geçmiş olsun canım M mutube nin dediği gibi ıhlamur elma kabuğu bir de tarçın çok ii geliyor ama bence ilerlemeden peditus falan da versen ii olabilirİyi haftalar, anneler gününüz de kutlu olsun, oğlum bana ilk anneler günümde grip hediye etti, iki gecedir uyumuyoruz, bir de diş sıkıntımız var, köpek dişler çıkacak muhtemelen
Grip için neler yapabilirim bolsu veriyorumve sık sık emziriyorum, bunun dışında neler yapabilirim, burnu musluk gibi şırıl şırıl, ağzı dişten şırıl şırıl, gözler uykusuzluktan akıyor:S
benim annemde doğumda almıştı ama daha erken gibi geliyor bana kararsızım ii oldu bunu sorduğun bakalım kimler düşünüyoKiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da
bizimde küpemiz var ama henüz düşünmedim deldirsem mi deldirmesem mi büyüyünce deldirmek isterse kendisi mi deldirsin acaba diyorum.. kafamda sorular... kendisine sorulmasını ister miKiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da
Ben deldiricektim ama eczaci onermedi tam oluasun kulak memesi dedi dr umuzda yutma ihtimali var erken ddedi bende pek hevesliydimKiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da
Bizde dun kokorec yedik yanliz degilsin :) ne zamandir istiyordum oda beni dun kokorecciye goturdu :)Kızlar üzülmeyin bazı kocalar böyle oluyor sizler yeni evli sayilirsiniz değiştirebilirsiniz belki ama benim 15 yıllık kocam değişmedi bir türlü ince bir koca olamadı ve anneler günü diye yemeğe çıkalım dedi kokorecciye götürdü bizi ben de kizdim inmedim arabadan çocuklarla kendi yedi bana da paket yaptırmış evde yedim mecburen benimde anneler günü hediyem kokoreç ekmek düşünün yani ne kadar ince kocam var
mantıklıNacizane tavsiyem, bebekleriniz biraz büyüsün öyle deldirin, şimdi deldirdiğinizde bir süre sonra bir şey takmayınca o delinen kulaklar kapanabilir, küpe taksanız, yavrucaklar kulaklarını çekiştiriyor özellikle diş sıkıntısı vs olduğunda, bilinçsizce kulaklarına zarar verip yırtabilirler...
Ben deldirmeyecem buyuyunce kendi iaterse deldirecem her kiz cocugu kupeyi sevecek yada takacak degil belki.sevmeyedebilir dem daha kucukler elleri kulaklarin da falan oluyo bide kulaginda bisey oldugunu farkederlerse elleri daha da gitmez ben vile 10 yaslarim da deldirmistim kendim isteyince annem deldirmemiati bende oyle yapacam kendi iateerse deldirtirimKiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da
Annmde dgumgununde kupe alicak ama smdi deldirmem. Yigenimin kucukken deldrmisler kulak buyudugu icin o delikler suan yukarda.Kiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da
Sahiden enteresan bir geçiş olmuş:)))canım bence özel günlerle ilgili sıkıntısı demekki ne yapacağını bilemiyo sen babalar gününde yine de bi jest hazırla bence senden nasıl kutlama yapması gerektiğini de öğrensin
ben rüşeym almadım ama bir çok şeyi ordan alıyorum ve çok memnunum
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
yalnız geçiş enteresan olmuş capucinodan kokoreçe :)) bence yine de düşünmüş ne güzel yahu benim eşimde sabah kahvaltıyı hazırladım neredeyse ekmek almaya git diyorum aaaa kahvaltıya giderdik diyo :))
ayy valla yazık bu adamcağızlara bizim için ne yapacaklarını şaşırdılar eşimde resmi yaptırmak için kadıköye gitmiş bana da o gün iş için kalcağını söylemişti ne rahat yalan söylüyon diye takıldım bende senin içinde şöyle de böyle de yok nasıl sürpriz olcak o zaman da bir dokun bin ah işit oldum :))
Evet canım erkekler çok farklı bizler daha detayciyiz ince düşünsünler istiyoruz ama çok az erkek öyle senin esinde bos gelmemiş ne güzelGec de olsahepinizin anneler gunu kutlu olsun.Biz kadinlar boyle seylere cik deger veriyoruz ama erkekler pek deger vermiyor dun esim ben anneler gunu babalar gunu sevgileker gubu anlamam dedi ama yine de gelrken bana oasta ve dondurma kabi almis
