2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben genelde eline peçete veriyorum o onu yırtarken agzını acıyor hoop yiyor bi dene istersen denemediysen..
Peceteyi de veriyorum canim yirtip agzina atiyor yedirirken evde ne kadar ilginc esya varsa yanima koyuyorum ilgisi dagilana kadar birkac kasik veriyorum sonra baska birsey veriyorum eline cabuk sıkıliyor elindekinden surekli evde dikkatini cekecek nesne ariyorum

Yok yok kesin miranın gazına geldi, iki kaşık sebze çorbası içti, içinde ne var ne yoksa kustu ortalığa :(((( mama sandalyesinin koltuğunu yıkadığım için kucağımda yedirmeye çalışıyordum, halıya da kusmuş oldu, offf bu hasta bitik halimle ne yapıcam. @minnakkartal gönder mirayı Azadla beraber silsinler halımı :KK42:

Kizlar ben yumurtayi rafadanin biraz pismis sekliyle veriyorum mesela rafadan kaynamaya basladiktan iki dakika sonra aliniyor ben 3 dakika pisiriyorum yimusak hafif kayisi kivami oluyor cay kasigiyla yediriyorum Ece cok kati sevmiyor bazende omlet olarak veriyorum

Kizlar ben yumurtayi rafadanin biraz pismis sekliyle veriyorum mesela rafadan kaynamaya basladiktan iki dakika sonra aliniyor ben 3 dakika pisiriyorum yimusak hafif kayisi kivami oluyor cay kasigiyla yediriyorum Ece cok kati sevmiyor bazende omlet olarak veriyorum
En sağlıklı kıvamı oymuş canım. Hocamız öyle anlatmıştı.
Bu @ işi güzel olmuş cidden

Canım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattım :KK43: sonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi :KK66:

Ay aklima geldi yine ya alemsin:KK70:

bak bu konuda miranın üstüne tanımam ağzına almadan bile yiyo numarası yapabiliyor :mad:

Evet ya o videolari falan goren de hepsini yiyo sanck:-)

Canim hepsine bayildim cok guzel tebrik ederim seni :KK9:

Bende sen benim babam misin mi desem
:confused:insallah distir ve simdi iyidir canim

Aynen onu da yazcktm da hanginizn esi oldgu aklima gelmedi:KK70:

Herr gun veriyomusun canm?havalar isindgi icin agir gelr diye her gun vermyorm ben artk.

Herr gun veriyomusun canm?havalar isindgi icin agir gelr diye her gun vermyorm ben artk.
Canim hasta olmadan once bir gun omlet bir gun haslanmis veriyordum ama hasta olunca ikisini de yemedi bugun haslanmis verdim yarin yine veririm omlet seklinde hava cok isinmadi Ece de halsiz kaldi bir sure daha hetgun veririm daha sonralari gun asiri veririm diye dusunuyorum bir de hergun ayni sekilde vermek istemiyorum bikmasin diye

Yumurta ağır olur mu ki:/ hiç duymadım canım öyle bişey. bende hergün veriyorum. Hatta kendimde hergün 2 yumurta yerim severim.
Pazartesi aşımız var doktora sormayı düşünüyorum bıldırcın yumurtası versem mi ki diye. Markette gördükçe aklıma geliyo hep.

Yok yok kesin miranın gazına geldi, iki kaşık sebze çorbası içti, içinde ne var ne yoksa kustu ortalığa :KK43:((( mama sandalyesinin koltuğunu yıkadığım için kucağımda yedirmeye çalışıyordum, halıya da kusmuş oldu, offf bu hasta bitik halimle ne yapıcam. @minnakkartal gönder mirayı Azadla beraber silsinler halımı :KK42:
yaa ne kötü oluyo böyle olunca ama mirada iki gündür yine kusmalarda göndersem ikisi birlikte daa beter ederler sonra artık seni bi daa göremeyiz o değil iki güldüğümüz yorumların var şu hayatta onlardan olmak istemem

