2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bayramlik ciciler bakiyormusunuz benim alisveris yaptigim bir magaza var gittim pazar gunu gec kalmisim kapanmisti baska bir gun bakcam artik son zamana kalmak istemiyorum cok kalabalik oluyor istedigim seyleri bulamiyorum

Bunlarda benim erkeklerim
Hosgeldin bacim
Masaallah 2 sini ayni anda buyutuuorsun Rabb'im kolaylik versin sana

Bacim ben en son 7 de aksam yemegini yediriyorum 10 da da bir kase pekmezli muhallebisini yedirip 12 de uyutuyorum...
Geceleri pek uyanmiyor....
Uyandiginda babasi kucaginda az sallayip hemen uyutuyor...
Sabaha karsi farkli tonda aglarsa emzirip uyutuyorum ama ...
Araliksiz virde oyle 3-4 saat yatiyor ...

Ins. Fazla ilerlemeden atlatirsiniz bacim...
Gecmis olsun

bence fiyonklu olan bende kendi evime gecince cikarcam killancam duruyo oyle 2 senede 3 kere kullandim o da kendimize allahim bi misafir bile gelmiyo nasil insanlar bunlar :)

Bana gelen oluyodu ama emreden sonra agirlayamiyorum kimseyi:) iftara bile cagiramadim

Bende aksam 5 dk kadar acik birakiyorum altina su geçirmeyen alt degistirme bezi koyiyorum ve gitmesin diye yanında duruyorum oyuncak falan oynuyoruz

Altini temizledkten sonra actm canm kakasni yapmsti bayagi nerden bileyim 15 dk icinde tekrar yapacagni

Bacikarim bu arada sizlerle paylasmak istiyorum...
Annemlere hala hamile oldugumu soylemedim .
Nedeni ise ablam 8 haftalik hamile ve benden resmen sakladi..
Annemlerin kardeslerimin haberi olldugunda ise bana soylemediler....
Anlayamiyorum ben ogrensem ne olacak ...
Aslinda kv demin benden ogrenip herkese yayacagini dusunmus olabilirler...
Ki oyle bile olsa benden saklamalari icin gecerli bir neden degil bence...
Birde ablam hamileligin ilk baslarinda benden doktorumun bilgilerini istedi....
Yakin bir arkadasim hamile o doktor ariyor diyerek istedi hemde...
Neyse umarim anlatabilmisimdir....
Kirildim onlara ve o nedenle hemen soylemek istemedim...
Ama eminim kv de anneme coktan yetistirmistir...
Offfff ...

Nerden aliyosun canim izmirden
canim karsiyaka da aycan bebe diye bir yer var butun markalar var ve fiyatlarda uygun geliyor bana hem de degisik kiyafetler oluyor lcw de cok birsey bulamiyorum gunluk kiyafet aliyorum ama oradakiler cok guzel onu mu alsam bunu mu alsam diyorum gecen seneden beri oradan alisveris yapiyorum bayan taniyor artik indirimde yapiyor biraz

insallah canim sagol dun gece bir kez kalkti Ece ben de bir sure deneyeyim boyle bakalim insallah uyur

Belki kesinlesmeden duyulmasini istememislerdir canim ama tabi ki senden saklamamalari gerek bu olmamis bosver uzme kendini canim onlarda senden duymamis tavrini anlamislardir bence

Sabah erken kalkmasin o yeter bana
Ece erkrn kalkiyor 8.30-9 gibi kalkiyor szicik daha uyuyayim diyorum salona geliyorum oyuncaklari koyuyorum onune hic bakmiyor sacimi cekiyor tepeme cikiyor opuyor gogsumu aciyor emmek istiyor tabi uyuyamiyorum tabi abileri de hic memnun degil bu durumdan Ece gurultu yapiyor diyorlar:)))

