Güle güle otur canım yeni evindeKızlar slm.. Son 5dakika kala da olsa hepinizin anneler günü kutlu olsun:) yeni evime taşındım ama henüz yerleşemedim. Geçmişi okuyamadım malesef umarım herkes iyidir.
Esiniz alemmis yaa ayy nasi guldum kiz uyanacak nerdeyseKızlar üzülmeyin bazı kocalar böyle oluyor sizler yeni evli sayilirsiniz değiştirebilirsiniz belki ama benim 15 yıllık kocam değişmedi bir türlü ince bir koca olamadı ve anneler günü diye yemeğe çıkalım dedi kokorecciye götürdü bizi ben de kizdim inmedim arabadan çocuklarla kendi yedi bana da paket yaptırmış evde yedim mecburen benimde anneler günü hediyem kokoreç ekmek düşünün yani ne kadar ince kocam var
Karaca yla ilgili biseyi bugun gostermeseydin kadincagizayemegin ustume kahve giderdi ya neyse @kmltm kahvenin uZerine de karaca takimlariyla yemek yerEki Görüntüle 1523163 Bu arada @kmltm kutuları yerleştirirken sana göstermek için çekeyim dedim.
Vallahi alem ya biz Aralık ayında evlenmistik 14 şubat sevgililer gününde çok heveslenmistim yeni evliyiz ya sürpriz falan bekliyordum bizimki geldi bak aşkım sevgililer günü diye cappuccino aldım gece romantik romantik iceriz demişti şok olmuştum düşün yeni evliyken sevgililer gününde cappuccino alan adamdan 15 yıl sonra anneler gününde kokoreç hiç şaşırtıcı olmaması gerek benim için ama ne bileyim bir ümit işteEsiniz alemmis yaa ayy nasi guldum kiz uyanacak nerdeyse
Çook sağol..Güle güle otur canım yeni evinde
Farklı bi anneler günü olmuş :) benim eşimde çok güzel bi çiçek almış. Verdiginde kvnin evindeydim arene yemek yediyordum. Çiçegi masasının üstünde unutup kendi evime gittim. kvnin evine tekrar geldim. çiçegimi arıyorum bi baktım evinin baş köşesinde yerini almış. Belki ben kendi evime götürücem belki onları kurutucam. Sormadan direk almış.Kızlar üzülmeyin bazı kocalar böyle oluyor sizler yeni evli sayilirsiniz değiştirebilirsiniz belki ama benim 15 yıllık kocam değişmedi bir türlü ince bir koca olamadı ve anneler günü diye yemeğe çıkalım dedi kokorecciye götürdü bizi ben de kizdim inmedim arabadan çocuklarla kendi yedi bana da paket yaptırmış evde yedim mecburen benimde anneler günü hediyem kokoreç ekmek düşünün yani ne kadar ince kocam var
Valla geçmişi okumadan direk gönderdim şimdi görüyorum. En son karaca yemek takımı alıcam demişti de. Ayy inş. görmez :)Karaca yla ilgili biseyi bugun gostermeseydin kadincagizayemegin ustume kahve giderdi ya neyse @kmltm kahvenin uZerine de karaca takimlariyla yemek yer
Eki Görüntüle 1523163 Bu arada @kmltm kutuları yerleştirirken sana göstermek için çekeyim dedim.
Karaca yla ilgili biseyi bugun gostermeseydin kadincagizayemegin ustume kahve giderdi ya neyse @kmltm kahvenin uZerine de karaca takimlariyla yemek yer
canım bence özel günlerle ilgili sıkıntısı demekki ne yapacağını bilemiyo sen babalar gününde yine de bi jest hazırla bence senden nasıl kutlama yapması gerektiğini de öğrensinEşim acaba bana bişey alacak mı diye beklerken bi anneler günün kutlu olsun bile demedi.
Anneme kendi annesinr hediye aldı verdik. Şimdide uyuyo.
Hiç bi zaman maddi hiç bi beklentim olmadı ondan. Ufacık şeylere sevindiğimidr bal gibi bilir. Ama bi cümleyi çok gördü bana. Annemin yanında utanmıştır dedim ama yok. Odunda demiyorum artık. Çok değersiz hissettim kendimi gözünde çok kırıldım..
