2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal hersey cok guzle gorunuyor en basta miracim tabi gecmis olsum atlattin :)

Oykunun de bugun deglmiydi dunurcum:)
gorelm gelinimizi yahu:)gecen miranin videosunu izlerken onun gbi inceltiyodu sesini emre:KK70:her an miraya kaptirabilirsn oglumu oykuyu uzak tutma bence:KK39::-)

CAM00399.webp gercekten cok yorucu biseymis bi daha krese kadar buyuk dogumgunu yapmama karari verdim simdilik pastamizi paylasiyorum devami yarin

A apriori11 ne yaptı merak ettim daha iyisindir umarım
Dayanamadım elbette :) SüperAzad pastam bu yeni bitti. Aynı şablondan tişört lerimiz var, yarın ailem yemeğe gelcek ve pasta kesicez. Bi de sabah foto çekimine gidicez. Bi tane de dandik kremalı pasta yaptım patlatsın diye :) bakalım yarın ola hayrola :) haftasonları daha iyi oluyorum eşim sayesinde ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 73
Bu arada dün gece 1 gibi geldik eve aren yolda uyudu eve gelince uyandı bende eşimin hediyesini arene vermiştim yatağında duruyordu yani. Aren uyanınca hediyeyle oynadı bende eşime arenin elindekini alsana uyusun dedim. Ne ki o diyip aldı bende babalar günün kutlu olsun dedim. Eşim de hem teşk.edip hem haftaya diye biliyorum dedi. Bende yanlış biliyorsun bugün dedim gayet emin bi şekilde. Ta kii sizi okuyana kadar. Ay 1 hafta erken kutladım resmen..

Doğum günümüz dündü ama kutlamamız bugün olucak.. :KK54:
Çok heyecanlıyız ama Efe dün 3.dişini çıkarmaya başladı üst ön dişi acaip huysuz ve ağlıyor,üstelik ateşide oluyor..Doktoruyla görüştük bi Calpol bi Dolven veriyoruz 6 saatte bir,gerek oldukça..İlk kez ilaç vermek zorunda kaldım ve Efe'yi ilk kez öyle gördüm..Canı çok yandı demek ki :KK57: :mad:

Partimiz 3'ten 5'e kadar..Saat 2 gibi ilaç vermeyi planlıyorum,en azından parti esnasında rahat geçsin diye..Umarım güzel olur,ne zamandır bugüne hazırlanıyoruz..

Eki Görüntüle 1557073 gercekten cok yorucu biseymis bi daha krese kadar buyuk dogumgunu yapmama karari verdim simdilik pastamizi paylasiyorum devami yarin
Ben sadece aileler varken bile çok yoruldum gerçekten çok yorucu. Pastanız çok güzel olmuş ama

Bu arada dün gece 1 gibi geldik eve aren yolda uyudu eve gelince uyandı bende eşimin hediyesini arene vermiştim yatağında duruyordu yani. Aren uyanınca hediyeyle oynadı bende eşime arenin elindekini alsana uyusun dedim. Ne ki o diyip aldı bende babalar günün kutlu olsun dedim. Eşim de hem teşk.edip hem haftaya diye biliyorum dedi. Bende yanlış biliyorsun bugün dedim gayet emin bi şekilde. Ta kii sizi okuyana kadar. Ay 1 hafta erken kutladım resmen..
çook güzel görünüyo gerçekten herşey. Aren beyde çok tatlı olmuş. Sizde atlattınız gözünüz aydın :) Babalar günü hediyeside komik olmuş gerçekten:KK53:

Çok heyecanlıyız ama Efe dün 3.dişini çıkarmaya başladı üst ön dişi acaip huysuz ve ağlıyor,üstelik ateşide oluyor..Doktoruyla görüştük bi Calpol bi Dolven veriyoruz 6 saatte bir,gerek oldukça..İlk kez ilaç vermek zorunda kaldım ve Efe'yi ilk kez öyle gördüm..Canı çok yandı demek ki :KK57: :mad:

Partimiz 3'ten 5'e kadar..Saat 2 gibi ilaç vermeyi planlıyorum,en azından parti esnasında rahat geçsin diye..Umarım güzel olur,ne zamandır bugüne hazırlanıyoruz..
iyi ki doğmuş efe. Sağlıklı huzur dolu ömrü olur inşallah.
İnşallah bu gün rahat olurda rahatça kutlarsınız doğım gününü

Aaaaay csnıııımmmmm çok tatlısınız ve çok güzel görünüyorsunuz yaaa maşallah..
Çok teşk.ederim darısı başınıza :) efeyede çok geçmiş olsn. İnş. Ortamı görünce acısını unutur..
Ben sadece aileler varken bile çok yoruldum gerçekten çok yorucu. Pastanız çok güzel olmuş ama

çook güzel görünüyo gerçekten herşey. Aren beyde çok tatlı olmuş. Sizde atlattınız gözünüz aydın :) Babalar günü hediyeside komik olmuş gerçekten:KK53:
Çok teşk. cnm. Geçen sizin pastayıda görüp yorum yapamamıştım bayıldım harika yapmışsın. Yerinde olsam bu işi ilerletirdim. Valla konyada olsam ilk müşterin ben olurdum :)
@AreN5 arene hayırlı sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.
Teşk.ederiz amin :)

Doğum günü kutlu olsun Efe'nin :) sağlıklı güzel musmutlu bir Ömrü olsun köftemizin :)

Çok teşk.ederim darısı başınıza :) efeyede çok geçmiş olsn. İnş. Ortamı görünce acısını unutur..

Çok teşk. cnm. Geçen sizin pastayıda görüp yorum yapamamıştım bayıldım harika yapmışsın. Yerinde olsam bu işi ilerletirdim. Valla konyada olsam ilk müşterin ben olurdum :)

Teşk.ederiz amin :)
çook zormuş ama yapması. Yada ben elimde ekipman olmadığından bi de ilk yapışım olduğundan bu kadar zorlandım bilmiyorum. Ama hakikaten hakediyolar aldıkları parayı:KK53:
Şimdilik bu yorgunluğa senede bir gökçenin doğum gününde katlanabilirim ancak:KK53:
Ama sonrası için düşünüyorum cidden. Hatta çok samimi bi arkadaşımıda kendime alet etmeyi düşünyürıym. Pastane cafe açmak isterdim zaten hep belki ufak çaplı başlarım

Back
X