2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Saklayinca seninkide gozukmez giy korseli tayt ustune bol tsort bak kim diyo sana gobegi var :)
ben korse denedim bu kezde üstten pıtlamıştı :p

Ne demek bizim doktorumuz da çok ilaç taraftarı değil de iste bazen baska care olmuyo hatta basındaki konağı vardı zeytinyağına aspirin karıştır sur gibi tarifler veriyo bende ilaçları siringayla veriyorum çünkü kaşıkla ilaç verince kaşığa ağzını o yüzden kitledigini farkettim hatta anne sutunude uyku sersemiyken emiyo uç saatte bir saati gelince uyumak istiyor ama sadece emmek için bu haziran bebekleri biraz farklı galiba ama herşeye rağmen iyiki varlar şükürler olsun.
evet Haziran bebeleri anneler nasıl delirtilir projesi için tüm varını yoğunu ortaya koyuyo bizimki yakında annecim hunini unuttun dicek :))
Ama evet iyiki varlar nefes alışlarına beraber nefes aldığımız herana binlerce şükür

Kuzenimle hamama gittik :) hamilelik dahil 2 yıldır gitmiyordum neredeyse iyi geldi ama tabii 3 kişi gitmek zorunda kaldık :/ bundan sonra kuzenimle her ay gitme kararı aldık
Ben geçen sene hamam arkasından masaja girdim Ece 3 aylikti çok rahatlamistim bu yaz yine yaptircam sırtım kitlendi resmen bu kız sayesinde iyi yapmissin canım

İlaçlar için ilaç emziği varmış gördünüz mü hiç? Ben int. Gördüm hastayken alayım dedim ilaç içmiyodu da bulamafım.
Emzik kısmına arkadan ilacı koyup kapatıyosun. Emziği veriyosun çocuğa emerken arkaya bastırıyosun fırt gidiyomuş ilaç:KK53:

Ben de aldm canm hepsiburada da var.ama bi ise yaramadi.hemen dokuluyo bebek emdikce gelmyo yani.kasiga devam..

Bugun evi supuruyum dedim bulasik makinesi arkasini cektim bikac tane karinca var sinir oldum var mi bi oneriniz ilac falan @minnakkartal abin eczaci canim eger bi ogrenirsen cogalmadan icim bi sekil oldu ya gorunce sevmem karincayi da zaten

İlaçlar için ilaç emziği varmış gördünüz mü hiç? Ben int. Gördüm hastayken alayım dedim ilaç içmiyodu da bulamafım.
Emzik kısmına arkadan ilacı koyup kapatıyosun. Emziği veriyosun çocuğa emerken arkaya bastırıyosun fırt gidiyomuş ilaç:KK53:
Bende var canim alnistim hepsiburadadan ilk zamanlar aliyodu simdi almiyo aslinda nehir emzigi de birakti artik 15 20 gundur almiyo zaten uyuturken veriyodum simdi onu da almiyo

Bugun evi supuruyum dedim bulasik makinesi arkasini cektim bikac tane karinca var sinir oldum var mi bi oneriniz ilac falan @minnakkartal abin eczaci canim eger bi ogrenirsen cogalmadan icim bi sekil oldu ya gorunce sevmem karincayi da zaten
Üzerinde delikler olan koltuğun falan altına konan bişey var. Karınca yemi adı. Plastik küçük nişey. Annem çamaşır suyu toz falan hepsini denemişti parkelerin altından çıkıyodu karınca. Evin her odasına koydu kesildi bir kaç güne. Kardeşim eczaneden getirmişti

Bende var canim alnistim hepsiburadadan ilk zamanlar aliyodu simdi almiyo aslinda nehir emzigi de birakti artik 15 20 gundur almiyo zaten uyuturken veriyodum simdi onu da almiyo
İyi ki almamışım o zaman.
Emziği bıraktırmak için bişey yaptın mı canım? Bende sadece uykuya dalarken veriyorum doğduğundan beri. Nasıl bıraktırsam diye düşünüyodum

IMG_20150503_153032.webp kızlar enginari bu şekilde aldım hazir göbek kısmı limonlu suyun içinde buzluga koyup birer tane kızımın corbalatina ilave etcem

Canim bizde de balkonda oluyordu hep evi komple ilaclatiyoruz biz her sene ondan sonra kalmadı ama Komşum bir toz kullanmıştı memnun kalmıştı

Canım sordum bayerin iki ürünü varmış biri krem şeklinde kapı pencere kenarlarına sürülen diğeri sadece karınca için olan bölgeye serpme şeklinde granül birde raid karınca yemi

Canım sordum bayerin iki ürünü varmış biri krem şeklinde kapı pencere kenarlarına sürülen diğeri sadece karınca için olan bölgeye serpme şeklinde granül birde raid karınca yemi
demedi mi yeter senin bu arkadaşlarından diye :) allahım adam çözmeye çalışıyodur noluyo diye :)

