2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uhhh süper yerim ben o yakışıklıyı.can onlar can.benim kızımda bi süpriizler hazırlıyo gizli gizli bakalım pazar günü çıkar.dünde teyzesiyle çarşıya gitti bana hediye almış.okula giderken de tembihledi anne sakın arama hediyeyi bulursan da açma diye.kardeşinin beşiğinin altına koymuş bi baktım akifciğin elinde oynuyo.biraz bozulmuş hediye paketi ama ben hiç içine bakmadan düzeltip yerine koydum.söz verdim kuzuma

kızlar internetten bunları buldum fiyatları uygun gibi en pahalısı 250 tl ay ne yapsam bi türlü karar veremiyorum netten sipariş versem mi acaba konseptimiz kelebek olabilir en alttakini çok beğendim yoksa bir yaş olduğu için birli olanlardan mı yaptırsam

Eklentiler

• 1-yas-pastasi-kiz-gp115-1-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 630
  • 0014106.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 167
  • 1%20yas%2023.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 323
  • 1%20yas_4_400x270.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 109
  • 0008775.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 141
Gunes kremini int ten alan varmi mustela alicam ben eczaneye sordum simdi 80 dedi. Intte. 50 tl ye var ayni krem

Ay Allahım masum kuzum benim. İyi yapmışsın annesi. O günleri iple çekiyorum

İnşallah canım niye oldu böyle bi anda mı benim de belimin sol tarafı ağrıyo hamileykende ağrıyodu şimdi de ayakta kalınca oluyo evi süpürsem akşama zor duruyorum ayakta
Korktum sen böyle deyince

Benim kiz ne emekliyor ne yürüyor teşvik esiyoruz esimle her gun calistirip egzersiz yaptiriyoruz ama nafile ne yapsak heheheheheh

Bizim pastamız da bu kendim yapıcam zaten sadece bizim için olacak ve azad parçalayacak. Ama suoermanin S si yerine azad ın a sı olacak fotodaki gibi brnim azadın ve eşimin tişörtlerinde de A baskısı olacak

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 77
ev gunes goruyo sabhtan aksama kdar butun odalar yazin cok sick suan yaniyo ev cocuk isilik olmus yikaninca gecti demekki sicaktan.buarada parkeleriniz guzl olmus gulegule kullanin bizmkilerinbi ton acigi. Temizlemesi cokbasit mermer dha zordur

insallh hep byle devameder afern yakisikli oglusuna sna cokduskun anlasilan kucukk oglun insallhhepimz yasarz o gunleri

O kadar dogru bir tespit ki.. ben ki ne pisirikim ben de oyle yapiyorum artık mesafe koydum simdi onlar dusunuyor

Her bebeğin gelisimi kendine özgü dür. Kıyaslama olmaz beş parmağın besi bile bir degil

İnşallah canım niye oldu böyle bi anda mı benim de belimin sol tarafı ağrıyo hamileykende ağrıyodu şimdi de ayakta kalınca oluyo evi süpürsem akşama zor duruyorum ayakta

Hamleyken de yuruyememistim. Kizi kaldır indir ters hareketler. Is yerinde beni hic yerime oturtmAyan bir müdür ve belim ortadan ikiye ayrıldı

Gunes kremini int ten alan varmi mustela alicam ben eczaneye sordum simdi 80 dedi. Intte. 50 tl ye var ayni krem
Canım biraz reklam olacak ama kardeşimin çalıştığı eczanenin dermakozmetik ürünler için internetten satışı var. 80 lira çok fazla Ordada 50 lira civarı fiyatı güvenilir yerdirde bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İstersen özelden adresi vereyim bi bak

Benimde sol kalçam feci şekilde ağrıyo. Hele bazen öyle bi sancı giriyo li kıpırdayamıyorum. Ben çocuğu sol tarafımda taşımama yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…