2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da

geçmiş olsun canım M mutube nin dediği gibi ıhlamur elma kabuğu bir de tarçın çok ii geliyor ama bence ilerlemeden peditus falan da versen ii olabilir

Kiz bebis anneleri acaba kizlarimizin kulaklarını ne zaman deldiricezki anneannesi kizima kupe almis da
benim annemde doğumda almıştı ama daha erken gibi geliyor bana kararsızım ii oldu bunu sorduğun bakalım kimler düşünüyo

bizimde küpemiz var ama henüz düşünmedim deldirsem mi deldirmesem mi büyüyünce deldirmek isterse kendisi mi deldirsin acaba diyorum.. kafamda sorular... kendisine sorulmasını ister mi

Nacizane tavsiyem, bebekleriniz biraz büyüsün öyle deldirin, şimdi deldirdiğinizde bir süre sonra bir şey takmayınca o delinen kulaklar kapanabilir, küpe taksanız, yavrucaklar kulaklarını çekiştiriyor özellikle diş sıkıntısı vs olduğunda, bilinçsizce kulaklarına zarar verip yırtabilirler...

Bizde dun kokorec yedik yanliz degilsin :) ne zamandir istiyordum oda beni dun kokorecciye goturdu :)

mantıklı bende sanırım bu tarz korkular yüzünden biraz daha bekleyeceğim

Ben deldirmeyecem buyuyunce kendi iaterse deldirecem her kiz cocugu kupeyi sevecek yada takacak degil belki.sevmeyedebilir dem daha kucukler elleri kulaklarin da falan oluyo bide kulaginda bisey oldugunu farkederlerse elleri daha da gitmez ben vile 10 yaslarim da deldirmistim kendim isteyince annem deldirmemiati bende oyle yapacam kendi iateerse deldirtirim

Kizlar cok sukur hira iyi gce hc ateslenmedi smdide uyuyo. Sabh kulagni tutup agladibiraz. Esimde dun hc pas vermedi bnA annesine utu almis bide 6li tabaklardan.gtti kndi bn hira rahatsz dye gtmedim. Evegeldi bitane posetle oda anneme aldgi hediyeydi. Bnm surat dustu tabi. Aglamakli oldum. Gttm bnyoya kilitledim kndmi 10dk sakinlestim:) ona bisey demedim. Annme indik hediyesini verdik eve ciktik hla tik yok. Nerdeyse baslicaktm soylenmeye aksm besiktas macini izliyodu atistrmalik biseyler istedi benden.hirayi tutuyodu bn hazrlarken iceri bi grdim hira kucaginda guluyo bna birsuru guzel soz gonlumu aldi. Yetmisti bna o sozler. Hira uyudu tam yatagina yatrcam yorganini kaldrdim yastginin orda kucuk bi kutu :) kupe almis bna kalpli aksma kdr nasil sabretti vermedi anlamadim bn olsam gce gun altiyo ya 00:01de kutlarim :))

Sahiden enteresan bir geçiş olmuş:)))
Gec de olsahepinizin anneler gunu kutlu olsun.Biz kadinlar boyle seylere cik deger veriyoruz ama erkekler pek deger vermiyor dun esim ben anneler gunu babalar gunu sevgileker gubu anlamam dedi ama yine de gelrken bana oasta ve dondurma kabi almis
Evet canım erkekler çok farklı bizler daha detayciyiz ince düşünsünler istiyoruz ama çok az erkek öyle senin esinde bos gelmemiş ne güzel
Gidilecek yer kokoreçci olsa bile "hadi yemeğe gidelim" demeyen kocalarda var..şükret ayrıca bence insanlar değişmiyor %90 (%10 istisna vardır diyelim) odunsa bir insan (ki o benim kocam oluyor) öyleeeee devam eder
Evet biraz haksızlık yaptım sanırım bir de evde aramızda küçük bir polemik olmuştu onun da etkisi oldu sanırım boyle davranmamda
Bizde dun kokorec yedik yanliz degilsin :) ne zamandir istiyordum oda beni dun kokorecciye goturdu :)
afiyet olsun canim ben de severim aslında dün günümde değildim herhalde

Ne güzel canım vallahi sabirliymis ben hediye aldım mi hemen vermek isterim

Orasi oyle canm esim hicbir gunu bos gecmez normalde o yuzden beklentim yuksekti:)ilk annelr gunu olunca napcgni sasirmis:)

Canm ihlamur tarcn elma kabugu kaynat en son keciboynuzu pekmezi ekle iyi geliyo.burnunu acik tut bi de.ben oyle sikayetleri oldgnda peditus veriyorm bi de.

Kızlar çok kötüyüm bugün yataktan kalktim boynum sirtim komple tutulmuş kolumu bile kaldiramiyorum kızımı kucagima almak işkence gibi çok zorlaniyorum esimi aradım dra gidelim dedi ama ilaç kullanamam ki ogluma vicks surdurdum çok canım aciyor

Gecmis olsn cnm usutmussun sanirim gtmendefayda var ona gre ilac veriyolar

Geçmiş olsn. Ben genelde ağrıyan yerlerime sıcak su torbası koyuyorum iyi geliyo. Bi dene istersen.
Iste meshur fincanlarim:))) A Apriori senin kolyen varsa benm de fincanim var
çok şıkmış güle güle kahve içip bol bol fal bakın :)

Kuzenim bir yaşına girince deldirdi. Doktora kontrole gittiğinde doktor kızmış. 2 yaşından önce deldirilmemesi gerektiğini söylemiş bazı bebekler şoka girebiliyolarmış. Kimisinde iltihap falan olabiliyomuş. Kuzenimin kızında bi sorun olmadı ama bunu duyunca 2 yaşından önce deldirmemeye karar verdim

canım hem regl dönemi hem annenin gidişi seni biraz daha etkilemiş olabilir eşin seni kaybetmek istemiyo ki toparlamış kendini o yüzden dediğin gibi yalnız kalınca tekrar bi konuş bence yine toparlayacaktır
Annemi bıraktık geldik bi boşluk var evde. Pas vermedim hiç ama sırnaştı sarıldı öptü gitti. Odun insan bi sorar canım neyin var diye. Hala kırgınım ama yüzünü görüncede yumuşuyorum pisliği. Yinede dik durucam azıcık düşünceli olsun ya. İlk anneler günüm çok heveslenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…