2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşinle konuşup barismaniza sevindim canım. Allah huzurunuzu bozmasin. Doğum günün de kutlu olsun. Nice güzel yıllara

biz grip oldukben ve umut ben daha kötüyüm umut biraz daha iyi şükür ama halsiz kuzum
Geçmiş olsun canım, çabucak toparlanirsiniz inşallah.

Kizlar gokce sanirim midesini üşüttü saat sekiz bucuktan beri 3 kez kustu.
Dediğin gibi rüzgardan olmuştur canım. Çok geçmiş olsun.

bende goz muayenesıne goturmedım hala, nasıl yapıyorlar acaba, gıdınce bızede anlatırmısın canım ??

46 yasında kadının neyını bahene edıyormuss, tuhaff, sankı cocukk. bızımkınde ole bır seyıde yok, gorumcem evlı, oda daha bır kere bıze gelmemıstır oda bır cıns. senınkı nıye gelmıyor dugune bılee??? sebebı neymısss ???keşke baksaalarda dedıgın gıbı seneye zaten krese falan verırdın.

bızımkısı sozde hastaymıs sıkıntıya gelemıyormusmusss, ama nedense her gun bır yerdeee, nerde akşam orda sabah takılan moddaa. ama hepsıne bır bahaesı var, o hastaydı o yuzden gıttım, bu evlenıyordu o yuzden gıttım... hep bı bahenee, bıze gelınce hasta olur ama. ya ben kendım ıcın ıstremıyorum, ınsan oglunu dusunurr, bunlar bakıcı tutsa ne olur, ona ne kadar verıcekler, nasıl gecıncekler vs vss ama yok kadının oglu bıle umrunda deıl, ama bızımkıne anlatamıyorum ıste bunu, dedıgın gıbı anacılar anlamıyorum bunu bende

ben bayramda aynen ıdare edıyordum , mecburıyetten ama su son 1-2 aydır kadın ben evde yokken hırsız gıbı gelıp gıdınce (sımdıye kadar yapmadıgı sey, bıde sozde ben onu evden kovmusum ogluna ole soyluyor ) eg bu nedemek senı gormek ıstemıyorum demek,60 yasında kadın bızım gosterdıgımız olgunlugu gostermeyıp usuleten bıle bır araya gelmek ıstemıuyor demek, egg dedım bayramda ben ne dıye gıdıyım kıı, o nasıl olsa ben yokken gelıp goruyor torununu dıye dsundum, gıtmıycem dedım bayram oncesı (gercı zaten hanım yokmus yazlıktaymıs oda ayrı mesele )
hak ediyorlar onlarin yuzunden bebekle tasiniyorsun sinir oldum zaten su suriyelilere bi de hastalik tasiyorlar ulkeye.Hepsinin kucaginda uc bes cocuk surekli de uruyorlar ya hepsi dogurganlik caginda bizim cocuklerin gelecegini caliyorlar kendi ulkelerine bas kaldiran insanlar bunlar[/QUOTE]
gelecek benı cok urkutuyor, bunlarla aynı ortamda olucak yavrularımız, her turlu pıslıkleee, bak ben bıle surda 2-3 ayda bunlar gıbı oldum dıyorum yaaa, yavrularımızda bunlarla aynı ortamda yasıycak belkıde arkadas olucak (allah korusun ). sureklıde doguruyorlarr, ısı gucu yok kıı başkaa uremek dısındaa. tepemdekıler ıste mısal sureklı evdee. hem bebekle tasınıyorum, hem daha kucuk yere gıdıyorum, hem kac senedır oturdugum yerımden oluyorum o serefsızler yuzunden!!! cok kızgınım cokkk, agzım cok bozulduu

Düğün konusunda senin gibi dusunuyorum. Olmazsa gorunur gelirim. Esim durur orda.
Cidden bazen insanlar oyle bi noktaya getiriyorki karşısında ki insani. Benimde ağzim bozuldu şuaralar. İzinde duzelecem insallah :)

nsy5555 gecmis olsun canim insallah onemli birsey yoktur Elif Ece nin gozunde isimdeyimgucumdeyim canim Gokceye de gecmis olsun insallah daha iyidir simdi
Sağolun kizlar. Yaz geldi hastaliktan kurtulamadik bi turlu.

geçmiş olsun canım Düğüne gitmeseniz ii olur sanki orada terler üşütür kalabalık

51 derecemi valla burda 30 küsürlerde başladım ben klimaya başka türlü durulmuyo

Aynen kizlar aksama kadar evden cikmamak en mantiklisi.klimalar acik oturuyorz evde

O nerde is bulursa oraya gitcez canm.ya da para birktirp kendi isimi kurcm diyo bakalm

Tesekkur ederim canim:)

Canim tasinmak zor gerçekten yardım edebilecek bi arkadaşın bi yakının falan varsa yardım isteyebilirsin. Annen bebise bakar sanırım. Benim en çok zorlandigim kısım aslında kayinvalde kayinpederin hep tepemde olmasıydı herşeye karistilar çok stresli oldu bide benim 3 çocuk olduğu için çamaşır eşya ivir zivir çok daha fazla senin daha bebek bide bir tane benim kadar zorlanmazsin inşallah.allah kolaylık versin.insallah bu evinde daha huzurlu ve mutlu olursun.

Eşim arabayi sattı bayram gezmeleride çoğu kaldı bizim.isimede gelmedi değil yani çok yorgun hissediyorum gezmede falan hiç gözüm yok.

cok yok canim.birileri varfi onlarda sehur disinda olcak ben ilgilenicem.tasima firmasi tutcaz ama onlar kolileme yapmiyormus.biz yapcaz.onlar buyuk esyalari monte ediyor taşıyor vs vs.tasinirken nie tependeler canim.ne diye karisiyorlar halaa pes yani.

Benim tek cocuk ama inan canim simdiden kuzunun ceyizi hazir mis.acilmamis o kadar sey varkii nasil bu kadar cok eşya almisiz anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…