sagol canımm, su an gorunurde bır sey yok bıbı ama netten de arastırıyorum ne yapılmalı vs dıe
Canim geçmiş olsun uyutma uykusu olsa bile gözlemle kusma yüzünde solgunluk vs olmazsa problem yoktur birşey olmamıştır inşallah canımayh kızlar bı yarım saat once kuzum park yataktan dustu ara katından
esımde evde yok onada soylemedım henuz. napsam acaba. su an bır sey yok gıbı kuzum agladı tabı ama sımdı normal gıbı ama sankı uykusu var gıbı daha yenı uyanmıstı yarım saat once ıcınde oyun oynuyordu bende solemesı ayıptır wc ye gıttım o arada nasıl cıktı dustu anlamadım:
kafası yere bakıyordu yuzustu dustu yavrıum
Aynen canım basit bile olsa insan küçük bir sürpriz bekliyor ana ben eşime öyle dedikten sonra barni moloztas dedim çok üzülmüş öyle deyince gidelim ne istersen alalım ben senin hakkini odeyemem dedi ben istemiyorum dedim çocukların adına alcam dedi çocuklarım bana hediyelerini verdi dedimBenim odun da aynı şeyi söyledi
Benim ona babalar günü süprizim hazır bi tane süpriz yumurta alıp kızımla vercez babasınabende sevdiği bişeyler yapcam oh mis. Şöyle basit bişeyler yapsalar yeter ama nerdee
Uyutma canım bi de gözlerimde kayma veya ağız dolusu kusma yoksa sorun yok demişti bana dr
Bişey olmamıştır allahın izniyle
sagolun kızlarr kusma kayma vs yok ama uykusu var gıbı bıraz mayısık ama yenı uyanmıstı bı daha uykusu olacagını hıc sanmıyorumCanim geçmiş olsun uyutma uykusu olsa bile gözlemle kusma yüzünde solgunluk vs olmazsa problem yoktur birşey olmamıştır inşallah canım
Gecmis olsun canim eer yuzustu dustuyse bisey olmaz zaten dustugu yer hemen kizariyo az bi bisey degsin balkina falan cik acik hava biraz iyi gelir gecevmnde benim kiz dustu yurutecten allahtan bisey adi uykusu da varfi 10 15 dk sonra uyuttumtakip et boraz eer uykusu varsa uyut kussma falan olmadiysasımıd esıme soyledım , bugun calısıyor. cenesınden kurtulamadım
sankı bılerek dusurdum sınır ettı bıde benıı
yok canım kusma falan yok. yuzutu dusmedı canım. kafasının ustune dustu. yerde ole yatıyordu yavrum aglıyroduGecmis olsun canim eer yuzustu dustuyse bisey olmaz zaten dustugu yer hemen kizariyo az bi bisey degsin balkina falan cik acik hava biraz iyi gelir gecevmnde benim kiz dustu yurutecten allahtan bisey adi uykusu da varfi 10 15 dk sonra uyuttumtakip et boraz eer uykusu varsa uyut kussma falan olmadiysa
barni molostasAynen canım basit bile olsa insan küçük bir sürpriz bekliyor ana ben eşime öyle dedikten sonra barni moloztas dedim çok üzülmüş öyle deyince gidelim ne istersen alalım ben senin hakkini odeyemem dedi ben istemiyorum dedim çocukların adına alcam dedi çocuklarım bana hediyelerini verdi dedim
Gecmis olsn cnm insbisey yoktryok canım kusma falan yok. yuzutu dusmedı canım. kafasının ustune dustu. yerde ole yatıyordu yavrum aglıyrodu
olmadı dr goturcem sımdı yaaa, gorunurde bır sey yok ama ya ıcerde varsa dıye korkmaya baslaıdm
Cok geçmiş olsun canim umarim simdi iyidirayh kızlar bı yarım saat once kuzum park yataktan dustu ara katından
esımde evde yok onada soylemedım henuz. napsam acaba. su an bır sey yok gıbı kuzum agladı tabı ama sımdı normal gıbı ama sankı uykusu var gıbı daha yenı uyanmıstı yarım saat once ıcınde oyun oynuyordu bende solemesı ayıptır wc ye gıttım o arada nasıl cıktı dustu anlamadım:
canım geçmiş olsun bişi yoktur inşallah sıkıntılı durumların en büyük belirtisi kusma ve göz kayması diye biliyorum ben ama için rahat edecekse doktorada git mutlakaayh kızlar bı yarım saat once kuzum park yataktan dustu ara katından
Çok geçmiş olsun.allahın izniyle bişe olmaz inş.üzme kendini canım yaayh kızlar bı yarım saat once kuzum park yataktan dustu ara katından
Ben o menülere bakmayı Çoktan bıraktım her bebek farklı ve onlar çok abartı bence hadi hepsini yedi bu çocuklar ne zamn emecek yada devam sütü alacak takılma canım aç olsa belki ederler artıkKizlar 11 aylik bebek.menusu diye intde baktim baska bi sitede hanimlar yazmis agzim acik kaldi kahvalti yogurt ogle yemegi meyve aksam yemegi ve muhallebi eee bu bebek ne ara uyuyor ne ara oynuyor yada normalimi bu biz küp seker kadar peynir ve elindeki ekmegi ne kadar istirirsa okadar kahvalti ogle yemegi meyveli yogurt muhallebi seklindeyiz ben acmi birakiyorumki ya
Çok geçmiş olsun canım. Bence ara kattan alın artık park yatağı.ayh kızlar bı yarım saat once kuzum park yataktan dustu ara katından
Kizlar 11 aylik bebek.menusu diye intde baktim baska bi sitede hanimlar yazmis agzim acik kaldi kahvalti yogurt ogle yemegi meyve aksam yemegi ve muhallebi eee bu bebek ne ara uyuyor ne ara oynuyor yada normalimi bu biz küp seker kadar peynir ve elindeki ekmegi ne kadar istirirsa okadar kahvalti ogle yemegi meyveli yogurt muhallebi seklindeyiz ben acmi birakiyorumki ya
benimkinden de tik yokEglenceye gidip dondum azck kafam dagldi ama benim öküz kocamdan hala tik yok
Açıkcası bende biraz çok yediriyodum bi 3 hafta önceye hkadar. Tahıl tozuylakahvaltı hazırlayıp bir yemek kaşığı peynir yumurtası cevizi karıştırıyodum. Öğlen bir tüm kabak dolmasını yiyodu. Öğleden sonra yoğurt ve meyve. Akşamda yine yemek yediriyodum. Her öğünden sonra uyuyodu uyumadan öncede mutlaka emiyodu. Gece zaten sürekli emer.Kizlar 11 aylik bebek.menusu diye intde baktim baska bi sitede hanimlar yazmis agzim acik kaldi kahvalti yogurt ogle yemegi meyve aksam yemegi ve muhallebi eee bu bebek ne ara uyuyor ne ara oynuyor yada normalimi bu biz küp seker kadar peynir ve elindeki ekmegi ne kadar istirirsa okadar kahvalti ogle yemegi meyveli yogurt muhallebi seklindeyiz ben acmi birakiyorumki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?