2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ediyorum halime de sukrediyorum cok daha zorda olanlar var cok sukur yicek ekmegimiz var bakalim su satis isi olursa bi miktar para gelcek rahatlicaz baska ev bakalim diyorum simdi yazlik yer oldugug icin daha ucuzu da yok insanlar gervekten ac gozlu ins feraha cikariz bir an once

Canım ya gönlünü ferah tut biZde ilk evlendiğimiz yıllar kıt kannaat dediğin gibiydik bi de iki kişi çalışıyoduk şimdi eşim tek çalışıyo çok şükür halimize hiç değilse ben iş sttesiyle uğraşmıyorum diyorum çalışmak şstemiyorum
Benşmde 1 ablam var sağolsun çok iyidir o da öder bende kesinlikle para lafı etmez tüp bebek yaparken kimsenin bilmesine bile gerek yok ben san para veririm sıkışırsan derdi
Bu ara ikimizde ev taşıma derdindeyiz onunki villa 400-500 bin baktığı salon tkımını görsen 40 bin miş ve çok kararaız biz 105 bine evi aldık koşa koşa gidiyoz bazen öyle şeyler söyliyoki ben içten içe alınıyorum ama o çok da farkonda değil sizinde öyledir bence boşver aldırma

Bak bende amma dolmuşum hee :KK45:

Bazen ne kadar yakininda olsa yasadiklarini bilse de insanlar cok bencil oluyolar ablam var bekar calisiyo maasi da iyi ona gore eve de pek yardim etmez
Bizde kira iste esimin maas bello kitkanaat gecinmeye calisiyoruz yetmiyo bile ama sukur halimize neyse
Anneme geldimmi gezmeye falan gidiyoz iste yemek falan yedik mi oder genelde dun yedik yemek ben verdim para almadi oderken sonra da vermek aklima gelmedi bi daha bugunde yeme gibi bi durum vardi daha cikmamistik evden ben gec olcak diye disarda yeriz dedim param kalmadi zaten gibi bisey dedi nasil icime oturdu sanki zorla ismarlatiyorum bisey demedim ama gittik ben yek yedim o tatli yedi odedim ben hesabin hepsini alisverise girdik ordada aldi biseyler onlari da odedim bundan sonea hic bisey istemem belki ona sorsam hatirlamaz bile ama benim gucume gitti esimede dedim telde olmuyo boyle yetemiyoz biyer vardi kp nin satilcak orasi satilmazsa dedim kapatiriz evi 1 hafta annemde kalirim 1 haffta kv de de idare ederim kendimizi toparlayana kadar o da istemiyo oyle ama bu gidisle baska secenek yok kusura bakmayin valla uzun oldu ama cok doldum koniscak kimsemde yok h agladim hem yazdim iyi varsiniz
Tok açın halinden anlamaz derler ya o hesap. İnsan bi evi geçindirmeye başlamadan sıkıntı çekmeden nasıl bişey olduğunu anlayamıyo. Ablanız düşüncesizlik etmiş ama anlayamıyodur sizi haliyle.
Benim eşim 1600 maaş alıyodu evlendiğimizde. Baba evinden sabri özelden aşağı kemal tancadan aşağısını giymezdi. Maddi olarak iyilerdi baya. Hep dedim canım at bi köşeye para diye hiç dinlemedi beni. Her şeyimizi balayınparasına kadar aileler yaptığı halde ilk sene eşim 6 bin lira borç yaptı. Sizin ablanız dılardan göz. Anlayamaması normal. Benim eşim bi sene durumun içinde olduğu halde anlayamadı:KK53: 4 çocuklu bi memur kızı olarak tasarruf nedir bildiğim için olaya ben el attımda az buçuk toparlandık. Borç içinde kredi çektik hala onu ödüyoruz.. Eşim yeni akıllandı. Maaşını aldığı gibi getirir hesap yaparız. Kiraydı faturalardı hemen yatırır. Kalanla idare etmeye çalışırız. Bizede aileler yardım eder kp im kızımı neredeyse her gördüğünde bi tarafına para sıkıştırır. Annemler sürekli bişeyler gönderirler. Yoksa bizimde pek farklı bi tarafımız yok.
Böyle olduğu halde kp in kredi çekin ev alın der durur. Bi keresinde dayanamayıp. İyi dedim bari yemeyi içmeyi keselimde ev alalım. Anca öyle ödenir o kredi çünkü. Dibimizde oldukları halde anlayamıyolar..
İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız canım..

