canım kilo almadığı test yapılcak demiştin. Sonuç ne olduYrn dr gidicem günlük içmesi gereken miktarı sorucam bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kilo almadığı test yapılcak demiştin. Sonuç ne olduYrn dr gidicem günlük içmesi gereken miktarı sorucam bende.
Bugün alıcam cnm sonuçları doktorada göstericem. Hiç demir ilaçı kullanmadım çok merak ediyorum değerleri.canım kilo almadığı test yapılcak demiştin. Sonuç ne oldu
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkarBugün alıcam cnm sonuçları doktorada göstericem. Hiç demir ilaçı kullanmadım çok merak ediyorum değerleri.
Pastanız çok güzel. Buradaki bütün bayanlar çok marifetli maşallah
canım pasta çok güzel olmuş. Çokta düzgün görünüyo üzeri. Ben böyle pürüzsüz yapamamıştım. Eline sağlık
benim sıpada halıdan tüy yolup ağzına atıyokoltuğun birinden ince kıl gibi tüyler çıkıyo arada. Onları ağzına atıyo. Mideside mi bulanmıyo anlamıyorum
başından ayrılamıyorum yutcak diye. Bir kere kakasıyla beraber poposundan ip çıktı. Nerden buldu ipi ne ara yuttu hala şaşkınım
paramız yabancıya gitmesin. Bi ihtiyacımız olursa söyleriz
canım gökçe ne yoğurt ne süt ne de peynir yiyo. Birtek kahvaltıda peynir karıştırıyorum karışıma öyle yiyo. Onuda fazla koyarsam yine yemiyo düşün artık. Ben doktora sordum napıyım içiriyim mi bi şekilde uykusunda falan diye. Oda emziriyosan zorlama dedi. Zaten sütten çok peynir ve yoğurt tüketimi önrmliymiş. Yoğurtla peynirde kalsiyum ve fosfor miktarı süte göre daha fazlaymış.0 yoğurt peynir yiyosa süte hiç gerek yok dedi.
Dediğin gibi süt içildikten sonra dişler temizlenmezse çürüğe yol açıyomuş.demir ilacının yaptığı gibi siyah siyah benekler yapıyo.
yopurdu peyniri neyin içine gizleyebilirim diye kara kara düşünüyorum her gün
Bende güya öyle ganaj yaptım katı yaptım falan ama istediğim kadar katı olmadı pürüzsüz koyamadım açtığım hamuru üzerine. Gerçekten çok düzgün olmuş. Yapa yapa öğrenicez heralde bizde :)Teşekkür ederim canım aslında hrpsinin kalıbı var birazcık zaman ayrılırsa daha güzrlleri bile olur bence betüş uyuduktan sonra bu kadar oldu bizimde
Canım ben işk diş bupdayı da yaptım o zaman ganaj yapacam diye tutturdum hem çok uğraştım hem de çok düzgün olmadı bunda kremşantiyi iyice soğuttum hatta zor sürdüm baştan sonra üstüne şeker hamurunu koydum hatta yama yaptım arka tarafını şeker hamuru kaplamıcaktım baştan o yüzden az almıştım baktımkü kaplasam daha iyi kafama göre takıldım
Evet canım görmüştüm nette ki videolarda. alt kısmı kalıp gibi yapamadığım için üst taraf yamuk yumuk olmuştu@Akaibu canım ben pasta kursuna gittiğimde şey yapmıştık pastayı şeker hamuruyla kapladıktan sonra böyle ütü şeklinde bi aletleri var onunla ütüler gibi üstünden kenarlarından geçmiştik hemen düzelmişti pasta malzemeleri kalıp falan satılan yerlerde vardır mutlaka pahalıda değildir diye düşünüyorum basit bi alet Koyduğum fotoda sağ üstteki büyüterek bak bi istersenEki Görüntüle 1558026
sağol canım benimki hoca destekli koca karnımla deli gibi kursa gitmişim yahu :)) bide düşün başlangıçta böle basit figürler var sen tek başına bi sürü hayvan falan yaptın bi kez daa tebrikler vallaEvet canım görmüştüm nette ki videolarda. alt kısmı kalıp gibi yapamadığım için üst taraf yamuk yumuk olmuştualayım diye düşünmüştüm o zamanda bi kerelik nasılsa diye evden bişeyler uydururum demiştim.
