2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
S Sevgidili5 tekrar Yigit in dogum gunu kutlu olsun nice senelere insallah cok guzel gorunuyor hersey ellerine saglik ben de seni merak ediyordum masallah sana da yuzunu cok net goremedim ama Yigit sanki sana benziyor

stanki stanki canım gelince fotosunu istemiştin.
geldi sonunda eva minderlerim. Kernarlarda açıklıklar var onlarıda kapatcam maket bıçağıyla kesip ekleme yaparak. Evde olmadığı için yapamadım onu.Tam hayal ettiğim gibi oldu ama. Oyuncaklar için ikeadan dolap falan alıcam tamamlıcak inşallah. Bu ara batığız tabi sonraya kaldı:KK53:
image.webp

hepinize teşekkür ederim kızlar o kadar anlık ki neyseki kusarakta olsa çıkardı ama o anlık korku babasına da bana da yetti tabi gece boyu midesi bulandı artık lastikten mi bilmiyorum gece bütün evi kırkladım yerde minicik bişi kalmasın diye

canım geçmiş olsun ateşi düşmüştür inşallah

ya mirada geceleri çok huysuz üstelik yeni bi kabarıklık yok kaşıntıda yok ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum ben bile fenalık geçirdim gece

canım fotoları gördüm pastası hazırlıklar da ve tabiki yiğitcimde harika görünüyor. iyiki doğmuş iyiki bu kadar tatlı bi sürpriz yapmış size :)
tesekkurler Canimcim. Yorulduk ama değdi güzel eğlenceli bi doğum gunü geçirdik. Miramada geçmiş olsun neyseki kusarak çıkarmış kuzum.

@minnakkartal En korktugum sey basiniza gelmis cok gecmis olsun canim
@Apriori azad nadil oldu simdi canim atesi dustumu
S Sevgidili5 iyiki dogmus yigit fotolar cok guzel eline emegine saglik
Sağol canım teşekkür ler

S Sevgidili5 tekrar Yigit in dogum gunu kutlu olsun nice senelere insallah cok guzel gorunuyor hersey ellerine saglik ben de seni merak ediyordum masallah sana da yuzunu cok net goremedim ama Yigit sanki sana benziyor
Sağol canimcim. En net foto bu telaş tan hiç doğru dürüst bi foto çektirmek aklıma gelmedi sakin sakin.bol bol kamera ya çekmiş bizimkiler:) evet yiğit bana çok benziyo bu arada:)

geldi sonunda eva minderlerim. Kernarlarda açıklıklar var onlarıda kapatcam maket bıçağıyla kesip ekleme yaparak. Evde olmadığı için yapamadım onu.Tam hayal ettiğim gibi oldu ama. Oyuncaklar için ikeadan dolap falan alıcam tamamlıcak inşallah. Bu ara batığız tabi sonraya kaldı:KK53:Eki Görüntüle 1557673
çok hoş olmuş
ne kadara mal oldu kaç metrekare odanız?

Kizlar Doğum günü telaşi yeni bitti şimdide taşınma telaşı başladı. .Eşim tutturdu bayrama kadar çıkalım dıye ramazanda zor olur bayramdan sonra rahat rahat tasiriz diyorum anlamiyo nasıl olucak bilmiyorum. Ne kadar hemen üst kat ta olsa hersey tek tek cikicak boyası var temizligi var.ama bi tarafimda bayrama yeni eve temiz temiz çıkmak istiyo.zor bi kaç hafta beni bekliyo artık rezil mi oluruz vezirmi gorucez:))

Selam kizlar iinstagrama bakiyorum da bebisler artik adimlar olmuslar sanirsam cumartesi gunu yazyagmuru yazyagmuru ece taktik verdi bebislere ard arda geliyo yuruyen bebisler mira nin yemek yememe taktikleri OUT
ece nin yurume taktikleri İN @minnakkartal yazyagmuru yazyagmuru
masallah bebislere :nazar:

