2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz de o bisikletlerden aldık canım oğlum çok sevdi hergün bahçeye çıkıyoruz tek sorun katlanmıyor arabaya çok zor sığıyor.Eki Görüntüle 1519010
Maşallah canım oğluna.ittirme yerleri falan çıkıyo.ama her defasında tak çıkar zor oluyo.bizde arka koltukların üstüne koyuyoruz ancak.
Maşallah fıstığa.bizim evdede var bu bisikletten arkadaşım verdi.tabi bizim ablamız var o sürüyo:))
Günaydın canım üzme kendini ya.umarım atlatmışsındır şimdiye kadar.akifcik de anne sütü takılıyo hala.resimlerden de gördün tığ gibi delikanlı:))ek gıda çok az yiyo.çok acıkırsa.malesef biz zorla yedirirken eşlerle tartışıyoz.o da çok üzülmüştür miranın okadar kusmasına o şekilde tepki vermiştir.akşama barışırsınız.ya da sen ara içini dök rahatla şimdi.
Günaydınn.çok geçmiş olsun canım.ne gıcık bi müdür o ya.hastalık bu ya.töbe töbe

Sen o eltini bana yollasana, yarım saat yeter bak nasıl ağlayarak kaçırtıyorum onu Alttan alıyosun diye tepene çıkmış. Ben de eskiden kıyamadım eşimin hattına alttan alırdım baktım olmuyor bana yapılan en ufak eleştiride ses tonumu da yükselterek belden aşağı vuruyorum ben de. Şimdi de biz bişey deniyoruz ama apriori çok alıngan herşeyi tersliyor diyorlar ama en azından artık benle konuşurken daha dikkatliler. Bazen çizgiyi yine aşıyorlar ama aştıklarına pişman oluyorlar sonra

hem miraya üzüldü hemde ben o duruma getirdim diye bana çok kızgın biliyorum hem aramak istiyorum hem de alttan almıyim yoksa daha bana bişi yedirtmez diyorum ne bilim o kadar suçlu hissettirdi ki bana daha çok kızıyorum durup durup kendimi gazlıyorum valla

valla ne güzel olurdu dersini almış olurdu hoş bende bi kez yaptım geri vitese aldı hemen ama huylu huyundan vazgeçmiyor bende baş edemiyorum sanırım ama yok eşimle de huzurumdan oluyosam kimse kusura bakmasın açıcam azımı bende huzurumuz bozulmasın diye diye huzur kalmadı

Dün akifcik hayatta yürümez derken.bugün 6 adım attıoğluş uyuyoooooo
oh maşallah akifciğe

Oğluş buyuyooooo yazıcaktım:)
Maşallah ben de azad 10. Ayda patır patır yürür diye beklerken benim korkak ellerini bile bırakamıyor. Emeklemede hız yaptı sıpa en ufak aralıklardan bile geçip evin altını üstüne getiriyor. Ama ben de artık yürüsün istiyorum dizleri karardı yavrumun rneklemekten

ellerınıze saglık canım hepsı cok guzel de ben bu ucunu nasıl yaptınız onu anlamadım
hanı 1 ın ucu bıra kıvrımlı ya egımlı yaaa :)
Kartonu o sekilde
kestim canm katladm yapistrdim
Aksamda biz tartstik uyumuyodu yemiyodu saat gec olmustu. Esim hasta uyuyodu zatenhasta olunca gicik oluyorm ben hastsligi ayakta geciriyorm ama onun cani kiymetli. bnde snirlendm Bagirdm yesene diye esimde bana bagrdi ne bagriyosn cocga diye sanki keyfmden bagrdm ikk dfa bgrdim pisman oldm zaten agladm kac saat hc anlayisli olamiyolar bazen
yuruyo benm kizm ama cnm ckiyo butngn pesinde kosmaktan yoruldm cok

Hira terliyo diyodm ev cok sick azonce yikadm sirti kirmizi noktalarla dolu isilik olmus sanrm kisa kolluyami gecsem

evet keyfimizden yaptığımızı mı düşünüyolar acaba zaten eşimde kusması bi tarafa yeter be kızım ye be kızım diye çok söylendim ordan başlamıştı kızmaya şu saat oldu aramadı bende kızgınım ama içim içimi yiyo

Hira terliyo diyodm ev cok sick azonce yikadm sirti kirmizi noktalarla dolu isilik olmus sanrm kisa kolluyami gecsem
bizim ev artık 26 derece fln annem gündüz kısa kollu giydiriyor bende akşam askılı çıtçıtlı üstüne ince badi giydiriyorum

Evet canım komikti küçücük boyuyla çıkmış gel gel diyor içeri alınca da ağladı

Canim evde eksik çıkıyor bende dra goturmeden tarttim kilo almamış gözüküyordu ama Dr tartinca 500 gr fazla çıktı Dr sizdeki tartılar bu kadar hassas değil dedi sıkma canini inşallah yanlıştır esin kısmına gelince onlar annelik duygusunu bilemiyorlar o psikoloji çok farklı ama onlar o açıdan bakamiyor maalesef

yok ya ben o hesabı az çok anladım onu düşünerek tarttım zaten halinden belli oluyo eşimse bana şuan cani anne gözüyle falan bakıyo sanırım şu saat oldu aramadı hadi beni geçtim mirayıda mı merak etmiyor hergün kaç kez arıyodu annenle konuştunmu mira yemiş mi kaka yapmışmı hava almaya çıkmış mı gerçekten şuan sinirim yerini üzüntüye bıraktı
Maşallah Mira kıza çok tatlı güzel olmuş laminantlar da canım iyi günlerde kullanın
sağol canım eskisine göre iyi oldu malum mermer olunca insanın aklı çıkıyo bişi olcak diye böyle rahatladık

Aslında aynı dediğin gibi emeklemek yettiği için yürümeye geçmiyolar.azadda çok hareketli.ablasının elinde süslü kalem vardı kalem sapığı oğlum onu alabilmek adına yürüdü.elimde bişe tutarsam yürümüyo koşmaca adımlar atıyo:)bi kaç adım bi kaç adım başladık baya yürümeye.ablası 18. Ayında tam olarak yürümeye başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…