2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim mesele tek yumurta olayı değil tüm yiyecekleri ağzında uzuuunn uzuuunn bekletiyor , bumaradan yiyormuş gibi yapıyor :KK43:
Iyiymis seni kandiriyor bizimki direk tukuruyor bayagida saci var sac bas yemek oluyor. Zeytin disinda bisey yemiyor umarim gecici bi surectir, rengine bakiyor siyahsa agzini aciyor yoksa agzini bile acmak istemiyor

T

Tamam canim bildim pastaneyi. Bende daha sonraki zamanlarda denemeyi dusunuyorum zaten pasta yapmayi cok severim seker hamurunu alip buzluga koysam olur mu acaba. Bayagi ugrasmisin ama degmis yani int sekillerw bakip yapmadin jendin deneyerek yaptin oyle mi? Masallah
Yok canım buzdolabında veya buzluktansaklanmıyomuş. Streç filme sarıp kuru serin bi yerde bekletilcekmiş.
Yok canım baktım internetten. Ayıcık adım adım gösterilmişti. Diğerlerini yapılmış şekillerden bakarak yaptım. Ama yaptım bozdum yaptım bozdum. Orantılı olmado diye uğraştırdı baya

Iyiymis seni kandiriyor bizimki direk tukuruyor bayagida saci var sac bas yemek oluyor. Zeytin disinda bisey yemiyor umarim gecici bi surectir, rengine bakiyor siyahsa agzini aciyor yoksa agzini bile acmak istemiyor
Bizimkide parmağını sokup geri çıkarıyor bazen. Offf bi de geçen kontrolde Dr eline kaşık ver kendi yemeye alışsın dedi, güler misin ağlar mısın :( keşke herşey kitaplaraki gibi olsa da bu çocuklar da beslenseydi :(

bak bu konuda miranın üstüne tanımam ağzına almadan bile yiyo numarası yapabiliyor :mad:
Şüphelerim var zaten bunları mira örgütlemiş olabilir ;)

paylaşırsan büyük bir zevkle izleyebilirim :)
aslında bi kez buraya koymayı denedim ama video yüklemede sorun oluyo niyeyse ig yede koyamıyorum çok akraba var ay onların çeneleri beni kasar ama belki ben çekerken eşimi yada kardeşimi ikna edersem beni çekmeleri konusunda adım adım paylaşırım eminim bi cem yılmaz etkisi yapar çünkü biz baya gülüyoruz videoya :))

ayy Allahım bu havanın hali nedir böyle yahu kaç gündür yanıma hırka falan alıyorum bugünde hep sıcak diye almadım çıkışa kadar inşallah düzelir bide yarın böyle olmasın Eminönü için son şansım

aslında bi kez buraya koymayı denedim ama video yüklemede sorun oluyo niyeyse ig yede koyamıyorum çok akraba var ay onların çeneleri beni kasar ama belki ben çekerken eşimi yada kardeşimi ikna edersem beni çekmeleri konusunda adım adım paylaşırım eminim bi cem yılmaz etkisi yapar çünkü biz baya gülüyoruz videoya :))
dropbox'a at bize de link ver izleyelim:))

Bizim mesele tek yumurta olayı değil tüm yiyecekleri ağzında uzuuunn uzuuunn bekletiyor , bumaradan yiyormuş gibi yapıyor :KK43:
Gökçede aynı ya. Hele bi haftadır hiç bişey yemiyor. Şimdi Gökçe'nin ağzındakini yutmasını bekliyorum yutmada bi Kaşık daha versem Ağzına artık

Gökçede aynı ya. Hele bi haftadır hiç bişey yemiyor. Şimdi Gökçe'nin ağzındakini yutmasını bekliyorum yutmada bi Kaşık daha versem Ağzına artık
taam artık kesin ve kesin mira bişi yaptı bunlara videolarda benim anlayamayıp söyledği şeyler bunlar mı acaba sizinkilere işaret mi gönderdi

Bizimkide parmağını sokup geri çıkarıyor bazen. Offf bi de geçen kontrolde Dr eline kaşık ver kendi yemeye alışsın dedi, güler misin ağlar mısın :KK43: keşke herşey kitaplaraki gibi olsa da bu çocuklar da beslenseydi :KK43:

Şüphelerim var zaten bunları mira örgütlemiş olabilir :KK66:
Ben dun aksam yedirmeye calistim yemegini yemek istemedi hasta diye ustune gitmeyeyim dedim eline verdim kasigi tabak onunde tek cabasi tabaktaki yemegi etrafa bisaltmak oldu ben birkac kez kasigi onadatutturup agzina goturdum acti agzini ama sonrasinda dagitmakistedi yemegi kasigi elinden alinca da ortaligi yikti nasil alistircam bilmiyorum simdilik sadece yemegi etrafa dokmek istiyor:(

Yok canım buzdolabında veya buzluktansaklanmıyomuş. Streç filme sarıp kuru serin bi yerde bekletilcekmiş.
Yok canım baktım internetten. Ayıcık adım adım gösterilmişti. Diğerlerini yapılmış şekillerden bakarak yaptım. Ama yaptım bozdum yaptım bozdum. Orantılı olmado diye uğraştırdı baya[/QUOTE sen bu kadar ugrasmisken ben kizimla gelsem bu pastayi yesem olur mu? Nede olsa evlerimiz yakin

Ben dun aksam yedirmeye calistim yemegini yemek istemedi hasta diye ustune gitmeyeyim dedim eline verdim kasigi tabak onunde tek cabasi tabaktaki yemegi etrafa bisaltmak oldu ben birkac kez kasigi onadatutturup agzina goturdum acti agzini ama sonrasinda dagitmakistedi yemegi kasigi elinden alinca da ortaligi yikti nasil alistircam bilmiyorum simdilik sadece yemegi etrafa dokmek istiyor:KK43:
ben genelde eline peçete veriyorum o onu yırtarken agzını acıyor hoop yiyor bi dene istersen denemediysen..

Yok canım baktım internetten. Ayıcık adım adım gösterilmişti. Diğerlerini yapılmış şekillerden bakarak yaptım. Ama yaptım bozdum yaptım bozdum. Orantılı olmado diye uğraştırdı baya
Biz bu pastayi gelip elifle yiyelim sen daha tecrubeli olarak yenisini yaparsin canim

Canim hepsine bayildim cok guzel tebrik ederim seni :KK9:
Valla ben baba ogul tisort yanina da pasta yapmayi dusunuyordm.ama anneler gununde koca kadnmisim gibi bana kahve fincani aldi ya evde acilmamis cay bardagi seti var paketleyip onu vercm:KK62:butun hevesimi kirdi öküzlükleriyle:63:
Bende sen benim babam misin mi desem
:confused:
ayy sagolun kizlar uyuduk 1 saat iyi geldi dis sanirim 37.9 u gecmiyo bakayim dedim parmagimi isirdi cok fena aciyo :) yine yukseldi biraz bakalin surup vercem tekrar
insallah distir ve simdi iyidir canim

Back
X