Kizlar Doğum günü telaşi yeni bitti şimdide taşınma telaşı başladı. .Eşim tutturdu bayrama kadar çıkalım dıye ramazanda zor olur bayramdan sonra rahat rahat tasiriz diyorum anlamiyo nasıl olucak bilmiyorum. Ne kadar hemen üst kat ta olsa hersey tek tek cikicak boyası var temizligi var.ama bi tarafimda bayrama yeni eve temiz temiz çıkmak istiyo.zor bi kaç hafta beni bekliyo artık rezil mi oluruz vezirmi gorucez:))
biraz yorucu olur canim ama bayrama dedigin gibi temiz yeni evinde olursun Allah kolaylik versin

Hemen karsimizda insaat var ay ay sesten durulmuyor kizimi uyuttum uyandi simdi trkrar uyutuyorum vallahi issiz bir adaya gidip kizimi buyitmek istiyorum

2 sene önce annemde ramazanda taşındı biraz zor oluyo. Bir de dubleks olunca işide çok oluyo açıkcası. Ama orucu nasıl tuttum anlamadım diyo. Taşınıyoruz diye her gün bi akraba davet etmiş:))) yemektende kurtulmuştu
Hemde tam sıcaklar gelmeden bitirmiş olursunuz bence

geldi sonunda eva minderlerim. Kernarlarda açıklıklar var onlarıda kapatcam maket bıçağıyla kesip ekleme yaparak. Evde olmadığı için yapamadım onu.Tam hayal ettiğim gibi oldu ama. Oyuncaklar için ikeadan dolap falan alıcam tamamlıcak inşallah. Bu ara batığız tabi sonraya kaldı:KK53:Eki Görüntüle 1557673
canım gayet güzel olmuş ama ben bütün evi kaplasam anca çünkü mira mümkün değil bi odada uzun süre kalmaz

Selam kizlar iinstagrama bakiyorum da bebisler artik adimlar olmuslar sanirsam cumartesi gunu yazyagmuru yazyagmuru ece taktik verdi bebislere ard arda geliyo yuruyen bebisler mira nin yemek yememe taktikleri OUT
ece nin yurume taktikleri İN @minnakkartal yazyagmuru yazyagmuru
valla bende miraya bütün pıtırcıkları izletiyorum inşallah bu kez o taktik alır

tesekkurler Canimcim. Yorulduk ama değdi güzel eğlenceli bi doğum gunü geçirdik. Miramada geçmiş olsun neyseki kusarak çıkarmış kuzum.

Sağol canım teşekkür ler

Sağol canimcim. En net foto bu telaş tan hiç doğru dürüst bi foto çektirmek aklıma gelmedi sakin sakin.bol bol kamera ya çekmiş bizimkiler:) evet yiğit bana çok benziyo bu arada:)

sağol canım ve evet gerçekten yiğit sana ne kadar benziyo öle

zor olsada bayramda yeni evde olmak ii gelecektir size sonrada bi süre hiçbişi yapma bence :))

Hemen karsimizda insaat var ay ay sesten durulmuyor kizimi uyuttum uyandi simdi trkrar uyutuyorum vallahi issiz bir adaya gidip kizimi buyitmek istiyorum
ah ne güzel olurdu hele şu sokak aralarında çalan şuursuz kornalardan çıkıp pataklayasım geliyor

