2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tvde kamu spotu var ya çocuğunuz birden çok su içmeye başladıysa çok fazla tuvalete çıkıyosa diyabet olabilir diye.
O insanın biraz kafasını bulandırıyo
Benim kafamı bulandıran da bu olmuştu o yüDen dra sordum diyabet olabilirmi diye ama diyabet olsa bu kadar enerjik olmaZdı dedi. Bu ay yine sorcam

Bende miranın doğum günü için neler Yaparım diye bakınıyodum bunu yaptım ama biraz daha süslerim bide daha gösterecek bi kaba yerleştiririm
@AreN5 nası bişi ki acabası Eki Görüntüle 1528670
Çok güzel duruyo sen nasıl yaptın? Cnm 3 paket kabartma tozu 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ. Tuz ve un. İçine istersen patates istersen peynir yada zeytin koyabilirsin. Üstünede galeta unu. Çok basit ama gerçekten çok lezzetli.

oh ne güzel oda huzur buldu demekki

Bizde beş kardeşiz annem ben ilk kez mirayla çocuk bakıyorum diyo sizin varlığınız yokluğunuz belli değildi diyo ki peşpeşeyiz 3 üde erkek bide

valla ya onlar bizim kadar pimpirikli degldi ya da ortam su anki gbi degldi.annem der aksama kadar sokakta bahcede oynardnz acikan gelip yemek yer giderdi.ben ne yersem size de onu yedirirdm erkenden de uyurdunuz.ama biz gaziydi b.kuydi kusmuguydu uykusuydu derken 1 seneyi devirdik iste:)))

Ben de cok duydum adini da yemek nasip olmadi:)

Bende miranın doğum günü için neler Yaparım diye bakınıyodum bunu yaptım ama biraz daha süslerim bide daha gösterecek bi kaba yerleştiririm
@AreN5 nası bişi ki acabası Eki Görüntüle 1528670

Guzel gorunuyo canmm eline saglik.Tariff

3 paket cok degl mi yahu?tadini degistirmems miydi?ben de yapip buzluga atym dogmgunumz icin:)

Hımm bunu bi anneme diyim ben poğaca yapmayı beceremem pek
1 kilo süte 11 Kaşık irmik 11 Kaşık şeker karıştırıp Kısık ateşte Muhallebi kıvamında pişirdim ılınınca ikiye ayırdım bi kısmına sade krem şanti diğer kısmına orman Meyveli krem şanti kattım dolapta azıcık soğuttum sonra kaseye su koyup yuvarlandım Hindistan cevizine buladım bir kısmınıda kakaolu Hindistan cevizine buladım

Kızlar bugün kabak dolması yaptım kıymalı ezip Eceye yedirdim çok sevdi denemediyseniz tavsiye ederim tam bizimkilere gore bir yemek

Yazık yavrum ya. Sen yiyip alamayanlardan mısın yoksa benim gibi yemeyi sevmeyenlerden mi
Yiyorum aslında ama bi kaç gün akşam yemesem hemen kilo veriyorum:/ kahvaltı yapmadan işe gitmem, işyerinde öğle Yemeğimide yerim. Çalışırken Çay Bisküvi meyve falan da yer içerim. Ama ekmek çok yemem, birde işe koştur koştur gelip koştur koştur eve dönüyorum . Gökçe için. Öğlen yürüyüşte yapıyorum. Evde Gökçe peşinde koştur dur. Kurudum iyice cidden canım çokkkkkkk sıkıldı. Üzüldüm de.

Betül uyumuyo hiç böyle yapmazdı keyfi yerinde sıpanın ben çıldırdım sıra babasında gezdiriyo evin içinde
Benimde belim felaket ağrıyo yine otururken bişey yokta yatamıyorum ağrıdan

Aynen emre de bayiliyo kabak ve biber dolmasina
Esim bir kilo kabak almıştı onları doldurdum iç kaldı buzluga biber koymuştum 5-6 tane onları da doldurdum hâlâ iç vardı bir koşu manava gittim azıcık kabakla biber aldım onları da doldurdum bir tencere oldu ama bir tane bile kalmadı bizimkiler de seviyor biberi ama kabağı bu sene ilk defa yaptım küçük oğlum biberlerin yemiyor içini yiyiyordu sadece ama kabakları yedi

Betül uyumuyo hiç böyle yapmazdı keyfi yerinde sıpanın ben çıldırdım sıra babasında gezdiriyo evin içinde
Benimde belim felaket ağrıyo yine otururken bişey yokta yatamıyorum ağrıdan
Diş mi acaba canim inşallah uyur sen de dinlenirsin geçmiş olsun

Yok canım huysuz değil oynuyo uykusu yok heralde yatarım ben şimdi babası baksın birazda
Anladım canim uyumak istemiyor demek ki Ece de öğlen uyudu iki saat aksam ustu uykusu geldi uyumadi da mahvetti beni yemeği yapıp dışarıya çıkardım öyle oyalandi

Herkes uyumus biz haric bu kizi bi daha gunde bi kere uyutur muyum tovbe gunde iki kez.uyuyan kizin dengesini alt ust ettim

Günaydın herkeseee. Üç iki bir poğaça dan bahsedilmis benim kurtarıcı poğaçam dir acil durumlarda. Üç kabartma tozu fazla değilmi diyen olmuş ama fazla olmuyo ben kabartma tozunun aciligini alsın diye 1 yemek kaşığı şeker koyuyorum. Gerçekten çok pratik ve az malzemeyle mayali pogca yapmış gibi oluyosunuz yiyende mayali saniyo.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…