Kuzenim arkadaşlarım hatta liseden 8 sendir hiç görmediğim arkadaşım bile kutladı ama dibimde ki kocamdan bi cümle duyamadım.
Zaten bir sürü cam kırığım vardı birde bunu ekledik. Sonumuz hayrolaun
ben rüşeym almadım ama bir çok şeyi ordan alıyorum ve çok memnunumBugday ruseymini makarnalutfenden mi aldiniz bende alacam yogurda falan katiliyo mu ne gibi yararlari var ben bide orda oraganik dut pekmezi var oni da almayi dusunuyom topikte biri bahsetmisti kimdi hatirlamiyom ama
güle güle ağız tadıyla oturun inşallahKızlar slm.. Son 5dakika kala da olsa hepinizin anneler günü kutlu olsun:) yeni evime taşındım ama henüz yerleşemedim. Geçmişi okuyamadım malesef umarım herkes iyidir.
yalnız geçiş enteresan olmuş capucinodan kokoreçe :)) bence yine de düşünmüş ne güzel yahu benim eşimde sabah kahvaltıyı hazırladım neredeyse ekmek almaya git diyorum aaaa kahvaltıya giderdik diyo :))Vallahi alem ya biz Aralık ayında evlenmistik 14 şubat sevgililer gününde çok heveslenmistim yeni evliyiz ya sürpriz falan bekliyordum bizimki geldi bak aşkım sevgililer günü diye cappuccino aldım gece romantik romantik iceriz demişti şok olmuştum düşün yeni evliyken sevgililer gününde cappuccino alan adamdan 15 yıl sonra anneler gününde kokoreç hiç şaşırtıcı olmaması gerek benim için ama ne bileyim bir ümit işte
ayy valla yazık bu adamcağızlara bizim için ne yapacaklarını şaşırdılar eşimde resmi yaptırmak için kadıköye gitmiş bana da o gün iş için kalcağını söylemişti ne rahat yalan söylüyon diye takıldım bende senin içinde şöyle de böyle de yok nasıl sürpriz olcak o zaman da bir dokun bin ah işit oldum :))Dayanamad sordum esime ilk anneler gunmde neden boyle davrandgni.kus oldgmz ve ben onu surekli tersledgm icin ne yapacagni bilememis.nasl davrancgmi sasrdm dyo.halbuki ufack bi surpriz yapsan yeterdi ben senden pahali hediyelr beklemiyorm ki dedm.dogmgunu yildonumu sevgililer gunu tamam da annelr gununde napym bilemedm dyo.bu da ayri bi cins..
Gec de olsahepinizin anneler gunu kutlu olsun.Biz kadinlar boyle seylere cik deger veriyoruz ama erkekler pek deger vermiyor dun esim ben anneler gunu babalar gunu sevgileker gubu anlamam dedi ama yine de gelrken bana oasta ve dondurma kabi almisKızlar üzülmeyin bazı kocalar böyle oluyor sizler yeni evli sayilirsiniz değiştirebilirsiniz belki ama benim 15 yıllık kocam değişmedi bir türlü ince bir koca olamadı ve anneler günü diye yemeğe çıkalım dedi kokorecciye götürdü bizi ben de kizdim inmedim arabadan çocuklarla kendi yedi bana da paket yaptırmış evde yedim mecburen benimde anneler günü hediyem kokoreç ekmek düşünün yani ne kadar ince kocam var
Kızlar üzülmeyin bazı kocalar böyle oluyor sizler yeni evli sayilirsiniz değiştirebilirsiniz belki ama benim 15 yıllık kocam değişmedi bir türlü ince bir koca olamadı ve anneler günü diye yemeğe çıkalım dedi kokorecciye götürdü bizi ben de kizdim inmedim arabadan çocuklarla kendi yedi bana da paket yaptırmış evde yedim mecburen benimde anneler günü hediyem kokoreç ekmek düşünün yani ne kadar ince kocam var
