2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim istersen a 101 de hazir kurabiyeler var ev yapimi gibi onlardan al patates salatasi yap mozaik pastada hazir satiliyo canim onuda alirsin bi de börek olursa tamamdir onuda annene soyle yapsin olmazmi )

@minnakkartal nehirin sacinin da onleri uzundu hem toplanmiyodu toka tutmuyodu hem de nehir sacina basina elletmiyodu bende kestim enseleri kulak yanlari da uzundu o yuzden kestim ayrica esin de gonlunu almis canim insallah bi daha kirginlik yasamazsiniz

Aynen katiliyorum esine

Anneler gununuz kutlu olsun annisler benm de ilk anneler gunum ve esimden tik yokkusuz zaten ben de arkadaslarimla cikcm davet ettiler gecen hafta anneler gunu etkinligi varmis oraya gideym bari kafam daglr azcik

İlk anneler günüm değil ama 3 çocuklu olarak ilk anneler günüm duble duble anneler günü yasiyorum

sağol canım inşallah bende kesmek istiyorum ama kıyamıyorum :))

Aynen katiliyorum esine

Anneler gununuz kutlu olsun annisler benm de ilk anneler gunum ve esimden tik yokkusuz zaten ben de arkadaslarimla cikcm davet ettiler gecen hafta anneler gunu etkinligi varmis oraya gideym bari kafam daglr azcik
Biz barıştık sıra sizde akşama gönlünü alır inşallah

Canim istersen a 101 de hazir kurabiyeler var ev yapimi gibi onlardan al patates salatasi yap mozaik pastada hazir satiliyo canim onuda alirsin bi de börek olursa tamamdir onuda annene soyle yapsin olmazmi )
sağolun kızlar fikir verdiğiniz için birkaç çeşit hazır alıp yanina da evde basit birşeyler hazırlayıp ikram ederim artik bitsin şu bebek görme faslı artik:))

Bütün hepsinin ağzında aynı bahane sen benim annemmisinbenimkini dünden kutladı kızlar büyük kızımın dersane sınavı falan aksami bulacakti eve gelmesi bugün oda dün rahat rahat hediyesini alip kutlamak istemiş. Fısır Fısır konuştukları şey bi kucak dolusu papatyaymisen sevdiğim çiçek.

Kiyamam ya bir de sevdiğin çiçeği almışlar ne güzel ben esime dedim ki sevgililer gününde sorarım sana ama o zamanda biz sevgilimiyiz der en iyisi evlilik yıldönümü bahane bulamaz nasılsa:))

ayh kızlar bı yarım saat once kuzum park yataktan dustu ara katından
esımde evde yok onada soylemedım henuz. napsam acaba. su an bır sey yok gıbı kuzum agladı tabı ama sımdı normal gıbı ama sankı uykusu var gıbı daha yenı uyanmıstı yarım saat once ıcınde oyun oynuyordu bende solemesı ayıptır wc ye gıttım o arada nasıl cıktı dustu anlamadım :
kafası yere bakıyordu yuzustu dustu yavrıum

Geçmiş olsun canım ya inşallah bişey olmamıştır

Benim odun da aynı şeyi söyledi
Benim ona babalar günü süprizim hazır bi tane süpriz yumurta alıp kızımla vercez babasına bende sevdiği bişeyler yapcam oh mis. Şöyle basit bişeyler yapsalar yeter ama nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…