabileceğimi sanmıyorum. Napcam ben böyle:KK43: gitsem antibiyotik vermek zorundalar di mi? Emzirirken nasıl kullancam:KK43: kızım emmeden durmaz:KK43: napcam ben ya:KK43:

Gecmis olsun canm benm de arada yokluyo ama korkudan gidemiyorum:(

Ayy saka gibi elektrikler kesildi Eceyi uyutmustum uyandı tekrar gittim uyuttum mutfağa anca girip topladım kemik suyunu buzluga koydum inşallah cabuk gelir bozulmaz kemik suyu birşey olurmu yatcam elektrik ne zaman gelecek onu da bilmiyorum saatlerce uğraştım yapcam diye hasta halimle :cry:

cilek31 cilek31 nasil gidiyo is ayni mi hala durumlar
yazyagmuru yazyagmuru bozulmaz korkma buzluk cozulup isincak kadad gelmemezlok yapmaz elektrik :)
A apriori11 anlattiklarindab kv yi kokos bisey sanmistim ben o kadar alisveris yapiyo diyince alakasi yokmus :)
Yok canım ama ona sorsan first lady :p ayyy zaten sinirden beynim zonkluyo uyuyamıyırum bile. Daha bi hafta var :(

cilek31 cilek31 nasil gidiyo is ayni mi hala durumlar
yazyagmuru yazyagmuru bozulmaz korkma buzluk cozulup isincak kadad gelmemezlok yapmaz elektrik :)
A apriori11 anlattiklarindab kv yi kokos bisey sanmistim ben o kadar alisveris yapiyo diyince alakasi yokmus :)
Canim buz tutmadı daha kemik suyu ben buzluga koyduktan kısa sure sonra gitti elektrik bugün ne yapsam ters gitti zaten:(

Bazen ne kadar yakininda olsa yasadiklarini bilse de insanlar cok bencil oluyolar ablam var bekar calisiyo maasi da iyi ona gore eve de pek yardim etmez
Bizde kira iste esimin maas bello kitkanaat gecinmeye calisiyoruz yetmiyo bile ama sukur halimize neyse
Anneme geldimmi gezmeye falan gidiyoz iste yemek falan yedik mi oder genelde dun yedik yemek ben verdim para almadi oderken sonra da vermek aklima gelmedi bi daha bugunde yeme gibi bi durum vardi daha cikmamistik evden ben gec olcak diye disarda yeriz dedim param kalmadi zaten gibi bisey dedi nasil icime oturdu sanki zorla ismarlatiyorum bisey demedim ama gittik ben yek yedim o tatli yedi odedim ben hesabin hepsini alisverise girdik ordada aldi biseyler onlari da odedim bundan sonea hic bisey istemem belki ona sorsam hatirlamaz bile ama benim gucume gitti esimede dedim telde olmuyo boyle yetemiyoz biyer vardi kp nin satilcak orasi satilmazsa dedim kapatiriz evi 1 hafta annemde kalirim 1 haffta kv de de idare ederim kendimizi toparlayana kadar o da istemiyo oyle ama bu gidisle baska secenek yok kusura bakmayin valla uzun oldu ama cok doldum koniscak kimsemde yok h agladim hem yazdim iyi varsiniz

Bazen ne kadar yakininda olsa yasadiklarini bilse de insanlar cok bencil oluyolar ablam var bekar calisiyo maasi da iyi ona gore eve de pek yardim etmez
Bizde kira iste esimin maas bello kitkanaat gecinmeye calisiyoruz yetmiyo bile ama sukur halimize neyse
Anneme geldimmi gezmeye falan gidiyoz iste yemek falan yedik mi oder genelde dun yedik yemek ben verdim para almadi oderken sonra da vermek aklima gelmedi bi daha bugunde yeme gibi bi durum vardi daha cikmamistik evden ben gec olcak diye disarda yeriz dedim param kalmadi zaten gibi bisey dedi nasil icime oturdu sanki zorla ismarlatiyorum bisey demedim ama gittik ben yek yedim o tatli yedi odedim ben hesabin hepsini alisverise girdik ordada aldi biseyler onlari da odedim bundan sonea hic bisey istemem belki ona sorsam hatirlamaz bile ama benim gucume gitti esimede dedim telde olmuyo boyle yetemiyoz biyer vardi kp nin satilcak orasi satilmazsa dedim kapatiriz evi 1 hafta annemde kalirim 1 haffta kv de de idare ederim kendimizi toparlayana kadar o da istemiyo oyle ama bu gidisle baska secenek yok kusura bakmayin valla uzun oldu ama cok doldum koniscak kimsemde yok h agladim hem yazdim iyi varsiniz
Üzüldüm canım ama kusılscak tüm giderleri kısın ama düzeninizi çok mecbur olmadıkça bozmayın bence. Ev ev üstüne olmaz derler. Yine de Allah yardımcın olsun

Üzüldüm canım ama kusılscak tüm giderleri kısın ama düzeninizi çok mecbur olmadıkça bozmayın bence. Ev ev üstüne olmaz derler. Yine de Allah yardımcın olsun
Oyle biliyorum en iyi ornegi yine bizde dedem oldukten sonra babanem yalniz kalamam dedi 15 sene beraber oturduk
Herseyi en minimumda yasiyoruz zaten ne gezmeye gideriz esimle ne yemege yarin izinli diye kahvaltiya gideriz demistim sonra dusundum dedim 50 lora gitcek simdi bosver bu kira bitirdi bizi 1600 maas 900 kira 250 elektrik su 300 kedi oduyoz oykunun bezi mamasi pazar parasi e esimin oglen yemek sigara annemler iste geldilermi alir getirir biseyler oyle idare ediyoz.
Hic sevmiyorum boyle seyleri konismak acindiriyomus gibi oyle degil benimki sakin yanlos anlamayin cok bunaldim sadece esimle konusunca o daha cok bunalima giriyo ondan bisey diyemiyorum ona

Ablanin bos anina gelmistir belki canm hepmz boyle patavatsizliklar yapyorz bazen.bence de duzenini bozma bu sefer de esinle aran bozulmasn.Allah yardimcin olsun dua et bol bol.cocuk olunca daha bi artyo masraflar her seyin en iyisni yapmaya calsyorz onlar icin.kv ile pek anlasamyodn yanlis hatiŕlamyosam hickimsenin agzna laf verme bence

Ablanin bos anina gelmistir belki canm hepmz boyle patavatsizliklar yapyorz bazen.bence de duzenini bozma bu sefer de esinle aran bozulmasn.Allah yardimcin olsun dua et bol bol.cocuk olunca daha bi artyo masraflar her seyin en iyisni yapmaya calsyorz onlar icin.kv ile pek anlasamyodn yanlis hatiŕlamyosam hickimsenin agzna laf verme bence
Ediyorum halime de sukrediyorum cok daha zorda olanlar var cok sukur yicek ekmegimiz var bakalim su satis isi olursa bi miktar para gelcek rahatlicaz baska ev bakalim diyorum simdi yazlik yer oldugug icin daha ucuzu da yok insanlar gervekten ac gozlu ins feraha cikariz bir an once

Bende kendi düzeninizin bozulmamasından yanayım. Geçimi zor da olsa kendine ait bi yaşamın var. Zaman ne gösterir bilinmez inş. en yakın zamanda beklediginiz para gelirde siz de çok rahatlarsınız. Ablan da belki farkında olmadan söylemiştir sanmıyorum seni kırabilecegini. Eminim hiç farketmemiştir bile. Herşeye rağmen herşeye değer bi kızın var. Allah yardımcınız olsun..

Back
X