Uhhh süper yerim ben o yakışıklıyı.can onlar can.benim kızımda bi süpriizler hazırlıyo gizli gizli bakalım pazar günü çıkar.dünde teyzesiyle çarşıya gitti bana hediye almış.okula giderken de tembihledi anne sakın arama hediyeyi bulursan da açma diye.kardeşinin beşiğinin altına koymuş bi baktım akifciğin elinde oynuyo.biraz bozulmuş hediye paketi ama ben hiç içine bakmadan düzeltip yerine koydum.söz verdim kuzumaEki Görüntüle 1519566 anne olmak müthiş bir duygu kızlar Allaha hep sukrediyorum Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin bir de benim oğlum suprizleri çok sever hep sürpriz yapar bana hic babasına çekmemiş eminim çok iyi bir eş olur gelecekte
Zevkler tartisilmaz ben 3.pastAyı begendimkızlar internetten bunları buldum fiyatları uygun gibi en pahalısı 250 tl ay ne yapsam bi türlü karar veremiyorum netten sipariş versem mi acaba konseptimiz kelebek olabilir en alttakini çok beğendim yoksa bir yaş olduğu için birli olanlardan mı yaptırsam
Uhhh süper yerim ben o yakışıklıyı.can onlar can.benim kızımda bi süpriizler hazırlıyo gizli gizli bakalım pazar günü çıkar.dünde teyzesiyle çarşıya gitti bana hediye almış.okula giderken de tembihledi anne sakın arama hediyeyi bulursan da açma diye.kardeşinin beşiğinin altına koymuş bi baktım akifciğin elinde oynuyo.biraz bozulmuş hediye paketi ama ben hiç içine bakmadan düzeltip yerine koydum.söz verdim kuzuma
İnşallah canım niye oldu böyle bi anda mı benim de belimin sol tarafı ağrıyo hamileykende ağrıyodu şimdi de ayakta kalınca oluyo evi süpürsem akşama zor duruyorum ayaktaBu pazar ilk kez annwler günü kutlayacagim. Ama yataktan yalniz bile kallamiyorum. Gorseniz neler yapiyorum hemen iyileşip o gunu eşim ve kızımla ayakta dışarıda dolaşarak giyinmiş süslenmiş olarak kutlamak icin. İnşallah iyilesirim icim civil civil
Aslında aynı dediğin gibi emeklemek yettiği için yürümeye geçmiyolar.azadda çok hareketli.ablasının elinde süslü kalem vardı kalem sapığı oğlum onu alabilmek adına yürüdü.elimde bişe tutarsam yürümüyo koşmaca adımlar atıyo:)bi kaç adım bi kaç adım başladık baya yürümeye.ablası 18. Ayında tam olarak yürümeye başlamıştı
Ayni annesi tatli kiizzzzz kilosu da iyi zorlama hehehehbende fındığımın fotosunu koyim bide yerleri yaptırmıştık vesileyle onuda göstermiş olayım rengi pek açıkmış ama eşim bunu beğenmiş
ev gunes goruyo sabhtan aksama kdar butun odalar yazin cok sick suan yaniyo ev cocuk isilik olmus yikaninca gecti demekki sicaktan.buarada parkeleriniz guzl olmus gulegule kullanin bizmkilerinbi ton acigi. Temizlemesi cokbasit mermer dha zordurevet keyfimizden yaptığımızı mı düşünüyolar acaba zaten eşimde kusması bi tarafa yeter be kızım ye be kızım diye çok söylendim ordan başlamıştı kızmaya şu saat oldu aramadı bende kızgınım ama içim içimi yiyo
bizim ev artık 26 derece fln annem gündüz kısa kollu giydiriyor bende akşam askılı çıtçıtlı üstüne ince badi giydiriyorum
insallh hep byle devameder afern yakisikli oglusuna sna cokduskun anlasilan kucukk oglun insallhhepimz yasarz o gunleriEki Görüntüle 1519566 anne olmak müthiş bir duygu kızlar Allaha hep sukrediyorum Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin bir de benim oğlum suprizleri çok sever hep sürpriz yapar bana hic babasına çekmemiş eminim çok iyi bir eş olur gelecekte
Aaahhhhh çok begendim ne becerikli ve yaratıcısinizBizim pastamız da bu kendim yapıcam zaten sadece bizim için olacak ve azad parçalayacak. Ama suoermanin S si yerine azad ın a sı olacak fotodaki gibibrnim azadın ve eşimin tişörtlerinde de A baskısı olacak
Sen o eltini bana yollasana, yarım saat yeter bak nasıl ağlayarak kaçırtıyorum onuAlttan alıyosun diye tepene çıkmış. Ben de eskiden kıyamadım eşimin hattına alttan alırdım baktım olmuyor bana yapılan en ufak eleştiride ses tonumu da yükselterek belden aşağı vuruyorum ben de. Şimdi de biz bişey deniyoruz ama apriori çok alıngan herşeyi tersliyor diyorlar ama en azından artık benle konuşurken daha dikkatliler. Bazen çizgiyi yine aşıyorlar ama aştıklarına pişman oluyorlar sonra
Her bebeğin gelisimi kendine özgü dür. Kıyaslama olmaz beş parmağın besi bile bir degilAllah aşkına şu etrafın dediği şeylere kulak asmayın kızlar ve kesinlikle kendi çocuğunuzu kimsenin ki ile kıyaslamayın.
İnternette ay ay gelişimleri ile ilgili bilgiler var, gittiğiniz dr de size bilgi veriyordur, çocuğun o ayki kilo durumu asgari şartları sağlıyorsa, motor gelişimi iyiyse, sizle iletişimi iyi ise gerisini boşverin
5. ayında dişi çıksa ne olacak 15. ayında çıksa ne olacak?
İki ay geç yürüse ne kaybedecek
Azıcık zayıf olsa ne değişecek
Boşverin kızlar bunları..
Onla geçirdiğiniz zamanların keyfini doya doya yaşayın...
İnşallah canım niye oldu böyle bi anda mı benim de belimin sol tarafı ağrıyo hamileykende ağrıyodu şimdi de ayakta kalınca oluyo evi süpürsem akşama zor duruyorum ayakta
Korktum sen böyle deyince
Çok geçmiş olsun önemli olan sağlığın ve bebeğin boşver gerisiniHamleyken de yuruyememistim. Kizi kaldır indir ters hareketler. Is yerinde beni hic yerime oturtmAyan bir müdür ve belim ortadan ikiye ayrıldı
Canım biraz reklam olacak ama kardeşimin çalıştığı eczanenin dermakozmetik ürünler için internetten satışı var. 80 lira çok fazla Ordada 50 lira civarı fiyatı güvenilir yerdirde bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İstersen özelden adresi vereyim bi bakGunes kremini int ten alan varmi mustela alicam ben eczaneye sordum simdi 80 dedi. Intte. 50 tl ye var ayni krem
Benimde sol kalçam feci şekilde ağrıyo. Hele bazen öyle bi sancı giriyo li kıpırdayamıyorum. Ben çocuğu sol tarafımda taşımama yoruyorumİnşallah canım niye oldu böyle bi anda mı benim de belimin sol tarafı ağrıyo hamileykende ağrıyodu şimdi de ayakta kalınca oluyo evi süpürsem akşama zor duruyorum ayakta
Korktum sen böyle deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?