Eşinle konuşup barismaniza sevindim canım. Allah huzurunuzu bozmasin. Doğum günün de kutlu olsun. Nice güzel yıllaraTek tek alintilayamadim kizlar nihayet baristikdun ozur diledi esim konustuk gece is ve ramazandan dolayi cok yoruldugunu yeni gelen genel mdr yard yuzunden cok stresli oldugunu sorumlulugunun cok arttgni artk bunaldgni falan anlatti.isi birakmayi dusunuyorm dedi maasi falan artti iyi bayagi ama is disinda baska bir seye vakit ayiramiyorm diyo.maasi daha az olsun ama kafasi rahat olsun en azindan ben de calisiyorm zaten.mali musavirlik sinavlarina gircek hayirlisi olsun bakalm.bwn de ona bunladi su aile apartmanindan cikmak istedgmi anlattm.3 senedir evliyim ilk iki seneyle buraya tasindgm son sene arasnda daglar kadar fark var.huzurmz kacti resmen.hak verdi bana.is durumum belli olsun da ilk olarak merkeze bikac sene sonra da insallah baska bir ile tasincz.bizden haberler boyle bugun de dogum gunum:)aslinda kimlikte 18 temmuz ama biz hep 19 da kutlardik kucuklugmden beri iki gunu de kabul ediyorum ama
Geçmiş olsun canım, çabucak toparlanirsiniz inşallah.biz grip oldukben ve umut ben daha kötüyüm umut biraz daha iyi şükür ama halsiz kuzum
Dediğin gibi rüzgardan olmuştur canım. Çok geçmiş olsun.Kizlar gokce sanirim midesini üşüttü saat sekiz bucuktan beri 3 kez kustu.
bende goz muayenesıne goturmedım hala, nasıl yapıyorlar acaba, gıdınce bızede anlatırmısın canım ??Bugun her yer kapali yarin gotirecem goz doktoruna zeten goz muayenesi yaptirmamistim bshaneyle onu da yaptirayim.Canim benim kv de musait ama gelip bakmiyor cocuga bakici ariyorum su an.Bir bekar kizi var o da kirk alti yasinda tuhaf bi cins dogum yaptim gelmedi tevhid yaptim gelmedi d.gunu yaptim gelmedi hatta dugune bile gelmedi ama iste huzursuzluk olmasin diye esimin hatrina gidiyorum.Kayin v. De onu bahane ediyor halbukhi ben ikisini de kabul ediyorum en axindan bir yil idare etsrydiler gelecek yil derdimin oldugu saatlerde krese verirdim kuzuyu.Ay ne bileyim iste ele karismak zor oluyor.Sein de huzurunu kaciyorlar boyle iste bayramda bile esinle konusmuyormussun en azindan bayramlarda idare et de huzurun bozulmasin yoksa bunlarla basa cikilmiyor hepsi anneci bunlarin
hak ediyorlar onlarin yuzunden bebekle tasiniyorsun sinir oldum zaten su suriyelilere bi de hastalik tasiyorlar ulkeye.Hepsinin kucaginda uc bes cocuk surekli de uruyorlar ya hepsi dogurganlik caginda bizim cocuklerin gelecegini caliyorlar kendi ulkelerine bas kaldiran insanlar bunlar[/QUOTE][QUOinsana E="cilek31, post: 41820680, member: 74979"]Bu arada kizlar siz bebisleriniz varken nasil is yapiyorsunuz?sandalyesinde durmuyor artik yatagindada durmuyor hep benımle kucagımda yada ortalıgı karıstırmak ıstıyor kı tek bırakamıyorum, ben nasıl evı toparlıycam yaa2 haftamız kaldı
bu evdende o kadar sogumusum kıı ( gercı evım guzel ,fızıksel olarak bole bır ev bulamam bır daha sanırsam amaa ev sahıbınden ustumdekı... dan dolayı sogudum manen) hıc yapmadıgım hayatımdada yapmıycagım seylerı yapıyorum. yukardakıler gıbı dısardan ıcerı gırınce kapıyı bır ıttırıyorum gümmmmmmm dıye kapatıyorum, muzık acıyorum son ses, oda kapılarını gum dıye vuruyorum, evin ıcınde atıyorum kuzum kagıt yırtıyor ( ınce motor becerısı gelıssın dıe cok faydalıymıs ) o parcaları alıyorum dırek pencereden asagıya atıyorum ( asagıda sıgınak alanları var, tabı kımse kullanmıyor ev sahıbı orda bır seyler yapıyor ), zaten aylardan berı sogudumdan dolayı pencelererı hıc sılmedım , nerdeyse 100 yıllık gıbı kırlı ( buyuk ev olunca dolayısıyla cok pencere var evımde ) odanın kapılarını vuryorum gum gum, afedersınız wc de bıle kagıtları cope atmıyorum dırek wc ye atıyorum..