Bence onun sıkıntısı benimle. Fazla yüz verdim kendimi hiç düşünmedim hep onun için kızım için uğraştım. Hastalık şu bu dinlemedim. Daha kırkı çıkmamıştı kızımın onun doğum gününde ellerimle pasta yaptım üzerine kızımıxın el izini falan çıkartmıştım. O akşam arkadaşlar çağırdı diye dışarı çıkmıştı. Bi ara ciddi ciddi boşanıcaktım zaten. Dışarıya verdiği değerin yarosını bana göstermiyodu çünkü. Katı oldum. Yüz vermedim ciddiyetimi anlayınca . Adam eski sevgili olduğumuz zamanlardaki adama dönüşmüştü yine. Ne güzel her şey iyi derken bi de bu. Sanırım benimde tahammül sınırım azaldı artık.canım bence özel günlerle ilgili sıkıntısı demekki ne yapacağını bilemiyo sen babalar gününde yine de bi jest hazırla bence senden nasıl kutlama yapması gerektiğini de öğrensin
ben rüşeym almadım ama bir çok şeyi ordan alıyorum ve çok memnunum
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
yalnız geçiş enteresan olmuş capucinodan kokoreçe :)) bence yine de düşünmüş ne güzel yahu benim eşimde sabah kahvaltıyı hazırladım neredeyse ekmek almaya git diyorum aaaa kahvaltıya giderdik diyo :))
ayy valla yazık bu adamcağızlara bizim için ne yapacaklarını şaşırdılar eşimde resmi yaptırmak için kadıköye gitmiş bana da o gün iş için kalcağını söylemişti ne rahat yalan söylüyon diye takıldım bende senin içinde şöyle de böyle de yok nasıl sürpriz olcak o zaman da bir dokun bin ah işit oldum :))
canım hem regl dönemi hem annenin gidişi seni biraz daha etkilemiş olabilir eşin seni kaybetmek istemiyo ki toparlamış kendini o yüzden dediğin gibi yalnız kalınca tekrar bi konuş bence yine toparlayacaktırBence onun sıkıntısı benimle. Fazla yüz verdim kendimi hiç düşünmedim hep onun için kızım için uğraştım. Hastalık şu bu dinlemedim. Daha kırkı çıkmamıştı kızımın onun doğum gününde ellerimle pasta yaptım üzerine kızımıxın el izini falan çıkartmıştım. O akşam arkadaşlar çağırdı diye dışarı çıkmıştı. Bi ara ciddi ciddi boşanıcaktım zaten. Dışarıya verdiği değerin yarosını bana göstermiyodu çünkü. Katı oldum. Yüz vermedim ciddiyetimi anlayınca . Adam eski sevgili olduğumuz zamanlardaki adama dönüşmüştü yine. Ne güzel her şey iyi derken bi de bu. Sanırım benimde tahammül sınırım azaldı artık.
Annem gidicek zaten onunda hüznü var. 11 de yolcu edicez gitsin sorucam o zaman niye diue..
Aslında takmazdım belki de bu ilk değil evlendiğimizden beri ilk doğum günümde de ( ki yeni doğum yapmıştım) hatta onun doğum gününü evlilik yıldönümümüzü de böyle saçma sapan şeylerle berbat etmişti.
Çook çok özür dilemişti. herşeyi kursağımda bırakmıştı. ne düşündüğüm çokta umrunda değildi yani. Yine aynı adama dönerse yürümez bu evlilik.
Üff zaten adet dönemimdeyim. Kasıklarım ağrımıyo yanıyo resmen uyuyamıyorum oturdum ağlıyorum yatakta. Hiç bişey de demedim tüm gün. Sinirlerim bozuldu
İyi haftalar, anneler gününüz de kutlu olsun, oğlum bana ilk anneler günümde grip hediye etti, iki gecedir uyumuyoruz, bir de diş sıkıntımız var, köpek dişler çıkacak muhtemelen
Grip için neler yapabilirim bolsu veriyorumve sık sık emziriyorum, bunun dışında neler yapabilirim, burnu musluk gibi şırıl şırıl, ağzı dişten şırıl şırıl, gözler uykusuzluktan akıyor:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?