Canim istersen a 101 de hazir kurabiyeler var ev yapimi gibi onlardan al patates salatasi yap mozaik pastada hazir satiliyo canim onuda alirsin bi de börek olursa tamamdir onuda annene soyle yapsin olmazmiGorumceme gittik doğum yaptığımdan beri eşimin teyzesinin kızları bebek görmeye gelecekler söylemişler gorumceye gidelim ramazan gelmeden diye dün için gelebiliriz demişler ama haber gelmedi dedi gorumcem belki bu hafta gelirler çok kalabalık gelecekler kızlar ne yapcam ben aksama yemeği zor yapıyorum Eceyle bir de gorumcemler eltim falan da ayrı bir gün geleceklermis kalabalık şekilde ayvayi yedim ben
Ya kesmeee betüş o saçlarla çok havalı
Eşim gibisin sen de o da cheese ve cake olur mı demişti :)))
Bence az oyala müsait değilim diye doğumgününde çağır ona da gelmezlerse ecnenin nişanına gelsinler artık :)))
İlk anneler günüm değil ama 3 çocuklu olarak ilk anneler günüm duble duble anneler günü yasiyorumGüzel topiğimin güzel anneleri.. Bazılarımızın 1. 2. çocuğundan dolayı ilk anneler günü değil ama en azından "2014 haziran anneleri doğumları" için "İlk Anneler Günü"hepimize kutlu olsun..
Allah inşallah her zaman sağlıkla,mutlulukla geçireceğimiz böyle güzel günler nasip etsin ve çocuklarımızın kendilerinin kutladıklarını da görelim inşallah..
Hepinizi sevgiyle öpüyoruz köftemle..
sağol canım inşallah bende kesmek istiyorum ama kıyamıyorum :))@minnakkartal nehirin sacinin da onleri uzundu hem toplanmiyodu toka tutmuyodu hem de nehir sacina basina elletmiyodu bende kestim enseleri kulak yanlari da uzundu o yuzden kestim ayrica esin de gonlunu almis canim insallah bi daha kirginlik yasamazsiniz
Biz barıştık sıra sizde akşama gönlünü alır inşallahAynen katiliyorum esine
Anneler gununuz kutlu olsun annisler benm de ilk anneler gunum ve esimden tik yokkusuz zaten ben de arkadaslarimla cikcm davet ettiler gecen hafta anneler gunu etkinligi varmis oraya gideym bari kafam daglr azcik
Böyle kalabalık bi grup gelmişti banada bende büyük boy tepsi şu böreği aldirdim eşime. kedi dili ni alıp üstünede puding ve çikolata sos döktüm tatlı da kolay a geldi salatayida hazır garnitür alıp makarna salatası yaparak hallettim. Oslew in dediği gibi önceden kek yapıp buzlugada atarsan kolay olur.ben artık böyle durumlarda beğenen beğenir begenmeyende anca gider diyorum:)))
Ya kesmeee betüş o saçlarla çok havalı
Eşim gibisin sen de o da cheese ve cake olur mı demişti :)))
Bence az oyala müsait değilim diye doğumgününde çağır ona da gelmezlerse ecnenin nişanına gelsinler artık :)))
sağolun kızlar fikir verdiğiniz için birkaç çeşit hazır alıp yanina da evde basit birşeyler hazırlayıp ikram ederim artik bitsin şu bebek görme faslı artik:))Canim istersen a 101 de hazir kurabiyeler var ev yapimi gibi onlardan al patates salatasi yap mozaik pastada hazir satiliyo canim onuda alirsin bi de börek olursa tamamdir onuda annene soyle yapsin olmazmi)
Oh oh ne güzel haberler bunlar maşallah ecoşa.Kızlar maşallah Ece iki gecedir sabah 7 ye kadar uyanmadan uyuyor çok mutluyum kızım kasintidan uyumuyordu sanırım ilaçlar iyi geldi kasinmiyor alerji testi negatif çıktı 20 sinden sonra kontrole gelin doktor
Sağol teyzesiOh oh ne güzel haberler bunlar maşallah ecoşa.
Bütün hepsinin ağzında aynı bahane sen benim annemmisinKızlar oğlum dershaneden geldi simdi bir tane gül almış anneler günümü kutladı esimde sabah kutladı ama oğlum çiçeği getirince eşime utan bak oğlum cicek almış dedim niye sen benim annemmisin dedi odun kocam benim
Kiyamam ya bir de sevdiğin çiçeği almışlar ne güzel ben esime dedim ki sevgililer gününde sorarım sana ama o zamanda biz sevgilimiyiz der en iyisi evlilik yıldönümü bahane bulamaz nasılsa:))Bütün hepsinin ağzında aynı bahane sen benim annemmisinbenimkini dünden kutladı kızlar büyük kızımın dersane sınavı falan aksami bulacakti eve gelmesi bugün oda dün rahat rahat hediyesini alip kutlamak istemiş. Fısır Fısır konuştukları şey bi kucak dolusu papatyaymis en sevdiğim çiçek.
Geçmiş olsun canım ya inşallah bişey olmamıştırayh kızlar bı yarım saat once kuzum park yataktan dustu ara katından
esımde evde yok onada soylemedım henuz. napsam acaba. su an bır sey yok gıbı kuzum agladı tabı ama sımdı normal gıbı ama sankı uykusu var gıbı daha yenı uyanmıstı yarım saat once ıcınde oyun oynuyordu bende solemesı ayıptır wc ye gıttım o arada nasıl cıktı dustu anlamadım:
kafası yere bakıyordu yuzustu dustu yavrıum
Benim odun da aynı şeyi söylediKızlar oğlum dershaneden geldi simdi bir tane gül almış anneler günümü kutladı esimde sabah kutladı ama oğlum çiçeği getirince eşime utan bak oğlum cicek almış dedim niye sen benim annemmisin dedi odun kocam benim
sagol canımm, su an gorunurde bır sey yok bıbı ama netten de arastırıyorum ne yapılmalı vs dıeGeçmiş olsun canım ya inşallah bişey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?