ayhh ne pıslık olmusum bennn , kendımden tıksındım vallaaaiste derler ya atalarımız kımınle arkadas olursan sende ole olursun, onun gıbı bır seyy, böyle ınsanların arasında olunca bende bozuldum, halıme bak
Düğün konusunda senin gibi dusunuyorum. Olmazsa gorunur gelirim. Esim durur orda.yarına ısalaahh kuzu daha ıyı olur, dugunede bence ole bır gorunun cıkın, eger gıdebılcek gıbıysenız, yoksa zaten tabı gıtmeyınde, sonucta cocuk var napalım
cok pıslıgım demı yaaavalla bunlar benı boleee yaptııı, aferdesınızz hayvanla hayvan oldum (agzım bıle bozuldu )
Eşinle konuşup barismaniza sevindim canım. Allah huzurunuzu bozmasin. Doğum günün de kutlu olsun. Nice güzel yıllara
Geçmiş olsun canım, çabucak toparlanirsiniz inşallah.
Dediğin gibi rüzgardan olmuştur canım. Çok geçmiş olsun.
Sağolun kizlar. Yaz geldi hastaliktan kurtulamadik bi turlu.nsy5555 gecmis olsun canim insallah onemli birsey yoktur Elif Ece nin gozunde isimdeyimgucumdeyim canim Gokceye de gecmis olsun insallah daha iyidir simdi
S
51 mi yuhhh. Arife günü aksam hava esiyordu ve biz disaridaydik sanirim o gun hasta ettik gokceyiaksam 8 de kendi kendine uyumustu aslinda kusarak uyandi. 10 bucuk gibi uyudu kusarak uyandi 12 yi gecmisti mama icirdim. Onu yatmadan kustu. Nane limon icirdim biraz birbucukta uyudu kusmadi bakalim. Aksamda cok yakin bi arkadasin dugunu var.gitmesem mi diye dusunmeye basladim
geçmiş olsun canım Düğüne gitmeseniz ii olur sanki orada terler üşütür kalabalık
51 derecemi valla burda 30 küsürlerde başladım ben klimaya başka türlü durulmuyo
Canım geçmiş olsun ilerlemeden atlatır inşallah
yuh ya 51 ne demekallah sabır versin size gerçekten. Bir de o sıcakta oruç tuttunuz. Yazık yavrum emrede çok rahatsız oluyodur
canım enfeksiyon kapmış olabilir. Çapaklanma var mı? Eğer ki kaşıyıp falan kendi kızartmasıysa.Benimde sık sık olur. Göz damlasıyla çabuk geçer. Ama eğer tek gözünde varsa damla kullamazsan diğerinede bulaşıyo, Kaşınır yanar göz. Gösterin bence bir doktora. Damlalarda zararsız tuzlu su gibi bişey. Çay falan damlatın derler ama ne kadar etkili bilmiyorum ben hiç denemedim.
Gecmis olsun canim yaz ya enfeksiyonnkapmis olabilir
yarin gecmesse gotur dr bence.
ahh canim hangi birini anlatsam,kadin nisanliyken bir kere bizim eve gelmedi ailemin bayraminj kutlamadi,evlenirken hic bir konuda destek olmadi,sahte taki seti takti,evi olmasina ragmen ben ordan geciniyorum die vermedi (simdide kendi kardesine para lagzim die satiyorlarmis)
2sene kapima gelmedi esimin zoruyla bi kac kere geldi, daha 5 aylik hamileykn ben cocuga bakmam die soyledi (ki bakmak zorunda deil elbet ama daha dogmadan bunlari konusmak abest,kaldiki bakmaya en musait o , koca yok bir sey yok,) daha bir suru seyler saysam sayfalar surer.simdide son 2 aydir sozde ben onu evden kovmusum die millete soyluyor ama ben yokken eve geliyor.esim evdeyken. (Ben isteyken) en basiti burda zaten,sozde kovulan kv kadin evde yokken gelir gidermi hirsiz gibi!! Benim annem olsa mahallesinden gecmez
hee tayin isinden dolayi diyorsun oki canim.ben sehir disina gitti direk aklim o yuzden dedim daha var die.hayirlisi olur işallah.esin ne is yapiyordu canim gittiginizde onun iside hazir olcakmi
Eşinle konuşup barismaniza sevindim canım. Allah huzurunuzu bozmasin. Doğum günün de kutlu olsun. Nice güzel yıllara
Geçmiş olsun canım, çabucak toparlanirsiniz inşallah.