Pasta da süper görünüyo yalnız:)
Canim ne yazikki burun tikanikligi ve oksurukte basladi hasta ettim kizimiAynen canim
Canm gecen yazmstn beyza cok huysuz odadan ciksam agliyo diye.emre de ayni durumdaydi.ust disleri cikarken yaklasik 15 20 gun her seye aglyodu yemek yaparken bacaklarma yapisiyodu.ust disler cikinca rahatladik biraz ama yapisiklik artarak devam ediyoaman aglayip huysuzluk etmesin de raziym bu haline
en iyisini yapmışsın ama vakit geçmiyodu bi türlü:) sağol cnaımsağol canım benimki hoca destekli koca karnımla deli gibi kursa gitmişim yahu :)) bide düşün başlangıçta böle basit figürler var sen tek başına bi sürü hayvan falan yaptın bi kez daa tebrikler valla
ne bitmez ataklar bunlarda. Bizimde 5-6 ay arası vardı. Resmen işkence gibiydi. Ayakta zıplar gibi yaparal emzirebiliyodum sadeec. Düşünsene gece. 2 saatte bir kalkıyo ve uykundan kalkıp kanguru gibi evin içinde zıplaya zıplaya çocuk emziriyosunOğlum büyüme atağı geçiriyormuş, gece gece okumadığım blog kalmadı:) oğlumun içinde bulunduğu 42. hafta bir büyüme atağı haftasıymış
EE bir de köpek dişler geliyor çarpı 2![]()
Cok guzel olmus canim.stanki canım gelince fotosunu istemiştin.
geldi sonunda eva minderlerim. Kernarlarda açıklıklar var onlarıda kapatcam maket bıçağıyla kesip ekleme yaparak. Evde olmadığı için yapamadım onu.Tam hayal ettiğim gibi oldu ama. Oyuncaklar için ikeadan dolap falan alıcam tamamlıcak inşallah. Bu ara batığız tabi sonraya kaldıEki Görüntüle 1557673
mira hanım hala dışarılarda öyle emer ayakta şarkılarla zıplaya zıplaya bi yere gitmeye utanıyorum ya da öyle bi ayarlıyorum ki emzirip çıkıyorum evden dışarda iki saat fln durup apar topar dönüyorum eve en kötü eşim yanımdaysa gidip arabada emzirip geri dönüyorumen iyisini yapmışsın ama vakit geçmiyodu bi türlü:) sağol cnaım
ne bitmez ataklar bunlarda. Bizimde 5-6 ay arası vardı. Resmen işkence gibiydi. Ayakta zıplar gibi yaparal emzirebiliyodum sadeec. Düşünsene gece. 2 saatte bir kalkıyo ve uykundan kalkıp kanguru gibi evin içinde zıplaya zıplaya çocuk emziriyosun
Köpek dişlerde zor oluyomuş sanırım. Kuzenimin bebeğinin ilk köpek dişleri çıktı ikisi birden. Çook zor atlatmışlardı.
Geçicek ama geri dönüp bakınca ne çabuk geçmiş zaman diyo insan
Cok gecmis olsun canim ya.Sabaha kadar ayaktaydık 3 kere ılık duş yaptırdık ince giydirdik, lanet hava da çok sıcakta evi serinlettik aZıcık da yine de yamıyordu kuzum. Fitil çıkmıştı muhtemelen hiç etki göstermedi ama brn yine de üstüste ilaç vermeye korktum bekledim bi 4-5 saat sonra calpol verdim o düşürdü Allah'tan. Eşim de sabaha karşı kötü oldu kustu baya. Birazdan ailecek hastaneye götürcem evimin erkeklerini ikisi de çürük çıktı bunların
Bide şeker hamurunu çok ince açarsan yamuk oluyo ama senin pastan çok çok iyiydi bence figürleri hiç denemedim mesela sadece diş yapmıştım pastanın üstüne o da zaten çok basitEvet canım görmüştüm nette ki videolarda. alt kısmı kalıp gibi yapamadığım için üst taraf yamuk yumuk olmuştualayım diye düşünmüştüm o zamanda bi kerelik nasılsa diye evden bişeyler uydururum demiştim.
Pasta da süper görünüyo yalnız:)
ben hakkıyla yapabildiğimi düşünmüyorum sadece mutfak ve yerlere mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama yinede eskisi gibi değil birde bu uykusuzlukla o kadr titizlenirsem iflas etmekte olan vücudumun sonunu hızlandırırımCalisip, temizlige yardimci almadan hakkiyla yapabilen var mi? Beni artik cok biktirdi bu ev isi.