Yumurta ağır olur mu ki:/ hiç duymadım canım öyle bişey. bende hergün veriyorum. Hatta kendimde hergün 2 yumurta yerim severim.
Pazartesi aşımız var doktora sormayı düşünüyorum bıldırcın yumurtası versem mi ki diye. Markette gördükçe aklıma geliyo hep.
Ay evet canım ben de sormayı unuttum ama markette görünce aklıma geliyor, bi sorup burdan da paylaşırsan sevinirim

yaa ne kötü oluyo böyle olunca ama mirada iki gündür yine kusmalarda göndersem ikisi birlikte daa beter ederler sonra artık seni bi daa göremeyiz o değil iki güldüğümüz yorumların var şu hayatta onlardan olmak istemem
Sorma ya Bayadır bitmişti bizim kusmalar bu bikaç gün içinde iki kez yaşayınca brnim de moralim bozuldu. Ama bıbsefer ki reflü değil belli, sevmediği ve zorladığım yemeğe tepki veriyor ki bu da sebze çorbaları genelde. Huy haline gelmesin ama sebze nasıl yediririm ben bu herife :( :( :(

S Simyada gel canım her zaman beklerim :)
Bu arada başta korkmuştum senden eşimin bi kuzeni var. Haziranda doğum yaptı oda. Sürekli kıyaslayıp duruyolardı. Allahım dedim o mu yoksa:)) sonra oturduğun yeri söyleyince değilmiş dedim rahatladım :))
Ben aslinda senin eşinin kuzeniyim oturdugum yeri yanlis soylemistim desem korkudan bayilirsin heralde. Bu arada bi gun tanisalim isterim. Bizimde bugun dogum gunumuz ama bugun asimizi olduk sali gunude dogum gunumuzu kutlayacagiz insallah biraz gecikmeli olarak

Ay evet canım ben de sormayı unuttum ama markette görünce aklıma geliyor, bi sorup burdan da paylaşırsan sevinirim

Sorma ya Bayadır bitmişti bizim kusmalar bu bikaç gün içinde iki kez yaşayınca brnim de moralim bozuldu. Ama bıbsefer ki reflü değil belli, sevmediği ve zorladığım yemeğe tepki veriyor ki bu da sebze çorbaları genelde. Huy haline gelmesin ama sebze nasıl yediririm ben bu herife :KK43: :KK43: :KK43:
Senin adam et obur olacak sebzeyle arasi yok heralde

Sorma ya Bayadır bitmişti bizim kusmalar bu bikaç gün içinde iki kez yaşayınca brnim de moralim bozuldu. Ama bıbsefer ki reflü değil belli, sevmediği ve zorladığım yemeğe tepki veriyor ki bu da sebze çorbaları genelde. Huy haline gelmesin ama sebze nasıl yediririm ben bu herife :KK43: :KK43: :KK43:
Kesin unuturum diye kağıda not alıyorum soracaklarımı. Eğer kağıdı unutmazsan sorcam canım:KK53:

Ben aslinda senin eşinin kuzeniyim oturdugum yeri yanlis soylemistim desem korkudan bayilirsin heralde. Bu arada bi gun tanisalim isterim. Bizimde bugun dogum gunumuz ama bugun asimizi olduk sali gunude dogum gunumuzu kutlayacagiz insallah biraz gecikmeli olarak
Yok canım ya korkmamda bi burda rahatım burdada görmek istemem:) zaten kızı iki kez gördüm. Biri düğünümde:) diğeride bi kaç ay önce alışveriş merkezinde :)) tanımadan soğuttular kızdan sağolsunlar:)
Olabilir cidden havalar falan bi düzelsin bebişleri alıp ortada bi yerde görüşebiliriz. İsterim bende

@kmltm canım siz çerkezdiniz dimi? Canım acayip fıççın böreği çekti akşama azad uyuyunca yapmaya çalışıcam. Bayılıyorum sizin yemeklerinize, eskiden eşimle hep giderdik bi çerkez restoranımız vardı, mekanın adı da fıççın dı :)

bende demiştim azaldı diye ama bizimkide neredeyse hiç zorlamadığım için kusmuyo artık az ek gıda alınca kusamıyor haliyle bu iki gündür alışır yine diye ödüm kopuyor hiç bişi denemiyorum bile emziyorum sadece annemde bişi verdiğinde öğürürse yada ağzını kaparsa zorlamıyomuş
azadcım Allahtan et yiyo bide yoğurt seviyosa haşlayıp ezip yoğurtla yedirsen bezelye brokoli falan salata niyetine etin yanında :))

doğum günü kutlu olsun fıstığın nice güzel sağlıklı yaşları olsun

Back
X