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz altı sene oluyo aşkla sevgiyle saygıyla artık mirayla eşimle nikah fotolarına bakıyoduk çok tuhaf olduk rahmetli kv hep gülmüş eşim onu öle görünce gözleri doldu neyse bende gelin kız minnakkartalı yolliyim size :)) Bu arada yarına planımız yok eşim illa yemeğe gidelim dedi ama bu yıl mirayla akşm zor olur bırakmak istemiyorum küçük bi pastayla evde kutlayalım dedim olur dedi
nice seneleriniz olsun insallah cokguzel gelin olmussun canm

Bende de oluyo bazen. Hatta şuan oluyo :) ben Bağırsak hareketi diye düşünüyordum.
oda olabilirr haklisn aman bebis olmasnda :))

Kızlar aranızda emzirirken diş tedavisi gören var mı?
Ben 8 aylık hamileyken dişimi çektirmek zorunda kaldım. 5 tane iğne yediğim halde uyuşmadı. Erken doğum olursa diye kendimi kasmamal içinde ayrı bir stres olmuştum. Eşim bi omzumdan doktor bi omzumdan bastırdı resmen ağlata ağlata çektiler dişimi:KK43: dolgum düşmüştü geçen hafta. Bi iki gündür ara ara ağrıyodu bu gün gerçekten çok ağrıöaya başladı. Şimdi resmen ağlıyorum bi daha o koltuğa oturabileceğimi sanmıyorum. Napcam ben böyle:KK43: gitsem antibiyotik vermek zorundalar di mi? Emzirirken nasıl kullancam:KK43: kızım emmeden durmaz:KK43: napcam ben ya:KK43:
ben antibiyotk kullanip dis cektirmistm. Doktra gttm agriyodu hira dha cokkucuktu. 3 aylk flandi. Uc tand igne yaptiuyusmadi apse oldgu icn antibiyotikverdi cok dusuk emzirenlerde kullanabliyomus. Onu kullandm emxirdimde. Ama cektrdgim gun 4 saat emzirmemistm sagip atmistm morfinden dolayi

Oyle biliyorum en iyi ornegi yine bizde dedem oldukten sonra babanem yalniz kalamam dedi 15 sene beraber oturduk
Herseyi en minimumda yasiyoruz zaten ne gezmeye gideriz esimle ne yemege yarin izinli diye kahvaltiya gideriz demistim sonra dusundum dedim 50 lora gitcek simdi bosver bu kira bitirdi bizi 1600 maas 900 kira 250 elektrik su 300 kedi oduyoz oykunun bezi mamasi pazar parasi e esimin oglen yemek sigara annemler iste geldilermi alir getirir biseyler oyle idare ediyoz.
Hic sevmiyorum boyle seyleri konismak acindiriyomus gibi oyle degil benimki sakin yanlos anlamayin cok bunaldim sadece esimle konusunca o daha cok bunalima giriyo ondan bisey diyemiyorum ona
kiraniz cok fazla gerci birdada 1300tlkiralar valla cokzor hayat sartlari bnde evlendgim sene oturdum kirada anliyorum yanlis anlamayz nye anlayalim haklisin ama duzenini bozmabnc

@oslew cim
Allah buyuk daralma bi rizik kapısı acar ins . Öyküye bakcak biri varsa annenler fln yakınsa bi sure toparlamana kdr sende çalışsan mesela , skma canini toparlarsnz ins

aradan öle fırt dıye cıkmak ıstemedıgımden ara ara ole yazarsam yazıyorum, genelde okumaya calısıyorum :)

işallah canım , , iş hayatı benı bıtırıyorduu hele cocoukla sımdıı daha bıtıgımmm :KK43:

nıce 6 yıllara canımm, Allah saglık la mutlulukla aılenızı daım etsın işallahh kuzuylaa.
sızde cok hoşmusunuzz efenım :):) kuzuda senın gııbı olsun işallah :)
ayy teşekkür ederim canım ne olursam olim mira her koşulda benzesin babasına benzetilince çok bozuluyorum ben doğurdum ben büyütüyorum ne demek babasına benziyo :))