Dediğin gibi rüzgardan olmuştur canım. Çok geçmiş olsun.
Canim tasinmak zor gerçekten yardım edebilecek bi arkadaşın bi yakının falan varsa yardım isteyebilirsin. Annen bebise bakar sanırım. Benim en çok zorlandigim kısım aslında kayinvalde kayinpederin hep tepemde olmasıydı herşeye karistilar çok stresli oldu bide benim 3 çocuk olduğu için çamaşır eşya ivir zivir çok daha fazla senin daha bebek bide bir tane benim kadar zorlanmazsin inşallah.allah kolaylık versin.insallah bu evinde daha huzurlu ve mutlu olursun.Bu arada kizlar siz bebisleriniz varken nasil is yapiyorsunuz?sandalyesinde durmuyor artik yatagindada durmuyor hep benımle kucagımda yada ortalıgı karıstırmak ıstıyor kı tek bırakamıyorum, ben nasıl evı toparlıycam yaa2 haftamız kaldı
bu evdende o kadar sogumusum kıı ( gercı evım guzel ,fızıksel olarak bole bır ev bulamam bır daha sanırsam amaa ev sahıbınden ustumdekı... dan dolayı sogudum manen) hıc yapmadıgım hayatımdada yapmıycagım seylerı yapıyorum. yukardakıler gıbı dısardan ıcerı gırınce kapıyı bır ıttırıyorum gümmmmmmm dıye kapatıyorum, muzık acıyorum son ses, oda kapılarını gum dıye vuruyorum, evin ıcınde atıyorum kuzum kagıt yırtıyor ( ınce motor becerısı gelıssın dıe cok faydalıymıs ) o parcaları alıyorum dırek pencereden asagıya atıyorum ( asagıda sıgınak alanları var, tabı kımse kullanmıyor ev sahıbı orda bır seyler yapıyor ), zaten aylardan berı sogudumdan dolayı pencelererı hıc sılmedım , nerdeyse 100 yıllık gıbı kırlı ( buyuk ev olunca dolayısıyla cok pencere var evımde ) odanın kapılarını vuryorum gum gum, afedersınız wc de bıle kagıtları cope atmıyorum dırek wc ye atıyorum..
ayhh ne pıslık olmusum bennn , kendımden tıksındım vallaaaiste derler ya atalarımız kımınle arkadas olursan sende ole olursun, onun gıbı bır seyy, böyle ınsanların arasında olunca bende bozuldum, halıme bak
Sevindim barismaniza.evet adamın içinde gizli kalmış bi romantiklik varmis gercekten günahı ni almış gibisin:) kalpler isimlerin baş harfleri falan uğramış yapmış vallaEsim bana kahvalti hazirlamiso kadar da okuz degilmis demekki gunahini aldm adamin sanirim
Sevindim barismaniza.evet adamın içinde gizli kalmış bi romantiklik varmis gercekten günahı ni almış gibisin:) kalpler isimlerin baş harfleri falan uğramış yapmış valla
Sagol canim,Sizede gecmis olsun.isimdeyimgucumdeyim canim geçmiş olsun yiğit de tasinirken üsüttü sanırım burun akıntısı hiç durmuyo.
uc gundur yok kiKimsecikler yok bugun
cok yok canim.birileri varfi onlarda sehur disinda olcak ben ilgilenicem.tasima firmasi tutcaz ama onlar kolileme yapmiyormus.biz yapcaz.onlar buyuk esyalari monte ediyor taşıyor vs vs.tasinirken nie tependeler canim.ne diye karisiyorlar halaa pes yani.Canim tasinmak zor gerçekten yardım edebilecek bi arkadaşın bi yakının falan varsa yardım isteyebilirsin. Annen bebise bakar sanırım. Benim en çok zorlandigim kısım aslında kayinvalde kayinpederin hep tepemde olmasıydı herşeye karistilar çok stresli oldu bide benim 3 çocuk olduğu için çamaşır eşya ivir zivir çok daha fazla senin daha bebek bide bir tane benim kadar zorlanmazsin inşallah.allah kolaylık versin.insallah bu evinde daha huzurlu ve mutlu olursun.
ohh maşallah. Demekki gerçekten pişman olmuş:)Bi de bugun butun isleri esim yapckmis:)ay bugun hic bitmese
yaşamasın üc gunde gelen 1 kilo :)Annemlere geldik ve bayram neymiş anladım. Yaşasın pirinçli bol limonlu yaprak sarmalar. Yaşasın baklavalar börekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?