Bizim mutfak uzakta kalıyor balkona yanından ayrilamiyorum o yüzden ayrıca Betül de çok keyifli görünüyor :))
Hahahhaha tiplere bak pencere önü çiçekleri
Gökçe'nin iki Dişi daha çıktı. Kaç gündür çok Huysuzdu gece uykusu çok hafifti. Ama ben bi türlü göremedim dişleri :/ açmıyor ağzını. Açsada hemen kapıyor. Bakıcımız görmüş .Canim herşeyi dişe bagliyoruz ama suan bizdede 5 ve 6. Disler ayni anda geliyo bizde geceleri ayaktayiz
Ayni biz ayrica mahhalle kizimin seslernin cigligini dinliyo bagirip duruyo bugun esim erken geldi sesi asagiya bi duyuluyo diyoEki Görüntüle 1528438 kızlar bakarmisiniz ben bu veleti balkondan içeri sokamiyorum bir ton işim var balkonda oturuyoruz ana kız:)
Bizde de aynı mama sandalyesini balkona koyuyorum ben mutfakta işimi yapıyorum durmuyo çünküEki Görüntüle 1528440
Haklısın canım. Ablam da gitti ama sürekli Dönme planları yapıyor. Gurbette olmaktan bıkmış durumda ve ilk Gittiği zamanlar çalışmıyordu da bildiğin depresyona girmişti.Ya bu tatil gibi değil ki ya da bikaç yıllık bişey gidince orada yeni ve kalıcı bir hayat. Ben istemiyorum öyle gurbetçi yaşamı. Kendi ailesinden de ders almamış heralde yurtdışı uğruna ne perişan hayatlar varayrıca ırkçılığın yoğun olduğu bir yer ve ayrıca bütün yıl hava kapalı ve yağmurlu o bölgede artık depresyonlardan depresyon beğenirim ( bugün gelsin konuşucam ki görüşme sonuçlarını bana o kadar hevesle anlatmasın, ordan gelen her olumlu tepki benim canımı sıkıyor çünkü
Saatlerdir durmayan kızım oturdu sakin sakin mevlit dinliyor esimle sasirdik kaldık:)
Bende uyuyunca namaz kilcam inşallah durmuyor simdi kendimi vererek sakin sakin kılmak istiyorum kurabiye yi tarife gore mi yaptın canimBen de emrenin pesinde gezmekten iki rekat namaz kilamadim dahaanca uyuynca.
bu arada bugun kuraabiye denedm dogumgunu icin cok kotu oldu ya canmbuk cabuk yapym dedm emre uyanmdan tutmadi tabi
Kızlar bugün Eceyi aşağıya indirdim bir komşumuz var onunda iki oğlu var üçüncü bebeği oldu kızı oldu üc çocuğun zorluklarıni yetisememeyi yorgunluğu konuştuk icimizi döktük birbirimize onunki 7,5 aylık bana ne güzel seninki yaşına geldi diyor
Bende uyuyunca namaz kilcam inşallah durmuyor simdi kendimi vererek sakin sakin kılmak istiyorum kurabiye yi tarife gore mi yaptın canim
BenimdeŞeyda çoşkundan tek farkım gevşek karnım ve çatlakların ayıptır söylemesihatta onun fazlası bile olabilir benden
Ya kızlar bebeklerinizin su içme durumu nasıl? Benim oğlum çok içiyor ve haliyle çok işiyor. Geçen ay söylemiştim Dr a , diyabet belirtisi mi diye ama Dr diyabet olsa çocuk bu kadar aktif olmazdı demişti ama kafam karışık çok su içiyor bu çocuk :/
Ne güzel işte. Keşke Gökçe de içse o kadar., cildimde güztl olur.Ben sorcaktım bu gün size.
Bizimkide çok içiyo. Hatta gece içmezse uyumuyo.
Ölçeyim diye büyük biberonuna su doldum 250 ml suyu bitiriyo. Daha versem dahada içicek. Karnını suyla doyurmasın diye vermiyorum
Çok geçmiş olsun Arda'ya :/Bu sözü ne kadar güzel söylemişler ya " Hayat planlar yaparken başımıza gelenlerdir" diye 4 gün tatil için ne hayaller kurmuştum. Hep gezecektik, ARda'ya bir sürü yeni tarif deneyecektim. Yarın pikniğe gidecektik çocuk hasta oldu bugünde mazeret izni aldım öğlen balık çorbası yaptım yemedi. Burnu dolu çektirmiyor, genzine aktıça ağlıyor.
Ahanda dertleşcek biri. Bunu birine söyleyince beni topa tutuyolar daha ne istiyosun diye. Ama kötü duruyo ya hu:/ 25 beden pantolon giyiyorum var mı ötesi bulamıyorumda kolay kolay. Göğüsler iyice küçüldü zayıflayınca zaten küçüktüler. Giydiğin yakışmaz yanaklar çökük. 55 kilo falan olsam keşkeBenimdebu canımı sıkıyor ama artık. Çok zayıfladım. Kilo almam Lazım. Bugün Arkadaşlarım çok zayıfladığımı kuruduğumu söylediler canım çok sıkıldı
Tvde kamu spotu var ya çocuğunuz birden çok su içmeye başladıysa çok fazla tuvalete çıkıyosa diyabet olabilir diye.Ne güzel işte. Keşke Gökçe de içse o kadar., cildimde güztl olur.
oh ne güzel oda huzur buldu demekkiSaatlerdir durmayan kızım oturdu sakin sakin mevlit dinliyor esimle sasirdik kaldık:)
Bizde beş kardeşiz annem ben ilk kez mirayla çocuk bakıyorum diyo sizin varlığınız yokluğunuz belli değildi diyo ki peşpeşeyiz 3 üde erkek bidebiz 7 kiz kardesiz.siz hic boyle degldnz der hep annem.simdikiler gbi olsaydiniz ben de o kadar yapmazdm der:))
Valla seni ayakta alkisliyorum canm.ben bir oglanla pert oldumannem surekli ikinciyi cok uzatmadan yap derdi dun emrenin huysuzluklarni gorunce bu iyice buyusun de oyle yap kizim iki tane yeter sana dyo
sağol canim sin zamanlarda daha çok yoruluyorum hareketlendi evde yemek bulaşık olayı hic bitmiyor eve çocukların biri geliyor diğeri gidiyor her gelen aç birde Ecenin yemeği derken mutfaktan cikamiyorum kvde de der ben 5 tane yaptım çocuk ama bizimkiler boyle değildi diyebiz 7 kiz kardesiz.siz hic boyle degldnz der hep annem.simdikiler gbi olsaydiniz ben de o kadar yapmazdm der:))
Off aynı durumdayız. Omzumun kemikleri o kadar çıktı ki. Gökçe bugün sarıldı omzuma yaslanmak istedi ama kemiğe Çarptı ve resmen ağladıAhanda dertleşcek biri. Bunu birine söyleyince beni topa tutuyolar daha ne istiyosun diye. Ama kötü duruyo ya hu:/ 25 beden pantolon giyiyorum var mı ötesi bulamıyorumda kolay kolay. Göğüsler iyice küçüldü zayıflayınca zaten küçüktüler. Giydiğin yakışmaz yanaklar çökük. 55 kilo falan olsam keşkeboynumdaki kemikler bildiğin belirgin artık. eşimde geçen bi ara iyiydin gene iyice zayıfladın dedi oda ayrı sinirimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?