ben hıc vermedım daha normal sut, devam sutune devam :) bıtsın paket bende denıyım bakıyımDrvam sütü vermiyorum artık normal süt o da sadece sabah akşam içerse pek severek içmiyo
Eline vermeyi dene önüne koy kendi alsın peynit olarakta burgu peynir varya onunla başla ver elinE bakalım napacak sonrada kaşar peynir verirsin ben öyle yaptım betüle
biz 12 buçuk aylık olduk hala tamamen pütürlü yiyeniyo. Kusuyodu çıkarıyodu derken bendr vermiyodum hiç. Şimdi bıraktım tamamen rondotu bir süre hiç bişeyi robottan grçirmicem. Ezmicemde. Bi kaç gündür yapıyorum. İlerleme kaydettim baya. Birax ağlıyo falan ama alışması lazım. Çiğneme refleksinin oluşması gerek. Kulak sağlığı içinde gerekli.Kızlar benim bebişim 11.5 aylık oldu ama hala pürtüklü gıda yerken kusması oluyor katıyı sadece bir iki minik ısırış sonrası öğürüp kusuyornasıl alıştırdınız bu pürtüklü artı katı gıdalara bu arada süt allerjimiz olduğu için yeni süt ve süt ürünlerine geçtik ama peyniri ağzına almıyor. farklı fikirleri olan yada kahvaltı için önerileri olan var mı? şu an yumurta sarısı ve muzu karıştırıp veriyorum ama peyniri nasıl dahil edebilirim?
Bana gelmiyor sinekler pek ama oglanlari rahatsiz ediyor ikisi de sisiyor hemen hele buyuk oglan uyuyamiyor hic
Ben her sene aliyordum bu sene almadik henuz ama liktler kokmuyor fazla tabletler kokuyor tablet hic kullanmiyorum o yuzden ama alcam likitlerden yine kapiyi acik birakin yaziyordu uzerinde zaten
canim bizim butun cam ve kapilarda var sineklik ama ona ragmen gitiyor iceri masil giriyor anlamiyorum gecen sene bu kadar sinek yoktu bu sene cok var balkonda otururken bile etrafimizda donusuyorlar
Kızlar benim bebişim 11.5 aylık oldu ama hala pürtüklü gıda yerken kusması oluyor katıyı sadece bir iki minik ısırış sonrası öğürüp kusuyornasıl alıştırdınız bu pürtüklü artı katı gıdalara bu arada süt allerjimiz olduğu için yeni süt ve süt ürünlerine geçtik ama peyniri ağzına almıyor. farklı fikirleri olan yada kahvaltı için önerileri olan var mı? şu an yumurta sarısı ve muzu karıştırıp veriyorum ama peyniri nasıl dahil edebilirim?
Ece duzgun sirayla gitmis biz 8,5 aylikken siraladik 9,5-10 aylikken emekledik simdide yürüyoruz maşallah eceyede beyzayadaSagol canim bizimkide 9 aylikken emeklemeye basladi sonra siralamaya basladi derken ellerini birakmaya basladi asama asama ilerliyorlar
2 temuuzda a101 e akulu araba gelcekmis 299 tl
bizim doktor ver dedi sulandiriyimmi dedim gerek yok dedi gunde 1bardak icebilirmis
Havalar bi düzelmedi gitti ne kadar kasvetli ya
Eki Görüntüle 1567434 Bu. Cırt cırtların diken gibi olan tarafından ince yapışkanlı bant var. Kapının iç tarafına fotodaki gibi yapıştırıyoruz. Tülü üzerine bastırınca tutuyo. 5 lira mı öyle bişey. Kipadan almıştım ben. Ama n11 de falanda var.Magic mesh yazın google a orda balkon kapısı için olanıda var. Onuda aldım. O daha değişik ortası mıknatıslı. Açıp çıkıyosun kendi kapanıyo.15 lira falandı oda sanırım
bu arada normal sut veren annıslerrr, devam sutu devıyormusunuz aynı zamanda. ben hala normal sut hıc vermedım . devam sutu verıyoruz. sızler nasıl yapıyorsunuz ???
2 temuuzda a101 e akulu araba gelcekmis 299 tl
ben sdilik paket sut aliyorum biraz alissin sonra kasaptan acik sut alicam pinar sek falan aliyorum hafif ilitip cay kasigiyla bal koyuyorum icti oyle sabah kalktiginda veriyorum ac oldugu icin iciyp bi de hemde kahvalti icin vakit kazaniyorum 1 -1.5 saat sonra falan kahvalti yaptiriyorumPeki hangi sütü veriyorsun? Ve ne şekilde veriyorsun canım?
bizede pahali almam gereksiz bence de o ittirilen bisikletler is goruyo zaten yurumeye alissinlarAslinda cok guzel bisi almakta istiyorum ama cok yer kapliyo evde salincakti bisikletti bebek arabasi yok ana kucagi kuvet falan derken koyacak yer kalmadibirazda pahali bizim için bisiklet yeter suan
benin esimde onlardan isyiyor asli da hepimiz cocuklar istedigo icin degilde ke di isteklerimizi aluyoruz:)Esim takti akulu arabaya hem de su ustu acik olan klasik modellerden alckmisnereye sigdircm bilmiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?