@Apriori cok hossunuz yahu ailecek ozellikle de karaoglan:KK68:

@aysegul umut sana benzyo gercekten:-)hadi kurtuldunuz ikiniz de:)

@minnakkartal nice senelere canim ailenle birlikte:)

Dugune gitmstm bu aksam giremedm pek o yuzden:)emreyi tabiki goturmedm babaannesi bakti sorun cikarmamis kuzum:KK68:
Sağol canım Emre beyede kocaman bi aferin

Bazen ne kadar yakininda olsa yasadiklarini bilse de insanlar cok bencil oluyolar ablam var bekar calisiyo maasi da iyi ona gore eve de pek yardim etmez
Bizde kira iste esimin maas bello kitkanaat gecinmeye calisiyoruz yetmiyo bile ama sukur halimize neyse
Anneme geldimmi gezmeye falan gidiyoz iste yemek falan yedik mi oder genelde dun yedik yemek ben verdim para almadi oderken sonra da vermek aklima gelmedi bi daha bugunde yeme gibi bi durum vardi daha cikmamistik evden ben gec olcak diye disarda yeriz dedim param kalmadi zaten gibi bisey dedi nasil icime oturdu sanki zorla ismarlatiyorum bisey demedim ama gittik ben yek yedim o tatli yedi odedim ben hesabin hepsini alisverise girdik ordada aldi biseyler onlari da odedim bundan sonea hic bisey istemem belki ona sorsam hatirlamaz bile ama benim gucume gitti esimede dedim telde olmuyo boyle yetemiyoz biyer vardi kp nin satilcak orasi satilmazsa dedim kapatiriz evi 1 hafta annemde kalirim 1 haffta kv de de idare ederim kendimizi toparlayana kadar o da istemiyo oyle ama bu gidisle baska secenek yok kusura bakmayin valla uzun oldu ama cok doldum koniscak kimsemde yok h agladim hem yazdim iyi varsiniz
Canım bende evi kapatma diyenlerdenim çok zor olur kendi düzenine alıştıktan sonra huzurunuzda kaçar ablan içinse sana Kasıtlı bişi değildir dilin kemiği yok kaçıvermiş eminim sonradan söylediğini anımsamışsa pişman olmuştur

Aa ben kaçırmışım resimleri şimdi gördüm A Aysegul1706 canım atkadaşım çok güElsiniz ilk defa görmüş oldum seni de

@minnakkartal vay vay bi fıstık gördüm sanki

Nice yıllarınız olsun canım beraber eşinle mirayla ve miranın kardeşleriyle :KK66:
Sağol canım benim amin inşallah tabi kardeş kısmını biledim helede bide kardeşler olunca :p

nice seneleriniz olsun insallah cokguzel gelin olmussun canm

oda olabilirr haklisn aman bebis olmasnda :))

ben antibiyotk kullanip dis cektirmistm. Doktra gttm agriyodu hira dha cokkucuktu. 3 aylk flandi. Uc tand igne yaptiuyusmadi apse oldgu icn antibiyotikverdi cok dusuk emzirenlerde kullanabliyomus. Onu kullandm emxirdimde. Ama cektrdgim gun 4 saat emzirmemistm sagip atmistm morfinden dolayi

kiraniz cok fazla gerci birdada 1300tlkiralar valla cokzor hayat sartlari bnde evlendgim sene oturdum kirada anliyorum yanlis anlamayz nye anlayalim haklisin ama duzenini bozmabnc
teşekkürler canım

