2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende fındığımın fotosunu koyim bide yerleri yaptırmıştık vesileyle onuda göstermiş olayım rengi pek açıkmış ama eşim bunu beğenmiş
Canim benim üzme kendini okuyamadim burdan gerisini anneme gittim bugün. İnşallah esinle aranizi duzeltmissinizdir.lütfen miranın yememesinede çok takılma o en güzel besini anne sütünü alıyo zqten. Senin sutundede öyle çok bi azalma yok sanırım maşallah.ben çok duydum inan buna bak 1 yaşını doldurana kadar sadece emzirdim doğru dürüst ek gıda vermedim diyenLeri ve gayet sağlıklı diyenleri. Miramda çook tatlı çıkmış parkelerinizi de Güle güle kullanın gayet guzel olmus.

Sağol canım çok şükür sütüm var yoksa nolurduk bilmiyorum benim verebildiğim ek gıda o kadar az ki bu akşm bişi denemedim zaten dünün üstüne tuz biber olmasın ama eşimle konuşmuyorum bi özür bekliyorum abarttı çünkü Ben on aydır doğru dürüst uyumuyorum üstelik bunun altı ayını çalışarak geçirdim uğraştığım tek şey mira elbette anneyim yapıcam ama biraz destek bekliyorum en azından psikolojik olarak moral olarak barışıncada oturup konuşucam bunları

Bende duygulandim okurken.zeynep de bana mutlaka hersene ya bi şiir ya bi mektup yazar hepsini de özenle saklaRim.

Gunes kremini int ten alan varmi mustela alicam ben eczaneye sordum simdi 80 dedi. Intte. 50 tl ye var ayni krem
Ben dermoeczanem den aliyom kendi kozmetiklerimi de kizimin sampuanini falan da guvenilr site izmirdesin sen de ertesi gunu elinde oluyo bugun verdigin siparialer urunleri orjinal son kullanim tarihleri de yeni kapida odeme de var kredi karti da canim yaninda numeler falan da gonderiyolar itinalilar yani (reklam gibi oldu ya neyse)

Gunes kremini int ten alan varmi mustela alicam ben eczaneye sordum simdi 80 dedi. Intte. 50 tl ye var ayni krem
Ben turuncu kasadan alışveriş yapıyorum çok uygun oluyor fiyatları. Mustela 100ml lik yanında küçük boy şampuanı ve küçük boy nemlendiricisini 69 tl aldım geçen haftasonu hem de çeşmeden :) merkezdeki çarşıdaki bir eczaneden

Bugun nehiri parka goturmustum bi kiz gordum 1 yasindaymis yuruyodu hemde oyle duse kalka falanda degil guzel yuruyodu annesine sordum ne kadarlik diye ben valla 1.5 yasinda sandim 1 yasinda deyince şok oldum 8 aylikken yurumeye basladi dedi biraz zayif ama diyo normaldi de kilosu ama hafif zayifti da masallah ya cocuga fazla yemiyo diyo biraz etraf laf soyliyo o yakin cevresi falan cocuga bisey yedirmiyon galiba diye yuh dedim yemesi nasi diye sordum 1 2 yemek kasigi bazen 1 kase falan oluyo diyo ama az yiyo normal yani benim kizim da oyle yaa ne yerse bazen 1 yemek kasigi kadar yedigi ile gunu kapatiyok bazen 1 kase yok anam millete yaranamazsin illa kulp takarlar cocuk 7 8 aylik yurumus ne guzel bebek arabasi falan kullanmiyo kiz parkta fink atiyodu yaa

Oy maşallah ne güzel benim iş yerinden Arkadaşımın oğlu 8 buçuk aylık başlamıştı şimdi 14 aylık koşuyo resmen artık kıza soruyorum valla hiçbişi yapmadım ekstra diyo yapı meselesi heralde yemekle ilgili on aylık olduk daha en fazla bi kaç kez yarım kase yemişliği vardır bir iki Kaşık bizim fiksimiz

Ben de kelebekliyi daha çok beğendim. Kıyafetine kanat da eklersin mira kız kelebek gibi olur.

Valla ben netten yaptryorm cogunu umarim bi sorun cikmaz:)

İnşallah canimcim erkek çocuklar anneye düşkün oluyor bazen ogluma soruyorum nasıl bir kızla evlenmek istersin diye saçları senin gibi boyu senin kadar olsun gözleri senin gibi olsun diyor:))

Oy kuzum ya:)bu kadar duskun olmasi gelinin hosuna gitmez ama

Gunahini aldin adamin ya:)azad agzinda getrdi dynce cok duygulandm oglusumu dusundum birden:)ay ben ne sulu goz bisey oldum yabiz dun cok fena kavga ettik hicbisey yapmaz bence benm odunum

