Kızlar 1 saat önce hamilelik testi yaptım ilk bişi çıkmadı bende testi kenara attım sonra geldim baktım silik kırmızı çıkmış valla aklım almıyor ne yaşıyorum yalancı pozitif mi bu ya da ben mi hayal görüyorum artık çok bunaldım

Eklentiler

• 4C7732D7-7DFB-4312-91F7-2F5DD47B149D.webp
    4C7732D7-7DFB-4312-91F7-2F5DD47B149D.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 85
Selam canım
Yumurta 18 mm’den 25 mm’e kadar çatlayabilir
Bugün 17 mm olan yumurtanın çatlaması 2 gün de sürebilir o yüzden stres yapma 🙏🏼
Spermin kalitesi ve birikmesi için doktorum iki ilişki arasında 36 saat olması gerektiğini söylüyor hep
Kasık ağrısı olduğu ana dikkat edebilirsin
Yumurtanın çatladığına işaret oluyor ağrı
Evet canım doktorumun dediği gibi ilerlicem. Acaba yumurta ortalama kaç mm olunca çatlıyor.

Kızlar az önce yaptım bu hiçte çatlamışa benzemiyor ya iyice silikleşmesi gerekmezmiydi kafayı yicem

Eklentiler

• IMG_5163.webp
    IMG_5163.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar 1 saat önce hamilelik testi yaptım ilk bişi çıkmadı bende testi kenara attım sonra geldim baktım silik kırmızı çıkmış valla aklım almıyor ne yaşıyorum yalancı pozitif mi bu ya da ben mi hayal görüyorum artık çok bunaldım
Of çok gıcık bu durum ya şuan sinir olduğunu biliyorum ne diyetim bilemedim kaş dk sonra baktın böyle çizgi vardı ?

Of çok gıcık bu durum ya şuan sinir olduğunu biliyorum ne diyetim bilemedim kaş dk sonra baktın böyle çizgi vardı ?
Yani yarım saat falan baktım hani grimsi mi diye de yok yani baya kırmızımsı pembemsi

Eklentiler

• 33492065-4248-442C-AC9D-820198CA6121.webp
    33492065-4248-442C-AC9D-820198CA6121.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar aklıma sürekli bir şeyler geliyor sormak istiyorum 😄 ben ilişkiden sonra eşim çıkarken kendi cinsel organıma hemen peçete tıkıyorum yoksa dışarı akıyor yatak,çarşaf ne varsa batıyor. Bir anda aklıma geldi yanlış mı yapıyorum acaba belkide içeri gidecek şeyi peçeteyle engel mi oluyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda

Kızlar aklıma sürekli bir şeyler geliyor sormak istiyorum 😄 ben ilişkiden sonra eşim çıkarken kendi cinsel organıma hemen peçete tıkıyorum yoksa dışarı akıyor yatak,çarşaf ne varsa batıyor. Bir anda aklıma geldi yanlış mı yapıyorum acaba belkide içeri gidecek şeyi peçeteyle engel mi oluyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Peçete tıkamak derken 😅😅

Canım dışarı çıkanlar sperm olmuyor genelde. Spermler hareketliler onlar direk yola koyuluyor yarış başlıyor😅😂 Peçete koymak bana da biraz şey geldi ama için öyle rahat ediyorsa ne diyeyim😂😅 Altına başka bir örtü vs koyabilirsin en azından yatak çarşaf değiştirmeden direk alır yıkarsın☺️

Canım dışarı çıkanlar sperm olmuyor genelde. Spermler hareketliler onlar direk yola koyuluyor yarış başlıyor😅😂 Peçete koymak bana da biraz şey geldi ama için öyle rahat ediyorsa ne diyeyim😂😅 Altına başka bir örtü vs koyabilirsin en azından yatak çarşaf değiştirmeden direk alır yıkarsın☺️
En iyisi çocukların altını değiştirirken koyulan alt açma örtülerinden almak gibi geldi bana😄 ay resmen 1 tane bile sperm kırıntısı kaçacak diye ödüm kopuyor sanırım devreleri yaktım iyice😄

Back
X