2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim herşeyi dişe bagliyoruz ama suan bizdede 5 ve 6. Disler ayni anda geliyo bizde geceleri ayaktayiz
Gökçe'nin iki Dişi daha çıktı. Kaç gündür çok Huysuzdu gece uykusu çok hafifti. Ama ben bi türlü göremedim dişleri :/ açmıyor ağzını. Açsada hemen kapıyor. Bakıcımız görmüş .

Haklısın canım. Ablam da gitti ama sürekli Dönme planları yapıyor. Gurbette olmaktan bıkmış durumda ve ilk Gittiği zamanlar çalışmıyordu da bildiğin depresyona girmişti.
Birde işin o kendi kariyer planlarını yaparken senin kariyerini düşünüyor mı acaba ? Sen orda Avukatlık yapabilecek misin ?

Kızlar bugün Eceyi aşağıya indirdim bir komşumuz var onunda iki oğlu var üçüncü bebeği oldu kızı oldu üc çocuğun zorluklarıni yetisememeyi yorgunluğu konuştuk icimizi döktük birbirimize onunki 7,5 aylık bana ne güzel seninki yaşına geldi diyor

Ben de emrenin pesinde gezmekten iki rekat namaz kilamadim dahaanca uyuynca.
bu arada bugun kuraabiye denedm dogumgunu icin cok kotu oldu ya canmbuk cabuk yapym dedm emre uyanmdan tutmadi tabi
Bende uyuyunca namaz kilcam inşallah durmuyor simdi kendimi vererek sakin sakin kılmak istiyorum kurabiye yi tarife gore mi yaptın canim

Valla seni ayakta alkisliyorum canm.ben bir oglanla pert oldumannem surekli ikinciyi cok uzatmadan yap derdi dun emrenin huysuzluklarni gorunce bu iyice buyusun de oyle yap kizim iki tane yeter sana dyo

Bende uyuyunca namaz kilcam inşallah durmuyor simdi kendimi vererek sakin sakin kılmak istiyorum kurabiye yi tarife gore mi yaptın canim

evet tarife gore yaptm nisastasi biraz daha azdi ama ince actm sanirm ve kabartma tozu koymadm bayatlamasn dye haliyle kabarmadimarifet olmayinca kabarmayacagni unutmusum tabitekrar denycem ya da ablama yaptircm artik ben hamuru yapistirirm.emre uyanmadan acele edym dedm sekilleri bile bozuk oldubi de ikramlari ben hazirlarm dyodm da zor gorunuyo

Şeyda çoşkundan tek farkım gevşek karnım ve çatlakların ayıptır söylemesi hatta onun fazlası bile olabilir benden
Benimde bu canımı sıkıyor ama artık. Çok zayıfladım. Kilo almam Lazım. Bugün Arkadaşlarım çok zayıfladığımı kuruduğumu söylediler canım çok sıkıldı

Ben sorcaktım bu gün size.
Bizimkide çok içiyo. Hatta gece içmezse uyumuyo.
Ölçeyim diye büyük biberonuna su doldum 250 ml suyu bitiriyo. Daha versem dahada içicek. Karnını suyla doyurmasın diye vermiyorum
Ne güzel işte. Keşke Gökçe de içse o kadar., cildimde güztl olur.

Çok geçmiş olsun Arda'ya :/

Benimde bu canımı sıkıyor ama artık. Çok zayıfladım. Kilo almam Lazım. Bugün Arkadaşlarım çok zayıfladığımı kuruduğumu söylediler canım çok sıkıldı
Ahanda dertleşcek biri. Bunu birine söyleyince beni topa tutuyolar daha ne istiyosun diye. Ama kötü duruyo ya hu:/ 25 beden pantolon giyiyorum var mı ötesi bulamıyorumda kolay kolay. Göğüsler iyice küçüldü zayıflayınca zaten küçüktüler. Giydiğin yakışmaz yanaklar çökük. 55 kilo falan olsam keşke boynumdaki kemikler bildiğin belirgin artık. eşimde geçen bi ara iyiydin gene iyice zayıfladın dedi oda ayrı sinirimi bozdu.

Saatlerdir durmayan kızım oturdu sakin sakin mevlit dinliyor esimle sasirdik kaldık:)
oh ne güzel oda huzur buldu demekki

biz 7 kiz kardesiz.siz hic boyle degldnz der hep annem.simdikiler gbi olsaydiniz ben de o kadar yapmazdm der:))
Bizde beş kardeşiz annem ben ilk kez mirayla çocuk bakıyorum diyo sizin varlığınız yokluğunuz belli değildi diyo ki peşpeşeyiz 3 üde erkek bide

Valla seni ayakta alkisliyorum canm.ben bir oglanla pert oldumannem surekli ikinciyi cok uzatmadan yap derdi dun emrenin huysuzluklarni gorunce bu iyice buyusun de oyle yap kizim iki tane yeter sana dyo

biz 7 kiz kardesiz.siz hic boyle degldnz der hep annem.simdikiler gbi olsaydiniz ben de o kadar yapmazdm der:))
sağol canim sin zamanlarda daha çok yoruluyorum hareketlendi evde yemek bulaşık olayı hic bitmiyor eve çocukların biri geliyor diğeri gidiyor her gelen aç birde Ecenin yemeği derken mutfaktan cikamiyorum kvde de der ben 5 tane yaptım çocuk ama bizimkiler boyle değildi diye

Off aynı durumdayız. Omzumun kemikleri o kadar çıktı ki. Gökçe bugün sarıldı omzuma yaslanmak istedi ama kemiğe Çarptı ve resmen ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…