2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet malesef hala dönüyor hiçbir şey kullanmıyorum ilaç olarak.

İnşallah ilerlemez canım ıhlamur falan ise yararda.
Biz de banyoda hic sorun yasamazdik ama son bikac haftadir kafasina su geldmi ciglik cigliga agliyohatta gecen gun kuveti gorur gormez agladi
yigitde yikanirken agliyo son iki seferdir. Yıkamak zor oluyo oylede.

Çok güzel bi sofra eline sağlık.
Ya hava alsin diyorum napym
emre havalı havalı yapmayı seviyo bence

Benim kv tasindigim evin kapılarını beyaza boyattim diye başımın etini yedi yok güzel olmaz hiç yok çabuk kirlenir tabi dinlemedim boyattim şimdide diyoki çok iyi oldu bende benimkileri boyatacam diyo.bu kadınla aşırı şekilde başım dertte kızlar nasıl sabırlı bi insanmisim ben kendime sasiyorum.

sağol canım bakayım. Takımlar çok pahalı çünkü o kadar para hem vermek istemiyorum hemde veremem zaten :)

insanları anlamak çok zor gerçekten. Benim görümcemde geçen senelerde bu sene için istiyorum inşallah demişti. Bu sene sordum düşünmüyorum dedi. Sonra biriyle evde konuşurken duydum istiyoruz bu sene inşallah çok bekletmez dedi.
Neyi düşünerek bana öyke dedi bilemiyorum. Dahada sormam zaten boşver. İnsanlar bazen kendilerini fazla önrmsiyolar bence..

canım geçen yaxıcaktım unuttum. Yumurta verdim kustu demiştin. Gökçede böyle kaygan yiyecekleri verdiğimde kusuyo. Muz gibi haşlanmış patates gibi ağzında ezebileceği şeylere daha çabuk alıştı. Bulgur pilavı kıymalı mercimekli falan kabak. Ama içinde havuç olursa yemiyodu. İstersen bi dikkat et bir süre belki oda aynı şeyden rahatsız oluyodur daha kolay alışır. İnşallah geçicek bu ığraştığımıx zamanlarda.

Senin görümcede daha fenasını yapmış 8 gibi gelmemek ne demek ya. Aynını hakediyolarda işte brn yapamam onuda

Benim kv de de ille tutturur böyle. Onu dinlemeyiz bildiğimizi yaparız. Sonra sanki öncekileri kendi dememiş gibi böylle daha iyi oldu böyle yapın tabi.
Her konuda onun dediği olmuş gibi davranır. Güç sabaşları devam ediyo

Kızlar oğlum iki gündür bize kızıyor, hiç bir şeyden memnun olmuyor
ah bunların ergen tripleri

Evet malesef hala dönüyor hiçbir şey kullanmıyorum ilaç olarak.
anladım ne zamana kadar sürecek acaba çok zor bu durum hem onlara hem bize yazık

bende şaşıyorum kendime normalde olsa boğmam gerekirdi eltimi ama sanırım eşlerimizin ailesi diye bu kadar sabrımız biliyoruz ki kimse için huzur bpzmaya değmez bekleneni vermemek lazım

5:30 da uyandı sıpa.
Zaten yorgundum dahada uyumaya niyeti yok. Canım çıktı resmen

Canım bu dönme derken çocuğun uyurken çok dönmesinden mi bahsediyosunuz

hosbuldumm aminn hepimize kolaylik versin

evet canım gece uykusunda bi sağ bi sol mütemadiyen yer değiştiriyor yatakta
Canim beyzada alerjik bir bebek kizimda cok dönüyor ama bunun alerjik olmadiyla ilgisi ne onu anlayamadim hatta beyza düz degilde yan yatip bacaklarini havaya dikiyor popoyu havaya dikiyor bi tarafta yatarkrn kafasi diger tarafta oluyor besigin dibine kadar kendini itiyor daha itip gidemeyince uyanip agliyor ama butun bebekler yapmiyormuki bunu

bilmiyorum canım ben bi bağlantı kurmadım D deterjan söylemişti heralde kaşıntıdan falan diye

Aynen gökçede bmyle. Kendini itiyo köşeye daha fazla gidemeyincede ağlıyo

Canim benimkilerde ayni dedigin gibi uyurken alptug bu gece hix durmaadi bende ilk okuyunxa bnimkidemi alerjikte ole yapiyo diye dusundum ama cogu bebek yapiyo bide alptugun bezi bagladgmz bolgede vucudunda bir iki uerinde daha nokta nokta kirmizilik var alerjik oldgnu nerden anladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…