Bizde ayniyiz ama biraz fazla takilmamak lazim ben cogu zamanonune koyuyom mama sandalyeseini altina sofra seriyom doke.saca ben verince yemek istemiyosa oyle yapiyo yada ekmek seviyo az bi parca koparip eline veriyom onu yerken bende aradan kasigi agzina salliyom yok keainlikle agzina acmiyosa inat etmiyom birakiyom acikinca illa yiyecek bide ben bi yerde yazi okudum dun bulabilirsem link atarim istah suruplari falan isteyenler birkacinin dr u ayni oneriyi vermisti bebege verilen ana ogunden sonrra ara ogun 2 3 saat olmaliymis bi sonraki ana ogun ile onceki ana ogunun arada 5 saat olmaliymis yememek konusun da genelde hep annelerden kaynaklaniyondiyo cocugun acikmasina izin vermiyolar diye elinde tabak kasik pesinde aninda bitiyolar diye hakli da aslinda bide oyle dene istersen

Ben de kelebekliyi daha çok beğendim. Kıyafetine kanat da eklersin mira kız kelebek gibi olur.
evet bende Kanatlı faln hayal ettim inşallh bulurum umduğum gibi olur
Çıkmaz canım ya öylesi daa ii ama ben biraz uğraşayım istiyorum niyeyse :))

ah canım benim denemediğim şey kalmadı bütün gün bişi yemesin en fazla emmek istiyo yemek yine istemiyo bira daa büyümesini beklicem yedirmek ve taktik denemeleri için

Hep derler veya canım erkek çocuklar anneye kızlar babaya düşkün olur diye bence doğru Mira da babasına hayran bir kız olur bence
Çok güzel canım güle güle kullan ben sana demiştim sürpriz yapar diye esinde o cevher var benimki hic yapmaz neye ihtiyacın var alalım modundadir hep:)))
Bende duygulandim okurken.zeynep de bana mutlaka hersene ya bi şiir ya bi mektup yazar hepsini de özenle saklaRim.
Çok güzel canım ya kiyamam onlara boyle küçük şeylerle hem onlar hem biz mutlu oluyoruz
aynen canım bu durum gelinin hoşuna gitmez bencede:))

Sağol canım ben de çok mutlu oldum oğlumun getirmesine :) ayaklanıp konuşarak vereceği günleri de görürüz inşallah

merhaba anneler,okuyorum sizleri yazamasam da, diş kutlamalarınızı çok güzeldi özellikle apriori pastana bayıldım,ayşegül ve pilise için de öyle,herkese iyi akşamlar
Teşekkürler yorucuydu ama güzel oldu :)

Azadın omleti çok güzel oldu tarif için teşekkürler
Afiyet oksun :)
Ben de çok duygulandım valla :) babamız da az değilmiş

Öyle valla evlilik ve çocuk henüz değiştirmemiş düşünceli eşimi inşallah hep böyle olur :)

Bugün akşam uykusundan deli gibi ağlayarak uyandı kuzum ve sakinleşmek bilmedi. Ben de yemek yapıyordum ve sinirlenip bağırdım ve almadım kucağıma şımarıklık sandım. Akşam bi baktım üstteki yan dişlerden iki tanesi daha patlamış . Meğer yavrum dişten Öyleymiş çok kızdım kendime (( ikişer ikişer geldi dişler artık 6 dişi var oğlumun ve 1,5 ayda çıktı hepsi ama canı nasıl yanmış. Ben de ne anlayışsız tahammülsüz davrandım

İnşallah canım Allah daim etsin mutlulugunuzu böyle sürprizler insani daha bir mutlu ediyor benim eşim bana hediye alma işini pek yapmıyor ama bazen işten erken geliyor hadi şuraya gidelim diyor bazen ansızın bir yerlere gidip kaçamak yapıyoruz güzel oluyor bizim kinin sürprizi boyle oluyor
canım ya nasıl cani yandı demek ki Ece de diş çıkarırken yapıyor böyle bizde henüz 3 tane var diş şu dişler bir çıksa hem onlar hem biz rahatlariz biraz ben de bazen patliyorum gecen gece 6 ya kadar uyumadi en sonunda kizdim soylendim eşim beni sakinleştirmeye çalışırken uykulu uykulu ben onun burnuna carptim tam bir faciaydi o an sonra sabah ensesini gördüm kıpkırmızı kızımın çok pişman oldum ama sabir bir yerde tukeniyor yoksa biz onlara dayanabilir mıyız hic

Günaydın kızlar Ece hanım saat 4 ten 6 ya kadar kıpır kıpır uyumadi doğru düzgün sürekli emmek istedi 6.30 ta kalkıp oğlumu gobdwrecektim okula ana 6 da uyuyakalinca uyanamamisim 7.15 te Uyandık babası götürdü oğlumu okula bugünde deneme sınavı var 7.30 ta 5 dakika gecikti çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…