Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu sabah sulandırıp 40 cc kadar verdim merak ettim içecek mi diye. Biberonla içmedi. Bardağa koydum içti :)Esim marketten sek gunluk sut almis merak ettim ve deneme amacli ecenin suluguna 15 cc kadar süt koydum su koymadim verdim ilk yudumda yuzunu burusturdu sonrasinda icti insallah severek icer kahvaltida da veririm yarin
Bende sulandirarak verdim yuzunu burusturarak yudum yudum yarim cay bardağı içti pek sevmedi. Muhallebisinide sut ile yaptim az da olsa yedi. Istahsizligina bi çözüm bulamiyorumBende bu sabah sulandırıp 40 cc kadar verdim merak ettim içecek mi diye. Biberonla içmedi. Bardağa koydum içti :)
Maalesef onunla birlikte bende yiyorum yedikce kilo aliyorum. Doğum kilolarim ilk gunku gibi duruyorHemen arastiriyorum bunu canim cok sagol
Muthis bir çözüm deneyecegim bunuda teşekkür ederim
Ohh miss
Keske benim kocamda bogazina duskun olsa. Bazen baski yapiyorum nolur aksam geldiğinde birlikte birseyler yiyelim diye çünkü ben yalniz yemeyi hic sevmiyorum![]()
Bende bu sabah sulandırıp 40 cc kadar verdim merak ettim içecek mi diye. Biberonla içmedi. Bardağa koydum içti :)
İnsallah icerler kizlar gelisimleri icin süt cok onemli eger süt icmezse diger süt urunlerine agirlik vermek gerekecekBende sulandirarak verdim yuzunu burusturarak yudum yudum yarim cay bardağı içti pek sevmedi. Muhallebisinide sut ile yaptim az da olsa yedi. Istahsizligina bi çözüm bulamiyorum![]()
Ben geçen gece rüyamda sen ve Eceyi gördüm gülerek bana doğru geliyordu sıpa :) ama gerisi yok rüyanın![]()
Gökçe seçmeye başladıİnsallah icerler kizlar gelisimleri icin süt cok onemli eger süt icmezse diger süt urunlerine agirlik vermek gerekecek
Simdi emdigi cin yetetli olabilir canim insallah ilerleyen zamanda sever süt urunlerini Ece yogurdu seviyor ama peyniri pek sevmiyor cok az yiyiyor bazen yemiyor ben de yogirdu ginde iki kez veriyorum peynir yemedigi icinGökçe seçmeye başladıallahtan rmiyo.
Yoğurt peynir süt. Tadını aldığında yemiyo. Kahvaltısına peyniri biraz fazla koyayım yemiyo. Yoğurt çorbası yemiyo. Meyveli yoğurt yemiyo. Pekmez koydum bolca birazda öylede yemedi. Resmen seçiyo sıpa:/ alışır inşallah sonradan diye dua ediyorum resmen. Kahvaltıda bir yemek kaşığı kadar labne yiyo o kadar. Umarım yeterlidir şimdilik
Ne kadar masumlar kuzum benim. Ben kizimi uyuturken uzun kollu citcitli badi uzerinede uzun kollu penye giydiriyorum buna ragmen usuyecek diye korkuyorum ustunu hic ortmuyor gece serin oluyor havalar bi duzelmedi
Aynen. Peynir yogurt hic yemiyor kahvaltiya peynir koymuyorum artik omletin icine peynir koysam onu da yemiyorGökçe seçmeye başladıallahtan rmiyo.
Yoğurt peynir süt. Tadını aldığında yemiyo. Kahvaltısına peyniri biraz fazla koyayım yemiyo. Yoğurt çorbası yemiyo. Meyveli yoğurt yemiyo. Pekmez koydum bolca birazda öylede yemedi. Resmen seçiyo sıpa:/ alışır inşallah sonradan diye dua ediyorum resmen. Kahvaltıda bir yemek kaşığı kadar labne yiyo o kadar. Umarım yeterlidir şimdilik
Yogurdu sen mi yapiyorsun yoksa hazir olanlardan mi veriyorsunSimdi emdigi cin yetetli olabilir canim insallah ilerleyen zamanda sever süt urunlerini Ece yogurdu seviyor ama peyniri pek sevmiyor cok az yiyiyor bazen yemiyor ben de yogirdu ginde iki kez veriyorum peynir yemedigi icin
Canım tişörtleri haftaya pazar için hazırlamamışmıydın yanlış mı hatırlıyorumYarın için hazırlıklar tamam tişörtlerin yapıştırmaları bitti.
Ben yapiyorum canim hazir vermedim hicYogurdu sen mi yapiyorsun yoksa hazir olanlardan mi veriyorsun
Canim hangi sehirdesin ben geceleri yarim kollu badi altina penye pijama giydiriyorum malum İzmir cok sicak simdidenNe kadar masumlar kuzum benim. Ben kizimi uyuturken uzun kollu citcitli badi uzerinede uzun kollu penye giydiriyorum buna ragmen usuyecek diye korkuyorum ustunu hic ortmuyor gece serin oluyor havalar bi duzelmedi
Şu an şoklardayım canım, kafaya bak ya :S Birde eşimin babasını arayıp yarın size geliyoruz dedik sen söylemesen yarın gidip babalar gününü kutlayacaktım ki kendi babamın babalar gününü bugün kutlayıp hediyesini verdim o da kızım hayırdır demediCanım tişörtleri haftaya pazar için hazırlamamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum
Ayyyyy aynı ya :) o döt hep havaya dikilecek.
Gökçe çeçil ve burgu peyniri seviyor ama fazla yemiyor. Yoğurt çorbasını 2-3 kez denedim yemedi. Allahtan Hergün bi kavanoz yoğurdunu yiyo. Süte alışsın istiyorum çünkü yiğenim 5 yaşında ve inek sütünü yeni içmeye başladı. Devam sütü içti hep.Gökçe seçmeye başladıallahtan rmiyo.