Oyle biliyorum en iyi ornegi yine bizde dedem oldukten sonra babanem yalniz kalamam dedi 15 sene beraber oturduk
Herseyi en minimumda yasiyoruz zaten ne gezmeye gideriz esimle ne yemege yarin izinli diye kahvaltiya gideriz demistim sonra dusundum dedim 50 lora gitcek simdi bosver bu kira bitirdi bizi 1600 maas 900 kira 250 elektrik su 300 kedi oduyoz oykunun bezi mamasi pazar parasi e esimin oglen yemek sigara annemler iste geldilermi alir getirir biseyler oyle idare ediyoz.
Hic sevmiyorum boyle seyleri konismak acindiriyomus gibi oyle degil benimki sakin yanlos anlamayin cok bunaldim sadece esimle konusunca o daha cok bunalima giriyo ondan bisey diyemiyorum ona
Canım eşin elinden geleni yapıyor ve kazandığını sadece size harcıyor, buna şükür et. Benim eşim 3-4 ev geöindirecek maaş alıyor ama sıra bize gelene kadar elde avuçta bişey kalmıyor, anlatabildimmi. Neyse bi de ben dönmeyeyim içimi sinir küpüyüm zaten. O yüzden eşin sadece sana ve öyküye yetsin yeter. Ha gerekirse sen de evden falan destek olabilirsin. Küçük bir öneri hatta, çok güzel tütü yapmıştın ve instagram ve burayı aktif kullanıyorsun, bu yeteneğini değerlendir derim. Hem çocuğundan ayrılmazsın hem çalışmış olursun ;)

Hepinize tesekkur ederim yazarken cekinmistim ama cok rahatladim bizde nisanliyken esimin isleri cok iyidi evlendik herseyimizi kendimiz yaptik borcla basladik tabi kiradi krediydi takilarimda gitti esimin isi iyi gitmedi kimse ne yiyonuz diye sormadi cok sukur bu isi buldu en azindan ne gelcek onu biliyoruz 1-1.5 sene sonra ins ev yonunden rahatlicaz tokiye yazildik o zamana kadar biraz daha dayanmamiz lazim

saolasin canim benim ben sizleri henuz goremedim:KK43:

Diş buğdayımıZdan 3 lü resim o zaman başka 3 ümüzün bi arada olduğu resim yokmuş onu farkettim

Diğeri de bu sabahki kahvaltıdan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 134
Zor canım Allah yardimciniz olsun eviniz ne zaman bitiyor o zaman kiradan kurtulacaksiniz rahat edeceksiniz inşallah ben de yaşadım benzer şeyleri anlıyorum seni ama siz çok güzel bir yatırım yapıyorsunuz sonunda rahatlayacaksiniz canım biraz sabır

Zor canım Allah yardimciniz olsun eviniz ne zaman bitiyor o zaman kiradan kurtulacaksiniz rahat edeceksiniz inşallah ben de yaşadım benzer şeyleri anlıyorum seni ama siz çok güzel bir yatırım yapıyorsunuz sonunda rahatlayacaksiniz canım biraz sabır
1-1.5 sene var iste insaat basladi o zaman biraz daha rahatlicaz 500 tl oducez ayda

Diş buğdayımıZdan 3 lü resim o zaman başka 3 ümüzün bi arada olduğu resim yokmuş onu farkettim

Diğeri de bu sabahki kahvaltıdan
kahvaltisini sevsinler nasil da guzel yiyor rekleam gibi masallah saclara sizede masallah canimmm resmini gorunce sanki cok eski bir arkadasimimisin gibi geldi burdaki herkesi cok seviyorum ama senin yerin ayri:KK68:

kahvaltisini sevsinler nasil da guzel yiyor rekleam gibi masallah saclara sizede masallah canimmm resmini gorunce sanki cok eski bir arkadasimimisin gibi geldi burdaki herkesi cok seviyorum ama senin yerin ayri:KK68:
Aynen canım daha eski zor zamanlardan bi ara eşim bile bişey olunca ayşegüle sor diyodu dediğin gibi burdaki herkes çok iyi tanıdığım uzaktaki bi arkadaşım gibi

@oslew canım Sıkma canını. Bence ablanda seni üzmek için dememiştir hatta farkında bile değildir senin ne kadar üzüldüğünün. Biraz daha sabır tokiye geçince bi nebze rahata erersiniz. Bizde borçla başladık Çok şükür bitti rahata erdik derken bedelli için kredi çektik. Bakalım ne zaman rahata ereceğiz :)

Gunaydin herkese mutlu pazarlar olsun bisey soracam kizlar bebislerinize gunes kremi kullanacak misinuz hangi marka malum havalar isindi izmir bi haftadir kayniyo artik balkona bile golge dusmeyince cikamiyoz

Back
X