Evet biraz haksızlık yaptım sanırım bir de evde aramızda küçük bir polemik olmuştu onun da etkisi oldu sanırım boyle davranmamdaGidilecek yer kokoreçci olsa bile "hadi yemeğe gidelim" demeyen kocalarda var..şükretayrıca bence insanlar değişmiyor %90 (%10 istisna vardır diyelim) odunsa bir insan (ki o benim kocam oluyor) öyleeeee devam eder
afiyet olsun canim ben de severim aslında dün günümde değildim herhaldeBizde dun kokorec yedik yanliz degilsin :) ne zamandir istiyordum oda beni dun kokorecciye goturdu :)
Ne güzel canım vallahi sabirliymis ben hediye aldım mi hemen vermek isterimKizlar cok sukur hira iyi gce hc ateslenmedi smdide uyuyo. Sabh kulagni tutup agladibiraz. Esimde dun hc pas vermedi bnA annesine utu almis bide 6li tabaklardan.gtti kndi bn hira rahatsz dye gtmedim. Evegeldi bitane posetle oda anneme aldgi hediyeydi. Bnm surat dustu tabi. Aglamakli oldum. Gttm bnyoya kilitledim kndmi 10dk sakinlestim:) ona bisey demedim. Annme indik hediyesini verdik eve ciktik hla tik yok. Nerdeyse baslicaktm soylenmeye aksm besiktas macini izliyodu atistrmalik biseyler istedi benden.hirayi tutuyodu bn hazrlarken iceri bi grdim hira kucaginda guluyo bna birsuru guzel soz gonlumu aldi. Yetmisti bna o sozler. Hira uyudu tam yatagina yatrcam yorganini kaldrdim yastginin orda kucuk bi kutu :) kupe almis bna kalpli aksma kdr nasil sabretti vermedi anlamadim bn olsam gce gun altiyo ya 00:01de kutlarim :))
@kmltm bende senin gibi anlamli hatirasi kalacak bir hediye cok isterdim ama yinede cicekten iyidir herhalde cicekciye gitmis horoz ibiginden buket taptirmis ama senin esin gitmis bakmis secmis o daha büyük bi emek bence ama yinede aramizda en iyi eş A Apriori nin esi cikti sanirim hic birimiz oyle bir kolyeye hayir diyemezdik gule gule kullan canim
İyi haftalar, anneler gününüz de kutlu olsun, oğlum bana ilk anneler günümde grip hediye etti, iki gecedir uyumuyoruz, bir de diş sıkıntımız var, köpek dişler çıkacak muhtemelen
Grip için neler yapabilirim bolsu veriyorumve sık sık emziriyorum, bunun dışında neler yapabilirim, burnu musluk gibi şırıl şırıl, ağzı dişten şırıl şırıl, gözler uykusuzluktan akıyor:S
Gecmis olsn cnm usutmussun sanirim gtmendefayda var ona gre ilac veriyolarKızlar çok kötüyüm bugün yataktan kalktim boynum sirtim komple tutulmuş kolumu bile kaldiramiyorum kızımı kucagima almak işkence gibi çok zorlaniyorum esimi aradım dra gidelim dedi ama ilaç kullanamam ki ogluma vicks surdurdum çok canım aciyor
Geçmiş olsn. Ben genelde ağrıyan yerlerime sıcak su torbası koyuyorum iyi geliyo. Bi dene istersen.Kızlar çok kötüyüm bugün yataktan kalktim boynum sirtim komple tutulmuş kolumu bile kaldiramiyorum kızımı kucagima almak işkence gibi çok zorlaniyorum esimi aradım dra gidelim dedi ama ilaç kullanamam ki ogluma vicks surdurdum çok canım aciyor
çok şıkmış güle güle kahve içip bol bol fal bakın :)
Kuzenim bir yaşına girince deldirdi. Doktora kontrole gittiğinde doktor kızmış. 2 yaşından önce deldirilmemesi gerektiğini söylemiş bazı bebekler şoka girebiliyolarmış. Kimisinde iltihap falan olabiliyomuş. Kuzenimin kızında bi sorun olmadı ama bunu duyunca 2 yaşından önce deldirmemeye karar verdimKiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da
Annemi bıraktık geldik bi boşluk var evde. Pas vermedim hiç ama sırnaştı sarıldı öptü gitti. Odun insan bi sorar canım neyin var diye. Hala kırgınım ama yüzünü görüncede yumuşuyorum pisliği. Yinede dik durucam azıcık düşünceli olsun ya. İlk anneler günüm çok heveslenmiştimcanım hem regl dönemi hem annenin gidişi seni biraz daha etkilemiş olabilir eşin seni kaybetmek istemiyo ki toparlamış kendini o yüzden dediğin gibi yalnız kalınca tekrar bi konuş bence yine toparlayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?