- 20 Haziran 2016
- 6.229
- 10.560
- 248
Valla kış günü donuyodum hasta oldum hep ama artık yapmıyorum 20 dk yatıyorumBir saat çok değil mi ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kış günü donuyodum hasta oldum hep ama artık yapmıyorum 20 dk yatıyorumBir saat çok değil mi ya![]()
Aman boş ver kız 5 10 dk diyorlar hatta bir saat neymişValla kış günü donuyodum hasta oldum hep ama artık yapmıyorum 20 dk yatıyorum![]()
Öğürtü geliyor artık tövbe yarabbim kokusundan hahahahaha kafayı yedim ben artık yaAman boş ver kız 5 10 dk diyorlar hatta bir saat neymiş![]()
Saolasın valla deli olduk bu testler yüzündenÇatlamış canım
MerhabaKizlar iyi akşamlar dpo 8 de gebelik testi çıkmaz mi
Evet canım doktorumun dediği gibi ilerlicem. Acaba yumurta ortalama kaç mm olunca çatlıyor.Selam canım
Yumurta 18 mm’den 25 mm’e kadar çatlayabilir
Bugün 17 mm olan yumurtanın çatlaması 2 gün de sürebilir o yüzden stres yapma
Spermin kalitesi ve birikmesi için doktorum iki ilişki arasında 36 saat olması gerektiğini söylüyor hep
Kasık ağrısı olduğu ana dikkat edebilirsin
Yumurtanın çatladığına işaret oluyor ağrı
Of çok gıcık bu durum ya şuan sinir olduğunu biliyorum ne diyetim bilemedim kaş dk sonra baktın böyle çizgi vardı ?Kızlar 1 saat önce hamilelik testi yaptım ilk bişi çıkmadı bende testi kenara attım sonra geldim baktım silik kırmızı çıkmış valla aklım almıyor ne yaşıyorum yalancı pozitif mi bu ya da ben mi hayal görüyorum artık çok bunaldım
Çatlamış aşkım tamamen silikleşmiş olması gerekmiyormuş tonun açılmasıymış çatlama olayıKızlar az önce yaptım bu hiçte çatlamışa benzemiyor ya iyice silikleşmesi gerekmezmiydi kafayı yicem
Hayırlısı olsun kuzucum. Bunun tesellisi de olmuyor biliyorum ama yeni bir aya yepyeni bir döngü yepyeni mucizeler inşallahKızlar ben adet oldum![]()
Yani yarım saat falan baktım hani grimsi mi diye de yok yani baya kırmızımsı pembemsiOf çok gıcık bu durum ya şuan sinir olduğunu biliyorum ne diyetim bilemedim kaş dk sonra baktın böyle çizgi vardı ?
Ayy iyi bariÇatlamış aşkım tamamen silikleşmiş olması gerekmiyormuş tonun açılmasıymış çatlama olayı
Peçete tıkamak derkenKızlar aklıma sürekli bir şeyler geliyor sormak istiyorumben ilişkiden sonra eşim çıkarken kendi cinsel organıma hemen peçete tıkıyorum yoksa dışarı akıyor yatak,çarşaf ne varsa batıyor. Bir anda aklıma geldi yanlış mı yapıyorum acaba belkide içeri gidecek şeyi peçeteyle engel mi oluyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Canım dışarı çıkanlar sperm olmuyor genelde. Spermler hareketliler onlar direk yola koyuluyor yarış başlıyorKızlar aklıma sürekli bir şeyler geliyor sormak istiyorumben ilişkiden sonra eşim çıkarken kendi cinsel organıma hemen peçete tıkıyorum yoksa dışarı akıyor yatak,çarşaf ne varsa batıyor. Bir anda aklıma geldi yanlış mı yapıyorum acaba belkide içeri gidecek şeyi peçeteyle engel mi oluyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda
En iyisi çocukların altını değiştirirken koyulan alt açma örtülerinden almak gibi geldi banaCanım dışarı çıkanlar sperm olmuyor genelde. Spermler hareketliler onlar direk yola koyuluyor yarış başlıyorPeçete koymak bana da biraz şey geldi ama için öyle rahat ediyorsa ne diyeyim
Altına başka bir örtü vs koyabilirsin en azından yatak çarşaf değiştirmeden direk alır yıkarsın
![]()