Bütün gün arene pütürlü nasıl yenir öğretmeye çalıştım. Sonuç oturup bi güzel ağladım. Pusetine kustu yıkadım. Mama sandalyesine kustu yıkadım. Koltuk halı üst kendi dahil olmak üzere her yere kustu. Yeterki öğrensin bin defa yıkamaya razıyım ama her lokmada bi bebek nasıl kusar ya. Son verdiklerim de ağzını kitledi resmen açmadı. İşim çok zor çok..
@kmltm ben ikincisini beğendim sade ve şık şeyler tarzım da :)
@Akaibu sinir oluyorum öyle insanlara. Sevgili görümcem yapmıştı bana aynısını yeni evliyken. Hemde akşam saat 8 gibi tüm hazırlıklar hazır gelmelerini beklerken gelmiyoruz biz demişlerdi. Hepsini bi güzel ben yemiştim.
Masan da çok şık olmuş. Ben bu takımın bardaklarını aldım ama onlarda silinmeye başladılar malesef. Ama masada çok şık duruyor.
@minnakkartal iyi ki eltim yok ben senin kadar sabırlı olabilirmiydim bilemiyorum. azerikizi91 bizde genelde 3 ayı doldurmadan pek kimseye söylememe gibi bi adet vardır. belki o yüzden sana söylememişlerdir dicem ama kardeşisin öğrenir öğrenmez söylemeleri lazımdı. Neyse boşver sen takma bence. Karnındakini düşün. Bu arada niye bilmiyorum içimden erkek geçiyor. Gerçi ben ne zaman tahmin etsem hep tam tersi çıkıyor :)

aaa çok şaşırdım..neden saklamışlar ki acaba..hani geçerli hiç bir sevep olamaz bencede,senin ailen onlar arkadaşın falan değil söylenmeliydi ama kendilerine göre geçerli bi sebepleri vardır belkide canım..sorgusuz infaz yapmış olmiyim..
Senin yerinde kim olsa kırılır,aynı şeyi yapardı bence..şahsen ben yapardım..bide senin doktorunu istemiş başka biri için istiyor gibi..
Peki bişey sorcam?sana ne zaman söylediler ve saklamaları ile ilgili bi açıklama yaptılar mı?

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin üzüldüm cidden

canım ben neredeyse alerji yapcağını düşündüğüm hiç bişi vermiyorum şampuanı nemlendiricisi ayrı kendi yediğime içtiğime dikkat ediyorum
doktor gece için lurup falanda vermedi bahsettim oysa peki elif hala dönüyo mu özel bişi kullanıyomusun

ben ikinciyi daha çok beğendim canım çok zarif

ay kuzum inşallah hasta olmaz

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

Emrenin altini ac yine ve sonuc tekrar halima s.ctihalbuki yeni yapmsti nasl olsa yapmaz acik olsun azck dedm ayakta dururken yapmis
bak sabah sabah ii güldüm zoru var bu çocuğun halılarla :))

Kizlar bayramlik ciciler bakiyormusunuz benim alisveris yaptigim bir magaza var gittim pazar gunu gec kalmisim kapanmisti baska bir gun bakcam artik son zamana kalmak istemiyorum cok kalabalik oluyor istedigim seyleri bulamiyorum
ay bende tam dün dedim eşime kızımıza ne alcaz bayramlık ay bi heveslendim dedim oda daha doğum günü hediyelerinden giymediği var diyo çok beklersin dedim haftasonu gidip alcaz bişiler

bende hamile olduğumu kalp atışını duyana kadar söylememiştim kanamam falan olunca kimseyi üzmekte istemedim ama bir tek kız kardeşim biliyodu yani ona söylememek olmazdı ne bilim hem desteğe ihtiyacım vardı neyse bence sana zaten bişi söyleyemezler kırıldığını anlamış olurlar

valla hep eşimin bi tek abisi var annesi öldükten sonra da daa bi düştü o yüzden susuyorum ki benim aile çok ii davranıyor hoş bizde öyle psikopat yok yine de bi gün tutamıycam bakalım o zzamn nolcak
pütürlü çok zormuş canım bende bi hayli zorlanıyorum yedirmek saatler alıyo oda elimde sulukla temizlemek değilde ben kusunca çok üzülüyorum moralim bozuluyor bide kp diyo ki bana yatır ağzını sık dök he dedim bi siz biliyonuz yapmam kötü bi uygulama falandan değil o şekilde kusarsa Allah korusun ki kusar mira bak mesela dün akşam pirinçli semiz otu yedirdim zar zor yarım kase bi mutluyum bi mutlu sonra kendime limonlu yoğurt hazırlıyodum gördü elimde öğürmeye başladı ona sandı sanırım ve kustu yani ben daa vermeden kusuyo o kadar hassaslaştı ki bunda benimde suçum büyük tabi

Emzir salla emzir salla ayyy inşallah yatsinda bende bi yatabileyim artık ya
ay bizde öyle sabah ettik ve yine zombi gibi geldim işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…