2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar üzülmeyin bazı kocalar böyle oluyor sizler yeni evli sayilirsiniz değiştirebilirsiniz belki ama benim 15 yıllık kocam değişmedi bir türlü ince bir koca olamadı ve anneler günü diye yemeğe çıkalım dedi kokorecciye götürdü bizi ben de kizdim inmedim arabadan çocuklarla kendi yedi bana da paket yaptırmış evde yedim mecburen benimde anneler günü hediyem kokoreç ekmek düşünün yani ne kadar ince kocam var

Esiniz alemmis yaa ayy nasi guldum kiz uyanacak nerdeyse

Esiniz alemmis yaa ayy nasi guldum kiz uyanacak nerdeyse
Vallahi alem ya biz Aralık ayında evlenmistik 14 şubat sevgililer gününde çok heveslenmistim yeni evliyiz ya sürpriz falan bekliyordum bizimki geldi bak aşkım sevgililer günü diye cappuccino aldım gece romantik romantik iceriz demişti şok olmuştum düşün yeni evliyken sevgililer gününde cappuccino alan adamdan 15 yıl sonra anneler gününde kokoreç hiç şaşırtıcı olmaması gerek benim için ama ne bileyim bir ümit işte

Güle güle otur canım yeni evinde
Çook sağol..
Farklı bi anneler günü olmuş :) benim eşimde çok güzel bi çiçek almış. Verdiginde kvnin evindeydim arene yemek yediyordum. Çiçegi masasının üstünde unutup kendi evime gittim. kvnin evine tekrar geldim. çiçegimi arıyorum bi baktım evinin baş köşesinde yerini almış. Belki ben kendi evime götürücem belki onları kurutucam. Sormadan direk almış.

Eki Görüntüle 1523163 Bu arada @kmltm kutuları yerleştirirken sana göstermek için çekeyim dedim.

bu takmi cok begenmistim canm ama almadim daha sanirm kutahya dan alcm onunkiler de cok guzel gorunyo:)benm cogu esyam karacadan hic de sorun olmadi smdiye kadar biraz da sans isi galiba
bu arada gule gule otur yeni evinde:)

Karaca yla ilgili biseyi bugun gostermeseydin kadincagizayemegin ustume kahve giderdi ya neyse @kmltm kahvenin uZerine de karaca takimlariyla yemek yer

He ya ilk anneler günü hediyemi hic unutmycam

Dayanamad sordum esime ilk anneler gunmde neden boyle davrandgni.kus oldgmz ve ben onu surekli tersledgm icin ne yapacagni bilememis.nasl davrancgmi sasrdm dyo.halbuki ufack bi surpriz yapsan yeterdi ben senden pahali hediyelr beklemiyorm ki dedm.dogmgunu yildonumu sevgililer gunu tamam da annelr gununde napym bilemedm dyo.bu da ayri bi cins..

canım bence özel günlerle ilgili sıkıntısı demekki ne yapacağını bilemiyo sen babalar gününde yine de bi jest hazırla bence senden nasıl kutlama yapması gerektiğini de öğrensin

Bugday ruseymini makarnalutfenden mi aldiniz bende alacam yogurda falan katiliyo mu ne gibi yararlari var ben bide orda oraganik dut pekmezi var oni da almayi dusunuyom topikte biri bahsetmisti kimdi hatirlamiyom ama
ben rüşeym almadım ama bir çok şeyi ordan alıyorum ve çok memnunum

Kızlar slm.. Son 5dakika kala da olsa hepinizin anneler günü kutlu olsun:) yeni evime taşındım ama henüz yerleşemedim. Geçmişi okuyamadım malesef umarım herkes iyidir.
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah

yalnız geçiş enteresan olmuş capucinodan kokoreçe :)) bence yine de düşünmüş ne güzel yahu benim eşimde sabah kahvaltıyı hazırladım neredeyse ekmek almaya git diyorum aaaa kahvaltıya giderdik diyo :))

ayy valla yazık bu adamcağızlara bizim için ne yapacaklarını şaşırdılar eşimde resmi yaptırmak için kadıköye gitmiş bana da o gün iş için kalcağını söylemişti ne rahat yalan söylüyon diye takıldım bende senin içinde şöyle de böyle de yok nasıl sürpriz olcak o zaman da bir dokun bin ah işit oldum :))

Gec de olsahepinizin anneler gunu kutlu olsun.Biz kadinlar boyle seylere cik deger veriyoruz ama erkekler pek deger vermiyor dun esim ben anneler gunu babalar gunu sevgileker gubu anlamam dedi ama yine de gelrken bana oasta ve dondurma kabi almis

Gidilecek yer kokoreçci olsa bile "hadi yemeğe gidelim" demeyen kocalarda var..şükret ayrıca bence insanlar değişmiyor %90 (%10 istisna vardır diyelim) odunsa bir insan (ki o benim kocam oluyor) öyleeeee devam eder

Bence onun sıkıntısı benimle. Fazla yüz verdim kendimi hiç düşünmedim hep onun için kızım için uğraştım. Hastalık şu bu dinlemedim. Daha kırkı çıkmamıştı kızımın onun doğum gününde ellerimle pasta yaptım üzerine kızımıxın el izini falan çıkartmıştım. O akşam arkadaşlar çağırdı diye dışarı çıkmıştı. Bi ara ciddi ciddi boşanıcaktım zaten. Dışarıya verdiği değerin yarosını bana göstermiyodu çünkü. Katı oldum. Yüz vermedim ciddiyetimi anlayınca . Adam eski sevgili olduğumuz zamanlardaki adama dönüşmüştü yine. Ne güzel her şey iyi derken bi de bu. Sanırım benimde tahammül sınırım azaldı artık.
Annem gidicek zaten onunda hüznü var. 11 de yolcu edicez gitsin sorucam o zaman niye diue..

canım hem regl dönemi hem annenin gidişi seni biraz daha etkilemiş olabilir eşin seni kaybetmek istemiyo ki toparlamış kendini o yüzden dediğin gibi yalnız kalınca tekrar bi konuş bence yine toparlayacaktır

Canim benim esimin farkli bi boyutu seninki benim dogum gunumdede hic bisi yapmadı hatta krndi pastami kendim aldim ugur bocekli aldim hatta onada laf etti sabki senin degilde beyzanin dogum gunu diyrki pastayi bile almamisti ama oyle bir burnundan geldiki cicegi almasa neler yasayacagindan korktu sende babalar gununde ona yapmazsin canim bosver

@kmltm bende senin gibi anlamli hatirasi kalacak bir hediye cok isterdim ama yinede cicekten iyidir herhalde cicekciye gitmis horoz ibiginden buket taptirmis ama senin esin gitmis bakmis secmis o daha büyük bi emek bence ama yinede aramizda en iyi eş A Apriori nin esi cikti sanirim hic birimiz oyle bir kolyeye hayir diyemezdik gule gule kullan canim

İyi haftalar, anneler gününüz de kutlu olsun, oğlum bana ilk anneler günümde grip hediye etti, iki gecedir uyumuyoruz, bir de diş sıkıntımız var, köpek dişler çıkacak muhtemelen
Grip için neler yapabilirim bolsu veriyorumve sık sık emziriyorum, bunun dışında neler yapabilirim, burnu musluk gibi şırıl şırıl, ağzı dişten şırıl şırıl, gözler uykusuzluktan akıyor:S

Cok geçmiş olsun canim istersen.ihlamur elma kabugunu bi dene canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…