2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Drvam sütü vermiyorum artık normal süt o da sadece sabah akşam içerse pek severek içmiyo

Eline vermeyi dene önüne koy kendi alsın peynit olarakta burgu peynir varya onunla başla ver elinE bakalım napacak sonrada kaşar peynir verirsin ben öyle yaptım betüle
ben hıc vermedım daha normal sut, devam sutune devam :) bıtsın paket bende denıyım bakıyım

Kızlar benim bebişim 11.5 aylık oldu ama hala pürtüklü gıda yerken kusması oluyor katıyı sadece bir iki minik ısırış sonrası öğürüp kusuyor :KK43: nasıl alıştırdınız bu pürtüklü artı katı gıdalara :KK43: bu arada süt allerjimiz olduğu için yeni süt ve süt ürünlerine geçtik ama peyniri ağzına almıyor. farklı fikirleri olan yada kahvaltı için önerileri olan var mı? şu an yumurta sarısı ve muzu karıştırıp veriyorum ama peyniri nasıl dahil edebilirim?
biz 12 buçuk aylık olduk hala tamamen pütürlü yiyeniyo. Kusuyodu çıkarıyodu derken bendr vermiyodum hiç. Şimdi bıraktım tamamen rondotu bir süre hiç bişeyi robottan grçirmicem. Ezmicemde. Bi kaç gündür yapıyorum. İlerleme kaydettim baya. Birax ağlıyo falan ama alışması lazım. Çiğneme refleksinin oluşması gerek. Kulak sağlığı içinde gerekli.
Peynir ve yoğurt bizde yemiyoruz. Her türlü peynir çeşidini denedim ama yediremedim. Meyveli yoğurt bile yemiyo. Çorbalarına yemeklerine sarımsak rendesiyle minik minik peynir rendeliyorum. Kahvaltısına yumurtayı labneyle cevizle ruşeymle karıştırıyorum. Peynirin tadını almıyo o zaman

Bana gelmiyor sinekler pek ama oglanlari rahatsiz ediyor ikisi de sisiyor hemen hele buyuk oglan uyuyamiyor hic

Ben her sene aliyordum bu sene almadik henuz ama liktler kokmuyor fazla tabletler kokuyor tablet hic kullanmiyorum o yuzden ama alcam likitlerden yine kapiyi acik birakin yaziyordu uzerinde zaten
canim bizim butun cam ve kapilarda var sineklik ama ona ragmen gitiyor iceri masil giriyor anlamiyorum gecen sene bu kadar sinek yoktu bu sene cok var balkonda otururken bile etrafimizda donusuyorlar:KK43:

Akaibu dems ama ben de dym canm:)yesil limona karanfil batirp camin onune koyarsan sinek gelmezmis ben de nette okudm gecen

Kızlar benim bebişim 11.5 aylık oldu ama hala pürtüklü gıda yerken kusması oluyor katıyı sadece bir iki minik ısırış sonrası öğürüp kusuyor :KK43: nasıl alıştırdınız bu pürtüklü artı katı gıdalara :KK43: bu arada süt allerjimiz olduğu için yeni süt ve süt ürünlerine geçtik ama peyniri ağzına almıyor. farklı fikirleri olan yada kahvaltı için önerileri olan var mı? şu an yumurta sarısı ve muzu karıştırıp veriyorum ama peyniri nasıl dahil edebilirim?

Omlet yapabilirsn labne ve yogurt koyarsan yumusacik oluyo.oyle yapip kasikla yediriyorm ben.daha sonra da eline verebilirsn

Bim-3-Temmuz-9-Temmuz-2015-Akt%C3%BCel-%C3%9Cr%C3%BCnler-1.jpg

Aslinda cok guzel bisi almakta istiyorum ama cok yer kapliyo evde salincakti bisikletti bebek arabasi yok ana kucagi kuvet falan derken koyacak yer kalmadi :( birazda pahali bizim için bisiklet yeter suan ;)
2 temuuzda a101 e akulu araba gelcekmis 299 tl

Kizlar ya burnunu gostermeyi nadil ogretebildiniz ben iki gundur burnuna dokunup butun diyorum bana cirkin olup kaçıyor. Nasil yapcam bilemedim :(

Eki Görüntüle 1567434 Bu. Cırt cırtların diken gibi olan tarafından ince yapışkanlı bant var. Kapının iç tarafına fotodaki gibi yapıştırıyoruz. Tülü üzerine bastırınca tutuyo. 5 lira mı öyle bişey. Kipadan almıştım ben. Ama n11 de falanda var.Magic mesh yazın google a orda balkon kapısı için olanıda var. Onuda aldım. O daha değişik ortası mıknatıslı. Açıp çıkıyosun kendi kapanıyo.15 lira falandı oda sanırım

Kızzz çok güzelmiş bunlar..Çok mantıklı da..

bu arada normal sut veren annıslerrr, devam sutu devıyormusunuz aynı zamanda. ben hala normal sut hıc vermedım . devam sutu verıyoruz. sızler nasıl yapıyorsunuz ???

Bende hâlâ devam sütü veriyprum..

2 temuuzda a101 e akulu araba gelcekmis 299 tl

Geçen haftada Bim'e geldi Mercedes.. Çok güzeldi.. Alan arkadaşlarım oldu..

Peki hangi sütü veriyorsun? Ve ne şekilde veriyorsun canım?
ben sdilik paket sut aliyorum biraz alissin sonra kasaptan acik sut alicam pinar sek falan aliyorum hafif ilitip cay kasigiyla bal koyuyorum icti oyle sabah kalktiginda veriyorum ac oldugu icin iciyp bi de hemde kahvalti icin vakit kazaniyorum 1 -1.5 saat sonra falan kahvalti yaptiriyorum

Aslinda cok guzel bisi almakta istiyorum ama cok yer kapliyo evde salincakti bisikletti bebek arabasi yok ana kucagi kuvet falan derken koyacak yer kalmadi :KK43: birazda pahali bizim için bisiklet yeter suan :KK66:
bizede pahali almam gereksiz bence de o ittirilen bisikletler is goruyo zaten yurumeye alissinlar

Back
X