İnşallah ilerlemez canım ıhlamur falan ise yararda.Kizlar iki gundur Ece de hirilti var gibiydi bu aksam hafif hafif arada oksurmeye basladi burnunu actim iki defa insallah hasta olmaz kuzum cok dikkat ediyorum ama hava sicak oldugu icin cok terliyor bu aksam yemegini yemedi yine muhallebi yapip yedirdim uyudu yarin biraz ihlamur falan yapayim
yigitde yikanirken agliyo son iki seferdir. Yıkamak zor oluyo oylede.Biz de banyoda hic sorun yasamazdik ama son bikac haftadir kafasina su geldmi ciglik cigliga agliyohatta gecen gun kuveti gorur gormez agladi
Çok güzel bi sofra eline sağlık.Eki Görüntüle 1575772
Gökçeyle zar zor hazırladığım sofram.
Korktuğum gibi olmadı şükür. Gökçe durmayıp üzerime kola döktü sürekli ağladı o ayrı tabi. İftar saati tam uyku saatine denk gelince biraz rezillik çekiyoruz.
Bardak takımı almak istiyorum bende. Çeyizimi alırken fuzili gelmişti biraz pahalı diye. Şimdide bir türlü sıra ona gelmiyo
emre havalı havalı yapmayı seviyo benceYa hava alsin diyorum napym
sağol canım bakayım. Takımlar çok pahalı çünkü o kadar para hem vermek istemiyorum hemde veremem zaten :)http://www.evmambo.com/Karaca-Luxury-6li-Kadeh/Urun/238634
@Akaibu benm bardaklar bunlar canm karacadan aldm bu sitede daha uygun fiyati.12 kisilik setler 800 lira falandi.bi de icinde cay seti var.benm celik cay setm var zaten o yuzden almak istemedim.bu takimdan 12 kisilik set yaptm 250 liraya yakn bisey tuttu.bak istersen
insanları anlamak çok zor gerçekten. Benim görümcemde geçen senelerde bu sene için istiyorum inşallah demişti. Bu sene sordum düşünmüyorum dedi. Sonra biriyle evde konuşurken duydum istiyoruz bu sene inşallah çok bekletmez dedi.Bacikarim bu arada sizlerle paylasmak istiyorum...
Annemlere hala hamile oldugumu soylemedim .
Nedeni ise ablam 8 haftalik hamile ve benden resmen sakladi..
Annemlerin kardeslerimin haberi olldugunda ise bana soylemediler....
Anlayamiyorum ben ogrensem ne olacak ...
Aslinda kv demin benden ogrenip herkese yayacagini dusunmus olabilirler...
Ki oyle bile olsa benden saklamalari icin gecerli bir neden degil bence...
Birde ablam hamileligin ilk baslarinda benden doktorumun bilgilerini istedi....
Yakin bir arkadasim hamile o doktor ariyor diyerek istedi hemde...
Neyse umarim anlatabilmisimdir....
Kirildim onlara ve o nedenle hemen soylemek istemedim...
Ama eminim kv de anneme coktan yetistirmistir...
Offfff ...
canım geçen yaxıcaktım unuttum. Yumurta verdim kustu demiştin. Gökçede böyle kaygan yiyecekleri verdiğimde kusuyo. Muz gibi haşlanmış patates gibi ağzında ezebileceği şeylere daha çabuk alıştı. Bulgur pilavı kıymalı mercimekli falan kabak. Ama içinde havuç olursa yemiyodu. İstersen bi dikkat et bir süre belki oda aynı şeyden rahatsız oluyodur daha kolay alışır. İnşallah geçicek bu ığraştığımıx zamanlarda.Bütün gün arene pütürlü nasıl yenir öğretmeye çalıştım. Sonuç oturup bi güzel ağladım. Pusetine kustu yıkadım. Mama sandalyesine kustu yıkadım. Koltuk halı üst kendi dahil olmak üzere her yere kustu. Yeterki öğrensin bin defa yıkamaya razıyım ama her lokmada bi bebek nasıl kusar ya. Son verdiklerim de ağzını kitledi resmen açmadı. İşim çok zor çok..
@kmltm ben ikincisini beğendim sade ve şık şeyler tarzım da :)
@Akaibu sinir oluyorum öyle insanlara. Sevgili görümcem yapmıştı bana aynısını yeni evliyken. Hemde akşam saat 8 gibi tüm hazırlıklar hazır gelmelerini beklerken gelmiyoruz biz demişlerdi. Hepsini bi güzel ben yemiştim.
Masan da çok şık olmuş. Ben bu takımın bardaklarını aldım ama onlarda silinmeye başladılar malesef. Ama masada çok şık duruyor.