Canim marmaris te yaptırdım ben eşimin arkadaşı bu işi yapıyor orada bir bayan var hep ona yaptiriyorum İzmir de çok yer var ama guvenemiyorum her yere masaj çok önemli tecrübesiz kişilere yaptirmamak gerekiyormus
oraya kadar gelemem ben oturayım evde :)

Gunaydin herkese mutlu pazarlar olsun bisey soracam kizlar bebislerinize gunes kremi kullanacak misinuz hangi marka malum havalar isindi izmir bi haftadir kayniyo artik balkona bile golge dusmeyince cikamiyoz
bn bugun aldm niveanin 50 faktrluk olanindan suya dayanikliymis

Hava cok bi guzel hepmize mutlu pazarlar
Babamiz baliga gitti oykuye cupra tutmus kizimin baligi hazir diyo :)
ohhh neguzel yesin oykucuk buyusun..

Doğum yapalı bir ay olmuş o nası bi fitlik bu kadarı fazla kendi sağlığı iyi de benim ruh sağlığımı bozdu :KK20:
okdina gicik oluyorum hamileyken kilo almamiski dgru durust

Üzerinde delikler olan koltuğun falan altına konan bişey var. Karınca yemi adı. Plastik küçük nişey. Annem çamaşır suyu toz falan hepsini denemişti parkelerin altından çıkıyodu karınca. Evin her odasına koydu kesildi bir kaç güne. Kardeşim eczaneden getirmişti

İyi ki almamışım o zaman.
Emziği bıraktırmak için bişey yaptın mı canım? Bende sadece uykuya dalarken veriyorum doğduğundan beri. Nasıl bıraktırsam diye düşünüyodum

Sagolun kizlar eczaneden yarin hemen aliyim
@Akaibu canim emzigi kendi reddetti bisey yapmadim arada uykuya dalmadan mizirdaninca yine veriyom dalinca kendi cikarip atiyo

cilek31 cilek31 nasil gidiyo is ayni mi hala durumlar
@yazyagmuru bozulmaz korkma buzluk cozulup isincak kadad gelmemezlok yapmaz elektrik :)
A apriori11 anlattiklarindab kv yi kokos bisey sanmistim ben o kadar alisveris yapiyo diyince alakasi yokmus :)
malesef aynı canım daha dogrusu şöle; artık kadının sesı cıkmıyor bana kal mal demıyor bu dahada urkutuyor benı :KK17::KK17: arkamdan haın planları oldugunu sezıyorum. ama tabıkı ısten cıkmam yınede 5 ı buluyor :KK43::KK43: (gercı bunada sukur )

Bazen ne kadar yakininda olsa yasadiklarini bilse de insanlar cok bencil oluyolar ablam var bekar calisiyo maasi da iyi ona gore eve de pek yardim etmez
Bizde kira iste esimin maas bello kitkanaat gecinmeye calisiyoruz yetmiyo bile ama sukur halimize neyse
Anneme geldimmi gezmeye falan gidiyoz iste yemek falan yedik mi oder genelde dun yedik yemek ben verdim para almadi oderken sonra da vermek aklima gelmedi bi daha bugunde yeme gibi bi durum vardi daha cikmamistik evden ben gec olcak diye disarda yeriz dedim param kalmadi zaten gibi bisey dedi nasil icime oturdu sanki zorla ismarlatiyorum bisey demedim ama gittik ben yek yedim o tatli yedi odedim ben hesabin hepsini alisverise girdik ordada aldi biseyler onlari da odedim bundan sonea hic bisey istemem belki ona sorsam hatirlamaz bile ama benim gucume gitti esimede dedim telde olmuyo boyle yetemiyoz biyer vardi kp nin satilcak orasi satilmazsa dedim kapatiriz evi 1 hafta annemde kalirim 1 haffta kv de de idare ederim kendimizi toparlayana kadar o da istemiyo oyle ama bu gidisle baska secenek yok kusura bakmayin valla uzun oldu ama cok doldum koniscak kimsemde yok h agladim hem yazdim iyi varsiniz
canım benım esımın maasıda aynı, senıde cok ıyı anlayabılıyorum. bende calısmasam ımkanı yok gecınemeyız. zaten fatura ev kırası maaş gıttı nerdeseyse. hele dogalgaz kısın bızı bııtırdı :KK43:
esımın aılesı zaten yoktur hıc pıyasada, ben trılyonlar kazandıgım ıcın bana guvenırler. bızımkıler sagolsun arada detekk olurlar. işallah evınıze kavusursunuz az kalmıs ne guzel. bıze bır ev almak ıstıyoruz ama faızler cok yuksekldı bılmıyorum napcaz. sende ev duzenını bozma sakın canım. daha dusuk kıralı bır yerı bulmayı denesenız acaba olmazmı ??

Son düzenleme:
Back
X