Kizlar Ece balkona cikiyor kedi gorunce cok heyecanlaniyor guluyor ciglik atiyor ve kedilere me diyor cocuk sarkilari aciyorum orada da kedi gorince yine me diyor saftirik kizim bir de bugun balkonda 5 litre sise vardi kombinin suyu akiyor icine bizimki siseyi devirmis suyla oynuyor almaya calistim bagirdi suyla oynayacakmis kucagima bir aldim her yerinden su akiyor banyoya goturdum biraz daha suyla oynadi yikadim uyuttum sonra keske evdeki isleri yapan biri olsa da kizimla hep oynasak ne guzel olurdu

canım gayet güzel olmuş ama ben bütün evi kaplasam anca çünkü mira mümkün değil bi odada uzun süre kalmaz

zor olsada bayramda yeni evde olmak ii gelecektir size sonrada bi süre hiçbişi yapma bence :))

ah ne güzel olurdu hele şu sokak aralarında çalan şuursuz kornalardan çıkıp pataklayasım geliyor
Evet canim onlarda cok gicik dun ogle uykusuna yatirdim Eceyi arkadan bir korna sesleri mahalleye gelin arabasi geldi su kornoya basmanin modasi hic gecmedi yillardir hep ayni farkli bir sey bulsunlar artik :stop:

Öyle canım tabi gökçede aynı şekilde. Ama nasılsa oda yapılacak çocuğa. Bende yapmışken ileriye dönük olsun dedim. 2 yaşında falan boyama falan yaparsa döküldü etti derdi olmaz. Direk siliniyolar. Orayada alıştırırsam inşallah iyi olur. Büyüyüncede alır balkona koyarım evim olursa cam başkonlu. Hiç olmadı kardeşimin görümcemin çocuğuna kalır dedim.
İnşallah pişman olmam :)

Kizlar bizde bez degistirmek tam bir kabus yatmak istemiyor yatiriyorum kalkiyor durmuyor siz nasil degistiriyorsunuz eline birseyler veriyorum atiyor durnuyor hic

Kizlar bizde bez degistirmek tam bir kabus yatmak istemiyor yatiriyorum kalkiyor durmuyor siz nasil degistiriyorsunuz eline birseyler veriyorum atiyor durnuyor hic
valla bende resmen bacaklarımın arasına falan sıkıştırmaya çalışıyorum oyuncak fln kar etmiyor artık annem biraz daa rahat alıyomuş zaten bütün nazını kaprisi sıkıntısını bana yapıyor

Bizdede aynı. Bi kez halıya çişini yaptı hatta. Alt değiştirme bezlerinin büyüklerinden aldımda onu seriyorum mutlaka. Poposu açılınca çıldırıyo çovuk

2 sene önce annemde ramazanda taşındı biraz zor oluyo. Bir de dubleks olunca işide çok oluyo açıkcası. Ama orucu nasıl tuttum anlamadım diyo. Taşınıyoruz diye her gün bi akraba davet etmiş:))) yemektende kurtulmuştu
Hemde tam sıcaklar gelmeden bitirmiş olursunuz bence
Bak bide o var dimi sıcaklar cogalincada zor olur yine şimdi hava serin en azından.

Bi süre hiç bişi yapmamak en büyük hayalim şu aralar:))
Kizlar Ece balkona cikiyor kedi gorunce cok heyecanlaniyor guluyor ciglik atiyor ve kedilere me diyor cocuk sarkilari aciyorum orada da kedi gorince yine me diyor saftirik kizim bir de bugun balkonda 5 litre sise vardi kombinin suyu akiyor icine bizimki siseyi devirmis suyla oynuyor almaya calistim bagirdi suyla oynayacakmis kucagima bir aldim her yerinden su akiyor banyoya goturdum biraz daha suyla oynadi yikadim uyuttum sonra keske evdeki isleri yapan biri olsa da kizimla hep oynasak ne guzel olurdu
Keşke is guc olmasada cocuklarimizla daha iyi vakit geçirsek. Ben artık eve temizlikci de alamiycam bi süre ev borcunu toparlayana kadar dip köşe temizlik beni bekler yine:)) bide yigitde kedi görünce bı diyo bı ne demekse:)
aynen kesinlikle yatmıyo agliyo çok zorlayinca eline oyuncak vermek falan fayda etmiyo çoğu zaman ayakta dikilirken bağlıyor.

Back
X