@minnakkartal iyi ki eltim yok ben senin kadar sabırlı olabilirmiydim bilemiyorum. @azerikizi91 bizde genelde 3 ayı doldurmadan pek kimseye söylememe gibi bi adet vardır. belki o yüzden sana söylememişlerdir dicem ama kardeşisin öğrenir öğrenmez söylemeleri lazımdı. Neyse boşver sen takma bence. Karnındakini düşün. Bu arada niye bilmiyorum içimden erkek geçiyor. Gerçi ben ne zaman tahmin etsem hep tam tersi çıkıyor :)
Benim kv de de ille tutturur böyle. Onu dinlemeyiz bildiğimizi yaparız. Sonra sanki öncekileri kendi dememiş gibi böylle daha iyi oldu böyle yapın tabi.Benim kv tasindigim evin kapılarını beyaza boyattim diye başımın etini yedi yok güzel olmaz hiç yok çabuk kirlenir tabi dinlemedim boyattim şimdide diyoki çok iyi oldu bende benimkileri boyatacam diyo.bu kadınla aşırı şekilde başım dertte kızlar nasıl sabırlı bi insanmisim ben kendime sasiyorum.
ah bunların ergen tripleriKızlar oğlum iki gündür bize kızıyor, hiç bir şeyden memnun olmuyor
anladım ne zamana kadar sürecek acaba çok zor bu durum hem onlara hem bize yazıkEvet malesef hala dönüyor hiçbir şey kullanmıyorum ilaç olarak.
bende şaşıyorum kendime normalde olsa boğmam gerekirdi eltimi ama sanırım eşlerimizin ailesi diye bu kadar sabrımız biliyoruz ki kimse için huzur bpzmaya değmez bekleneni vermemek lazımBenim kv tasindigim evin kapılarını beyaza boyattim diye başımın etini yedi yok güzel olmaz hiç yok çabuk kirlenir tabi dinlemedim boyattim şimdide diyoki çok iyi oldu bende benimkileri boyatacam diyo.bu kadınla aşırı şekilde başım dertte kızlar nasıl sabırlı bi insanmisim ben kendime sasiyorum.
Canım bu dönme derken çocuğun uyurken çok dönmesinden mi bahsediyosunuzah bunların ergen tripleri
anladım ne zamana kadar sürecek acaba çok zor bu durum hem onlara hem bize yazık
bende şaşıyorum kendime normalde olsa boğmam gerekirdi eltimi ama sanırım eşlerimizin ailesi diye bu kadar sabrımız biliyoruz ki kimse için huzur bpzmaya değmez bekleneni vermemek lazım
hosbuldumm aminn hepimize kolaylik versinHosgeldin bacim
Masaallah 2 sini ayni anda buyutuuorsun Rabb'im kolaylik versin sana
Bacim ben en son 7 de aksam yemegini yediriyorum 10 da da bir kase pekmezli muhallebisini yedirip 12 de uyutuyorum...
Geceleri pek uyanmiyor....
Uyandiginda babasi kucaginda az sallayip hemen uyutuyor...
Sabaha karsi farkli tonda aglarsa emzirip uyutuyorum ama ...
Araliksiz virde oyle 3-4 saat yatiyor ...
Ins. Fazla ilerlemeden atlatirsiniz bacim...
Gecmis olsun
evet canım gece uykusunda bi sağ bi sol mütemadiyen yer değiştiriyor yataktaCanım bu dönme derken çocuğun uyurken çok dönmesinden mi bahsediyosunuz
360 derece dönüyor bizimki de yatakta, yatırdığım yerden farklı yerde buluyorum:))evet canım gece uykusunda bi sağ bi sol mütemadiyen yer değiştiriyor yatakta
amin canım hepimizin yardımcısı olsun@minnakkartal Ayyy canim bide sen istesin allah yardimcin olsun
bizimki bir kere değil bin kere sabaha kadar bazen emeklemeye çalışıyo kurtlu mudur nedir360 derece dönüyor bizimki de yatakta, yatırdığım yerden farklı yerde buluyorum:))
Canim beyzada alerjik bir bebek kizimda cok dönüyor ama bunun alerjik olmadiyla ilgisi ne onu anlayamadim hatta beyza düz degilde yan yatip bacaklarini havaya dikiyor popoyu havaya dikiyor bi tarafta yatarkrn kafasi diger tarafta oluyor besigin dibine kadar kendini itiyor daha itip gidemeyince uyanip agliyor ama butun bebekler yapmiyormuki bunuevet canım gece uykusunda bi sağ bi sol mütemadiyen yer değiştiriyor yatakta
bizimki de öyle, yatağın içinde gece turuna çıkıyor:))amin canım hepimizin yardımcısı olsun
bizimki bir kere değil bin kere sabaha kadar bazen emeklemeye çalışıyo kurtlu mudur nedir
bilmiyorum canım ben bi bağlantı kurmadım D deterjan söylemişti heralde kaşıntıdan falan diyeCanim beyzada alerjik bir bebek kizimda cok dönüyor ama bunun alerjik olmadiyla ilgisi ne onu anlayamadim hatta beyza düz degilde yan yatip bacaklarini havaya dikiyor popoyu havaya dikiyor bi tarafta yatarkrn kafasi diger tarafta oluyor besigin dibine kadar kendini itiyor daha itip gidemeyince uyanip agliyor ama butun bebekler yapmiyormuki bunu
Gökçede öyle sürekli dönüyo. Hatta kalkıp düzeltiyorum üzerini örtüyorum. Ben daha yatağa yatmadan geri dönüyo.evet canım gece uykusunda bi sağ bi sol mütemadiyen yer değiştiriyor yatakta
Aynen gökçede bmyle. Kendini itiyo köşeye daha fazla gidemeyincede ağlıyoCanim beyzada alerjik bir bebek kizimda cok dönüyor ama bunun alerjik olmadiyla ilgisi ne onu anlayamadim hatta beyza düz degilde yan yatip bacaklarini havaya dikiyor popoyu havaya dikiyor bi tarafta yatarkrn kafasi diger tarafta oluyor besigin dibine kadar kendini itiyor daha itip gidemeyince uyanip agliyor ama butun bebekler yapmiyormuki bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?